IP: *.ip.netia.com.pl 22.10.11, 13:20
Czy komukolwiek sprawdziła się wróżba typu 16 listopada spotkasz takiego i takiego faceta będzie brunetem o niebieskich oczach?:P
Obserwuj wątek
    • Gość: ann Re: wróżba IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.11, 17:43
      hehe... chyba kpisz? ;]
      • Gość: ciekawa Re: wróżba IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.10.11, 13:50
        A co to za jasnowidz ?
        • Gość: Kamila Re: wróżba IP: *.ip.netia.com.pl 23.10.11, 20:00
          nie mogę napisać, ale bardzo mnie to rozbawiło bo nie spotkałam się nigdy z taką wróżbą:D ha ha
          • Gość: antomawi Re: wróżba IP: *.as13285.net 24.10.11, 13:47
            Dobre, dobre - pamiętam jednak tylko z filmu o Brunecie:-)
            Zarówno stawianie, jak i oczekiwanie na spełnienie takiej wróżby, budzi moje rozbawienie, a że o uśmiech dziś trudno, to dziękuję bardzo:-)))

pozdrawiam
            antomawi
            • Gość: Kamila Re: wróżba IP: *.ip.netia.com.pl 24.10.11, 21:30
              nie ma za co;D
      • Gość: ann Re: wróżba IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.11, 22:16
        A propos... przypomniało mi się ;]
        W lipcu, w kolejce do kasy w markecie miałam poznać wysokiego bruneta, który handluje częściami samochodowymi i który miał mi odnieść zakupy do auta stojącego na parkingu - i tak miała zacząć się wielka miłość ;D Rzecz jasna - nic takiego się nie wydarzyło, mało tego... w żadnej kolejce nie spotkałam żadnego pana, który "rzuciłby mnie na kolana".
        Pozdrawiam :)
        • Gość: antomawi Re: wróżba IP: *.as13285.net 25.10.11, 11:17
          A tu muszę przyznac, że w pewnym sensie, mi się taka wróżba spełniła. Moja wróżka nie mówiła w prawdzie takich bzdur, jak brunet, czy blondyn, z nibieskimi, czy zielonymi oczami; nie określiła też czasu, w którym to dokładnie nastąpi, ale powiedziała, że męża spotkam w środowisku medycznym. Nie wiedziała, jak szerokie to pojęcie, i robiłam cielęce oczy do każdego lekarza... Trwało to kilka miesięcy, po czym, przypadkiem, dostałam pracę w firmie... dystrybuującej leki... Od razu nie skojarzyłam, ale po roku pracy z NIM w jednym pokoju, dotarło... Więc nie wszystko trzeba traktowac dosłownie, ale trzeba próbowac nieco wytłumaczyc sobie swoją rzeczywistośc i może się sprawdzic!

pozdrawiam
          antomawi
    • Gość: gość Re: wróżba IP: *.play-internet.pl 24.10.11, 22:13
      Mnie jedna znana wróżka przepowiedziała szatyna we wrześniu :-) ale nic jej z tego nie wyszło :-(

• Gość: Kamila Re: wróżba IP: *.ip.netia.com.pl 25.10.11, 12:13
        to jest nic , ja go mam spotkać zupełnie przypadkiem na ulicy przechodząc obok sklepu z wózkami dziecięcymi ha ha ha:D
        • Gość: antomawi Re: wróżba IP: *.as13285.net 26.10.11, 10:26
          No to rozumiem, że wiesz, gdzie są sklepy z wózkami dziecięcymi w promieniu 100 km - co najmniej:-)

pozdrawiam
          antomawi
    • Gość: Kamila Re: wróżba IP: *.ip.netia.com.pl 26.10.11, 15:47
      tak ha ha przy kazdym będę stała po 5 minut;D a nóż brunet rzuci mi się na szyje;D
      • Gość: gość Re: wróżba IP: *.play-internet.pl 26.10.11, 20:22
        Oj, to masz problem ;-) Jak masz kilka sklepów, to ten brunet może przejść obok tego, przy którym akurat nie będziesz stała i tragedia :-( Powinnaś zareklamować wróżbę i poprosić o dokładniejszy opis sklepu :-) Jak nie adres, to chociaż jakiś znak szczególny. Może kolor wózka na wystawie ;-)

• Gość: ann Re: wróżba IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 20:24
          hehe :) jajcarze ;D
        • Gość: Kamila Re: wróżba IP: *.ip.netia.com.pl 27.10.11, 09:59
          no masz racje;O nie pomyślałam o tym:D mam jeszcze czas więc muszę opracować jakiś plan:D heh
          • Gość: gość Re: wróżba IP: *.play-internet.pl 27.10.11, 21:35
            A to chociaż w tym roku masz go spotkać?
            Czy tak co roku 16 listopada będziesz pod tymi sklepami stać?
      • Gość: antomawi Re: wróżba IP: *.as13285.net 27.10.11, 11:38
        Na szyję to jeszcze, ale uważaj, żeby do gardła Ci się nie rzucił:-)))

pozdrawiam
        antomawi
        • Gość: Kamila Re: wróżba IP: *.ip.netia.com.pl 27.10.11, 22:43
          w tym roku:D
    • agrentowy4321 Re: wróżba 04.03.23, 21:20
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: wróżba 25.04.23, 06:35
      Ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka