Dodaj do ulubionych

Karty wariują?

IP: *.icpnet.pl 05.12.11, 15:15
Mam pytanie, czy karty mogą "wariować" jeśli zadaje sie to samo pytanie trzem różnych osobom które wróżą w różnym odstępie czasu?
Obserwuj wątek
    • Gość: niczyja Re: Karty wariują? IP: *.microchip.net.pl 05.12.11, 15:20
      zależy jaki to odstęp czasu ale mogą mogą :)
    • Gość: dziękuję Re: Karty wariują? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 16:08
      Ja niewiele wiem na ten temat jednak z autopsji mogę powiedzieć, że jeśli wielokrotnie zadawałam to samo pytanie róznym wróżkom- juz tak nie robie to odpowiedzi byly skrajnie rózne.
      Ale ja wowczas bylam jakas nakrecona w poszukiwaniu odpowiedzi na sile.
      • Gość: . Re: Karty wariują? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 16:43
        Jaki powinien być odstęp czasu, żeby wróżba była miarodajna?Miesiąc?
        • Gość: kropa Re: Karty wariują? IP: *.home.aster.pl 05.12.11, 18:10
          tego jestem pewna, jeżeli pyta się o to samo kart to się "buntuja". Wówczas najlepiej trzymać się tej pierwszej wrózby. Z tego co wiem minimum m-c.
          • majarudakowska Re: Karty wariują? 06.12.11, 07:45
            2-3 miesiace!i czekac az pierwsza wrozba sie wypelni!
        • Gość: niczyja Re: Karty wariują? IP: *.microchip.net.pl 05.12.11, 18:53
          różnie mówią... gdzieś to już rozwijałam. Niektórzy nawet z dokładnością 28 dni, inni 3 miesiące
          • wrozkagimmel Re: Karty wariują? 06.12.11, 14:12
            Ja wróżę raz na 2-3 tygodnie. Zależnie od tego, jak klient sobie życzy. Czasem coś szybko dzieje się w życiu - wtedy po 2 tygodniach jest u mnie, czasami wszystko idzie wolniej - nie widzę go 2 miesiące :) jest różnie. Nie można uogólniać, ale fakt - karty mają to do siebie, że mogą "wariować" gdy za często pyta się o to samo.
            • Gość: niczyja Re: Karty wariują? IP: *.microchip.net.pl 06.12.11, 14:22
              oj to na pewno :) kiedyś komuś upartemu dwa razy pod rząd sprawdzałam, bo pierwsza odpowiedź nie była satysfakcjonująca i co wyszło? zupełnie odwrotnie :) no ale ten ktoś był zadowolony przyjmując, że właśnie druga odpowiedź będzie prawdziwa - oczywiście prawdziwa nie była...
              • Gość: Hania Re: Karty wariują? IP: *.ip.netia.com.pl 06.12.11, 15:14
                Najbardziej mi sie wydaje wiarygodna odpowiedz P. Rudakowskiej :)
                • wrozkagimmel Re: Karty wariują? 06.12.11, 16:15
                  Mnie denerwuje np. kiedy mówię, że jestem chora i nie mogę wróżyć - i oczywiście dla klienta to bez znaczenia, że mogą mi bzdury powychodzić.
                  • Gość: gosc Re: Karty wariują? IP: *.inowroclaw.mm.pl 06.12.11, 19:13
                    Wow! ale to wiadomo ze w chorobie nie można wrózyć, podobno i w niedziele.
                • majarudakowska Re: Karty wariują? 07.12.11, 17:18
                  bardzo dziekuje Haniu.ja z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec ze jest wlasnie tak jak mowie.
    • Gość: anja Re: Karty wariują? IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.11, 11:59
      Witam wszystkich. Mam pytanie dotyczacze wrozenia w krotkim odstepie czasu. ponad 3 miesiace temu mialam ciezki okres w zyciu. W sumie to pytalam roznych wrozek o to samo...otrzymywalam i podobne odpowiedzi i rozbiezne rowniez,,,wiec pewnie karty jednak wariowaly...Czy teraz po kilku miesiacach moge isc do wrozki, zeby mi zrobila rozklady ogolne? to nie na konkretne tematy, o ktore pytalam ponad 3 miesiace temu...
      • Gość: niczyja Re: Karty wariują? IP: *.microchip.net.pl 07.12.11, 13:09
        W moim przekonaniu możesz ale warto wybrać kogoś sprawdzonego bo rozkłady ogólne są dosyć trudne ;)
      • arbuzx Re: Karty wariują? 17.11.19, 06:30
        Zapytaj się wróżki kiedy ostatnio zanosiła karty na ustawienie zbieżności
    • michal2150 Re: Karty wariują? 07.12.11, 12:22
      Nie wieze w taki sposob wrozenia
      • wrozkagimmel Re: Karty wariują? 07.12.11, 16:23
        U Pani przerwa była dość długo - jak najbardziej może Pani skorzystać z rozkładu ogólnego :)
        • Gość: anja Re: Karty wariują? IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.11, 22:07
          Dziekuje Paniom za odpowiedz :) mam jeszcze jedno pytanie, czy to prawda, ze sie nikomu nie mowi (przynajmniej tego samego dnia), co sie uslyszalo od wrozki, bo sie wtedy nie spelni?
          • Gość: jakaja Re: Karty wariują? IP: *.microchip.net.pl 07.12.11, 22:24
            tego nie słyszałam :) ja zawsze mówię i zawsze się sprawdza :)
    • iza_m7 Re: Karty wariują? 17.11.19, 20:12
      Co to znaczy "karty wariowały"? Albo ktoś jest dobrym wróżbitą albo złym. Jeśli jest jakaś tendencja do jakiegoś wydarzenia, to nic karty tu nie zmienią; co najwyżej wróżbita coś źle zinterpretuje. Takie "przetestowanie" większej liczby wróżbitów, zadając im w tym samym czasie to samo pytanie, jest tylko doskonałą metodą "testowania" wiarygodności i umiejętności wróżbitów. Albo ktoś jest dobry, albo zły i takie "przetestowanie" kilku lub więcej wróżbitów pozwala wyłonić tych lepszych i tych gorszych. Jeśli coś ma się zadziać, to zadzieje; i jeśli jest czymś niezmiennym, nie powinno ulec zmianie "wariujących" kart. Taki sondaż diagnostyczny może także pokazać, czy w ogóle wróżbiarastwo jest aktem wiarygodnym czy tylko projekcją prawdopodobnych wydarzeń...
    • canaretto Re: Karty wariują? 16.06.21, 20:01
      Nie baw się kartami jeśli nie potrafisz ich używać.
      • camaretto Re: Karty wariują? 16.06.21, 20:45
        Dzięki , mam nadzieję że tego twojego nicka wpiszę między bajki niedługo, jak również wszystkie inne. Jak było na demon - stracji?
        Cam
    • camaretto Re: Karty wariują? 16.06.21, 20:42
      Tak, wszystko wolno, jeśli to idzie 'egzo". Jeżeli "ezo" to mieliśmy przy zwykłej zagadce na ABC 50% wskazujących na wysoką trafność, 2 takie same kombinacje... Nawet zadająca ukryte pytanie wskazała na dziwną frekwencję tych wydarzeń, 5 trafnych blisko celu /10 aktywnych.Z interpretacjami tych 50% było gorzej,bo wesoło potraktowaliśmy temat, i ściągaliśmy od siebie,a pytanie trudne. Inna sprawa, że wszyscy odpisali "na temat" z tej grupy. Osoba zadająca, też ezoteryczka, na ogół jednak nie udzielała się przesadnie.
      Tyle zabawna statystyka, ale wszyscy trzymali sięw ramach 1 -szych kółeczek tarczy...czyli blisko.
      Inna sprawa, czy klient nie "przewróżył"... czyli czy twoje pytanie jeszcze ma sens. Bo jeżeli "wystawiasz karty" to może być różnie...
    • agrentowy4321 Re: Karty wariują? 04.03.23, 20:48
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: Karty wariują? 25.04.23, 06:03
      Bardzo bardzo
    • irona.sonata Re: Karty wariują? 03.05.23, 05:49
      Elektryzujące i nurtujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka