Dodaj do ulubionych

monika_troisombres

IP: *.play-internet.pl 01.01.12, 12:44
gdzie można znalesc wróżkę jak w temacie aby skorzystać z jej usług? Przeszukałam allegro ale bez efektu. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaaaaa Re: monika_troisombres IP: *.play-internet.pl 01.01.12, 14:31
      a orientuje się ktos ile kosztuja uroki milosne u tej pani ? i jaka jest skutecznosc ?
    • Gość: migottka Re: monika_troisombres IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.01.12, 16:34
      Wiesz, ja nawet korespondowałam z Panią Moniką, prosiła o dosłanie zdjęcia i potem zniknęła.
      Przypominałam się, prosiłam, ze to dla mnie ważne i nic. Mało grzeczne i nieprofesjonalne zachowanie. Gdyby powiedziała, że mi nie pomoże, szukałabym dalej, a zależało mi na niej bo czytałam wiele dobrych rzeczy o niej.
      Także może od razu szukaj ew. kogoś innego jeszcze.
      • troisombres_monika Re: monika_troisombres 02.01.12, 14:40
        Gość portalu: migottka napisał(a):

> Wiesz, ja nawet korespondowałam z Panią Moniką, prosiła o dosłanie zdjęcia i po
        > tem zniknęła.
        > Przypominałam się, prosiłam, ze to dla mnie ważne i nic. Mało grzeczne i niepro
        > fesjonalne zachowanie. Gdyby powiedziała, że mi nie pomoże, szukałabym dalej, a
        > zależało mi na niej bo czytałam wiele dobrych rzeczy o niej.
        > Także może od razu szukaj ew. kogoś innego jeszcze.

To już wiadomo dlaczego NIE, karty swój rozum mają i wiedzą kiedy i komu pomóc.
        • Gość: kasia Re: monika_troisombres IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.12, 15:09
          Nawet jeśli karty wiedzą,że NIE to chyba zwyczajnie po ludzku można napisać maila z negatywną odpowiedzią-a tak dziewczyna czekała i się nie doczekała.I teraz ma złe zdanie o Monice.
          • troisombres_monika Re: monika_troisombres 02.01.12, 15:36
            Gość portalu: kasia napisał(a):

> Nawet jeśli karty wiedzą,że NIE to chyba zwyczajnie po ludzku można napisać mai
            > la z negatywną odpowiedzią-a tak dziewczyna czekała i się nie doczekała.I teraz
            > ma złe zdanie o Monice.

Trudno ;)
            A ja i wiele innych wróżek mamy złe zdanie o osobach które obsmarowują po forach bez względu na to czy im się pomoże czy nie, powód zawsze znajdą.
            Widzisz Kasiu każdy kij ma dwa końce.
            • almanachy Re: monika_troisombres 02.01.12, 15:42
              Przyznam, że też tego nie rozumiem. Wystarczyło odpisać, że nie stawia się kart dla tej osoby.
              W tym wypadku klient nie obsmarowuje, ale pisze o zachowaniu wróżki, które jest dla niego niezrozumiałe i dziwne.
              • troisombres_monika Re: monika_troisombres 02.01.12, 15:45
                Przeczytaj sobie wpis Picolo. zapomniał napisać że złotówki za to nie prosiłam. Sprawdziłam, odpisałam, a teraz szarlatanka. Odpowiedź masz na forum, jeżeli nie rozumiesz.
                Warto było?
                • almanachy Re: monika_troisombres 02.01.12, 15:51
                  Nawiązuje do wypowiedzi migotki.
                  • troisombres_monika Re: monika_troisombres 02.01.12, 16:42
                    A ja do obu tych osób.
                    Trzymajmy się zasad, tak się łatwiej żyje.
                    Jest na forum wydzielona część do odpowiedzi za darmo, na wiele odpisuję.
                    A jeśli nie - wyłudzanie jest niefajne i tyle. Zasady to zasady.

Skarbowy i ZUS nie honorują tego przy egzekwowaniu należności.
                    • Gość: migottka Re: monika_troisombres IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.01.12, 18:15
                      Pani Moniko, ja nie obsmarowuje Pani na forach tych ani innych, nie mam tez zlego zdania o Pani. Przeciwnie, pisałam Pani w mailu i powtórzę raz jeszcze, że wiele dobrych rzeczy o Pani czytałam i stąd moja decyzja o wyborze Pani wlaśnie.
                      Coś się tu zdecydowanie nadinterpretowuje.
                      Jeżeli nie mogła mi Pani wróżyć, to rzeczywiście sądziłam, że mi Pani o tym powie, ale nie tu na forum. Ja sie przeciez przypominałam, i cierpliwie czekałam, chociażby na taką informację.
                      Nie wiem też czy podniesiona kwestia wyłudzenia dotyczy mnie, ufam, że tak nie jest, ponieważ kwestię finansową omówiłyśmy wcześniej,również w mailu.
                      Powiem szczerze, ze jestem zdumiona trochę tym co się tu zadziało, wywołana pośrednio do tablicy napisałam.
                      I podkreślamm, nie mam zlego zdania o Pani Monice:)
                    • almanachy Re: monika_troisombres 02.01.12, 19:23
                      Poprosiłaś klienta o dosłanie zdjęcia, w dodatku za płatną usługę, którą chciała uregulować (jeśli dobrze rozumiem z tego co pisze). Następnie cisza, na forum tłumaczenie, że karty wiedziały aby nie wróżyć tej osobie. To się ludzie pytają, nie prościej napisać pani nie stawiam, nie mogę? Tak klient czeka, czeka i na forum pisze, że się nie doczekał. Terapeuci jak widzą, że trudno się będzie współpracować z klientem, mówią mu o razu że współpraca nie ma sensu. Niech idzie do kogoś innego.
    • picollo20 Szarlatanka 02.01.12, 15:34
      Napisałem do niej maila bardzo zwięzłego oddając jedynie istotę problemu a ona napisała,.że ta dziewczyna jest chora i mam sobie życie ułożyć na nowo. Wnioski takie wyciągnęło bez pytania nawet o imię tej osoby. Zapytajac o to,.skad takie nie odpisala. Kolejna do kolekcji magików.
      • wiolaalgiz Wiola 02.01.12, 18:57
        Ja korzystam z uslug Pani Monika juz dosyc dlugo i jak narazie wszystko sie sprawdzilo. Pani Monika nigdy tez nie narzucala mi kwoty ile mam zaplacic. Ja jestem bardzo zadowolona z uslug Pani Moniki. I pewnie zaraz ktos mnie zaatakuje, ze to reklama, ale mam to gdzies.
        Pozdrawiam Pania Monike.
        Wiola
      • Gość: picolla Re: Szarlatanka IP: *.kielce.vectranet.pl 02.01.12, 19:19
        a jest zdrowa?
    • zuza8888 Re: monika_troisombres 02.01.12, 19:40
      A ja napiszę tak:
      pani Monika,na pewno jest bardzo miłą osobą,jak zreszta większa część wróżek;)
      tylko szkoda,ze bzdury wypisuje...i kompletnie nic sie nie sprawdza i nie sprawdziło!!
      pani Moniko,zastanawia mnie tylko jedna rzecz,dlaczego kiedy pojawia sie wątek na pani temat ,pani natychmiast jest tu na forum...sama pani sobie tak słodzi???;)

• Gość: jakaja Re: monika_troisombres IP: *.microchip.net.pl 02.01.12, 19:55
        jesteście żałośni... to, że komuś nie sprawdza się wróżba to znaczy, że nie sprawdza się nikomu? jeśli o kimś pisze się pozytywnie to znaczy, że osoba o której pisze się pozytywnie sama o sobie wypowiada się w ten sposób? skąd w was tyle złości i nienawiści???? naprawdę tak trudno wykrzesać z siebie choć odrobinę życzliwości??? współczuję wam, bo każdy, kto ma takie podkłady trudnych emocji nie może być szczęśliwy...

Pani Moniko wszystkiego dobrego w Nowym Roku i jak najmniej wrednych klientek....
        pozdrawiam Panią
        zadowolona klientka
        • troisombres_monika Re: monika_troisombres 02.01.12, 20:59
          Gość portalu: jakaja napisał(a):

> jesteście żałośni... to, że komuś nie sprawdza się wróżba to znaczy, że nie spr
          > awdza się nikomu? jeśli o kimś pisze się pozytywnie to znaczy, że osoba o które
          > j pisze się pozytywnie sama o sobie wypowiada się w ten sposób? skąd w was tyle
          > złości i nienawiści???? naprawdę tak trudno wykrzesać z siebie choć odrobinę ż
          > yczliwości??? współczuję wam, bo każdy, kto ma takie podkłady trudnych emocji n
          > ie może być szczęśliwy...
          >
          > Pani Moniko wszystkiego dobrego w Nowym Roku i jak najmniej wrednych klientek..
          > ..
          > pozdrawiam Panią
          > zadowolona klientka

Ja nie mam wrednych klientek. Ot czasem konkurencja tu się wtrąca udając klientów, ot czasem ktoś usiłuje wyłudzić coś zamiast po ludzku napisać: nie mam /mimo iż zaznaczają na magię wydałem/am tysiące/.

I idąc za słowami Wioli - mam to gdzieś.

Tak na marginesie Pani Wiolu czytałam tu odpowiedź dla Pani jednej z wróżek jak to się Pani nic w życiu nie uda. WOW, pewnie się wkurzyła na Panią ;dd
          • Gość: gość Re: monika_troisombres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 22:08
            Komentowanie wróżb innych wróżek to Pani nowa profesja .Wstyd!!!A wciskanie linku tej swojej strony to kompromitacja .Jest Pani najzdolniejszą wróżka i nie umie wypromować sobie strony ,wypisuje Pani tu negatywne komentarze o innych wróżkach to dobrze o Pani nie świadczy,a prawda jest taka ze u Pani NIC mi się nie sprawdziło,a była faktycznie słodka odp.Ma Pani tyle pracy ,klientów i buszuje na forum i portalach społecznościowych wciskając darmową reklamę.Link z prawej strony do reklamy ,Pani jasnowidząca!!!
            • troisombres_monika Re: monika_troisombres 02.01.12, 22:15
              Gość portalu: gość napisał(a):

> Komentowanie wróżb innych wróżek to Pani nowa profesja .Wstyd!!!A wciskanie lin
              > ku tej swojej strony to kompromitacja .Jest Pani najzdolniejszą wróżka i nie um
              > ie wypromować sobie strony ,wypisuje Pani tu negatywne komentarze o innych wróż
              > kach to dobrze o Pani nie świadczy,a prawda jest taka ze u Pani NIC mi się nie
              > sprawdziło,a była faktycznie słodka odp.Ma Pani tyle pracy ,klientów i buszuje
              > na forum i portalach społecznościowych wciskając darmową reklamę.Link z prawej
              > strony do reklamy ,Pani jasnowidząca!!!

Pisz, pisz:)))))
              Im więcej takich negatywów, tym mniej klientów z forum. Spokój na poczcie, wyobrażasz to sobie? Bo mi się marzy od kilku dni już.
              Co tu poruszycie temat, to się poczta zapełnia nie wiadomo czym.
              Dotarło wreszcie czy jeszcze nie?

Zuza krzyczy o prawach - zgadzam się. Inni też mają prawa - a ja do spokoju od stałych bywalców tego forum.
              • Gość: to mnie ciekawi... Re: monika_troisombres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 22:31
                Zuza krzyczy o prawach - zgadzam się. Inni też mają prawa - a ja do spokoju od > stałych bywalców tego forum. >

ojej, ale mam nadzieję, ze nie od wszystkich, pani Moniko :-)
                • Gość: wiola Re: monika_troisombres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 00:22
                  Im więcej takich negatywów, tym mniej klientów z forum. Spokój na poczcie, wyobrażasz to sobie? Bo mi się marzy od kilku dni już.
                  Co tu poruszycie temat, to się poczta zapełnia nie wiadomo czym.
                  Dotarło wreszcie czy jeszcze nie?

Zuza krzyczy o prawach - zgadzam się. Inni też mają prawa - a ja do spokoju od stałych bywalców tego forum.
                  Jeśli chce pani spokoju na poczcie bo ma pani za dużo pracy i się nie wyrabia to po jaką ch....REKLAMUJE SIĘ TU PANI wciskając link swojej str w każdy post żygać sie juz chce pani strony linkiem
              • Gość: to mnie ciekawi... Re: monika_troisombres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 22:35
                Ma Pani tyle pracy ,klientów i bu
                > szuje
                > > na forum i portalach społecznościowych wciskając darmową reklamę.Link z p
                > rawej
                > > strony do reklamy ,Pani jasnowidząca!!!

alez wcale nie trzeba buszować. Ja jestem w ciągu dnia 3 razy w necie. Zaglądam na interesujące mnie portale i fora, jak jest cos do mnie, to piszę, zajmuje mi to po pół godziny. Lubię.
                A jezeli ktos pracuje przy komputerze, to ma stale wlączony i moze się przełączac w dowolnej chwili, nawet z ciekawosci albo w ramach przerwy kawowej. Nie trzeba od razu buszować, by byc na bieżąco.
              • Gość: ratownik Re: monika_troisombres IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.12, 21:22
                mnie sie sprawdzilo,musze przyznac,ze pani Monika napisala wszystko tak dobrze,tylko ja wta wrozbe zbytnio nie wierzylam,pani Monika nawet mnie przetrzegala,ale ja wolalam sluchac siebie.JAKA z tego puenta-Pani Moniko pani rozklad wlasnie nabiera kolorow i rozmiarow-niesamowite!
                • Gość: ratownik Re: monika_troisombres IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.13, 19:19
                  i choc minelo tyle miesiecy to nadal podtrzymuje te same slowa co prawie rok temu.

nadal sie sprawdza! i ciesze sie,ze sa tacy utalentowai ludzie jak pani Monika,
                  bo nie tylko obudzi ze snu,ale dzieki niej,
                  bajki i zludzenia mozna wreszcie pozegac.
                  chwala Bogu.
                  :)))))
        • zuza8888 Re: monika_troisombres 02.01.12, 21:49
          uważam ,ze to Ty jestes żałosna!
          kazdy ma prawo do swojej opinii!po co słodzić,skoro sie NIC!!!nie sprawdziło!
          I jeszcze jedno!NIE JESTEM ZADNĄ KONKURENCJĄ!!
          A TO,ZE MAM ODWAGĘ NAPISAC PRAWDĘ,TO UWAZAM,ZE NALEŻY TO USZANOWAĆ...
          i nie życzę sobie głupich tekstów w stylu "wrednych klientek"
          zadowolona klientko;)))...:)))
          pozdrawiam;)

• zuza8888 Re: monika_troisombres 02.01.12, 23:49
      Ja juz "odpuszczam"bo widzę,ze jak tylko człowiek napisze prawdę,to zaraz nagonka na niego!
      Nie jestem zadną pani konkurencją!!jestem pani byłą klientką...a dlaczego trafiłam do pani?
      własnie przez to forum,bo co nie które osoby strasznie pania zachwalały.
      Zawiodłam sie bardzo...a pozostałym osobą gratuluje sprawdzalności...jesli naprawde tak jest!;)
      Pozdrawiam.
      • Gość: gosc Re: monika_troisombres IP: 68.151.5.* 03.01.12, 00:17
        Nie zawiodlam sie na Pani Monice.
        Pozdrawiam serdecznie Pania i Wszystkiego Najlepszego Pani Moniko w Nowym Roku.
      • Gość: Ela Re: monika_troisombres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 00:23
        Zuza8888masz racje nic się nie sprawdza zresztą patrząc w statystyki szału nie ma a pani wciąż sama siebie tu zachwala i sama ze soba pisze jaka wspaniała
        • Gość: xyz Re: monika_troisombres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.12, 01:13
          bardzo duzo mi sie sprawdziło u P Moniki,:)
          • picollo20 odpowiedz moniki troisombres 03.01.12, 02:05

Monika 1.01 (2 dni temu)
            Dzień dobry,
            najrozsądniejsze co Pan może zrobić to dać sobie spokój i ułożyć życie od nowa.
            Dziewczyna jest chora,
            pozdr.
            M.

Odpowiedź Pani Moniki.
            To chyba Pani Monika jest chora, bowiem wnioski wysnuła takie bezpodstawnie - bez jakiejkolwiek analizy - nie poznała nawet sytuacji ani imienia tej osoby.
            Szukam dalej pomocy, jeżeli ktoś zna namiary do człowieka który się na tym zna, a nie oszusta to proszę o kontakt.
            • Gość: Ja Re: odpowiedz moniki troisombres IP: *.bb.sky.com 07.01.13, 00:27
              Ludzie,dajcie w końcu spokój bo tego się juz czytać nie chce!Każdy klient P.Moniki i tak wie,że jest swietna w tym co robi,dla mnie osobiście NAJLEPSZA.Dlaczego?Ano dlatego,ż pomogła mi wiele razy i albo za grosze,albo za darmo kiedy miałam cieżką sytuacje więc zdania na temat tej Pani nie zmienie choćbyście tu wyprodukowali tyle kolejnych wątków na jej temat,ze w końcu sie wam samym pomylą.Leczyła mnie także i to z o wiele lepszym skutkiem niż mój lekarz.Od razu sprostuje-nie,nie jestem Panią Moniką:D I powiem jeszcze tylko,ze marnujecie czas bo nikt kto korzystał z usług tej wróżki w te wasze rewelacje nie uwierzy.A kto ma skorzystać z jej daru i tak pewnie do niej trafi:-)Tak było ze mną.Dobrej nocy wszystkim życze.
              I pozdrawiam serdecznie Panią Monikę:-)
              P.s.picollo,pierwsze słysze zeby jasnowidz potrzebował opis sytuacji czy imię??Nie wiem z czyich usług korzystałeś przedtem ale to raczej nie był jasnowidz!
    • agrentowy4321 Re: monika_troisombres 04.03.23, 20:28
      Sporo czytałam na ten temat
    • irona.sonata Re: monika_troisombres 25.04.23, 05:43
      Raz tak a raz inaczej
    • irona.sonata Re: monika_troisombres 03.05.23, 05:30
      Jestem w szoku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka