lucynka_k80 19.05.04, 18:51 Bardzo cię prosze jeśli mogłabyś mi powiedzieć co mówią karty o moim związku: ja - 06.11.1980 on - 04.06.1970 Dziękuje ci serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isinka Re: ISINKO... Postawisz mi karty? 20.05.04, 11:56 Mam nadzieję, że nie powinny mówic źle, bo mówią same dobre rzeczy, wygląda na to, ze Ty jesteś bardzo zakochana, on też, , tylko czasami jakby się zasatanawiał, czy Tobie jeszcze na nim zalezy(jest strasznie niepewny twoich uczuć). Nawet przyszłość pokazują pięknie, Ty i on zakochani w sobie po uszy:) Jejku aż nie iwierze, dawno nie widzialam tak dobrego układu(napisz czy To się zgadza, czy trafiłam w twój poziom energetyczny). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malanika okropny kryzys 20.05.04, 13:11 Isinko Mój związek, który zapowiadał się po prostu bajecznie przechodzi obecnie straszny kryzys. Powiedz, bardzo proszę, co widzisz w swoich kartach? Czy jest jeszcze szansa, że uda nam się wszystko odbudowac? Ja: 27.04.1976 On: 17.12.1973 Z góry serdecznie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
malanika Re: okropny kryzys 20.05.04, 16:05 Jeszcze raz bardzo proszę... Bardzo się staram, tylko z nadzieją coraz gorzej :- ((( Odpowiedz Link Zgłoś
isinka Re: okropny kryzys 21.05.04, 14:21 Faktycznie nie jest za ciekawie, czy nie masz czasami wrażenia, że na każdy twój mily gest, reaguje chłodem, zimnem, on sam cię odpycha, na twoją miłośc, on jest w stanie okazać ci tylko niechęć, tak jakbys już nawet przestała go pociągać. nie widzę sensu specjalnego ratowania tego, bo im bardziej Ty się starasz tym bardziej on Ciebie odrzuca, im bardziej okazujesz mu miłosć, tym bardziej on jest zmęczony Tobą. Nie wiem czy nie dosyć juz wycierpiałaś, zastanów się nad tym jakie możliwośći podpowiedziały Ci karty, wsłuchaj się w siebie i podejmij decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
malanika Re: okropny kryzys 21.05.04, 15:05 Jest dokładnie tak, jak napisałaś!!! Tak własnie mnie traktuje :-(( Zranił mnie, ale to ja muszę zabiegać o tę miłość. To bardzo boli. Uznałam jednak, że może to z nadmiaru obowiązków, przytłoczenia pracą, że może jednak trzeba walczyć o tę miłość...Wierzyłam, że jeszcze mnie pokocha :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
lucynka_k80 Re: ISINKO... Postawisz mi karty? 20.05.04, 19:11 Jejku dziękuję ci bardzo. Wiesz z tym ze jest niepewny moich uczuc to prawda szczególnie ujawnia się to jak przy okazji gdzies sobie już troszkę wypije to zawsze wtedy zaczynają się męczace już trochę pytania a raczej stwierdzenia z jego strony ty już mnie nie kochasz itp. Przyznam sie szczerze ze ostatnio przechodziliśmy bardzo poważny kryzys doszło nawet do rozstania a w nim, przynamniej tak mówi uczucia wybuchły na nowo bardzo silnie ( bo szczerze przyznam ze już zwatpiłam wtedy że mnie kocha że wogóle żywi jeszcze jakieś uczucia do mnie). W sumie mało czasu upłynęło od tamtego konfliktu ale jest cudnie na każdym kroku okazuje mi swoje uczucie, mam nadzieję ze to będzie tak trwało, że to nie jest chwilowe, Trochę się boję o stronę finansową naszego związku bo on jest po rozwodzie i ma dwójkę dzieci to zawsze jest jednak obciążenie ale będziemy starać się żeby było lepiej. Aha a jeśli chodzi o moje uczucia to bardzo go kocham i od już prawie 4 lat nie wyobrazam sobie życia z kimś innym. Dziękuję ci baaaaardzo serdecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ania00005 Re: ISINKO... Postawisz mi karty? 21.05.04, 18:35 Slyszalam o Tobie wiele dobrego...Ja urodzilam sie 27.05.1982, a on 16.12.1982...Czy ma przyszlosc inwestowanie w ten zwiazek czy to tylko zabawa z jego strony ??? Odpowiedz Link Zgłoś
isinka Re: ISINKO... Postawisz mi karty? 21.05.04, 19:40 Z jego strony to jest miłe spędzanie czasu i nic poza tym, z twojej troszkę wiecej, zaczynasz sie angażowac, a on jakos nie bardzo. Pewnie fascynujesz go i przyciągasz, ale raczej jesteś takim "zabiciem czasu"(przepraszam, że tak konkretnie). Zresztą nie widze, w kartach, zebys Ty miała złudzenia co do tego związku, chyba sama dobrze wiesz, czym dla niego jestes. Nie daj mu się zranić. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka001 Re: ISINKO... Postawisz mi karty? 21.05.04, 18:30 czy moglabyś napisać mi coś o moim związku ? moja data urodzenia to 15.01.1982 a jego data urodzenia to 21.01.1976. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
isinka Re: ISINKO... Postawisz mi karty? 21.05.04, 19:42 Niestety nie pomoge ci, Ty i on jesteście numerologicznymi 9, nie dam rady położyć ci kart miłosnych. Macie te same karty(czyli albo wielka miłosć i będziecie ze sobą przez całe życie, albo wielka nienawiść). Odpowiedz Link Zgłoś
agatka001 Re: ISINKO... Postawisz mi karty? 21.05.04, 22:41 Isinko... czy naprawde nie da się powiedziecz czegoś więcej na temat przyszłości tego związku? ja -15.1.1982 on-31.1.1976 , Bardzo proszę postaraj się dać mi jakieś rady lub wskazówki... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pani.jazz Isinko, zajrzyj na poczte na tlenie 22.05.04, 22:09 Sprawdz poczte na o2. Prosze, to wazne. Pozdrawiam, pani.jazz Odpowiedz Link Zgłoś
ania00005 Re: ISINKO... Postawisz mi karty? 23.05.04, 22:04 ISINKO...zaskoczyla mnie Twoja odpowiedz na temat mojego zwiazku z panem z 16.12.1982 (ja 27.05.1982)poniewaz jest jakze prawdziwa.....Mam wiec pytanie..czy w moich kartach kryje sie jakas milosc.....czy moze bede sama ??? Czekam na odp.... Odpowiedz Link Zgłoś
pensjonarka Re: ISINKO... Postawisz mi karty? 25.05.04, 13:53 Isinko, zajrzyj do skrzynki mailowej GW Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: ISINKO... Postawisz mi karty? 09.03.23, 09:23 Niekiedy może być to ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś