puma1980 21.05.04, 11:07 Jestem ciekawa, z jakimi znakami tworzą związki kobiety ryby:)? interesują mnie też relacje kobitek rybek z innymi znakami:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeo61 Re: Dziewczyny ryby z jakimi znakami tworzycie zw 21.05.04, 12:18 Mam zone ryba jestesmy juz 25 l. w szczesliwym zwiozku . Ja jestem Blizniak... Odpowiedz Link Zgłoś
tellyjelly Partnerzy dla Rybek:) 21.05.04, 19:12 Jestem ryba i uwazam ze najlepszym partnerem dla nas sa Skorpiony tudziez Raki-- - znaki wodne , ktore tak samo jak my plywaja w emocjach... dzielenie tej samej wrazliwosci, poczucia estetyki..ale nie ma zelaznych regul ktore tym kieruja.. znajac sie troche na astrologii moge stwierdzic ze wszystko zalezy od roznych aspektow.. bardziej od indywidualnego ustawienia planet w chwili urodzenia. Mialam 2-letni zwiazek ze Skorpionem, ktory wspominam bardzo milo... rybom zalezy nie tyle co na dobrym seksie z partnerem, ale na utowrzeniu mistyczne , telepatycznej wiezi... tego szukam i to znajduje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
xxero Re: Partnerzy dla Rybek:) moje zdanie 22.05.04, 15:47 Za szacunkiem dla pan rybek ale pisze co mysle wiec.... znam kilka takich pan i wszystkie sa w jednym wzgledzie bardzo podobne: niezdecydowane, bez ognia, bez fajerwerkow, jakies prze-duchowione, potrzebujace wiecznego matkowania, wysluchiwania swoich zali, pomocy i zainteresowania, mam wrazenie ze bez kregoslupa. Mam tez wrazenie ze kobieta rybka zostawiona sama sobie usycha bo potrzebuje kogos do....patrz wyzej. Nie moge sie porozumiec z tymi paniami naprawde. Bez obrazy ale na znanych mi przykladach stwierdzam ze idealnie pasuje powiedzenie "snieta jak ryba" Odpowiedz Link Zgłoś
puma1980 Re: Partnerzy dla Rybek:) moje zdanie 24.05.04, 15:44 niewiem jakie rybki zna xxero, bo to co o nich pisze całkowicie nie pasuje do tego znaku no może po za niezdycydowaniem. Ja jestem rybką z 26.02, jeżeli chodzi o ogień to mam go w sobie zdecydowanie za dużo, wszędzie mnie pełno, śnięcie tez mi nie grozi no chyba że w nocy podczas snu:)jeżeli chodzi o partnerów to obecnie jestem z lwem, no i trochę walczymy ze sobą:) świetnie dogaduje się z rakami i skorpionami, byki i koziorozce tez są ok chociaż jak dla mnie troszke za dużo przy nich monotonni a ryby nudy nie lubią:)jeżeli chodzi o wagi też są oki, natomiast unikam panień, jak dla mnie robią z siebie nieszczęśników i jakby to powiedzieć nadają na innych falach niż ja:) pozdrawiam wszystkich serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rabek Re: Dziewczyny ryby z jakimi znakami tworzycie zw 23.05.04, 21:21 hihihi jestem "rybką" ale napewno nie taką zimną i "bez kregosłupa" -to może kazdy przyznać kto mnie zna:) związki tworzyłam z bliźniakami(miło i sympatycznie ale bez fajerwerków- raczej ja byłam dla niego oparciem niż on dla mnie), skorpion- zaiskrzyło, wybuchło, spłoneło i znikło ...........(a w sumie my w ogniu namiętności)- pozostał sentyment :) był również baran -ech............ krótki i intensywny romans, szybciej sie skończył niż sie zaczął ale warto było- do tej pory intryguje byłam z wodnikiem- zwiazek żywiołowy i strasznie energiczny ja chciałam jednego on w tym czasie co innego więc.......... teraz jestem ze strzelcem - raz na wozie raz pod wozem - generalnie ok - czasami porozumienie bez słów czasami wszystko na ostrzu noża a tak naprawde to raczej nie ma znaczenia znak zodiaku tylko zwykłe porozumienie i zrozumienie :) pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
puma1980 Re: Dziewczyny ryby z jakimi znakami tworzycie zw 24.05.04, 15:44 niewiem jakie rybki zna xxero, bo to co o nich pisze całkowicie nie pasuje do tego znaku no może po za niezdycydowaniem. Ja jestem rybką z 26.02, jeżeli chodzi o ogień to mam go w sobie zdecydowanie za dużo, wszędzie mnie pełno, śnięcie tez mi nie grozi no chyba że w nocy podczas snu:)jeżeli chodzi o partnerów to obecnie jestem z lwem, no i trochę walczymy ze sobą:) świetnie dogaduje się z rakami i skorpionami, byki i koziorozce tez są ok chociaż jak dla mnie troszke za dużo przy nich monotonni a ryby nudy nie lubią:)jeżeli chodzi o wagi też są oki, natomiast unikam panień, jak dla mnie robią z siebie nieszczęśników i jakby to powiedzieć nadają na innych falach niż ja:) pozdrawiam wszystkich serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
karolek25 Re: Dziewczyny ryby z jakimi znakami tworzycie zw 26.05.04, 23:16 Jestem rybka:) z pewnoscia mam kregoslupik polecam raki:) na mnie dzialaja:) Panny sa zdecydowanie nie dla nas:) a Lwy - coz tylko najlepsze wspomnienia:) pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
doratela Re: Dziewczyny ryby z jakimi znakami tworzycie zw 28.05.04, 10:10 jestem rybka i tworze baaaaardzo udany zwiazek z .....blizniakiem :)) A gwiazdy mowia ze ponoc najlepiej nam jest z rakami, skorpionami i bykami - z doswiadczenia nie potwierdzam! Kiedys interesowalam sie znakami zodiaku i czesto wszystkich "podciagalam" pod gwiezdne interpretacje. Przestalam kiedy przekonalam sie ze wiekszosc ludzi tylko w jakims ulamku (wiekszym lub mniejszym) ma cechy swojego znaku. Tak naprawde kazdego najlepiej "oceniac" indywidualnie. Sorry wszystkie blizniaki, ale kiedys sadzilam ze jestescie (w krzywym zwierciadle) nadetymi, wszystko wiedzacymi, dwu-licowymi bufonami. Odkad jestem z blizniakiem (ponad 3 lata) zmienilam zapatrywania na gwiezdne interpretacje znakow: "nie wolno wrzucac wszystkich do jednego wora" Pozdrowienia dla wszytkich znakow Doratela Odpowiedz Link Zgłoś
xxero Re: Dziewczyny ryby z jakimi znakami tworzycie zw 30.05.04, 16:24 fajnie ze jestescie inne (w swojej ocenie oczywiscie) ale ja i tak jak zawsze wiem swoje. Moze to nie jest kwestia rybkowania czy nie, bo ja mam swoj wyznacznik w oczach i coraz lepiej i szybciej potrafie wypatrzyc w kobiecie to o co chodzi:) A te rybki co znam absolutnie tego nie maja. Cala reszta intelektualnych dywagacji mnie nie interesuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gracia2 Re: Dziewczyny ryby z jakimi znakami tworzycie zw 31.05.04, 23:15 Ty xxero a cos Ty za jeden jak Ci baba ryba nie pasuje to nie, to sobie znajdz cos innego. Znalazl sie ten z kregoslupem. Pewnie wszystkie tu obecne panie rybki ciesza sie, ze masz swoj wyznacznik w oczach, ale chyba zadna z nas nie chciala Tobie udowodnic, ze sie nadaje dla Ciebie, wypatruj sobie co chcesz, ale nie musisz chyba wszystkim dorzucac. Jestem ryba, tworze swietny zwiazek wieloletni z ryba i mamy swietna corke rybe. A ta, to juz napewno na snieta nie wyglada fakt, ze to zbaraniala ryba bo ostatni dzien ryb. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Dziewczyny ryby z jakimi znakami tworzycie zw 01.06.04, 00:02 Po znaku Twojego Slonca to malo sie dowiesz. W zasadzie to kobieta ze Sloncem w Rybach moze stworzyc udany zwiazek z kazdym, i to samo dotyczy reszty znakow. Za partnerstwo w horoskopie zawsze odpowiada Descendent (punkt przeciwny do Ascendentu), polozenie Ksiezyca i Wenus. Jezeli masz np. Slonce w Rybach, Asc w Strzelcu, Wenus w Wodniku i Ksiezyc w Byku to rownie dobrze mozesz byc z chlopakiem ze sloncem w Bliznietach (bo przeciwny znak do Strzelca), w Wodniku czy w Byku. Jak masz trafic na swojego czlowieka to trafisz, a czy bedzie Ci harmonijnie aspektowal Sloncem Twoje Slonce, Ksiezyc, Wenus czy os Ascendent/Descendent to juz nie bedzie wazne:) Wane, ze to bedzie ktos wazny dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Dziewczyny ryby z jakimi znakami tworzycie zw 09.03.23, 09:15 Bardzo trudny temat Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Dziewczyny ryby z jakimi znakami tworzycie zw 29.04.23, 22:25 Jestem wstrząśnięta Odpowiedz Link Zgłoś