Gość: gość IP: *.euro-net.pl 09.01.12, 12:19 A prawda jest taka, że takowej nie ma. Na 100%. Więc dlaczego trzy osoby powiedziały mi to samo? :O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a51 Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę 09.01.12, 15:44 A po co pytałaś wróżek jak wiesz na 100%?Po co była Ci ta wiadomość potrzebna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: energy_fresh Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.12, 16:09 a moze chodzi o to, że widzą w ciągu kilku lat tą kobiete a nie teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niczyja Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę IP: *.microchip.net.pl 09.01.12, 16:30 niech zgadnę, stawiałam Ci karty? to, co w kartach pokazane jest jako teraźniejszość nie oznacza dzisiaj w tej minucie. To czasem kwestia miesiąca. Więc może dla niektórych właściwsze byłoby powiedzenie bliższa i dalsza przyszłość. Może tak byłoby łatwiej zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę IP: *.euro-net.pl 09.01.12, 17:59 Nie Pani Niczyja, nie stawiała mi Pani kart, nie lubię korzystać z darmowych porad, nie dlatego, że podważam czyjeś umiejętności, ale dlatego, że uważam, iż być może ktoś takiej porady potrzebuje bardziej niż ja i nie chcę zajmować miejsca osobie potrzebującej, którą nie stać na płatny kontakt z "wróżką". :) Chodzi o to, że trochę zgrzyta w mojej relacji od jakiegoś czasu i ogólnie pytałam jak się sprawy potoczą, a osoby, których porady zasięgnełam, mówiły, że TERAZ jest przy nim inna kobieta, nie, że będzie. Wszystkie jednym chórem powiedziały mi to samo. Dodam, że są to już sprawdzone przeze mnie wróżki kiedyś i wtedy faktycznie, to co mówiły, miało odzwierciedlenie w rzeczywistości. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niczyja Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę IP: *.microchip.net.pl 09.01.12, 18:05 ale jak pisałam wcześniej, to co w kartach pokazuje się jako "teraz" może oznaczać "za chwilę" czyli bardzo bliską przyszłość. Może to jakoś Cię uspokoi choć trudno być spokjną jak się dostaje takie informacje... ale jeśli twierdzisz, że jestem pewna, że jej jeszcze nie ma a w Twoim związku zgrzyta to masz czas żeby zrobić coś, by się nie pojawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę IP: *.euro-net.pl 09.01.12, 18:07 Dziękuję za odpowiedź. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_46 Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.12, 19:09 no właśnie ;] o tym wczoraj też wspomniałam, karty mówią teraz a to oznacza nawet 8 miesięcy... a jak już coś takiego widać w kartach, to jak to mówią: lepiej dmuchać na zimne i być czujną :) proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.12, 18:17 Tez tak myslę ze nie zawsze można tak doslownie przypisac słowa i że może to dotyczyc bliskiej przyszłosci mimo, że wszystkie wrozki twierdzą ze to jest wlasnie w tej chwili. Wiem to po swoich wróżbach. Pewnie to malo pocieszające ale moze wlasnie sygnal zeby baczniej zwracac uwage na partnera i byc czują, może cos sie święci i dzieki tej wiedzy na dzien dzisiejszy mozna uniknąc wiekszych problemów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę 09.01.12, 18:38 Skąd ta pewność że nie ma innej kobiety? Padł na kolana i przysiągł że nie ma? heh powiem Tobie że nie jeden padał i przysięgał, a po iluś tam latach okazywało się że miał, a nawet dzieci na boku miał... wiele jest takich historii. Jeżeli więc możesz to sprawdź dokładnie. Choćby detektyw. Gość portalu: gość napisał(a): > A prawda jest taka, że takowej nie ma. Na 100%. Więc dlaczego trzy osoby powied > ziały mi to samo? :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę IP: *.euro-net.pl 09.01.12, 19:32 Sprawdziłam na wszystkie możliwe sposoby po pierwszej wróżbie, którą otrzymałam. Jestem tego pewna na 100%. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 20:26 nie bądź taka pewna miałam taka klientke tyle ze w realu powiedziałam jej ze maz ma kogos zaprzeczyła bo on taki kochany itd...........i tez dała sobie reke obciac ze nie zdradza jej.Mineły 3 lata pani przyszła do mnie poznałam ja bo wtedy tak miło tej wiadomosci nie przyjeła .Odmowiłam jej przyjecia zastawiajac sie brakiem czasu i pani wtedy powiedziała mi ze kilka temu przyszedł do jej meza list z miejsca gdzie robia badania DNA ,zaintrygowana otworzyła (bo maja 1 syna wypisz wymaluj ojciec i zastanowiła sie czemu po kryjomu robi badania)i jak myslisz co zobaczyła i czego sie dowiedziała.Jej 100% mąz miał dzieci prawie nastoletnie w miejscu w innym koncu kraju z tamta kobieta cos go poroznilo nie chciał placic a moze go szantazowała i zrobił badania ktore potwierdziły ojcostwo.To skrot historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę IP: *.euro-net.pl 09.01.12, 20:40 Nie mam absolutnych watpliwosci co do jego wierności. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę 09.01.12, 22:58 To albo Twój partner ma sto lat, jest impotentem, gejem, albo to taki żelowy gość na baterię i trzymasz go pod kluczem w szafce, żeby koleżanka nie wykradła ;-))) żartuję oczywiście ;-) choć, poważnie już pisząc.... po tej Twojej 100% pewności, to śmiem wątpić czy Ty w ogóle masz faceta ? Ja też znam przypadek że facio był wzorem cnót, miał żonę, troje dzieci, a dopiero jak umarł to zgłosiła się jego druga kobieta z dorosłą już /jego/ córką, ma się rozumieć po spadek ;-] Chyba każdy zna takie przypadki. Szczególnie to się dzieję, gdy kobieta jest taka właśnie na 100% pewna. Ironia losu to się zwie. Gość portalu: Gość napisał(a): > Nie mam absolutnych watpliwosci co do jego wierności. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę IP: *.4web.pl 10.01.12, 18:36 Jestem wstrząśnięta tym co przeczytałam..Mąż ma dzieci z inną kobietą..Przyznam że moje kontakty sypialniane z mężem właściwie istnieją co kilka miesięcy..Jestem podobno atrakcyjną kobietą.Nie wiem co robić.Jesteśmy 35 lat po ślubie.Mąż bierze tabletki przeciwdziałające nadciśnieniu.Kiedy kilkakrotnie zaczynałam temat rozkładu naszego sypialnianego życia,zaczynało być nerwowo.. Ostatnio stwierdził,że ani nie zarabia tyle by mieć kochankę,ani nie dysponuje taką ilością czasu.. Dzieci mieszkają już oddzielnie.Sądzę że coś jest nie tak..Brakuje mi nie tylko naturalnych czułych dla nas kobiet doznań,ale i dowodu na to..że jest ktoś kto zadowala potrzeby mojego męża..Jestem po prostu smutna i bezradna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 23:01 ja proponuje romantyczną kolacje przy świecach w "wyszukanej"bieliźnie musi się "otworzyć" każdy potrzebuje seksu i tabletki na nadciśnienie nie maja tu nic do rzeczy.Trzeba podgrzać atmosferę zadbać o niego póki inna tego nie zrobiła.... Odpowiedz Link Zgłoś
bombo-linka daj se spokoj 09.01.12, 19:30 Daj se spokoj!Niepotrzebnie sie zadręczasz!Tak,teraz nie ma,ale będzie itp.A ty męża obserwując zapobiegniesz temu...bla bla bla To one w koncu przyszlosc widza,czy dobrych rad udzielają na wszelki wypadek,gdy w związku zgrzyty?Mojej kolezance tez wrozki nagadaly,ze mąz ma kochanke,ze małzenstwo sie rozpadnie.I juz minęlo 5 lat i dalej sa razem,a kochanki nie widac. Idziesz do wrózki,mowisz o kłopotach w związku,więc one tylko baby widza,standard. Wypij meliskę,zrob dobrą kolacje,pogadaj z facetem i...Powodzenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: daj se spokoj IP: *.euro-net.pl 09.01.12, 19:33 Dziękuje, już rozmawiałam. :) Tylko po prostu zastanawiało mnie to, bo korzystałam kiedyś już z tych Pań i byłam zadowolona. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kity Re: daj se spokoj IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 20:20 a może to, że jest przy nim, oznacza,ze inna kobieta jest intensywnie w jego myślach??? tego nie sprawdzisz, a może to daje rezultat w kartach,że jest teraz przy nim.. Można gdybać, życzę powodzenia i pozytywnego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: daj se spokoj IP: *.euro-net.pl 09.01.12, 20:40 Też o tym myślałam... Dziękuje za odpowiedź i życze wszystkiego dobrego :) Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: daj se spokoj 09.01.12, 23:01 bombo-linka napisała: > To one w koncu przyszlosc widza,czy dobrych rad udzielają na wszelki wypadek,gd > y w związku zgrzyty? Mi się wydaje że wróżka tudzież tarocistka to właśnie powinna udzielać rad, nakierowywać. Od widzenia przyszłości to są jasnowidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: daj se spokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 23:37 masz rację tagoria ja też miałam przypadek w realu naturalnie kobieta powiedziała mi ze tylko zapytała o wiernosc meza by sprawdzic moja wiarygodnosc,wiesz czasem mozna sie pomylic nie mowie nie ale zdrade to widac jak drut,a wracajac do tej kobiety karty pokazały ze ja zdradza ,a ona do mnie ze on inwalida nie wychodzi z domu ale jakies ziarno niepewnosci mimo 100%miała bo razu pewnego wpadła wczesniej niz zwykle do domu a raczej godz po wyjsciu do pracy no i zobaczyła wypełnienie wrozby.Takze 100%nigdy nie mamy,pozdrawiam Cie Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: daj se spokoj 10.01.12, 00:15 Otóż właśnie! kto powiedzial że inwalida nie może seksu uprawiać? faceci na wózkach mają żony i dzieci, faceci bez nóg mają zony i dzieci. Wniosek prosty - może z żoną, to i pielęgniarka na niego wlezie. Jeśli penis jest sprawny, to może i to jeszcze jak! Medycznie jest udokumentowane , że ludzi upośledzeni, inwalidzi, mają o wiele większy popęd seksualny niż człowiek tzw. zdrowy na ciele i umyśle. Gość portalu: gość napisał(a): > masz rację tagoria ja też miałam przypadek w realu naturalnie kobieta powiedzia > ła mi ze tylko zapytała o wiernosc meza by sprawdzic moja wiarygodnosc,wiesz cz > asem mozna sie pomylic nie mowie nie ale zdrade to widac jak drut,a wracajac do > tej kobiety karty pokazały ze ja zdradza ,a ona do mnie ze on inwalida nie wyc > hodzi z domu ale jakies ziarno niepewnosci mimo 100%miała bo razu pewnego wpadł > a wczesniej niz zwykle do domu a raczej godz po wyjsciu do pracy no i zobaczyła > wypełnienie wrozby.Takze 100%nigdy nie mamy,pozdrawiam Cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajajaj daj se spokoj, Tagorio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 11:15 Medycznie jest udokumentowane , że ludzi upośledzeni, inwalidzi, mają o wiele w > iększy popęd seksualny niż człowiek tzw. zdrowy na ciele i umyśle. to zes, Tagorio, teraz sobie popusciła wodze fantazji..... a gdzie niby to jest medycznie udokumentowane? Tak się sklada, ze cos wiem na ten temat. Owszem, ludzie uposledzeni oraz z zaburzeniami psychicznymi mają problem z kontrolą popędów, ale ten popęd bynajmniej większy nie jest.Te osoby, które mają problemy z psyche, zazywają leki, czasami neuroleptyki, które ów popęd obnizają albo wiec niweczą.Tendencja jest odwrotna. Co do osób niepełnosprawnych ( powinnas wiedziec, skoro się wypowiadasz, ze nie uzywa się, i to od dawna słowa inwalidzi-dotyczy ono tylko dawnego, powojennego nazewnictwa) w zaleznosci od tego, jakie są straty neurologiczne, takie mają ograniczenia popędowo-reakcyjne. Nie ma to nic wspólnego ze zwiększonym popędem seksualnym. Taki sposób myslenia wywodzi się z czasów, kiedy uwazano, iz braki w jednym obszarze są wyrównywane w innym. Dawno juz ten spsób myslenia przeszedł do lamusa, na szczescie. A skoro juz piszesz o jakiejs dokumantacji medycznej, to moze ją konkretnie wskazesz? Byc moze znasz jakąś osobę z niepełnosprawnoscią, która ma zwiększony popęd, Twoim zdaniem, ale to moze dotyczyc tej jednej osoby, nie calej populacji osób z niepełnosprawnosciami ( zresztą, jakie niepełnosprawnosci masz na mysli? słuchowe, wzrokowe, fizyczne, psychiczne, zaburzenia osobowosci,niedowlady, paralize, porazenne, degeneracyjne, mózgowe, miesniowe....itp?). Bądz łaskawa nie tworzyc i nie powielac bzdurnych mitów. Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: daj se spokoj, Tagorio 10.01.12, 13:33 Pomijając Twój niepotrzebny ironiczny ton, to temat jest ciekawy. Słowo inwalida nie jest niczym obraźliwym i niestosownym, a nawet jeśli jest archaizmem, nie jest nigdzie powiedziane, że nie nalezy go używać. Stosowanie leków, jak piszesz, na pewno obniża popęd. A co jeśli się ich nie podaje? Nie wszyscy ludzie chorzy je biorą z różnych przyczyn. Informacje mam z for medycznych oraz z tzw. rozmów między ludźmi. Jak chcesz na papierku, mogę poszukać i podać na maila. Nie jestem przekonana że teoria, jakoby braki w jednym obszarze były wyrównywane w innym, była tak do końca nieprawdziwa. W moim sąsiedztwie jest para osób niepełnosprawnych. Nie wiem co to za schorzenie. Są opóźnienie w rozwoju - tyle widać na zewnątrz. Ona rodzi co rok dziecko. Siedmioro dzieci jest już w domu dziecka, teraz przy sobie mają jeszcze trójkę. Tu się wyłania pewno jeszcze inny problem, nie tylko być może zwiększonego popędu. Koleżanko droga, wiedz że ja nie napisałam wyżej postu żeby naśmiewać się z kogokolwiek. A Ty, skoro jak twierdzisz, masz wiedzę na ten temat, to nie powinnaś ironizować ze mnie chyba tylko za to, że nie znam terminów medycznych i nie sypie teoretycznymi nazwami schorzeń z rękawa jak Ty. Pozdrawiam. Gość portalu: ajajaj napisał(a): > Medycznie jest udokumentowane , że ludzi upośledzeni, inwalidzi, mają o wiel > e w > > iększy popęd seksualny niż człowiek tzw. zdrowy na ciele i umyśle. > > to zes, Tagorio, teraz sobie popusciła wodze fantazji..... > a gdzie niby to jest medycznie udokumentowane? > Tak się sklada, ze cos wiem na ten temat. Owszem, ludzie uposledzeni oraz z zab > urzeniami psychicznymi mają problem z kontrolą popędów, ale ten popęd bynajmnie > j większy nie jest.Te osoby, które mają problemy z psyche, zazywają leki, czasa > mi neuroleptyki, które ów popęd obnizają albo wiec niweczą.Tendencja jest odwro > tna. > Co do osób niepełnosprawnych ( powinnas wiedziec, skoro się wypowiadasz, ze nie > uzywa się, i to od dawna słowa inwalidzi-dotyczy ono tylko dawnego, powojenneg > o nazewnictwa) w zaleznosci od tego, jakie są straty neurologiczne, takie mają > ograniczenia popędowo-reakcyjne. Nie ma to nic wspólnego ze zwiększonym popędem > seksualnym. > Taki sposób myslenia wywodzi się z czasów, kiedy uwazano, iz braki w jednym obs > zarze są wyrównywane w innym. Dawno juz ten spsób myslenia przeszedł do lamusa, > na szczescie. > A skoro juz piszesz o jakiejs dokumantacji medycznej, to moze ją konkretnie wsk > azesz? > Byc moze znasz jakąś osobę z niepełnosprawnoscią, która ma zwiększony popęd, Tw > oim zdaniem, ale to moze dotyczyc tej jednej osoby, nie calej populacji osób z > niepełnosprawnosciami ( zresztą, jakie niepełnosprawnosci masz na mysli? słucho > we, wzrokowe, fizyczne, psychiczne, zaburzenia osobowosci,niedowlady, paralize, > porazenne, degeneracyjne, mózgowe, miesniowe....itp?). > Bądz łaskawa nie tworzyc i nie powielac bzdurnych mitów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajajaj Re: daj se spokoj, Tagorio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 14:03 okreslenie "niepełnosprawny" jest zawarte m.in w stosownej ustawie, mozna ją znależć, a takze wiele innych opracowań na stronie rzecznika rządu ds osób niepełnosprawnych. Słowo inwalida jest archaizmem.Na dodatek tworzy negatywne stereotypy, stąd tez nie powinno się go uzywać. Niepełnosprawni - niektórzy, niewielka ich częśc mają problem z kontrolą popędu, a nie z jego wysokiego poziomu. Opisywany przypadek pary z niepełnosprawnoscią umysłowA(?prawdopodobnie) niekoniecznie musi wiązać się z wysokim poziomem potrzeb seksualnych, ale wlasnie z ich kontrolowaniem i regulowaniem). Temat kontroli urodzeń, potomstwa osób niesprawnych umyslowo to temat....sliski i bardzo trudny. Szwedzi do tej pory nie mogą się wykaraskać z pewnych....pomyslów w tym względzie kilkadziesiąt lat temu. Najlepiej o tym wiedzą rodzice/opiekunowi osób z niepsrawnoscią ruchową....nie w potrzebiach rzecz, ale w kontroli.....niestety, problemu seksualnosci osób niepełnosprawnych w Pl nie ma. Tak, jakby zakladano z góry, ze osoby z orzeczeniem nie miały takich potrzeb. Jedyne opracowania , zresztą w formie posredniej znajdują się w badaniach przekrojowych osób niepełnosprawnych, dotyczących np. depresji, związków partnerskich, sieci wsparcia itp. Mozna tez je wysnuc np. ze spisu powszechnego. Nie jest on zbyt dobry, ponieważ osoby niepełnosprawne to grupa wysoce niejednorodna. wlasciwie to mozna rzec, ze nie ma dwóch tak samo niesprawnych ludzi. stąd tez trudno pewne kwestie ująć w jakiekolwiek ramy. Neuroleptyki nie są podawane z powodu nadmiernego popędu, tylko z powodu róznego rodzaju dysfunkcji psychicznych. Obnizenie popedu seksualnego jest skutkiem ubocznym, a nie celem. Np. osoby ze schizofrenią - pracowalam z nimi - masowo się na to uskarzają. Nie są to osoby, wbrew pozorom i potpcznycm opiniom biegające z siekierą w ręku i obłędem w oczach, ale ludzie, mający rodziny,dzieci, partnerów, pracują.... Wiem, ze problem zycia seksualnego jest bardzo trudnym tematem. Spychanym na margines, z wielu powodów. Wiem tez, ze niestety nie ma zadnych materiałow naukowych, które ujmowałyby temat libido u osób z niepełnosprawnoscią, ponieważ jest to niemozliwe. Juz prędzej mozna wyszukac - na swiecie, nie u nas-materiały dotyczące badania jakosci zycia , w tym seksualnego-konkretnych grup osób, np. z depresją, z porazeniem mozgowym, niedosłyszących, z zanikiem mięsni itp. Natomiast ując wszystkich osób z niepełnosprawnoscią w ten sposób się nie da. Piszę, ponieważ od 20 lat pracuję wsród, z i dla osób z niepełnosprawnoscią. Nigdy chyba nie przestanę zwalczac wszelkich mitów i stereotypow na ich temat.Zaczęlam od dzialan spolecznych - jestem matką dorosłego faceta z niesprawnoscią narządu ruchu po leczeniu onkologicznym, i.....wsiąklam w tematykę i srodowisko :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: daj se spokoj, Tagorio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 17:18 klientce mojej nie chodziło o to że ma jej mąż problem z seksualnością czy coś w tym rodzaju tylko o to że niepełnosprawność przykuła go do łóżka a nie wzięła pod uwagę faktu że na telefon też może przyjść panienka czy sąsiadka.......ona użyła słowa niepełnosprawny a ja nie jestem lekarzem i termin i jego znaczenie nie ważny tu chodzi o treść jaka miała być przekazana i tyle...czyli kolokwialnie mówiąc chciała mi przekazać że chłop z domu nie wychodzi i jest wierny na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
lolatola00 raczej napraw co zgrzyta 10.01.12, 00:28 Niestety nie napiszę że pewność w 100% wystarczy. Jestem tego przykładem, byłam pewna na milion wierności swojego partnera. Wierzyłam i nie widziałam tego co zgrzyta. Kiedy ja ślepo wierzyłam inna zajeła jago umysł i ciało. Więc proponuję Ci nie rozmawiać z nim na ten temat on nigdy nie przyzna się że jego myśli zajmuje inna, nie szukaj ,nie węsz nie wydaj kasy na detektywa. Kasę i energię poświęć na to żeby zamiast iskry między wami znów pojawił się żywy ogień. Nie zaśmiecaj swojej uwagi i myśli tamtą kobietą, poswięć ten czas na odkrycie co się między wami zmieniło jakie potrzeby przestały się liczyć a jakie nowe "zabawki" zaczeły bawić. Nie chcę Cię urazić, określić Twojej kobiecości czy ukrytych pragnień Twojego partnera dlatego piszę "zabawki" dla Twojej indywidualnej interpretacji. A na koniec powiem więcej nasi Panowie zwykle szukają tego co im brakuje w domu , my natomiast mamy swoją intuicję , którą zwykle nie potrzebnie usypiamy. Życzę powodzenia w uwodzeniu i poznawaniu na nowo swego partnera. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .m. Re: raczej napraw co zgrzyta IP: *.ip.netia.com.pl 10.01.12, 13:35 Kochana jesli przestał kochac to nic nie pomoże, jedynie z litości zostanie, ale i wtedy nie na długo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: raczej napraw co zgrzyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 17:08 niestety, nieszczęściem jest to, że kobiety rozmawiają z wróżkami, zamiast z nami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_46 Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.12, 17:28 Hehe... Toście kobietę wszystkie tu pocieszyły :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_46 Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.12, 17:30 ...a tak swoją drogą czasami jest odwrotnie. Ja np. o kochance mojego męża wiedziałam wcześniej od niego hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 17:57 a jak to zrobilaś Aniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_46 Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.12, 19:01 Obserwowałam wpisy panienki na NK :) Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę 04.03.23, 20:19 Ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę 25.04.23, 05:34 To nurtujące Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Wróżki widzą przy moim partnerze inną kobietę 03.05.23, 05:20 Bardzo bardzo Odpowiedz Link Zgłoś