Gość: xxx IP: 212.180.168.* 11.10.11, 22:24 Myślę o wizycie u astrologa. Panowie Waldemar Galoss i Piotr Piotrowski są bardzo znani w tej dziedzinie. Którego z nich polecacie, a może znacie jescze kogoś wartego uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rozal.ka Re: Astrolog Waldemar Galoss i Piotr Piotrowski IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.10.11, 10:00 Byłam u Galossa około 3 lata temu i nic kompletnie mi się nie sprawdziło. Nawet jedna rzecz. Podawał konkretne daty i mówił, że coś się na pewno wydarzy, choćbym nie wiem co robiła. A tu kompletna klapa. Zerowe zdolności. Odpowiedz Link Zgłoś
6jabadabadu1 Re: Astrolog Waldemar Galoss i Piotr Piotrowski 13.05.16, 16:50 Nie mogłaś być bo to podobne nazwisko ;) To powiedz gdzie byłaś ściemo? Odpowiedz Link Zgłoś
beanina27 Re: Astrolog Waldemar Galoss i Piotr Piotrowski 13.05.16, 00:26 jeżeli kto kolwiek szuka wyroczni w gwiazdach, to się myli czekając na wizję swojej przyszłości w filmowym skrócie, zrozumieć astrologię - to 20 lat obserwacji otoczenia i mniej lub bardziej udanych prognoz nie każdemu powinno się wykonywać kosmogram, bo nie wszyscy go na prawdę potrzebują, choć wydaje im się on odpowiedzią na ich problemy tylko czemu nie spróbują sami ich rozwiązać?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Astrolog Waldemar Galoss i Piotr Piotrowski 04.03.23, 21:26 Ile czasu trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Astrolog Waldemar Galoss i Piotr Piotrowski 25.04.23, 06:42 To dziwne Odpowiedz Link Zgłoś