03.12.11, 16:07
Temat otworzony dla moich klientów byłych i obecnych :) żeby mogli podzielić się z innymi osobami - czy to wrażeniami, czy innymi informacjami.
Obserwuj wątek
    • Gość: klientka A czemu ... IP: *.inowroclaw.mm.pl 04.12.11, 22:27
      A czemu raz pani sie podpisuje jako mezczyna a innym razem jako kobieta ?

• Gość: Gimmel Re: A czemu ... IP: *.play-internet.pl 04.12.11, 22:29
        chyba mnie Pani z kimś pomyliła :)
        www.gimmel.blox.pl
        • Gość: dziękuję Re: A czemu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 22:36
          A czy można jakoś skontaktować się z Panią w sprawie nurtującego mnie pytania/wróżby?
          Pozdrawiam
          • wrozkagimmel Re: A czemu ... 04.12.11, 22:39
            Jak najbardziej, nie widzę większego problemu :) z tym, że jeśli już to proponuję jutro, będę miała więcej czasu.
            • Gość: dziękuję Re: A czemu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 22:43
              Dziękuję za odpowiedź, rozumiem oczywiście- nurtuje mnie pytanie dotyczące mojego ukochanego...coś już na ten temat wiem, ale jestem nieco niecierpliwa oststnio i zastanawiam się czy jeszcze w tym roku odezwie się do mnie, czy kontakt jakiś nastąpi czy też mam wrzucić sobie na luz i zaczekać na rok przyszły?
              Dominika i Daniel

Czy może mam skontaktować się e-mailowo?

Pozdrawiam
              • wrozkagimmel Re: A czemu ... 04.12.11, 22:46
                Zerknę jutro, jeśli Pani pozwoli i napiszę, czego się dowiedziałam :) spokojnej nocy.
              • wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 09:41
                Z kart wynika, że powinna Pani zapytać o to osobę Pani najbliższą - teraz zbliża się czas podejmowania decyzji przez Panią, dobrze by wsparła Panią jakaś rozsądna osoba.
                Jako wróżka muszę powiedzieć, że tak na dobrą sprawę zależy to wyłącznie od Pani, ale z tego, co widzę - prawdopodobnie Pani niecierpliwość wygra.
                Proszę mi jeszcze powiedzieć - kto Pani powiedział, że ma Pani tyle czekać?
                • Gość: dziękuje Re: A czemu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 09:55
                  Wittm, dziękuję za odpowiedź:)
                  Właściwie nikt, ale sama nie chce się narzucać temu mężczyznie, bo nabroiłam i uraziłam - jego męską dumę- poza tym liczyłam, że On chce mnie przetrzymać i w końcu sam się odezwie.
                  • wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 09:57
                    Patrząc logicznie - nie tylko jako wróżka, ale głównie jako kobieta, muszę powiedzieć, że jeśli Pani na nim zależy dobrze byłoby coś podziałać. Ile już milczy?
                    • Gość: dziękuję Re: A czemu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 10:02
                      Poza tym miałąm nadzieję, że to prawdziwa miłość, że wciąż mnie kocha.
                      Dluuugo, chyba od wrzesazal mi się postarać, ale On ma anielską cierpliwosc i wiem, że teraz "gra" tak jak ja kiedyś z Nim.
                      • wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 10:06
                        Być może ma Pani rację. Jednak jeśli naprawdę go Pani kocha, to milczenie nie jest dobrym sposobem na powiedzenie " Zależy mi na Tobie ".
                        • Gość: dziękuje Re: A czemu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 10:26
                          Rozumiem, czyli mam się odzywać nawet jesli On mnie ignoruje?
                          Właściwie nie wiem dlaczego tak się zachowuje:(

Dziękuje serdecznie
                          • wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 10:29
                            Jeśli Panią ignoruje, to znaczy, że bardzo musiała Pani nabroić. Trzeba próbować, nie wolno się poddawać - o miłość trzeba walczyć :) pozdrawiam.
                            • Gość: dziękuję Re: A czemu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 11:02
                              Ale z tego co Pani mówi do konca tego roku nie mam co liczyć na poprawę naszych relacji.
                              Bardzo dziękuję za wskazówki i pomoc:)
                              • wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 11:07
                                Bez problemu. Trzymam kciuki i powodzenia :)
                                • Gość: gosc Re: A czemu ... IP: *.ip.netia.com.pl 05.12.11, 11:16
                                  A czy ja równiez moge zapytac o nurtującą mnie sprawe ?
                                  • wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 11:26
                                    Zapraszam na maila. Koszt wróżby to 20 zł. Tutaj wróżę "na szybko" i "ogólnie".
                                    • Gość: kaja Re: A czemu ... IP: *.microchip.net.pl 05.12.11, 11:35
                                      to czy na "szybko" i "ogólnie" może Pani sprawdzić czy coś się zmieni w moim życiu uczuciowym? jeśli to jest nadużycie - to przepraszam i dziękuję :) a jeśli nie - to dziękuję :)
                                      pozdrawiam
                                      anna
                                      • wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 11:38
                                        Proszę :) wróżę tym osobom, którym wcześniej coś obiecałam, albo które napisały swoje pytanie zaczynając nowy temat. Jeśli Pani chce wróżby - zapraszam na e-mail.
                              • lwica1998 Re: A czemu ... 28.10.12, 16:45
                                Witam i zapraszam na wrózby!!! Mnie się sprawdzają:)
        • Gość: ciekawska Re: A czemu ... IP: *.microchip.net.pl 04.12.11, 23:24
          chyba jednak nie pomyliła, bo na stronie jest Pani adres... więc faktycznie raz jest Pani jako wrozkagimmel a raz jako Gimmel...
          • Gość: wrozkagimmel Re: A czemu ... IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 00:45
            Na której stronie i jaki adres? O e-mail chodzi? Przejrzałam wszystkie wysłane wiadomości i szczerze przyznam, że NIE ROZUMIEM. W ani jednym wysłanym e-mailu się nie przejęzyczyłam z "am" na "em", może Pani podać jakiś przykład, bo w tej chwili mam w głowie jedną wielką abstrakcję i nie wiem, co myśleć?
            • Gość: ciekawska Re: A czemu ... IP: *.microchip.net.pl 05.12.11, 07:34
              ja mam taką teorię :) autorce tamtego postu może chodziło o to, że raz jest jest wrozkagimmel co wskazuje na formię żeńską a innym razem było gimmel co już bardziej wskazuje na formę męską :) ale to tylko moja teoria ;)
              no i przy poście 'gimmel" jest odnośnik do blogu wróżkigimmel :) gdzie jest mail wrózkigimmel :) może to wprowadziło chaos :)
              • wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 09:23
                Aa.. to by wszystko tłumaczyło :) przyznam - zbaraniałam totalnie i szukałam błędów ze swojej strony, czy gdzieś po prostu mi się coś nie przejęzyczyło :)
                • wrozkagimmel Re: A czemu ... 05.12.11, 11:40
                  Nie lubię tych drzewek, zupełnie ich nie rozumiem.
                  Na poprawę humoru : i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/12/fa9fcdd5165a7a0a811808c6f1cdfe71.png?1323034600 :)
    • wrozkagimmel Re: Wróżby 05.12.11, 11:53
      Upiekłabym ciastka :)
      • wrozkagimmel Do Kaji + nt wróżb 05.12.11, 12:20
        Pani Kaju, proszę się jednak do mnie zgłosić. Jak znajdę chwilkę, to postaram się chociaż z jednej karty Pani powróżyć.
        Do innych osób : nie wróżę z reguły "za darmo". Koszt wróżby u mnie to 20 zł. Nie jest to wiele, biorąc pod uwagę, że poświęcam mój czas - można również ze mną pogadać, jestem w stanie się dogadać odnośnie ceny krótkiej wróżby, jeśli ktoś ma problemy finansowe.
        W każdym innym przypadku proszę o szanowanie mojego i Waszego czasu.
        • Gość: kaja Re: Do Kaji + nt wróżb IP: *.microchip.net.pl 05.12.11, 12:25
          zgłaszam się :) ale absolutnie nie chcę Pani naciągać :) więc bez problemu :)
          anna
      • Gość: kaja Re: Wróżby IP: *.microchip.net.pl 05.12.11, 12:25
        to ja się piszę na konsumpcję :)
        • wrozkagimmel Re: Wróżby 05.12.11, 12:35
          Niech mi Pani napisze na maila, co i jak - w tej chwili akurat cisza w eterze, mogę się zająć tą sprawą :)
        • lwica1998 Re: Wróżby 28.10.12, 16:39
          Witam i zapraszam na wróżby!!!
    • agrentowy4321 Re: Wróżby 04.03.23, 11:09
      To ciekawe pytanie
    • irona.sonata Re: Wróżby 23.04.23, 21:31
      O jezu
    • irona.sonata Re: Wróżby 24.04.23, 10:13
      Sceptyczna na 100%
    • irona.sonata Re: Wróżby 24.04.23, 15:10
      Oniemiałam
    • irona.sonata Re: Wróżby 02.05.23, 20:21
      Raz tak a raz inaczej