Dodaj do ulubionych

powróżę za darmo pierwszym 5 osobom

28.08.11, 13:07
Prosze o imie, date urodzenia i ewentualnie pytanie (jesli bez pytania, to zrobie rozklad ogolny).
Obserwuj wątek
    • zoola1976 Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 28.08.11, 13:10
      Krystyna 23.12.1976r.
      • alealejandro Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 28.08.11, 13:20
        OK, zaraz sie za to biore :) Zapomnialam dopisac, ze po kazdej wrozbie prosze o komentarz - informacje, co sie zgadza, a co nie itp.
      • alealejandro dla Krystyny 28.08.11, 13:36
        Krystyno,

Pokazuje mi sie, ze jestes w trakcie zmian, byc moze zwiazanych z dojazdami, zmiana miejsca zamieszkania lub pracy. Wyglada to nawet na jakies wygnanie, trudnosci i szukanie szczescia w nowym miejscu. Ma to zwiazek prawdopodobnie z praca lub dzieckiem, jesli masz dziecko. Twoim marzeniem jest znalezienie swojego miejsca, jestes bardzo rodzinna osoba. Zaryzykuje stwierdzenie, ze teraz nie mieszkasz w miejscu, z ktorego pochodzisz, dawno temu je opuscilas. Przed Toba nowe mozliwosci, bedziesz musiala sie wykazac determinacja i pewnoscia siebie, by przezwyciazyc poczatkowe trudnosci. Czeka Cie nowe zycie, byc moze nad woda, np. nad morzem. Nowe szczescie - jesli jestes juz w partnerstwie, czeka Cie powiekszenie rodziny, jesli nie - pojawi sie szansa na romantyczny zwiazek :)

Bardzo prosze o komentarz. Pozdrawiam.
    • Gość: emagda Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 13:19
      magdalena 2 maj 1986
      • Gość: Joanna Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.alfanet24.pl 28.08.11, 13:20
        Joanna, 27.11.1976
        • alealejandro dla Joanny 28.08.11, 14:28
          Joanno,

Widac jakies problemy finansowe, chwilowy kryzys, z ktorego z cala pewnoscia niedlugo wyjdziesz. Szykuje sie wielka zmiana. Za Toba jakis wybor, byc moze dokonany bardziej pod wplywem otoczenia niz w Twoim wlasnym interesie - byc moze zalujesz tego, myslac, jakby sie tu z tej sytuacji wykaraskac - pojawi sie taka szansa juz niedlugo, wiec wykorzystaj. Jest tez mezczyzna, ale widac zastoj w tej relacji, tak jakbyscie nie mogli sie zdecydowac, czy cchecie byc przyjaciolmi czy kochankami, nie wyglada na to, byscie byli razem, przynajmniej na czas najblizszy. Jednak Tobie bedzie odpowiadala taka sytuacja i Twoim priorytetem jest teraz kariera. To Ci sie na pewno dobrze ulozy.

Prosze o komentarz, czy i co sie zgadza. Pozdrawiam:)
          • Gość: Joanna Re: dla Joanny IP: *.alfanet24.pl 28.08.11, 15:00
            To, co dotyczy mężczyzny zgadza się w 100%. Jest zastój w naszej znajomości i była to moja decyzja. Zgadza się więc odnośnie decyzji, którą ostatnio podjęłam.
            Co do finansów, też się zgadza.
            Pisze Pani, że szykuje się dla mnie wielka zmiana. A czego ona będzie dotyczyć?
            Serdecznie dziękuję za zajrzenie w moje sprawy :)
            Miłej niedzieli.
            Joanna

• alealejandro Re: dla Joanny 28.08.11, 15:12
              Dziekuje bardzo za info :) Co do zmiany to powiem tak - dotyczy ona tego, na co Pani ma nadzieje. Liczy Pani na jakas odmiane losu, ktory nie jest do konca w Pani rekach i to na pewno sie pojawi - mzoe nie w takiej formie, jaka ma Pani w glowie, ale na pewno sie zmieni. Na pewno ma to zwiazek z finansami - szansa na poprawienie zarobkow, byc moze zmiana pracy, ale nie musi sie do tego ograniczac.
              • Gość: Joanna Re: dla Joanny IP: *.alfanet24.pl 28.08.11, 15:18
                Jest Pani NIESAMOWITA :))) Tyle powiem gwoli komentarza :)))
                Szkoda, że ta wielka zmiana nie dotyczy też spraw sercowych ..... ach .... ech.........

Dziękuję :)))
                • alealejandro Re: dla Joanny 28.08.11, 15:22
                  Bardzo dziekuje za mile slowa i zycze wszystkiego dobrego! :)
      • Gość: aneta Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 13:20
        aneta 14.07.1973
        • alealejandro dla Anety 28.08.11, 14:46
          Aneto,

Widac, ze w Twoim zyciu niedawno nastapila jakas zmiana na lepsze. Widac tez podroze i relaks. Jestes na nowym etapie i masz wiecej kontroli - byc moze zaczelas nowa prace, ktora bardziej Ci sie podoba, lub nawet masz wlasna dzialalnosc. Widac tez konkurencje, ale tak naprawde nie masz sie czego obawiac. Nie wiem, czy nie myslisz o nawiazaniu jakiejs wspolpracy lub zawarciu ugody z kims - to Ci sie uda, choc otoczenie postzrega Cie jako bardzo waleczna osobe. Wydaje mi sie tez, ze jest mezczyzna przy Tobie, choc na ten czas wydawac on sie moze troche arogancki czy bojazliwy lub nawet klotliwy. Jednak czeka Cie z nim prawdziwa milosc.

Daj znac, czy i co sie zgadza. Pozdrawiam.
          • Gość: aneta Re: dla Anety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 14:55
            Super! Zgadza się prawie wszystko (oprócz pracy).
            Pozdrawiam serdecznie
            Aneta
      • alealejandro Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 28.08.11, 13:59
        Magdo,

Ciekawe karty. Na pierwszy plan wysuwaja sie sprawy milosne - ktos jest w Tobie mocno zakochany, Ty natomiast nie jestes przekonana, czy to odpowiedni czlowiek . Poza tym pokazuje mi sie duzo kart wskazujacych na alkohol i zakrapiane imprezy - uwazaj by nie popasc w nalog. W Twojej przeszlosci jest dosc niefajny, nieodpowiedzialny mezczyzna, i moze dlatego boisz sie teraz zaangazowac i wolisz dlugo kogos poznawac zamiast dac sie poniesc namietnosci. Ten mezczyzna wydaje sie byc spoko czlowiekiem, ale tez nie do konca otwartym, i ta znajomosc przeksztalci sie szybko w przyjazn, ostudzi sie, i ostatecznie zdecydujesz, ze Cie nie interesuje i wolisz byc sama.

Napisz, czy i co sie zgadza. Pozdrawiam.
        • alealejandro dla Magdaleny 28.08.11, 13:59
          Magdo,

Ciekawe karty. Na pierwszy plan wysuwaja sie sprawy milosne - ktos jest w Tobie mocno zakochany, Ty natomiast nie jestes przekonana, czy to odpowiedni czlowiek . Poza tym pokazuje mi sie duzo kart wskazujacych na alkohol i zakrapiane imprezy - uwazaj by nie popasc w nalog. W Twojej przeszlosci jest dosc niefajny, nieodpowiedzialny mezczyzna, i moze dlatego boisz sie teraz zaangazowac i wolisz dlugo kogos poznawac zamiast dac sie poniesc namietnosci. Ten mezczyzna wydaje sie byc spoko czlowiekiem, ale tez nie do konca otwartym, i ta znajomosc przeksztalci sie szybko w przyjazn, ostudzi sie, i ostatecznie zdecydujesz, ze Cie nie interesuje i wolisz byc sama.

Napisz, czy i co sie zgadza. Pozdrawiam.
          • Gość: magda Re: dla Magdaleny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 14:30
            a i co do alkohalou to też niestety zgadza się , bo ten męzczyzna lubić popić sobie , a ja raczej tylko jak jestem na imprezie ze znajomym,i , ale żeby tak non stop pić to nie .
    • Gość: Marta Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.11, 13:28
      Marta 01.06.1988
      • wiolus1976 Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 28.08.11, 13:31
        wioletta 03.09.1976
        • alealejandro Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 28.08.11, 15:38
          Wiolu,

Za Toba jakas wazna zmiana, byc moze awans lub zmiana miejsca zamieszkania, w kazdym razie rozwoj. Szykuja sie nowe mozliwosci, jesli nie bedziesz sie bala zmian. Praca jest teraz wazna - nowe szanse i wiecej pieniedzy, lecz nie jestem pewna, czy chodzi o Ciebei, czy partnera. Obawiasz sie tych zmian, jednak nie ma powodu do strachu. W najblizszym czasie znaczaca role odgrywac bedzie milosc - nie wiem, czy jestes sama, ale na pewno wnet nie bedziesz za sprawa zmian, ktore teraz dzieja sie w Twoim zyciu. Jesli masz juz partera, to pomimo chwilowych klopotow, wszystko bedzie ok, i szykuje sie tez dziecko.

Daj znac, co sie zgadza. Pozdrawiam :)
          • alealejandro dla Wioli 28.08.11, 15:39
            Wiolu,

Za Toba jakas wazna zmiana, byc moze awans lub zmiana miejsca zamieszkania, w kazdym razie rozwoj. Szykuja sie nowe mozliwosci, jesli nie bedziesz sie bala zmian. Praca jest teraz wazna - nowe szanse i wiecej pieniedzy, lecz nie jestem pewna, czy chodzi o Ciebei, czy partnera. Obawiasz sie tych zmian, jednak nie ma powodu do strachu. W najblizszym czasie znaczaca role odgrywac bedzie milosc - nie wiem, czy jestes sama, ale na pewno wnet nie bedziesz za sprawa zmian, ktore teraz dzieja sie w Twoim zyciu. Jesli masz juz partera, to pomimo chwilowych klopotow, wszystko bedzie ok, i szykuje sie tez dziecko.

Daj znac, co sie zgadza. Pozdrawiam :)
            • Gość: wiolus1976 Re: dla Wioli IP: 178.213.138.* 28.08.11, 16:11
              To w 99% dla mojego partnera ,zmienił miejsce zamieszkania,pracę jeszcze tylko mu dziecka brakuje:)jesteśmy w eparacji i nie wiem czy dalej walczyć o to małżeństwo?
              • alealejandro Re: dla Wioli 28.08.11, 17:00
                Wyglada na to, ze warto zawalczyc :)
                • Gość: wiolus1976 Re: dla Wioli IP: 178.213.138.* 28.08.11, 17:03
                  Dziękuję.
      • Gość: Daa Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.linet.net.pl 28.08.11, 13:51
        Daria 11.07.1989
        • alealejandro dla Darii 28.08.11, 15:52
          Dario,

Widze, ze jestes aktywna, przedsiebiorcza osoba, ktorej trudno usiedziec w miejscu i meczy Cie czekanie na cos, mimo ze wiekszych problemow nie widac obecnie w Twoim zyciu, Szykuja sie dosc niespodzeiwane zmiany zwiazane z nauka/praca - czekasz na skonczenie czegos, nowy etap i byc moze zmiane miejsca zamieszkania, ale cos moze nagle przyspieszyc, tak wiec upewniaj sie ze jestes dobrze poinformowana i zawsze na biezaco. Jaki wynik pokazal sie sukces i podroz - osiagniesz wiec to, o czym marzysz, choc wczesniej mozesz napotkac na niespodziewane problemy. Jesli zas chodzi o partnerstwo, to nikt konkretny mi sie nie pokazuje - jesli jestes kims zainteresowana, bardzo prawdopodobne, ze nie jest dostepny, bo zajety przez inna kobiete. Pozdrawiam i daj znac, cyz i co sie zgadza :)
          • Gość: Daa Re: dla Darii IP: *.linet.net.pl 28.08.11, 16:09
            Od niedawna wrocilam do pracy w ktorej juz kiedys pracowalam i nie zamiezam jak narazie z Niej rezygnowac ani tez nigdzie wyjezdzac, uczyc sie nie ucze.Podoba mi sie jeden facet ale jest on wolny. Chodzilo mi glownie o uczucia myslalam ze cos wyjdzie ale jednak nie..szkoda
            Dziekuje

Dario,

Widze, ze jestes aktywna, przedsiebiorcza osoba, ktorej trudno usiedziec w miejscu i meczy Cie czekanie na cos, mimo ze wiekszych problemow nie widac obecnie w Twoim zyciu, Szykuja sie dosc niespodzeiwane zmiany zwiazane z nauka/praca - czekasz na skonczenie czegos, nowy etap i byc moze zmiane miejsca zamieszkania, ale cos moze nagle przyspieszyc, tak wiec upewniaj sie ze jestes dobrze poinformowana i zawsze na biezaco. Jaki wynik pokazal sie sukces i podroz - osiagniesz wiec to, o czym marzysz, choc wczesniej mozesz napotkac na niespodziewane problemy. Jesli zas chodzi o partnerstwo, to nikt konkretny mi sie nie pokazuje - jesli jestes kims zainteresowana, bardzo prawdopodobne, ze nie jest dostepny, bo zajety przez inna kobiete. Pozdrawiam i daj znac, cyz i co sie zgadza :)
      • alealejandro dla Marty 28.08.11, 14:56
        Marto,

Dobre karty masz. Widac, ze niedawno byly klotnie z jakims mezczyzna, ktore jednak zostaly zalagodzone i wszystko jest w miare w porzadku. On wydaje sie byc przeciazony praca, Ty zreszta tez realizujesz jakies swoje ambicje i pochlania to duzo energii. Jednak jak najbardziej sie oplaci. Byc moze czeka Cie obrona jakiejs pracy, bedzie ok. Miedzy Toba a Twoim mezczyzna zapanuje zgoda i milosc, wiec nie ma sie czym przejmowac. Byc moze liczysz tez na jakies pieniadze - o to trzeba bedzie jednak troche powalczyc.

Napisz, czy i co sie zgadza, pozdrawiam :)
        • Gość: Marta Re: dla Marty IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.11, 15:09
          Hmmm chyba niewiele się zgadza. Obrona pracy się nie szykuję. Jestem sama, więc zgoda i miłość między mną i moim mężczyzną też jest niemożliwa, bo żadnego mężczyzny nie ma. Kłótnie... była napięta atmosfera między mną i kolegą, bo ja chciałam czegoś więcej, a on nie. Skończyło się na pozostaniu kolegami, ale od jakiegoś czasu nie mamy kontaktu. Także sama Pani widzi :)
          • alealejandro Re: dla Marty 28.08.11, 15:16
            Bardzo dziekuje za szczery komentarz :) Przed Pania tak czy inaczej jest 2 pucharow, w najblizszym czasie szykuja sie mile chwile - byc moze odnowienie kontaktu. Pozdrawiam :)
    • bogusia1971 Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 28.08.11, 13:45
      Bogusia 1971 lipiec 03 dziękuję i na pewno odp.czy się zgadza pozdrawiam.
      • alealejandro dla Bogusi 28.08.11, 17:29
        Bogusiu,

Widac, ze obecnie jestes skoncentrowana na finansach i pracy - pojawila sie badz niebawem pojawi sie szansa na zarobek po niedawnych trudnosciach i poczuciu przegranej. Bedziesz swietowac lepsza sytuacje i bardziej korzystac z przyjemnosci zyciaw towarzystwie przyjaciol. Byc moze masz nadzieje na nowy poczatek z kims, nowa szanse, jednak musi uplynac duzo czasu zanim to bedzie mozliwe. Poki co skup sie na przyjazniach i korzystaj z szansy zawodowej. Pozdrawiam :)
        • black.kiara Re: dla Bogusi 28.08.11, 17:33
          może i ja sie załapię - monika 02.02.72 widzę ze jest więcej niż 5 osób dlatego próbuję szczęscia z góry jakby co dziekuje za odpowiedz
          • black.kiara prośba o rozkład 01.09.11, 11:02
            widziałam ze napisała Pani iż będzie odpowiadać , co mnie cieszy - ja dopisuję pytanie jak potoczą się relacje z meżczyzną 12.11.1972 Giane, ja monika 02021972
            • alealejandro dla Moniki 09.09.11, 16:15
              Moniko,

Ten zwiazek mi sie wydaje taki na pol gwizdka, duzo jest marzen, zastanawiania sie, obaw. Wydaje mi sie, ze to Ty jestes ta strona, ktora boi sie zaangazowac i nie jest pewna swoich uczuc. Czy on Ci ostatnio zlozyl jakas propozycje? Wydaje mi sie, ze masz twardy orzech do zgryzienia, bo nie wiesz, czy masz sie na to zgodzic, zainwestowac, a moze ktos lepszy sie pojawi na horyzoncie... On mi tu sie wydaje bardziej zdecydowany. Nie wiem, czy jestescie na odleglosc, czy nie - karty mowia, ze w najblizszym czasie czeka Cie spotkanie z nim, on przyjedzie, jesli jestescie daleko od siebie; jesli nie - czeka Was wspolny wypad z jego inicjatywy. Mam wrazenie, ze w jakis sposob jestes zmeczona tym zwiazkiem i chcialabys wiekszego spokoju i uporzadkowania. Byc moze ten mezczyzna jest troche za bardzo aktywny czy zbyt pewny siebie lub skoncentrowany na wlasnych sprawach, bys sie czula z nim bezpiecznie. Troche mi wyglada, ze malo do siebie pasujecie, ale moze jest to kwestia komunikacji - brakuje chyba szczerych rozmow o oczekiwaniach. W kazdym razie wychodzi mi ozywienie w tym zwiazku niebawem, natomaist pozniej wzgledny spokoj i ciagle jakbys nie mogla sie zdecydowac i do niego przekonac. Tak wiec to Ty bedziesz musiala podjac decyzje.

Pozdrawiam :)
    • Gość: Kate Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: 94.75.112.* 28.08.11, 13:53
      Kasia 22-04-1980, pozdrawiam
      • carmen310 Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 28.08.11, 14:07
        Witam serdecznie, może ja się jeszcze załapie bym poprosiła bardzo o rozkład. Karina ur. 20.03.1979. Dziękuje za p[oświcony swój czas. Serdecznie pozdrawiam.
        • carmen310 Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 28.08.11, 15:57
          Czy ja też dostane jeszcze odpowiedź, bo niedostałam nic. Jak mam rozumieć. Prosze o rade
        • alealejandro dla Kariny 31.08.11, 17:44
          Karino,

Myslisz teraz o jakiejs podrozy lub nawet jestes w trakcie zmiany miejsca zamieszkania. Twoje okolicznosci zmienia sie wnet. Czesc z tych rzeczy moze byc zaplanowana, ale mam wrazenie, ze niektorych nie oczekujesz jeszcze. Byc moze rozwazasz jakies miejsce, by sie osiedlic - faktycznie zmienisz miejsce zamieszkania (lub pracy), ale na inne niz teraz masz w glowie, bo zajda nieoczekiwane okolicznosci. Widac tez, ze myslisz o jakims mezczyznie, byc moze troche mlodszym od Ciebie, niby podjelas jakas decyzje w zwiazku z nim, prawdopodobnie taka by zamknac za soba przeszlosc, jednak czeka Cie jeszcze z jego strony cos, czego sie teraz w ogole nie spodziewasz. Przed Toba nowy poczatek, nowa droga, ktora przyniesie oczyszczenie i transformacje Twojego zycia. Nagle nieoczekiwane wydarzenia w otoczeniu sprawia, ze Twoje zycie kompletnie sie zmieni. W najblizszym czasie jest szansa na nowe - jesli szukalas pracy, to dostaniesz bardzo dobra propozycje. Tak wiec wyglada bardzo pozytywnie, choc moze Ci sie wydawac, ze wszystko sie wali i jest nie tak - jednak beda to naprawde zmiany na lepsze.

Pozdrawiam i daj znac, co i czy sie zgadza.
          • carmen310 Re: dla Kariny 31.08.11, 18:55
            Witam serdecznie, ciesze się bardzo z rozkładu. A, wiec tak, troche myśle o zmianie mieszkania, to takie jest moje najwieksze marzenie, ale czasami jest tak że marzenia się spełniają. Co do meżczyzn tu troche jest inaczej jak Pani napisała, byłam w bardzo dziwnej relacji damsko- męskiej z rozwodnikiem jakiś czas temu . Ale też może poznam w niedalekiej przyszłości jakiegoś pana jak Pani napisała mi wyżej. Ciesze się że czekają mnie zmiany, w moim życiu zawodowym oraz uczuciowym choć nie było zbyt ciekawie. Mam nadzieje że się sprawdzą moje najwieksze cele życiowe.Bardzo i to bardzo jeszcze raz dziekuje za poświecenie mojej uwagi, że Pani mogła zrobić mi rozkład. Seredecznie pozdrawiam. Carmen310
      • alealejandro dla Kasi 28.08.11, 21:16
        Kasiu,

Przy Tobie widac milosc i spelnienie. Nie wiem, czy jestes w zwiazku, ale ostatnio pojawila sie nowa energia - moze to oznaczac partnera, ale jesli jestes juz w stalym zwiazku od jakiegos czasu - to moze wskazywac na dziecko. W kazdym razie wychodzisz jako kobieta spelniona. Bardzej prawdopodobne wydaje mi sie poznanie kogos, w kim sie zakochalas. Ta znajomosc ma faktycznie przyszlosc, choc byc moze jestescie teraz na odleglosc lub komunikacja jest glownie przez telefon/internet. Ten mezczyzna byc moze nie jest jeszcze do konca zdecydowany, byc moze wstrzymuja go jakies sprawy zawodowe, jednak w koncu zainwestuje swoja energie w Wasza znajomosc i wszytsko uklada sie pomyslnie.

Daj znac, czy i co sie zgadza. Pozdrawiam
        • kate692 Re: dla Kasi 29.08.11, 08:03
          Dam na pewno znać czy się sprawdzi:) ja jestem mężatką (szczęśliwą)

dziękuje i pozdrawiam

alealejandro napisała:

> Kasiu,
          >
          > Przy Tobie widac milosc i spelnienie. Nie wiem, czy jestes w zwiazku, ale ostat
          > nio pojawila sie nowa energia - moze to oznaczac partnera, ale jesli jestes juz
          > w stalym zwiazku od jakiegos czasu - to moze wskazywac na dziecko. W kazdym ra
          > zie wychodzisz jako kobieta spelniona. Bardzej prawdopodobne wydaje mi sie pozn
          > anie kogos, w kim sie zakochalas. Ta znajomosc ma faktycznie przyszlosc, choc b
          > yc moze jestescie teraz na odleglosc lub komunikacja jest glownie przez telefon
          > /internet. Ten mezczyzna byc moze nie jest jeszcze do konca zdecydowany, byc mo
          > ze wstrzymuja go jakies sprawy zawodowe, jednak w koncu zainwestuje swoja energ
          > ie w Wasza znajomosc i wszytsko uklada sie pomyslnie.
          >
          > Daj znac, czy i co sie zgadza. Pozdrawiam
    • Gość: magda Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 14:27
      powiem PAani ze załamałam się teraz jak przeczytałam ze będe samotna , to co pani napisała po czesci sprawdza się , napewno sprawy miłosne na 1 planie to na 100 % sie zgadza , wrróżba ogólnie zgadza się, jestem bardzo zakochana w pewnym gościu bez wzajemności ..........dziekuje raz jeszcze za wróżbe , trafna na 99 % , a czy mogła by pani mi powróżyć jeszcze na mnie i mateusza ? co mówią karty o nas ? dziekuje raz jeszcze i życze miłego popołudnia
      • alealejandro Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 28.08.11, 14:34
        Samotna ale to na najblizszy czas :) Prosze sie nie lamac. OK, postawie na Pania i Mateusza, jak porobie inne wrozby. Pozdrawiam :)
        • Gość: tatata Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.sta.asta-net.com.pl 28.08.11, 14:42
          ogólnie Joanna 13.04.1972 :)
          • alealejandro Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 02.09.11, 15:29
            Joanno,

Pokazuje mi sie jakies zmeczenie sytuacja i miejscem, w ktorym jestes, checi ucieczki. Koniecznosc dokonania wyboru takze w uczuciach. Wydaje mi sie, ze jestes w zwiazku, ale wymaga on duzo pracy; jest tam jakas nieciekawa sytuacja, uniki i tajemnice, problem z komunikacja. Generalnie jednak widac, ze sprawy zawodowe beda dla Ciebie teraz najwazniejsze, a takze rodzina i stabilnosc finansowa. Widac, ze Twoja kariera nabierze tempa, nie powinnas narzekac na brak pieniedzy. W przyszlosci szykuje sie byc moze jakas wlasna dzialanosc, a takze dziecko.

Daj znac, czy sie zgadza. Pozdrawiam
            • Gość: tatata Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.09.11, 17:56
              > Pokazuje mi sie jakies zmeczenie sytuacja i miejscem, w ktorym jestes, checi uc
              > ieczki.
              Tak chcemy zmienić mieszkanie czyje się zmeczona nim bo jest za ciasno...

>Wydaje mi sie, ze jeste
              > s w zwiazku, ale wymaga on duzo pracy; jest tam jakas nieciekawa sytuacja, unik
              > i i tajemnice, problem z komunikacja.
              Tak problemy z komunikacją są, tajemnice chyba nie..

> W przyszlosci szykuje sie byc moze jakas wlasna dzialanosc, a takze dziecko.
              Działalność mam obecnie, a dziecko mnie zszokowało mam dwójkę i nie chcę więcej!!

Dziękuję serdecznie :)

• Gość: lui8 Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.range109-153.btcentralplus.com 28.08.11, 14:43
          luiza 2 sierpnia 1978 czy facet ktorego poznalam teraz w pracy z tego zwiazek-dziekuje bardzo
          • alealejandro Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 02.09.11, 15:37
            Luizo,

To wyglada na bardzo intensywna znajomosc, mimo ze moze w praktyce niewiele sie dzieje. Z obu stron jest silny pociag fizyczny. Miedzy Wami na pewno cos sie wydarzy, bardzo niespodziewanie, zupelnie inaczej wtedy na niego spojrzysz i bedziesz sie zamartwiac. Wydaje mi sie, ze on traktuje te znajomosc mniej powaznie niz Ty i nie jest gotow na zadne zwiazki, choc jest raczej wolny. Tobie taki uklad nie bedzie odpowiadal i zdecydujesz za jakis czas z nim porozmawiac bardziej otwarcie. Niewykluczone ze cos z tego bedzie - jest chemia, ale facet ma dosc lekkie podejscie, ciezko mu sie zwiazac, wiec wymagac to bedzie zarowno cierpliwosci, jak i komunikacji z Twojej strony. Ale wczesniej bedzie jakies wielkie bum.

Pozdrawiam
      • alealejandro dla Magdy - Magda i Mateusz 28.08.11, 15:08
        Wyglada mi na to, ze zostala Pani skrzywdzona w przeszlosci, ale ostatnio jest lepiej, byly jakies mile gesty, ale sytuacja jest chwiejna - byc moze Mateusz jest zainteresowany tez jakas inna kobieta, jednak nie widze, by ona Pani zagrazala powaznie. W najblizszym czasie mzoe sie Pani spodziewac niejasnych sytuacji, zarowno milych jak i niemilych, ale niestety nie bedzie stabilnie. Wydaje mi sie tez, ze Pani cos ukrywa przed Mateuszem. Stanie Pani za jakis czas przed wyborem - byc moze dotyczacym wyznania uczuc, czy wspolnego bycia razem - jest szansa na zwiazek, ale dopiero wyjasnicie sobie wszelkie niedomowienia.
        • Gość: magda Re: dla Magdy - Magda i Mateusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 16:15
          naprawde jest pani niesamowita, prawda skrywam pewną tajemnice przed mateuszem , i bardzo mnie zranił , czytam sobie co Pani napisała i wszystko się zgadza , z wyjatkiem tej kobiety , bo on ma wiele bab , przepraszam za wyrażenie , i to mnie najgorzej boli .....
          dziekuje raz jeszcze , tak jak pisałam wcześniej zgadza mi się wszystko co mi Pani pisze,pozdrawiam madzia

• Gość: Mija Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.11, 15:20
      Ewelina, 02.11.1979 - jeśli znajdzie Pani czas:-)
      • alealejandro dla Eweliny 09.09.11, 16:51
        Ewelino,

Z kart wynika mi, ze niedawno znalazlas sie w nowym otoczeniu i poki co musisz sobie radzic z przystosowywaniem sie, co nie zawsze jest latwe. Nowa droga ma zapewne zwiazek z nauka lub praca. Ogolnie wychodzisz jako osoba, ktora uczy sie sporo, nie wiem, czy myslalas o podjeciu jakichs studiow lub kursow - jesli nie, to w przyszlosci Cie czeka. Pokazuje mi sie chaos w nowym miejscu i Twoje pragnienie odpoczynku, ucieczki. Na szczescie juz niedlugo zacznie sie wszytsko ukladac; jesli czekasz na jakas wiadomosc, bedzie ona pomyslna i bedziesz mogla wreszcie ruszyc do przodu. Osiagniesz swoj cel, ale po drodze czeka Cie na pewno troche poswiecenia i to, co wydawalo Ci sie niedawno fajne, wyda sie dosc nudne byc moze - bedziesz musiala troche zweryfikowac swoje oczekiwania, troche sie rozczarujesz, ale nie na tyle, by sie wycofac - bedzie to po prostu jakas cenna lekcja zycia. Pojawia sie jakis mezczyzna w Twoim rozkladzie, moze troche mlodszy od Ciebie, z ktorym wiazesz pewne nadzieje lub wnet zaczniesz wiazac, jednak sprawa okaze sie bardziej skomplikowana niz moze sie poczatkowo wydawac. Tak wiec podsumowujac, w bliskiej przyszlosci szansa od losu, ulga i szczescie, ale pozniej bedzie sie ono wiazalo z pewnym poswieceniem.
    • Gość: Ewa Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.skynet.net.pl 28.08.11, 15:37
      Co prawda pierwsze 5 osób już otrzymało wróżbę, ale może i dla mnie znajdzie Pani czas :)
      Ewa, 24 grudnia 1978

Pozdrawiam serdecznie
      Ewa
    • elusia81 Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 28.08.11, 15:43
      ela 19.11.81
    • to.ja.anna Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 28.08.11, 16:49
      Anna ur.24.02.65 - proszę ogólny rozkład :)
      Dziękuję
      • Gość: gosc powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.dynamic.mm.pl 28.08.11, 17:16
        Chciałabym wiedziec co mowią Pani karty: warto zawalczyc o bylego partnera, za wszelkie wskazówki będe wdzięczna, Renia 71.05.11
      • alealejandro dla Anny 09.09.11, 16:33
        Aniu,

Czy Ty masz syna? W rozkladzie pojawila mi sie 2 dzieci i jakies problemy zwiazane z jednym z nich, prawdopodobnie chlopakiem (milosne lub zdrowotne). Poniewaz jednak to jest rozklad ogolny a tarot jest bogaty w znaczenia, moze to mowic o czyms kompletnie innym. Ale zaraz do tego przejde.

Na pewno praca mi sie ukazuje - w pracy bardzo stabilnie i poztywnie, byc moze nawet jakas fajna propozycja lub podwyzka w niedlugim czasie.

Wracajac do poczatkowych kart - ostatnio pojawila sie jakas mozliwosc, okazja, na ktora dlugo czekalas. Moze chodzic o sprawy milosne, i np. kontakt z kims, raczej na odleglosc, ale moze tez chodzic o cos, co Cie bardzo angazuje emocjonalnie, a niekoniecznie jest zwiazane ze zwiazkami, ale na pewno cos, na czym Ci zalezalo od jakiegos czasu. Probujesz walczyc o swoje, ale uczuciowosc Ci nie pozwala w pelni wykorzystac sytuacji. Jestes w jakis sposob zablokowana i niepewna siebie. W najblizszym czasie moze Cie niestety czekac rozczarowanie ta sytuacja, ale nie martw sie, bo los szykuje dla Ciebie kolejna szanse za jakis czas - i to taka bardziej szyta na Twoja miare.
        • to.ja.anna Re: dla Anny 09.09.11, 16:58
          Mam córkę, 11 lat. W kwietniu się rozwiodłam. Mąż był młodszy a teraz jest z 20letnią panienką.
          Praca owszem stabilna i szykuje się możliwość dorobienia :)
          Miłość... trafiam na mężczyzn nieodpowiedzialnych, lub na takich, z którymi związek z góry jest skazany na niepowodzenie.
          Owszem jestem zablokowana i niepewna siebie, zakompleksiona a właśnie przez te niepowodzenia z mężczyznami już tracę nadzieję, że spotkam miłość swojego życia :)
          Teraz też kogoś poznałam, ale już czuje przez skórę, że to jeszcze nie to...
          Dziękuję za poświęcony czas i serdecznie pozdrawiam. Anna
    • Gość: lui8 Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.range109-153.btcentralplus.com 28.08.11, 17:20
      luiza 2 sierpnia 1978 czy facet ktorego poznalam teraz w pracy z tego zwiazek(wyznal mi uczucia ja nie jestem swoich pewna ale cos mnie do niego ciagnie)-dziekuje bardzo
    • Gość: Ada Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 17:24
      Anna 27.07.1975
      • bogusia1971 Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 28.08.11, 19:06
        odp.bogusia
        witam myślę że wróżba szczał w dziesiątkę z pracą ale zarazem porada i jestem osobą samotną bardzo dziękuję za odp.pozdrawiam
    • Gość: mala mi Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.ztpnet.pl 28.08.11, 20:02
      Beata 26,07,1989
      dziekuej za swoj czas
    • Gość: Gość Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 20:46
      Monika 31.03.78
      • carmen310 Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 30.08.11, 18:33
        Witam serdecznie, tak myślałam że nie dostane odpowiedzi. I, nie myliłam się. Ale widocznie tak miało być, a tylko prosiłam o rozkład. Chce się dowiedzieć czy pani bedzie jeszcze zakładała taki wątek, bo ja jestem zainteresowana tylko rozkładem. Miło mi było. Pozdrawiam
        • alealejandro Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 30.08.11, 19:01
          :) Prosze Pani,

Ja i tak w zalozeniu mialam kilku osobom zrobic rozklad, a zrobilo sie z tego kilkanascie lub wiecej, wiec wieksze bylo prawdopodobienstwo, ze Pani nie uzwglednie niz uwzglednie, prosze tego nie brac do siebie. Mimo wszystko mialam zamiar kontynuowac watek i odpowiadac na kolejne zapytania, tylko ze mam teraz inne rzeczy na glowie, nie mam po prostu mozliwosci chwilowo. Ale wroce do tego watku i odpowiem takze Pani. Pozdrawiam :)
          • carmen310 Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 30.08.11, 19:41
            Rozumie, teraz. Wiec czekam teraz cierpliwie na swoją odpowiedź. Ja pani życze miłego i przede wszystkim spokojnego wieczoru. Serdecznie pozdrawiam.
            • Gość: kAMILA Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 18:50
              Kamila 4 listopad 1982 :)
              • Gość: ;) Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.lublin.mm.pl 02.09.11, 19:40
                iwona23,02,1975
                • Gość: gosć Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.11, 12:51
                  czy będzie Pani wróżyła jeszcze tym dodatkowym osobom ?
                  • alealejandro Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 09.09.11, 15:00
                    Wlasnie sie zastanawiam. Mam troche wolnego czasu, ale tez niewiele, a tu sporo ludzi zamowilo duze rozklady. Nie wiem nawet, czy tu wracaja i moge jeszcze liczyc na jakis komentarz zwrotny...
                    • to.ja.anna Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 09.09.11, 15:02
                      Jeśli jest Pani na siłach, to bardzo prosimy o rozkłady :) Ja odpowiem na 100% :) Pozdrawiam. Anna
                      • alealejandro Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 09.09.11, 15:06
                        OK, Pani Aniu, zrobie wrozbe do godzinki :)
                        • to.ja.anna Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 09.09.11, 15:07
                          Cieszę się. To już w domku przeczytam :) Anna
                    • Gość: Mija Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: 195.205.137.* 09.09.11, 15:24
                      Ja również odpowiem co się zgadza, a co nie:-)
    • Gość: GOŚĆ p Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.toya.net.pl 09.09.11, 15:15
      Witam. Przemek 13,07,1975.Czy zejdzemy się w tym roku z Patrycją?
      • black.kiara Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 09.09.11, 15:21
        wracaja wracaja Pani Alejandro )) to ja zadałam pytanie czy Pani jeszzce będzie wróżyć , bo powiem szzcerze że dość mi na tym zależy - jeśli trzeba mogę zapłacić pozdrawiam monika
        • Gość: ;) Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.lublin.mm.pl 09.09.11, 16:02
          Podpisuje się przed mówcami ,tez odpowiem czy sie sprawdza Iwona 23.02,1975
    • Gość: Madzia Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.11, 16:59
      Witam, Magdalena 5.o1.84 i Łukasz 20.01.84 czy uda się nam być razem
    • elusia81 Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 09.09.11, 18:49
      witam tu ela 19.11.81
      pisałam w sierpniu bez zadawania pytania czy mam szanse jeszcze na odpowiedz?
      • black.kiara Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 09.09.11, 20:13
        bardzo dziekuję za odpowiedz - tak zgadza sie dzieli nas odległosć i na swój sposób blokada językowa, moje obawy wynikaja raczej z dużych zmian jakie niesie za soba ten związek , faktycznie dużo o tym myśle , sa tez marzenia także bardzo dużo Pani wyczytała z kart a co do reszty czas pokaże pozdrawiam serdecznie Monika
    • Gość: Monika Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 20:59
      Czy ja mogę prosić o wróżbę Monika 31.03.78.Pisałam ale nie otrzymałam odpowiedzi.
      • alealejandro Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 09.09.11, 22:37
        Dobry wieczor Pani Moniko,

Zapraszam tutaj: www.wrozbiarstwo.darmowefora.pl/index.php

Tam Pani powroze :) Pozdrawiam
    • mateoeasy Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 10.09.11, 16:29

mam na imie agnieszka i urodzilam sie 9.09.1979 - wczoraj mialam zatem urodziny. chcialabym zapytac karty o to czy czekaja mnie jakies nieprzyjemnosci ze stronych ex- partnerow moich 2 kolezanek. zostalam wplatana w jakies nieporozumienie i tlumaczenia nic nie daja.
      • alealejandro Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 10.09.11, 16:41
        Pani Agnieszko,

Serdecznie zapraszam na nowe forum. Tam można mi zadać pytanie. Adres to: www.wrozbiarstwo.darmowefora.pl/index.php

Pozdrawiam
    • agrentowy4321 Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 04.03.23, 21:55
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: powróżę za darmo pierwszym 5 osobom 25.04.23, 07:09
      Jestem spetryfikowana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka