Dodaj do ulubionych

Sylwusia wróciła:)))

12.08.11, 12:08
NARESZCIE! O! I NAWET ZROBI WRÓŻBĘ NA CAŁE ZYCIE!!;)))
Cudowna wróżka i jaka mądra!!!:)))
A to,że Ci pozniej napisze,SORRY ale tarot nie rządzi człowiekiem i człowiek może zmienic moja wróżbę ,więc odczep sie ode mnie!...to tylko malutki szczególik;))))
Obserwuj wątek
    • tagoria Re: Sylwusia wróciła:))) 12.08.11, 12:24
      10 negatywów, kilka neutralów.... ufff... a ma podejście do klienta jak baba z masarni ! hihihi wyzywa ludzi od półgłówków, same gupie klienty jej się trafiają, bidula hahaha ;-P

zuza8888 napisała:

> NARESZCIE! O! I NAWET ZROBI WRÓŻBĘ NA CAŁE ZYCIE!!;)))
      > Cudowna wróżka i jaka mądra!!!:)))
      > A to,że Ci pozniej napisze,SORRY ale tarot nie rządzi człowiekiem i człowiek mo
      > że zmienic moja wróżbę ,więc odczep sie ode mnie!...to tylko malutki szczególik
      > ;))))
      • zuza8888 Re: Sylwusia wróciła:))) 12.08.11, 12:42
        :))))prawda! i na koniec postraszy,ze jak za 5 min.nie zapłacisz,to KONSEKWENCJE WYCIĄGNIE!!Więc myślisz...Boże!! Komornika mi naśle!Mafie!i będę miał za swoje!Więc piszesz,ale moja kochana wróżko,ja jeszcze nie zdążyłem przeczytać twojej odp.błagam!daj mi jeszcze 2 min.zeby doczytac i przelew zrobić.Przeciez napisałaś do 3 dni zapłata,a minęły 4 min.I pot Ci cieknie z tyłka i ręce Ci sie trzęsą,bo zostało tylko 10 sekund...UDAŁO SIĘ!!:)))ufff;)Moja kochana wróżka cofnęłą słowa,ze wyciągnie konsekwencje...a ja ze spokojem moge otworzyc okna,włączyc muzykę...i czekać,żeby wróżba sie spełniła,chyba ze jutro będzie wszystko odwrotnie:))
        • Gość: kobitka jestescie boskie IP: *.ip.netia.com.pl 12.08.11, 12:49
          ale sie serdecznie usmialam :)

udanego weekendu:)
          • Gość: ano ano Re: jestescie boskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 14:28
            Dziewczyna ewidentnie ma coś z głową.Polecam zobaczyć na youtue:sylwia kocham księdza-to ona.Naprawdę chcecie powierzać swoje pytania i problemy nastolatce, która ma problemy emocjonalne?Nawet po zdjęciach widać, że jest lekko obłąkana.Ale pewnie, lepiej iść dać 5zł niż dołożyć więcej i dostać rzetelną wróżbę, a naprawdę można ją dostać na allegro.
            • zuza8888 Re: jestescie boskie 12.08.11, 16:21
              Widziałam:))Księżulku, to masz przekichane;))
              i ja mam później iść do spowiedzi i mówic takiemu księdzu swoje niewinne;)grzeszki...przeciez te moje przy jego grzechach to MAŁY PIKUŚ:))))
              Mój Boże!a ta dziewczyna ma moje dane...zeby tylko nie wrzuciła je z moją wróżbą na youtube,skoro jego sms wrzuciła:))
              • Gość: ano ano Re: jestescie boskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 17:21
                Ooo sms?Tego nie słyszałam;d Co tam jej napisał?;d Żal mi jej w sumie, tak się poniża i to publicznie.
              • Gość: boginka Re: jestescie boskie IP: *.play-internet.pl 20.08.13, 16:55
                odświeżamy
        • Gość: ja,naiwna Re: Sylwusia wróciła:))) IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.12, 10:54
          zgadzam sie u mnie tez tak bylo...
          ma pani same najsilniejsze karty,ten rok bedzie wspanialy,nic pani nie grozi wszystko super...tak!
          3 tygodnie pozniej zawalil sie caly moj swiat,tato dostal ciezkiego wylewu,dwa miesiace pozniej zawal macochy,masa problemow zwalilo sie na leb,no ale ...same dobre karty...zapomniala dodac,ze albo ich nie rozkladala,albo po prostu byly odwrocone.
          Potem dalam sie nabrac na nowe konto,zrobilam rozklad partnerski,byl wspanialy ...niestety gdy zobaczylam,ze to ta sama osoba-zwatpilam!nie omieszkam dodac,ze i ten rozklad partnerski nie zrealizowal sie!jakies 3 dni pozniej byl koniec tej wielkiej milosci...nigdy w zyciu nigdy! ZYCZE JEJ JAK NAJLEPIEJ,ale ja juz sie nie dam nabrac.
    • zuza8888 Re: Sylwusia wróciła:))) 12.08.11, 17:27
      kochana,nie wiem czy to nie grzech to czytać:)))np.jak było cudownie jak ja piescił jedna ręką,a druga trzymał na kierownicy....:))))Sylwusiu, opamietaj sie!!Pojdziesz do piekła:))))))
      • tagoria Re: Sylwusia wróciła:))) 12.08.11, 18:11
        Hahaha, nie mogę normalnie :-PPP przetalentka, dziewczę ma z 15 lat tak z wyglądu, taka mała królowa dyskoteki podmiejskiej i jej księżulo :-D

zuza8888 napisała:

> kochana,nie wiem czy to nie grzech to czytać:)))np.jak było cudownie jak ja pie
        > scił jedna ręką,a druga trzymał na kierownicy....:))))Sylwusiu, opamietaj sie!!
        > Pojdziesz do piekła:))))))
        • zuza8888 Re: Sylwusia wróciła:))) 12.08.11, 18:22
          HE,HE,HE Sylwusiu, dziecko od dzis bedę sie za Ciebie modlic:)))...żebys do tego piekła nie trafiła;) jak możesz?? biedny niewinny księżulek:)...hmm księżulku,oj!chciałabym ja Ciebie poznać,po przeczytaniu twoich sms ;))))
          • Gość: ano ano Re: jej wiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 19:39
            Ona ma 19 lat i studiuje.Poszukajcie jej na Facbook ;) I jest wielbicielką wróżbity Macieja, ciągle udziela się na jego profilu, pisze komentarze itp.
            • zuza8888 Re: jej wiek 12.08.11, 20:11
              Sylwusia,studiuje???:))ale co???;)
              • Gość: gosc Re: jej wiek IP: *.dynamic.mm.pl 12.08.11, 20:20
                życie :)
                • zuza8888 Re: jej wiek 12.08.11, 20:23
                  dobre:)))
            • Gość: dd Re: jej wiek IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.11, 12:09
              podaj link bo nie mogę znaleźć
              • zuza8888 Re: jej wiek 13.08.11, 12:34
                wystarczy wejśc na youtube,a tam wpisac zakochanasmutna88...a tak poważnie,to troche szkoda mi jej,no ale cóż MIŁOŚĆ NIE WYBIERA;)
                • Gość: dd Re: jej wiek IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.11, 13:13
                  chodziło mi o link na facebooku
    • Gość: nowa wrozba Re: Sylwusia wróciła:))) IP: *.centertel.pl 12.08.11, 21:21
      TAROT XXL !!! Ktos chetny? S, M i L nie wystarczyylo, czas na XXL
      fajnie, ze zna rozmiary Tarota
      • tagoria Re: Sylwusia wróciła:))) 18.08.11, 08:39
        skąd ona jest ? miasto ? tak mi się zdaje że już taka osoba gdzieś się przewijała niegdyś jako wróżka ale pod innym nickiem

Gość portalu: nowa wrozba napisał(a):

> TAROT XXL !!! Ktos chetny? S, M i L nie wystarczyylo, czas na XXL
        > fajnie, ze zna rozmiary Tarota
    • tagoria Re: Sylwusia/nowa tożsamość, nowe możliwości 13.06.12, 17:11
      Na całe życie wróżba to teraz pikuś! nasza kochana mądra Sylwusia TYPUJE LICZBY W TOTKA!!!
      teraz sylwusia działa na allego jako magia_online ! nowa tożsamość, nowe możliwości ! buhahaha

się uśmiałam normalnie xD

zuza8888 napisała:

> NARESZCIE! O! I NAWET ZROBI WRÓŻBĘ NA CAŁE ZYCIE!!;)))
      > Cudowna wróżka i jaka mądra!!!:)))
      > A to,że Ci pozniej napisze,SORRY ale tarot nie rządzi człowiekiem i człowiek mo
      > że zmienic moja wróżbę ,więc odczep sie ode mnie!...to tylko malutki szczególik
      > ;))))
      • Gość: :) Re: Sylwusia/nowa tożsamość, nowe możliwości IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.12, 10:55
        i bogini losu...
    • Gość: gosc:) Re: Sylwusia/nowa tożsamość, nowe możliwości IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.12, 12:27
      tak masz racje,szczegolnie do naiwnych...
      zal mi tylko tych wszystkich ludzi,ktorza dawaja sie nabrac i czekaja potem na spelnienie tych wrozb:(biedni!
      • gazeta_mi_placi Re: Sylwusia/nowa tożsamość, nowe możliwości 07.05.13, 14:46
        Taka sama oszustka żyjąca z naiwności innych ludzi jak każda inna "wróżka" czy "jasnowidz". Nie wiem czemu akurat jej (konkretnie) się tak czepiacie.
    • Gość: wrózba/za/1zł Re: Sylwusia wróciła:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 13:19
      Wróżba za 1zł

wrozbyonline.mojeforum.net/index.php
    • Gość: boginka Re: Sylwusia wróciła:))) IP: *.play-internet.pl 20.08.13, 16:54
      odświeżamy
      • Gość: oj Re: Sylwusia wróciła:))) IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.13, 16:27
        Tagoria i Zuza8...... bez Sylwusi Wasze życie byłoby smutne. Na szczęście ona co jakiś czas się pojawia, i samym tym faktem daje Wam pożywkę. Jest taki "kwiat"- kwiat pustyni czy jakoś tak, to takie suche coś, co jest zasuszone, a kiedy się włoży do wody-rozwija się. Z Wami jest podobnie- na hasło Sylwusia rozwijacie się, aż miło. Muszę przyznać, że świetne z Was i dobrane trio-Wy i Sylwusia. Jak w korcu maku. Zauważyłam, że kiedy brakuje wspomnianej Sylwusi, to znajdujecie sobie okresowo inne osoby do poujadania na nich, ale nigdy nie osiągacie takiej weny twórczej, takiej eksplozji energii, zgodności, jak w jej przypadku. Śledzicie jej wpisy, wątki gdzieś tam, teksty, które umieszcza.......podziwiam.
    • agrentowy4321 Re: Sylwusia wróciła:))) 04.03.23, 22:09
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Sylwusia wróciła:))) 25.04.23, 07:23
      Ile dołożysz tyle wynik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka