Dodaj do ulubionych

Wróżba za darmo :)

• Gość: bbj Re: Wróżba za darmo :) IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.11, 09:09
      Witam,
      chciałabym podziękować za odpowiedź i wróżbę. Pytałam się o mojego kolegę, o to, jakie ma zdanie na mój temat. I otrzymałam odpowiedź, która ściśle wiąże się z rzecywistością. Jesteśmy oboje po ciężkich doświadczeniach, on jest osobą trudna i zamknięta w sobie, rzadko sie widujemy, rzadko rozmawiamy i może stąd to małe zrozumienie, ale rzeczywiście coś nas ku sobie ciągnie. Wrózba zatem sprawdziła się. Ciesze się, że zmienie swoje życie, już zaczęłam to robić. Mam nadzieję, że dalsza częśc wróżby co do tego, że moja znajomość z tym panem ułoży się będzie równie trafna.
      Czy mogę jeszcze zapytac bardziej szczegółowo o moje życie uczuciowe - czy pojawi się ktoś kto mnie pokocha, z kim sie szczęśliwie zwiążę?
      Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odpowiedź.
      Bożena(01.11.77r)
    • Gość: Anna Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 09:58
      Czy znajde swoją druga połówke? 27.07.1975r
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 10:26
        Widać, że tęsknisz za kimś z przeszłości, ale ta osoba to zamknięty rozdział. W przeciągu roku znajdziesz mężczyznę, szatyn, jasne oczy, dobry, czuły, duża przyjaźń też będzie.
    • Gość: alina Re: Wróżba za darmo :) IP: 188.191.222.* 22.08.11, 10:18
      alina 10.05.1986 czy zmienie prace
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 10:28
        Alino, a przy Tobie straty finansowe, pracę do końca roku zmienisz na pewno. Pozdrawiam.
        • Gość: alina Re: Wróżba za darmo :) IP: 188.191.222.* 22.08.11, 10:30
          mogłabyś jeszcze sprawdzic czy wyjde za łukasza 4.04.1985 ? moja data 10.05.1986
          • Gość: alina Re: Wróżba za darmo :) IP: 188.191.222.* 22.08.11, 10:37
            dziekuje bardzo i serdecznie pozdrawiam ...oby te straty nie były tak silne..
          • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 12:23
            Na razie tego ślubu nie widzę.
        • Gość: dominisia86 Re: Wróżba za darmo :) IP: *.bb.sky.com 22.08.11, 11:08
          ja mam jeszcze takie pytanie czy uda mi sie znalesc prace w najblizszym czasie i bede z niej zadowolona? dominika 08.09.1986 z gory bardzo dziekuje
          • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 12:17
            Dominiko, owszem pojawia się praca dla Ciebie, ale albo będziesz się wahała albo za mało robiła w tym kierunku, istnieje ryzyko, że się zasiedzisz, w końcu ją zmienisz, tylko zrób to jak najszybciej, zmobilizuj się, bo praca pojawiłaby się naprawdę szybko.
    • Gość: Julia Re: Wróżba za darmo :) IP: *.home.aster.pl 22.08.11, 10:42
      O, świetnie, w tym wątku jest o przyszłości. W takim razie czy mogę Cię Astrolenormand poprosić o odpowiedź na 3 pytania. Co z moim zdrowiem, co z moją pracą i co z mężczyzną w moim życiu? Julia 15.12.1968. Pozdrawiam
    • Gość: Ewa Re: Wróżba za darmo :) IP: *.mofnet.gov.pl 22.08.11, 11:13
      Witam serdecznie , Ewa ur.1.11.1965, mój partner 10.09.1961 , czy stworzymy fajny ciepły , trwały związek ? Pozdarwiam Ewa
      • Gość: Stasiek Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 11:24
        Witam serdecznie
        stasiek 30.06.44 od roku próbuje sprzedać dom, jak na razie nie było potencjalnego kupca. Czy uda mi się sprzedać dom?

Pozrawiam
        • Gość: iza Re: Wróżba za darmo :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.11, 11:59
          kiedy znajde mezczyzne swojego zycia, kim on bedzie i w jakich okolicznosciach sie poznamy?
          pozdrawiam serdecznie
          10.08.83 r.
          • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 12:34
            Iza, trochę się musisz uzdrowić, zmienić swoje życie. Pewne kwestie przemyśleć, ułożyć. Mężczyzna pojawi się, coś zacznie się ruszać, otworzysz się na nowe kontakty, nowy mężczyzna w przceiągu roku, na razie związek nieformalny. Pozdrawiam.
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 12:28
          Stasiek - przyszły rok, lato.
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 12:26
        Różnie to będzie w bliższej przyszłości, niepewność, nawet pewnego rodzaju osamotnienie, mimo że jesteście w związku, ale ostatecznie pojawia się szczęśliwe rozwiązanie, więc po okresie czekania i cierpliwości tak. Pozdrawiam.
        • zoola1976 Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 12:44
          KRYSTYNA ur.23.12.1976r. Kiedy i w jakich okolicznościach spotkam swoją drugą połówkę?
          • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 16:44
            Po długim okresie oczekiwania dla Pani stwierdzam, że w przeciągu pół roku nadejdzie do Pani mężczyzna, który przyniesie nie tylko radość i uczucie, ale i pieniądze ;)
            • zoola1976 Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 16:55
              dzięki kochana mam nadzieje że się spełni! pozdrawiam
        • Gość: mmm Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 13:22
          magda 2 maj 1986 , on 28 09 1987 czy pasujemy do siebie ,czy będziemy razem , czy on jest wobec mnie szczery ,?pozdrawiam dziekuję
          • Gość: avion Re: Wróżba za darmo :) IP: *.lublin.mm.pl 22.08.11, 14:06
            czy Beata jest na mnie zła i "napuszcza swoja mamę" jej data 23,02,1972 ,moja data Iwona 23,02,1975(ogólnie jaki ma stosunek do mnie) dziękuje
            • Gość: gosc Wróżba za darmo :) IP: *.ip.netia.com.pl 22.08.11, 14:41
              Czy moge napisac do mojego byłego mezczyzny ze kot ktorego podarował mojej mamie zginął wczoraj tragicznie? On i ja kochamy koty, dokarmiamy bezdomne i sami mamy koty. Pytam czy moge? bo po pierwsze szukam wsparcia w tych trudnych chwilach, a po drugie mam nadzieje, ze moze to poprawi nasze relacje i przyczyni się do ocieplenia kontaktów a w konsekwencji do powrotu . Renata 11.05.1971, dziekuje !
              • Gość: sky3six Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 15:51
                Witam, jezeli wróżenie jest jeszcze aktualne, to proszę o wróżbę dot. mieszkania:
                czy będę miala kiedys własne mieszkanie ?
                Dorota, 07.03.1965
                • Gość: Anka74 Re: Wróżba za darmo :) IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 16:04
                  Witam. i poproszę o wróżbę. Czy ukończę szkołę? :) Anna 16.11.1974
                  • Gość: Gosia Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 16:37
                    Gosia 27.09.1984 kiedy znajdę pracę?
                    • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 17:09
                      Gosiu, szybko, naprawdę szybko ta praca jest. Facet Cię zatrudni.
                  • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 17:07
                    Aniu, szkołę ukończysz, choć masz takie wzloty i upadki, raz Ci się chce, a raz nie. Popracuj nad tym, w końcu jest mobilizacja i koniec.
                    • Gość: Anka74 Re: bardzo dziękuję za odp IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 18:19
                • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 17:04
                  Tak, będziesz miała własne mieszkanie, odpowiedź wyszła jako za dużo gadania, za mało działania. Czyli albo się za bardzo nakręcasz albo za mało działasz, bo możliwości są lub będą. Pozdrawiam
                  • Gość: sky3six Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 17:15
                    dziękuję pięknie :-) na razie mozliwosci nie ma, ale teraz postaram się zrobic, co mogę, by się pojawiły.
              • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 16:58
                Możesz, choć nie wiem, czy się na to zdecydujesz. Widać takie krążenie wokół tematu i bardziej bujanie w obłokach. Sam pomysł dobry.
            • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 16:55
              Tak, Beata jest zła, ma dużo gniewu, możliwe, że posuwa się do dziwnych zachowań, wynika to z czasowego braku kontroli nad emocjami. Ty rozdarta między chęcią wyjaśnienia, a swoją niepewnością, która Cię powstrzymuje. Dziwna sprawa, obie węszycie, badacie sytuację, możliwe gry i zagrywki wszelkiego rodzaju. Nie jest najlepiej, wyjaśnijcie to sobie, bo potem będzie gorzej.
              • Gość: avion Re: Wróżba za darmo :) dziekuję IP: *.lublin.mm.pl 22.08.11, 18:02
                ciężko jest z nią rozmawiać,to nie ja zaczęłam i nie do jej życia się wtrącałam:(
          • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 16:49
            Jeśli będziesz się tak bała o to, a widać, że tak, to w końcu dopniesz swego. Jak Wy ze sobą wytrzymacie? Nie wiadomo, kto bardziej uparty ;). Czeka Was konflikt, sprawa stanie na ostrzu noża, rozstaniecie się, ale wrócicie do siebie. Tę napiętą atmosferę widać bardzo, bardzo szybko. W przyszłości wyczuwam za duży wpływ osób trzecich, ale może dlatego, że Pani strach będzie je przywoływał. Pozdrawiam.
            • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 22.08.11, 16:50
              Odpowiedź dla Magdy.
            • Gość: mmm Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 17:44
              dziękuje bardzo serdecznie za wróżbę , a czy jest mozliwość umówienia się z Panią na indywidualne wróżenie ? ????? czy tylko na forum ? bo bardzo jestem ciekawa dłuższej wróżby ??dodam że jestem bardzo zainteresowana ? pozdrawiam magda
              • Gość: aneta Kochana wróżko... IP: *.ghnet.pl 24.08.11, 14:21
                Bardzo ale to bardzo ci dziękuje za wrózbe,naprawde jestes wspaniała,bardzo dziękuję.Pozdrawiam
              • Gość: aneta Re: Wróżba za darmo :) IP: *.ghnet.pl 25.08.11, 20:38
                Droga wrozko ogromnie dziekuje ci za wrozbe oraz dobrą rade,jeszcze raz dziekuje oraz pozdrawiam.Aneta
    • Gość: Kama Re: Wróżba za darmo :) IP: 78.133.163.* 22.08.11, 17:24
      Co to będzie za osoba - mój docelowy partner, jak możnabyłoby scharakteryzować? Czy muszę go szukać, czy pojawi się sam? Kama 19.12.1978. dzięki ;)
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 23.08.11, 09:06
        Kama, mężczyzna przystojny, z innego miejsca, może daleka, ma już swoje doświadczenia, może miał już rodzinę. Możliwe, że przeżył ciężką chorobą. Będzie się ładnie wysławiał. Spotkasz go gdzieś, gdzie już byłaś, związany z miejscem z przeszłości. Pozdrawiam
    • Gość: bbj Re: Wróżba za darmo :) IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.11, 18:35
      Czy w nadchodzacym czasie poznam kogoś kto mnie pokocha, czy pisane jest mi szczęśliwe małżeństwo?
      Pozdrawiam,
      Bożena (01.11.77r)
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 23.08.11, 09:08
        Bożena, założysz rodzinę i podpiszesz dokument, mężczyzna w ciągu roku się pojawi. Wygląda, że naprawdę szybko, o ile już w jakiś sposób już się na niego nie natknęłaś. Pozdrawiam.
    • Gość: aneta Bardzo proszę o wróżbę... IP: *.ghnet.pl 22.08.11, 18:42
      Bardzo proszę o wróżbe bardzo tego chce i jestem pewna najbardziej na swiecie ze jej potrzebuję.

Aneta 16.07.1981 Dwoje dzieci,oboje z mężem pracujemy i masa długu zaciagniete kredyty,spłacamy raty i wiem ze kryzys pewnie sie skonczy jak je spłace ,ale w tym momecie brakuje mi na jedzenie i rachunki...

Moje pytanie; Kiedy skończą sie moje problemy finansowe?
      • Gość: hellow Re: Bardzo proszę o wróżbę... IP: 77.252.244.* 22.08.11, 19:01
        dzien dobry,
        pytalam o nikolasa. pani odp ze kontakt bedzie odnowiony do 8 miesiecy a moze i wczesniej.
        na co moge liczyc z jego strony? czy beda to kontakty czysto przyjacielskie?
        monisia :)
        • Gość: gosc podziękowania:) IP: *.dynamic.mm.pl 22.08.11, 19:25
          tak mi Pani napisala :
          Możesz, choć nie wiem, czy się na to zdecydujesz. Widać takie krążenie wokół tematu i bardziej bujanie w obłokach. Sam pomysł dobry.

dodała mi Pani odwagi, napisałam!
          jaki będzie skutek, efekt - zobaczymy.
          Zdrówka życze ;)
        • astrolenormand Re: Bardzo proszę o wróżbę... 23.08.11, 09:14
          To będzie coś pomiędzy przyjaźnią a związkiem, ale nie związek w takim pełnym znaczeniu tego słowa, może przygoda byłoby lepszym słowem.
      • astrolenormand Re: Bardzo proszę o wróżbę... 23.08.11, 09:13
        Aneta, przede wszystkim przestań uprawiać czarnowidztwo, na szczęście już niedługo Twoje samopoczucie się zmieni, druga połowa przyszłego roku będzie o niebo lepsza, choć lekka poprawa już od końca tego roku. Mimo, że balansujecie na granicy, nic Wam się nie stanie.
    • Gość: monik Re: Wróżba za darmo :) IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 21:02
      w najblizszym czasie czeka mnie wazne spotkanie z mezczyzna na ktorym bardzo mi zalezy. czy powinnam sie otworzyc i powiedziec co do niego czuje? czy mamy szanse na powazny zwiazek? 01/02/82 pozdrawiam i dziękuję ;)
      • Gość: OlkaFasolka Re: Wróżba za darmo :) IP: *.dynamic.mm.pl 22.08.11, 22:59
        kiedy znajdę miłość (tą na zawsze)i czy w ogóle to nastąpi 15.06.75r Pozdrawiam
        • Gość: Karolinka Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 23:51

Witaj Wróżko,

Moje pytanie brzmi: Czy ja i Mateusz będziemy wkrótce parą?
          Pozdrawiam, Karolinka
          • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 23.08.11, 09:24
            Nie wiem, czy wkrótce, ale na pewno coś Was połączy. Pozdrawiam
          • Gość: Karolinka Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 18:12
            Droga wróżko przepraszam że dopytuje ale czy to coś co mnie połaczy z Mateuszem to bedzie związek ? jakieś uczucie? ;) bo nie wiem czy dobrze sobie interpretuje :) czy moze tylko kolezeństwo, przyjazn choc mam nadzieje ze jednak cos wiecej :D
            pozdrawiam
            Karolinka
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 23.08.11, 09:22
          OlkaFasolka, Ty się podobasz mężczyznom, problem z Tobą polega na tym, że w moich kartach wychodzisz jako mężczyzna ;), trochę więcej spokoju i mniej nerwów Ci potrzeba, znajdziesz miłość (nie ma tych na zawsze, są Ci na wiele lat co najwyżej), w ciągu roku zakochasz się, potem będziesz kryzys, ale z Twojej strony, jeśli go przetrwacie, związek przetrwa, jeśli nie, czeka Cię nowa miłość za 2 lata. Pozdrawiam!
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 23.08.11, 09:17
        Możesz mu powiedzieć, co czujesz, o ile nie przyspieszać będziesz dalszego biegu zdarzeń, swój cel osiągniesz, tylko zaczekać będziesz musiała na to.
    • Gość: Alicja Re: Wróżba za darmo :) IP: *.pir2.nas.panafonet.gr 23.08.11, 00:17
      Witam, chciałabym wiedzieć, czy nasze rozstanie jest ostatecznie, czy mogę jeszcze mieć nadzieję? A jeśli tak, to kiedy wróci? Jak? Alicja - 4 stycznia 1984 i Vasillis 10 Lipiec 1982. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam. Alicja
      • marlenna_4 Re: Wróżba za darmo :) 23.08.11, 00:57
        Witam Wróżko!
        Chciałabym zapytać o sytuację mojego partnera;od długiego czasu nie ma pracy,czy coś się w tej kwestii zmieni?I co z naszymi finansami?Może jakaś wygrana w lotto?;)
        (Ja 18.09.1976,mój partner 28.12.1976) Pozdrawiam!
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 23.08.11, 09:32
          Tak, sytuacja poprawi się zimą, ale niech zapomni o wygranej w Lotto, patrzę tylko z daty urodzenia, może liczyć co najwyżej na swoją pracę, Ty patrzysz na niego przez różowe okulary, ogólnie dużo marzycie, najważniejsze, że sytuacja się poprawi. Będzie stał przed wyborem w sprawach zawodowych, nie wiem, czy dla niego nie byłaby rozwiązaniem zagranica. Praca ostateczna pokazuje się jako z ograniczeniami - może umowa będzie miała kłopotliwy zapis. Większe szczęście w przyszłym roku. Pozdrawiam
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 23.08.11, 09:27
        Alicja, Wasze drogi jeszcze kiedyś się połączą, ale nie czekaj, żyj dalej, przy nim jest jakaś toksyczna kobieta jeszcze. Pozdrawiam. 7-9 miesięcy.
      • Gość: Ann Re: Wróżba za darmo :) IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 09:32
        Wracając do naszej wcześniejszej rozmowy...w tym tygodniu dojdzie do mojego spotkania z nim...Czy od tego spotkania będzie między nami lepiej ?nastąpi jakiś przełom? Jak to się potoczy między nami?Anna 02091982 on Albert25011988. Dziękuje co do odp.w mojej sprawie zawodowej :D dodała mi skrzyyydeł ;)
        • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 23.08.11, 09:43
          Jeśli nie odpowiadam, to znaczy, że wyszła niejednoznaczna odpowiedź. Pozdrawiam
          • Gość: Ann Re: Wróżba za darmo :) IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 09:44
            Uu zabrzmiało nieciekawie...hmm. No zobaczymy jak to będzie. Miłego dnia!!:)
            • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 23.08.11, 09:58
              Absolutnie nie bierz tego do siebie, wierzę w mądrość kart - jeśli nie mówią, mają ku temu powód. Pozdrawiam
              • Gość: Ann Re: Wróżba za darmo :) IP: *.215.udn.pl 24.08.11, 01:25
                No to już chyba wiem dlaczego karty nie daly odpowiedzi... Kiedys stawialam tarota, ale zaczelam "swirowac" wiec dalam sobie spokoj...czasem miewam prorocze sny, a moja intuicja rzadko mnie zawodzi....Do tego w zeszlym roku przepowiedzialam mojej kolezance rozne wydarzenia w jej zyciu i jej sie sprawdzilo...ale do rzeczy..W niedziele poczulam, ze on sie zaczal lub zacznie z kims spotykac. Mialam na oku jedna dziewczyne,,,,i dzis sie to potwierdzilo...widzialam ich dzisiaj razem... Czy to cos powaznego bedzie z jego strony?bo z jej sadze, ze ona by chciala ... Co on w takim razie czuje do mnie? dac sobie z nim spokoj??? ..pozno juz...dobrej nocy zycze Ci droga wrozko,,,choc pewnie powinnam napisac...dzien dobry?? pozdrawiam serdecznie (vasariah/vel Ann)
    • Gość: Kama Re: Wróżba za darmo :) IP: 78.133.163.* 23.08.11, 09:49
      Kama, 19.12.1978, chciałam sie dopytać, jeśli mogę :). Pytałam o partnera docelowego. Dostałam odp: Kama, mężczyzna przystojny, z innego miejsca, może daleka, ma już swoje doświadczenia, może miał już rodzinę. Możliwe, że przeżył ciężką chorobą. Będzie się ładnie wysławiał. Spotkasz go gdzieś, gdzie już byłaś, związany z miejscem z przeszłości. Pozdrawiam . Czyli rozumiem, ze to nie będzie męzczyzna z miejscowości w której mieszkam? Poznam go nie w moim rodzinym mieście? Dziękuje :)
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 23.08.11, 09:53
        Tak, ale w miejscu, gdzie już byłaś. No, chyba, że się przeprowadzisz w przyszłości.
        • kopenick11 Re: Wróżba za darmo :) 24.08.11, 15:31
          Moja siostra-16.10.1986r. czy rzeczywiście dojdzie do zabiegu ablacji?
          Z góry dziękuje

pozdr. Bart
    • Gość: Margo Re: Wróżba za darmo :) IP: 195.205.137.* 23.08.11, 11:25
      Proszę o odpowiedź:-). Czy podobam się Piotrkowi? (Ewelina, 02.11.1979).
      • miche-line Re: Wróżba za darmo :) 23.08.11, 11:57
        Witam chciałabym sie dowiedzieć kiedy otrzymam resztę pieniędzy ze sprzedaży kamienicy i czy będę musiała dużo od tej sumy oddać na wykup wspólnej częsci Monika 02.02.72
        • Gość: Cers Re: Wróżba za darmo :) IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 11:59
          Witam chciałbym sie dowiedzieć czy pogodzę sie z moją siostrą - Michał 11.07.62 z góry dziekuję za odpowiedz i pozdrawiam
          • marlenna_4 Re: Wróżba za darmo :) 23.08.11, 13:19
            Dziękuję za odpowiedź!Dobrze wiedzieć,że sytuacja mojego partnera ulegnie poprawie!Czy patrzę na niego przez różowe okulary?Muszę to przemyśleć!Jeśli nie on to może ja w tego lotka trafię?:D Bo w to wierzę?Pieniądz,niby nie najważniejszy a ile potrafi napsuć!18.09.1976
            • Gość: sylwia Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 13:51
              Witam jeszcze raz :)
              chciałabym o coś zapytać jeśli jeszcze można- kiedy mam szansę na znalezienie pracy w zawodzie i czy moge liczyć na jakiś znak, kontakt od byłego partnera? Sylwia 23 01.1987
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 15.09.11, 00:04
        Tak, podoba mu się Pani :)
        • Gość: Margo/Gogo Re: Wróżba za darmo :) IP: 195.205.137.* 15.09.11, 11:57
          :-) Serdecznie dziękuję za odpowiedź... nie zauważyłam jej wcześniej i zadałam pytanie w nowym wątku, ale o rozszerzonej treści;-). Pozdrawiam!!!
    • Gość: Aneczka Re: Wróżba za darmo :) IP: *.operator.enea.pl 23.08.11, 13:49
      Witam
      Proszę o wróżbę: jakie zmiany czekają mnie w mojej pracy?
      Ania 15.12.1974
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 15.09.11, 00:06
        Niezbyt korzystne niestety, pojawiają się problemy przez innych ludzi, możliwe, że zostaniesz postawiona w trudnej sytuacji
    • zo_jka Re: Wróżba za darmo :) 23.08.11, 13:52
      Beata data ur. 27 marca 1971 r.. Mam problemy finansowe . Czy uda się wyjść na prostą.
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 15.09.11, 00:07
        Tak, uda się, problemy urzędowe przed Tobą, zmiana na lepsze za 8 do 10 miesięcy
    • Gość: iwka1111 Re: Wróżba za darmo :) IP: *.satfilm.net.pl 23.08.11, 15:23
      Witam
      iwona27.08.79 co mnie czeka w uczuciach czy ktos wróci,jeśli nie czy bede sama
      pozdrawiam
      • Gość: gosc Wróżba, chcialam dopytac IP: *.dynamic.mm.pl 23.08.11, 18:53

jesli mozna chcialam dopytac
        wysłałam smsa z tą przykra wiadomoscia, ale jest cisza
        co widac w Pani autorskich kartach w tym temcie?

...................................

archiwum korespondencji:
        Czy moge napisac do mojego byłego mezczyzny ze kot ktorego podarował mojej mamie zginął wczoraj tragicznie? On i ja kochamy koty, dokarmiamy bezdomne i sami mamy koty. Pytam czy moge? bo po pierwsze szukam wsparcia w tych trudnych chwilach, a po drugie mam nadzieje, ze moze to poprawi nasze relacje i przyczyni się do ocieplenia kontaktów a w konsekwencji do powrotu . Renata 11.05.1971, dziekuje !

tak mi Pani napisala :
        ..
        • Gość: tralala Re: Wróżba, chcialam dopytac IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.08.11, 20:16
          Joanna 13.04.1972, juz zadałam Pani jedno pytanie, ale pozwolę sobie na jeszcze jedno jeśli mozna?? Kiedy sprzeda się mieszkanie w którym mieszkamy??Usiłujemy je sprzedac po to aby kupić większe...
          • Gość: hellow Re: Wróżba, chcialam dopytac IP: 77.252.244.* 23.08.11, 21:13
            dobry wieczor :)
            czy odezwie sie do mnie krzysztof?
            kiedy wyjade na jakies fajne wakacje, urop? :)

monika

pozdrowka dla Wróżbitki ;)...karty chyba juz sie troche wyrobily od tego wrozenia :)
            • Gość: hellow Re: Wróżba, chcialam dopytac IP: 77.252.244.* 23.08.11, 21:14
              ps. jak sie odezwie krzysztof to kiedy moge sie tego spodziewac? ;)
      • Gość: ANIA Re: Wróżba za darmo :) IP: *.play-internet.pl 23.08.11, 22:47
        Witam serdecznie. Mam na imię Anna ur. 18.01.1982. Moje stosunki z mężem są beznadziejne (on Slawek 20.02.1979). Z nim już mi się raczej nie ułoży,,, Czy znajdę jeszcze szczęście?Miłość...Czy mam szansę na związek z Marcinem?14.05.1972. Dziękuję.
        • Gość: ANIA Re: Wróżba za darmo :) IP: *.215.udn.pl 24.08.11, 09:37
          Aha! i podejrzewam, ze moj maz ma romans z niejaka Madzią z innego miasta..mam racje? Dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam Pania serdecznie.
      • astrolenormand Re: Wróżba za darmo :) 15.09.11, 00:08
        Rozczarowanie, niepewność, obawy, temat z przeszłości zakończony z niesmakiem, podejmowanie decyzji jesienią, zimą pojawia się interesujący obiekt, wtedy skończy się samotność :)
    • Gość: dominisia86 Re: Wróżba za darmo :) IP: *.bb.sky.com 23.08.11, 23:36
      Dziękuję bardzo za wróżbę i chciałabym zapytać jeszcze w imieniu mamy która własnie otworzyła swój biznes czy wszystko będzie ok czy będzie miała jakieś problemy mama to Violetta 25.11.1965 dziekuje
    • Gość: Monika Re: Wróżba za darmo :) IP: 109.125.13.* 24.08.11, 00:52
      Witam jeśli mogę zapytać o poważny związek w moim życiu, kiedy mogę spodziewać się zmian na lepsze 15.06.1975 r.Monika, obecnie jestem singlem, pozdrawiam
    • Gość: czela6 Re: Wróżba za darmo :) IP: *.centertel.pl 24.08.11, 01:57
      Sylwia 27.05.72r. Jak się ułoży moje zycie zawodowe ,czy będe miała prace ? Pozdrawiam i dziękuje.
    • Gość: Justyna Re: Wróżba za darmo :) IP: *.icpnet.pl 24.08.11, 10:35
      Droga wróżko. Bardzo chcę zostać w miejscu w którym jestem, ale jeżeli nie znajdę pracy, będe musiała je zostawić. Dlatego mam pytanie czy uda mi się znależć pracę? Chciałabym, też się zapytać czy mam szansę w przyszłości otworzyć coś swojego i w jakiej branzy. ur. 06.09.1987. Dziękuję
    • beauty_ona81 Re: Wróżba za darmo :) 24.08.11, 15:25
      Jeśli to nie problem, to chciałabym się dopytać kiedy widać u mnie jakieś zmiany na polu zawodowym? I jakie te zmiany? Renata 05.06.1981
      • Gość: kama Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 15:39
        Kamila 02.10.1979
        co mnie czeka w życiu zawodowym?
    • Gość: aga Re: Wróżba za darmo :) IP: *.ip.netia.com.pl 24.08.11, 16:24
      Co mnie czeka w zyciu uczuciowym do konca roku? Agnieszka 20.04.81
    • Gość: lu78 Re: Wróżba za darmo :) IP: *.range109-153.btcentralplus.com 25.08.11, 00:58
      witam pania serd ,juz otrzymalam od pani przemila wrozbe za co dziekuje ze poznam kogos w tym roku-pisze poniewaz pare dni temu ktos wyznal mi uczucia,mezczyzna troche starszy odemnie,bylam zla bo nie moglam odwzajemnic uczuc ale po przemysleniu moze powinnam dac szanse-jestem ciekawa jak pani to widzi bo nie wiem co mam zrobic,przeciez go prawie nie znam tylko pare razy widzialam go w pracy luiza 2 sierpnia 1978,dziekuje
      • Gość: chimena Re: Wróżba za darmo :) IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.11, 13:50
        a czy ta Pani jeszcze w ogóle wróży ? coś dawno jej nie było
    • Gość: kasia Re: Wróżba za darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 21:32
      Szanowna Pani moje pytanie na które chciałbym otrzymać odpowiedź dotyczy pracy. Czy powinnam zmienić pracę i wykorzystać okazję, która powstanie w najbliżej przyszłości.
      Kasia 25. 06.1979
      z góry dziękuję.
    • Gość: magdalena Re: Wróżba za darmo :) IP: *.15-1.cable.virginmedia.com 26.08.11, 19:45
      Będę bardzo wdzięczna za wróżbę! Mam na imię Magdalena, data urodzenia 13.10.1984, a pytanie- czy i kiedy skończy się trudny okres w moim życiu?
    • Gość: Aga_40 Re: Wróżba za darmo :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.11, 23:03
      Witam,
      Proszę o radę, czy mam szansę na dodatkowe źródło dochodu /pracę/, ewent. w jakim kierunku mam skierować swoje poszukiwania?
      I drugie, to życie osobiste, czy widzi Pani przy mnie jakiegoś mężczyznę /kiedy/?

Pozdrawiam serdecznie,
      Agnieszka - ur 08.12.1969r
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka