wrozkagimmel 03.12.11, 16:07 Temat otworzony dla moich klientów byłych i obecnych :) żeby mogli podzielić się z innymi osobami - czy to wrażeniami, czy innymi informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klientka A czemu ... IP: *.inowroclaw.mm.pl 04.12.11, 22:27 A czemu raz pani sie podpisuje jako mezczyna a innym razem jako kobieta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gimmel Re: A czemu ... IP: *.play-internet.pl 04.12.11, 22:29 chyba mnie Pani z kimś pomyliła :) www.gimmel.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziękuję Re: A czemu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 22:36 A czy można jakoś skontaktować się z Panią w sprawie nurtującego mnie pytania/wróżby? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkagimmel Re: A czemu ... 04.12.11, 22:39 Jak najbardziej, nie widzę większego problemu :) z tym, że jeśli już to proponuję jutro, będę miała więcej czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziękuję Re: A czemu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 22:43 Dziękuję za odpowiedź, rozumiem oczywiście- nurtuje mnie pytanie dotyczące mojego ukochanego...coś już na ten temat wiem, ale jestem nieco niecierpliwa oststnio i zastanawiam się czy jeszcze w tym roku odezwie się do mnie, czy kontakt jakiś nastąpi czy też mam wrzucić sobie na luz i zaczekać na rok przyszły? Dominika i Daniel Czy może mam skontaktować się e-mailowo? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkagimmel Re: A czemu ... 04.12.11, 22:46 Zerknę jutro, jeśli Pani pozwoli i napiszę, czego się dowiedziałam :) spokojnej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 09:41 Z kart wynika, że powinna Pani zapytać o to osobę Pani najbliższą - teraz zbliża się czas podejmowania decyzji przez Panią, dobrze by wsparła Panią jakaś rozsądna osoba. Jako wróżka muszę powiedzieć, że tak na dobrą sprawę zależy to wyłącznie od Pani, ale z tego, co widzę - prawdopodobnie Pani niecierpliwość wygra. Proszę mi jeszcze powiedzieć - kto Pani powiedział, że ma Pani tyle czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziękuje Re: A czemu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 09:55 Wittm, dziękuję za odpowiedź:) Właściwie nikt, ale sama nie chce się narzucać temu mężczyznie, bo nabroiłam i uraziłam - jego męską dumę- poza tym liczyłam, że On chce mnie przetrzymać i w końcu sam się odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 09:57 Patrząc logicznie - nie tylko jako wróżka, ale głównie jako kobieta, muszę powiedzieć, że jeśli Pani na nim zależy dobrze byłoby coś podziałać. Ile już milczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziękuję Re: A czemu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 10:02 Poza tym miałąm nadzieję, że to prawdziwa miłość, że wciąż mnie kocha. Dluuugo, chyba od wrzesazal mi się postarać, ale On ma anielską cierpliwosc i wiem, że teraz "gra" tak jak ja kiedyś z Nim. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 10:06 Być może ma Pani rację. Jednak jeśli naprawdę go Pani kocha, to milczenie nie jest dobrym sposobem na powiedzenie " Zależy mi na Tobie ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziękuje Re: A czemu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 10:26 Rozumiem, czyli mam się odzywać nawet jesli On mnie ignoruje? Właściwie nie wiem dlaczego tak się zachowuje:( Dziękuje serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 10:29 Jeśli Panią ignoruje, to znaczy, że bardzo musiała Pani nabroić. Trzeba próbować, nie wolno się poddawać - o miłość trzeba walczyć :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziękuję Re: A czemu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 11:02 Ale z tego co Pani mówi do konca tego roku nie mam co liczyć na poprawę naszych relacji. Bardzo dziękuję za wskazówki i pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 11:07 Bez problemu. Trzymam kciuki i powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: A czemu ... IP: *.ip.netia.com.pl 05.12.11, 11:16 A czy ja równiez moge zapytac o nurtującą mnie sprawe ? Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 11:26 Zapraszam na maila. Koszt wróżby to 20 zł. Tutaj wróżę "na szybko" i "ogólnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: A czemu ... IP: *.microchip.net.pl 05.12.11, 11:35 to czy na "szybko" i "ogólnie" może Pani sprawdzić czy coś się zmieni w moim życiu uczuciowym? jeśli to jest nadużycie - to przepraszam i dziękuję :) a jeśli nie - to dziękuję :) pozdrawiam anna Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 11:38 Proszę :) wróżę tym osobom, którym wcześniej coś obiecałam, albo które napisały swoje pytanie zaczynając nowy temat. Jeśli Pani chce wróżby - zapraszam na e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
lwica1998 Re: A czemu ... 28.10.12, 16:45 Witam i zapraszam na wrózby!!! Mnie się sprawdzają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: A czemu ... IP: *.microchip.net.pl 04.12.11, 23:24 chyba jednak nie pomyliła, bo na stronie jest Pani adres... więc faktycznie raz jest Pani jako wrozkagimmel a raz jako Gimmel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrozkagimmel Re: A czemu ... IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 00:45 Na której stronie i jaki adres? O e-mail chodzi? Przejrzałam wszystkie wysłane wiadomości i szczerze przyznam, że NIE ROZUMIEM. W ani jednym wysłanym e-mailu się nie przejęzyczyłam z "am" na "em", może Pani podać jakiś przykład, bo w tej chwili mam w głowie jedną wielką abstrakcję i nie wiem, co myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: A czemu ... IP: *.microchip.net.pl 05.12.11, 07:34 ja mam taką teorię :) autorce tamtego postu może chodziło o to, że raz jest jest wrozkagimmel co wskazuje na formię żeńską a innym razem było gimmel co już bardziej wskazuje na formę męską :) ale to tylko moja teoria ;) no i przy poście 'gimmel" jest odnośnik do blogu wróżkigimmel :) gdzie jest mail wrózkigimmel :) może to wprowadziło chaos :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 09:23 Aa.. to by wszystko tłumaczyło :) przyznam - zbaraniałam totalnie i szukałam błędów ze swojej strony, czy gdzieś po prostu mi się coś nie przejęzyczyło :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 11:40 Nie lubię tych drzewek, zupełnie ich nie rozumiem. Na poprawę humoru : i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/12/fa9fcdd5165a7a0a811808c6f1cdfe71.png?1323034600 :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkagimmel Do Kaji + nt wróżb 05.12.11, 12:20 Pani Kaju, proszę się jednak do mnie zgłosić. Jak znajdę chwilkę, to postaram się chociaż z jednej karty Pani powróżyć. Do innych osób : nie wróżę z reguły "za darmo". Koszt wróżby u mnie to 20 zł. Nie jest to wiele, biorąc pod uwagę, że poświęcam mój czas - można również ze mną pogadać, jestem w stanie się dogadać odnośnie ceny krótkiej wróżby, jeśli ktoś ma problemy finansowe. W każdym innym przypadku proszę o szanowanie mojego i Waszego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Do Kaji + nt wróżb IP: *.microchip.net.pl 05.12.11, 12:25 zgłaszam się :) ale absolutnie nie chcę Pani naciągać :) więc bez problemu :) anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Wróżby IP: *.microchip.net.pl 05.12.11, 12:25 to ja się piszę na konsumpcję :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrozkagimmel Re: Wróżby 05.12.11, 12:35 Niech mi Pani napisze na maila, co i jak - w tej chwili akurat cisza w eterze, mogę się zająć tą sprawą :) Odpowiedz Link Zgłoś