Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 22:26 opinie o wróżce Katarina, jaka sprawdzalność, korzystał ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klientka Re: wróżka Katarina IP: *.ip.shentel.pl 13.01.12, 22:34 był juz taki wątek:) Duża sprawdzalność,przynajmniej u mnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 22:40 wiem, ale dopytuje, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka 2 Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 22:48 korzystam od 3 lat i jestem jak dotądzadowolona, spr. ok. 90-95% a czasami i 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ink Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.12, 20:09 A mi się nie sprawdziło nic. Mieli mi przedłuzyc umowe wg Pani Kasi,a stało sie dokładnie odwrotnie. Załuje,że posłuchałam jej przepowiedni,a nie swojej intuicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ink Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.12, 20:10 Dodam ,że 3 razy pytałam Panią Kasię, czy umowa zostanie przedłuzona,a ona twierdziła,że napewno i ze mam sie nei martwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: wróżka Katarina IP: *.tvn.pl 08.03.12, 14:54 Witam, Przygotowuję reportaż o osobach, które żałują, że posłuchały wróżki. Gdyby była Pani chętna porozmawiać, to proszę o kontakt na maila: j.wilk@tvn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: wróżka Katarina IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.12, 11:49 www.youtube.com/watch?v=zxlm_oPhV7o kto jest kto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: wróżka Katarina IP: *.ip.shentel.pl 14.01.12, 16:09 ale o co chodzi w tym linku???? i co to ma do wróżki Katariny???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscc Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 22:20 napisalam smsa na wizji i jestem mile zaskoczona jak ta Pani potrafi odczytac karty, jednak czy sie spelni czas pokaze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mel daj znać, gdy się spełni ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 22:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: daj znać, gdy się spełni ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 12:47 tez dam znać, tylko ze wróżba długoterminowa, terażniejszość niemal 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: daj znać, gdy się spełni ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 11:52 na dzień dzisiejszy to co miało sie sprawdzić nie sprawdziło:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: daj znać, gdy się spełni ;-) IP: *.ip.shentel.pl 02.03.12, 12:19 Przykro mi:( ja dziś mogę napisać,ze jej wróżba na luty sprawdziła mi się w całości...i mam wielka nadzieję,ze również będzie tak z marcem:)napiszę na pewno:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: daj znać, gdy się spełni ;-) 02.03.12, 15:48 A jaka to była wróżba? Czego dotycząca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: daj znać, gdy się spełni ;-) IP: *.toya.net.pl 02.03.12, 18:29 jesteś, wyjątkowo wredną osobą na tym forum. Nie ty jedyna. Empatia nie jest wasza mocną stroną. Pomimo to, przytulam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: daj znać, gdy się spełni ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.12, 08:30 mi tez sie nie sprawdziło u Katariny, miało być tak pięknie,a sytuacja, ktora opisywala wogole nie miala miejsca:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: daj znać, gdy się spełni ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.12, 11:57 Mi też nie.Miało być wielkie uczucie, a facet tak mnie zrobił w ch....a, że do dziś nie wierzę.A byłam u niej tydzień przed zajściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: daj znać, gdy się spełni ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.12, 12:31 to mi tak samo nic, mialam zdac wazny egzamin co nie znaczy ze spoczelam na laurach, a tu lipa i to pare dni po wróżbie z reszta nie pierwszy raz mi sie nie sprawdziło, wiec ja nie polecam, z reszta trzeba samemu sie przekonać, pozdrawiam kobietki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: daj znać, gdy się spełni ;-) IP: *.ip.shentel.pl 03.03.12, 12:32 skoro ci sie nie sprawdzało wczesniej,to po co wracałaś????chyba cos kręcisz kochana;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: daj znać, gdy się spełni ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.12, 13:30 z ciekawosci, z opinii ludzi, ludzilam sie ale widocznie to nie jest moja wrozka i nie mam do nikogo pretensji, mowie tylko o swojej osobie, byc moze u ciebie ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: daj znać, gdy się spełni ;-) IP: *.ip.shentel.pl 03.03.12, 13:41 Ok:)może i tak jest,ze faktycznie trzeba natrafić na swoją wróżkę.Ja naprawdę jestem zadowoloną klientką p.Kasi,ale tez rozumiem Cię jaki człowiek czuje nie smak,kiedy wierzysz,a tu nagle lipa:(( i złościsz sie na siebie,ale i troszeczkę na wrózkę też;)jak tak miałam:) pozdrawiam Cię i zyczę Ci zebys w końcu natrafiła na ta swoją:) pa. Odpowiedz Link Zgłoś
ela.proctor Re: daj znać, gdy się spełni ;-) 03.03.12, 14:55 O ile się nie mylę a nie mylę się na pewno, to p. Kasia prosiła aby dać jej spokój. Widzę,że "Życzliwe" koleżanki-wróżki, spokoju dać nie chcą. Korzystałam z umiejętności p. Kasi dwukrotnie, jeżeli kiedykolwiek będę chciała skorzystać z porady wróżki, skorzystam właśnie z tej.Pozdrawiam Wszystkich użytkowników tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: daj znać, gdy się spełni ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.12, 16:04 co mnie to obchodzi ze chciala zeby dac jej spokoj pisze tylko, ze nic mi sie nie sprawdziło, mimo tego ze obiecywala,karmila marzeniami itd tym bardziej ze dopytywalam i tak jak ktos napisal jestem zniesmaczona Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: daj znać, gdy się spełni ;-) 03.03.12, 17:25 Z jakich umiejętności tej Pani korzystałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: daj znać, gdy się spełni ;-) IP: *.toya.net.pl 03.03.12, 17:50 Z koniem się nie kopię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do klientki - Re: daj znać, gdy się spełni ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 07:30 > mimo tego ze obiecywala,karmila marzeniami itd A ile ma Pani lat, że wierzy w to co w kartach, a nie w to co na jawie ? Że wybiera Pani iluzję i cudzą wersję jakiś wydarzeń, niż swoją własna i swoje zdanie ? "Obiecywała, karmiła marzeniami" czy wie Pani dlaczego wróżbiastwo jest pseudonauką a nie nauką ? Bo nie można go zweryfikować, a to co w kartach NIE JESTM FAKTEM POTWIERDZONYM NAUKOWO. Ma Pani pretensje do osoby, kóra po prostu wykonuje to co ma wykonać i to robi - stawia kary. Ma Pani postawić karty i to robi. Ale niech Pani pamięta - pretensje może mieć Pani tylko do siebie, do własnego świaopogladu i niestety szczypty naiwności i rozrzutności. Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria jak zwykle klient jest winny............... 04.03.12, 11:55 Sama prawda.............. Wróżka stawia karty - ma to wykonać, więc wykonuje, tak ? niewazne czy dobrze czy źle , ona TYLKO rozkłada ? Rozłoży kartoniki i może do woli fantazjowac, pisząc pierdoły w zalezności jaki ma humor? z tego wynika że może, bo któż to zweryfikuje! strzela i albo strzeli albo chybi.... A gdy się klientowi nie sprawdzi, to cała wina na klienta ! od naiwnych go, od rozrzutnych go, od konkurencji go... Mało tego, prawie naukowo udowadnia się klientowi że to on jest głupi, bo dał się nabrać.... Twoja 100% przerażająca racja, fajnie że to napisałaś :) Tak to zdaje się z niektórymi "nowoczesnymi" wróżbitkami jest. Mam nadzieję, że nie ze wszyskimi. Pozdrawiam :) > "Obiecywała, karmiła marzeniami" czy wie Pani dlaczego wróżbiastwo jest pseudon > auką a nie nauką ? Bo nie można go zweryfikować, a to co w kartach NIE JESTM FA > KTEM POTWIERDZONYM NAUKOWO. > > Ma Pani pretensje do osoby, kóra po prostu wykonuje to co ma wykonać i to robi > - > stawia kary. Ma Pani postawić karty i to robi. Ale niech Pani pamięta - pretens > je może mieć Pani tylko do siebie, do własnego świaopogladu i niestety szczypty > naiwności i rozrzutności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość na chwile Re: do tagoria...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 12:16 Ale ta pani tak pięknie pisze o sobie i tyle osób tu zadowolonych poleca ją ,ze ja już uwierzyłam w to Jej 100%myślę no cóż zdarzają się takie osoby A tu bęc taki nius i nie wiem co myśleć a może to i konkurencja tylko po co przecież nie wszyscy klienci są z forum i kto ma iść pewnie i tak pójdzie choćby po to by się przekonać jak jest .Inna osoba z online uprzedzając taką sytuacje napisała o tym w profilu by nie sugerować się negatywnymi opiniami ,ale samemu się przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do tagoria...... IP: *.toya.net.pl 04.03.12, 14:13 Katarina nie tylko jest dobrą wróżką. Jest również piękną, młodą kobietą, a to już, dla niektórych nie do strawienia. Miłej niedzieli życzę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: do tagoria...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 15:11 ludzie chodzilo mi tylko o sprawdzalnosc a nie czy ona jest piekna, wogole co to ma do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: do tagoria...... 04.03.12, 15:32 Dokładnie..... Co ma uroda (płeć, orientacja seksualna ? ) do tego, czy klient jest zadowolny czy nie ? Ciekawie o wróżeniu pisze "Do klientki". "Do klientki" bardzo jasno prezentuje jak niektórzy mają za nic klienta. Czemu zawsze z klienta robi się głupka ? Czy wróżka aby obronić swoją "wielkość" i "nieomylność" zawsze musi zwalać winę na "naiwnego" klienta ? Rozważam sprawę ogólnie........ Dużo jest takich co ma się nie wiem za kogo. Przykład z sylwusią z allegro, która jest najmądrzejsza, najwpanialsza, a cały świat jest przeciwko niej....... zmowa, spisek, "gupia" konkurencja chce zniszczyć "wielką" wróżkę........... Gwiazdy Kosmiki to samo........ Co to się porobiło ? Gość portalu: klientka napisał(a): > ludzie chodzilo mi tylko o sprawdzalnosc a nie czy ona jest piekna, wogole co t > o ma do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość :) IP: *.ip.shentel.pl 04.03.12, 15:44 a właśnie,ze ma kochana:) jeśli naprawdę jesteś jej byłą klientką,a nie konkurencją,to już tak sie tym nie zamartwiaj,że Ci sie nie spełniło.Zrozum,ze nikt nie ma 100%sprawdzalności:) przepraszam Cię,ale właśnie p.Kasia spośród wielu wróżek,nie karmi złudzeniami swoich klientów,moze cos Ci sie nie sprawdzić,ale nie będzie Cie okłamywać i naciągać. Proponuję zamknąć juz ten temat. Jednym się bardziej sprawdza,a drugim mniej...i tak juz chyba zawsze będzie:) Miłej niedzieli życzę wszystkim:)) a panią Kasię serdecznie pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: daj znać, gdy się spełni ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 18:13 hejka mialam dac znac niestety nie sprawdzilo mi sie, chodzilo o uczucia:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: :) IP: *.profibernet.dk 04.03.12, 16:41 Ile moze miec lat? Na oko gora 30, to jak to jest dla Ciebie starosc, to malo o zyciu wiesz. Uroda to rzecz gustu. Ale skad mozesz wiedziec, ze nie ma zycia osobistego poukladanego? To jest jej prywatna sprawa i swoim zyciem sie nie chwali, wiec zastanawia mnie, skad masz takie informacje. Jestes jej kolezanka czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: :) IP: *.toya.net.pl 04.03.12, 16:52 "Życzliwa" koleżanka wróżka ani chybi...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: :)Ogólnie przemyślenia nie dotyczą p.K... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 17:21 A ja uważam że pani Danusia czy tez pani wróżka Stawińska to maja klasę tyle o nich tu negatywnych wątków i nigdy nie komentują nie kładą kart nie sprawdzają kto je tu pomawia i nie rzucają fałszywych oskarżeń na konkurencje by zabłysnąć tej pani nie znam do niej tego nie "pije"i proszę w ten sposób nie odbierać pisze w tym wątku przy okazji moje spostrzeżenie.Bo zgodzicie się że o wielu wróżkach tu piszą różnie,a nie wiele jest takich co są ponad to a na pewno to nie oznacza że na forum nie wchodzą.Bo jest tu więcej osób z branży niż klientów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 17:44 nagle znalazł sie wianuszek obronczyn, sprawdzilo sie wam ok, mi nie i tylko to chcialam napisac, bez zadnego ale.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 21:11 baby...bądźcie konsekwentne. Raz piszecie "najmłodsza nie jest" ale na inne (młodsze i starsze wrózki) narzekacie, że "za młode". Piszcie wprost: poszukiwana yntelygentnie wyglądająca wróżka, lat 60+, z ciepłym głosem, okularami, czarnym kotem na kolanach. Łatwowierność, wylewność i hojność klienta GRATIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po prostu Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 21:39 >najmłodsza to pani Kasia nie jest,a pieknością tez nie błyszczy.Zycia prywatnego tez nie ma poukładanego. to co wyżej napisałaś określa się jednym słowem - CHAMSTWO. Kto dał Ci prawo, aby oceniac cudze PRYWATNE życie i o nim pisać ? Nawet Biblia mówi, aby na siebie spojrzeć i swoje błędy zobaczyć, a dopiero cudze. Ale mniemam, że jesteś kleintką z tych które mówią "Lustereczko, powiedz przecie, któż jest najpiękniejszy na świecie", "Karty wróżebne powiedzcie, przecież wiecie, że najlepszym dla mnie będzie w świecie...blondyn z ulicy X, z miast Y za którym wodzę oczami"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: :) IP: *.ph.ph.cox.net 04.03.12, 22:04 Zapraszam "Klientkę" na rozmowę mailową w celu wyjaśnienia sprawy, liczę, że starczy Pani odwagi, skoro zdecydowała się Pani tutaj na oczernianie mnie i przedstawienie steku bzbur, które nijak się mają do rzeczywistości, moje życie prywatne jest moją sprawą, a szerzenie informacji na ten temat, z resztą nieprawdziwych informacji, jest po prostu chamstwem, szczególnie, że nie informuję Klientek o swoim życiu. Nie zostawię tak tego. Czekam na kontakt od Pani w celu wyjaśnienia sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podszywka Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 22:20 > Zapraszam "Klientkę" na rozmowę mailową w celu wyjaśnienia sprawy, liczę, że st > arczy Pani odwagi, skoro zdecydowała się Pani tutaj na oczernianie mnie i przed > stawienie steku bzbur, które nijak się mają do rzeczywistości, moje życie prywa > tne jest moją sprawą, a szerzenie informacji na ten temat, z resztą nieprawdziw > ych informacji, jest po prostu chamstwem, szczególnie, że nie informuję Kliente > k o swoim życiu. Nie zostawię tak tego. Czekam na kontakt od Pani w celu wyjaśn > ienia sprawy. I znów się ktoś pod p. Kasię podszywa, każdy wie, że ona pisze ze stałego niku na gazeice "tarot_katarzyna" i nie używa słów "nie zostawię tak tego". Jak zwykle ludzie gonią za sensacją... prowokwacją... na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 22:25 Pani Katarino publicznie przepraszam za to co napisalam wczesniej.Nie mialam zamiaru pani obrazic.Jest Pani piekną ,młodą kobieta .Nie chce miec z pania zadnych problemuw i nie to bylo moim celem.Co do tego jaka jest prawda,pani wie najlepiej.Prawda?a na maila nie napisze,bo go pani nie podala. Odpowiedz Link Zgłoś
tarot_katarzyna Re: :) 04.03.12, 22:34 Zapraszam na maila gazetowego. Wyjaśnimy sprawę do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
angela009 Re: :) wrozka katarina 21.03.12, 19:39 co wy wiecie o kartach tarota ???!!!! widac ze pierwszy raz korzystałyscie z takich uslug... Tarot to nie wyrocznia! Zawsze sie moze zmienic nawet u najlepszej wrozki moze sie wszystko nie sprawdzic w 100%. Z kartami jest tak podam na moim przykladzie... pytalam o prace czy ja znajde powiedziala mi ze tak znajde ale zebym tam dlugo nie pracowala bo bede wykorzystywana itp (tak bylo) powiedziala jeszcze ze dostane propozycje wyjazdu za granice nie sprawdzilo sie , dlaczego? poniewaz nie zrezygnowalam z pracy i dalej jestem w tym samym miejscu kto wie czy jakbym zrobila jak wrozka radzila to juz bym byla za granica?? ... co do pani katariny to po jej wrozbach poszlam do kolegi ktory tez sie zajmuje wrozbiarstwem powiedzial mi to samo co wrozka katarina... To wy decydujecie o swoim zyciu karty sa tylko podpowiedzia a nie tak jak wyzej napisalam wyrocznia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 22:27 i jak zwykle od sprawdzalnosci do klotni, czy wy nie mozecie normalnie napisac opinii, tylko faktycznie wyjezdzac z zyciem osobistym tej pani, nikogo nie powinno to obchodzic, wystarczy napisac czy sie komus sprawdzilo czy nie koniec kropka.Mi sie akurat nie sprawdziło i tylee na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.04.12, 19:00 U mnie dośc duża sprawdzalność, nawet wróżba przez sms ,jedna z lepszych wrózek dostepnych przez internet, miła, serdeczna osoba,ja polecam i najlepiej sprawdzić samemu bo po niektórych komentarzach widać że nie do końca są powazne czy obiektywne,Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chętna:) Re: wróżka Katarina IP: *.tktelekom.pl 07.07.12, 20:14 Witam:) czy mogłabym prosic o maila do Pani Kasi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 10:50 mi sie nie sprawdzilo a dotyczylo pracy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 18:26 Mnie również nie sprawdziło się nic a nic co przepowiedziała mi Katarina. A nie jestem z tych co siedzą i czekaja na mannę z nieba. Plus jedynie taki że poprawiła mi humor na krótki czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: wróżka Katarina IP: *.play-internet.pl 12.08.12, 15:01 ja mam 50/50 jak dotąd, rezultat najważniejszej dla mnie sprawy będzie wiadomy w ciągu miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.12, 23:36 Z wszystkich rzeczy które Pani Kasia mi przepowiedziała, sprawdziła się tylko jedna.. nie wiem jak się do tego odnieść. Być może to nie 'moja wróżka'. Ale trzeba przyznać, że Pani Kasia jest przemiłą kobietą i stara się pomóc z całych sił. Wiec nie mówię nie, być może innym się sprawdza i Pani Kasia jest odpowiednią wróżką właśnie dla tych osób :) Warto spróbować i przekonać się samemu, bo opinie są naprawdę różne i podzielone. Czyli jak widać nie jest tak, że nic się nie sprawdza, zależy od osoby i kontaktu z wróżką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: wróżka Katarina IP: *.tktelekom.pl 08.01.13, 00:32 Korzystam regularnie z usług Pani Kasi i muszę przyznać, że prognozy mi się sprawdzają. Natomiast czas jest zwykle nietrafiony, ale to chyba kwestia płynna, raczej związana z okolicznościami i szybkością naszych reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.13, 09:17 czesc a ztym czasem to duza roznica? serio pani Kasia jest taka dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: wróżka Katarina IP: *.tktelekom.pl 24.01.13, 10:36 Hej, np. o miesiąc czasem sześć, to zależy jakie pytanie i jak postępuję. Czy jest dobra - dla mnie tak :) Jak pisałam wcześniej mnie prognozy Pani Kasi się sprawdzają. Najlepiej się przekonać na własnym doświadczeniu, spróbować z jednym pytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.13, 15:37 czyli postepujesz tak jak ona radzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: wróżka Katarina IP: *.tktelekom.pl 24.01.13, 16:21 Zależy :) Zwykle to co Pani Kasia pisze jest zgodne z moją intuicją, tym co myślę, więc tak, postępuję w pewnym sensie według wskazówek :) Natomiast fakt jest taki, że Pani Kasia przepowiedziała pewne zdarzenia, dwa lata temu, które w momencie wróżby nie miały perspektyw spełnienia, a dziś mogę powiedzieć, że wszystko potoczyło się tak jak przewidziała. Odpowiedz Link Zgłoś
carmelsugar Re: wróżka Katarina 24.01.13, 18:37 Ja powiem z własnego doświadczenia. Z wszystkich wróżb Pani Kasi jak na razie nie sprawdziła mi się tylko jedna, wszystkie inne sprawdziły się całkowicie. A przecież wiadomo, że nikt nie ma 100% sprawdzalności. Więc mogę spokojnie polecić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.13, 19:46 a tey mialas odsuniecia czasowe? Odpowiedz Link Zgłoś
carmelsugar Re: wróżka Katarina 24.01.13, 20:03 Nie, bo nie pytałam o czas, tylko o konkretne rzeczy w konkretnym momencie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.13, 13:51 czy ktos jeszcze korzystal z usług pani Kasi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona.ona.ona Re: wróżka Katarina IP: 84.40.154.* 25.01.13, 20:59 Ja rowniez korzystalam i zgodze sie z tym ze czas nie do konca jest tak jak przepowiada p. Kasia. Ale cos w tym jest :) wiec polecam sprobować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: wróżka Katarina IP: *.toya.net.pl 25.01.13, 21:13 Mnie p. Katarzyna wróżyła podczas jednego z programów na str. wróżbyonline, prowadziła kiedyś takie spotkania na żywo. Sporo czasu minęło i nic się nie sprawdziło. Fakt była bardzo dokładna, miła, ale co z tego skoro nic z tego co powiedziała nie miało miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
1skorpionica Re: wróżka Katarina 25.01.13, 21:16 mi rowniez duzo sie sprawdzilo to mila i uczciwa osoba mi z kolei czas sie sprawdzil wrozba niestety dla mnie tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: wróżka Katarina IP: *.tktelekom.pl 26.01.13, 12:50 Mnie nasunęła się jeszcze jedna myśl. Zdarzyło się, że pytałam Panią Kasię o coś i nic się nie działo, więc pytałam drugi raz. Z czasem doszłam do wniosku, że sprawdza się pierwsza wersja odpowiedzi :) Oczywiście nie jest to regułą, ale u mnie tak było nie raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 12:21 czyli zapytalas sie raz pani Kasia powiedziala ci jakis termin byla cisza wiec pytalas sie drugi raz i w koncu i tak sprawdzil sie ten pierwszy termin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: wróżka Katarina IP: *.tktelekom.pl 28.01.13, 12:33 Nie term, pierwsza prognoza, która była inna od drugiej... diametralnie. To chyba dowód na to, że faktycznie pewnych pytań nie należy powielać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.13, 17:53 mam nadzieje ze sie sprawdzi... chociaz po tylu wrozkach juz "chodzilam"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania wróżka Cyganicha IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.13, 10:40 a czy ktos korzystał z wróżb pani Cyganichy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolika Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.13, 10:12 Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że wróżby Katariny, te które nie mają określonego czasu sprawdzają się świetnie, natomiast te z określonym czasem zazwyczaj dzieją się później. Byłam nieco sceptycznie nastawiona, kiedy ważna dla mnie wróżba nie miała miejsca, a tu nagle okazało się, że jakiś czas później dokładnie to co przepowiedziała wróżka Katarina stało się. Dokładnie, słowo w słowo. Aż sama jestem zdziwiona tą trafnością. Teraz już wiem że Pani Kasia jest wróżką dla mnie odpowiednią i życzę wszystkim, którzy jeszcze takiej nie znaleźli, żeby taką wróżkę znaleźli dla siebie :) Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nimfa1212 Re: wróżka Katarina 20.02.13, 16:01 proszę o kontakt do tej wróżki, gdzie ona przyjmuję? promar666@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.13, 18:55 Karolina to super:) a jakie bylo przesuniecie czasowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 19:24 Przyznam, że dość spore, to co przepowiedziała Pani Kasia stało się dokładnie rok później. Tak jakby trafiła idealnie w miesiąc, ale nie w rok heh :) Tzn dokładnie kropka w kropkę, wszystko po kolei, aż sama się zdziwiłam, kiedy odgrzebałam starą wróżbę, żeby ją przeczytać i się upewnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.13, 21:05 no to niedobrze bo jak u mnie tak bedzie to niedobrze:( Odpowiedz Link Zgłoś
nimfa1212 Re: wróżka Katarina 22.02.13, 06:46 proszę dajcie namiary na Nią! promar666@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 09:58 Wejdź na portal www wrozbyonline pl i wpisz w wyszukiwarkę nik Katarina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: wróżka Katarina IP: *.net.cybernetwmw.com 22.02.13, 23:30 Pisałam wcześniej o Pani Kasi, ale muszę jeszcze coś dodać. Ostatnio odpowiadała mi na pytanie. To co napisała w odpowiedzi wydawało mi się inne niż rzeczywistość, tydzień później okazało się, że Pani Kasia miała rację i doskonale wyczuła sytuację. Ma naprawdę niesamowitą intuicję i świetnie czyta karty, czasem aż mnie to przeraża :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 10:36 Miałam kiedyś podobną sytuacje, wysłałam wtedy smsa do Pani Kasi odnośnie ważnego spotkania i jego wyniku. Pani Kasia powiedziała, że niestety, ale spotkanie nie dojdzie do skutku, czym mnie szczerze zdziwiła. Po prostu nie uwierzyłam i stwierdziłam że jest to informacja kompletnie nietrafiona. I jak się okazało w dniu spotkania dostałam wiadomość, że niestety musi zostać odwołane. Pani Kasi jednak warto zaufać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.13, 10:57 a pytalas sie kiedys pania kasie o sprawy uczuciowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna byłam Re: wróżka Katarina IP: *.play-internet.pl 23.02.13, 11:09 Mi się u niej nie sprawdziło nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 11:28 Marna reklama,czyżby pojawil sie brak klientów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 11:36 Wyrażam tylko swoją opinie i mam świadomość, że są osoby którym kompletnie wróżby pani Kasi się nie sprawdziły. Jest to jednak wątek o niej i chciałam podzielić się swoimi odczuciami, nikomu nic nie narzucam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 11:34 O uczucia pytałam w mailu i to jest ta wróżba która sprawdziła się w złym czasie. Pisałam o tym wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: wróżka Katarina IP: *.net.cybernetwmw.com 23.02.13, 13:24 Zabawne jest to, że gdy ktoś o kimś pisze pozytywnie od razu pojawiają się zarzuty, że reklama :), a negatywnie, że konkurencja. Ludzie włączcie na chwilę rozum i spójrzcie na to szerzej, przecież powszechnie wiadome jest, że żadna wróżka nie ma 100% sprawdzalności oraz to, że trzeba trafić na osobę, która dobrze wyczuwa akurat Twoją energię. Dlatego rozpatrywanie kolejnych wróżek i wróżów w kategorii jest zły, bo mi się nie sprawdziło nie ma sensu. Ja też pytałam o uczucia, zresztą pisałam już o tym wcześniej. W momencie stawiania kart nie było nawet jednego symptomu, że prognoza może się sprawdzić. Nie znam jeszcze finału, ale wszystko toczy się zgodnie z przewidywaniami Pani Kasi - wróżba była na dwa lata. Systematycznie pewne zdarzenia, które Pani Kasia przewidziała mają miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
donka828 Re: wróżka Katarina 07.07.15, 22:49 Pani Katarino (tarot_katarzyna) wiem że czasem pani czyta to forum, ja szukam kontaktu do Pani, na allegro pisze ale Pani nie odpisuje - pewnie wina zawieszonego konta :(, wróżyła mi pani dwa razy na wrozbyonline i wszystko się sprawdziło, dlatego nie chce kontaktu z nikim innym tylko z Panią, ale zaciera pani ślady za sobą i nie wie pani jak niezmiernie trudno panią gdzieś złapać. Mi niezwykle mocno zależy na namiarach do pani i wróżbie. Błagam niech Pani da znać, odpisze mi na maila, da jakąś możliwość kontaktu. mój mail donka828@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: wróżka Katarina IP: *.net.cybernetwmw.com 23.02.13, 13:29 Dodam jeszcze, że oczywiście są pseudo wróże i wróżki, który z ezoteryką nie mają nic wspólnego poza kontem na Allegro czy w innym serwisie, ale to już inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.13, 14:09 mnie przepowiedziała ze do 3 m-cy wroci osoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: wróżka Katarina IP: *.net.cybernetwmw.com 23.02.13, 14:54 Czasem na Twoim miejscu zbytnio bym się nie sugerowała :), bo w tarocie różnie z tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.13, 14:58 ile maksymalnie moge czekac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: wróżka Katarina IP: *.net.cybernetwmw.com 23.02.13, 15:05 Nie ma maksymalnie :) U mnie np. wróżba roczna sprawdzała się z miesięcznym opóźnieniem, koleżanka wyżej pisała o roku... Natomiast to co mogę Ci doradzić nie myśl o tym i nie czekaj, żyj własnym życiem i zaufaj, że wróci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ani Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 15:00 Aniu podchodź do wróżb z dystansem... Wrózby owszem coś tam mówią, coś w nich jest. Ale jak wróżka mówi, że będzie powrót to wcale nie musi oznaczać to czego oczekujemy itp. Mi też wrózki wróżyły powrót faceta... No i wyszło jak wyszło. Rzeczywiście zatęsknił, chciał zacząć od nowa. Ale szybko mu się odwidziało i znowu odszedł. W sumie można powiedzieć, że jako tako powrotu nie było...Niby coś tam chciał ale nic nie wyszło. Po prostu mu się odwidziało. Także radzę do wróżb nabrać dystansu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.13, 15:09 a po jakim czasie znowu sie pojawil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ani Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 15:15 wiesz, jeżeli chodzi o Katerinę to mniej więcej w takim czasie jak mówiła. I tu się nie pomyliła. Ale już nic nie mówiła o tym, ze to będzie tylko na chwilę .... Mam jeszcze pytanko do iw. Wiem, ze to nie ten wątek, ale naprawdę CI się hoeoskop od Izis sprawdza? Bo u mnie minęły 2 m-ce i nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.13, 15:18 mam jeszzce do ciebie pytanie jaki kasia ci podala czas? jakie wrozki polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: wróżka Katarina IP: *.net.cybernetwmw.com 23.02.13, 15:39 Styczeń się sprawdził, luty też :) nie wiem co będzie dalej. Odpowiedzi na pytania nieco inne niż Pani Kasi, po prostu na inne rzeczy zwraca uwagę natomiast rozwój sytuacji, kierunek ten sam. Może to po prostu nie Twoja wróżka. A Pani Kasi wróżby Ci się sprawdzają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 16:08 Należy też pamiętać, że wróżba to jedno, a realizacja to drugie. Czasami trzeba wspomóc los. Jeśli wróżka przepowie Ci zdany egzamin i stwierdzisz że nie musisz sie uczyć, bo przecież powiedziała że zdasz, a ostatecznie go zawalasz to wcale nie znaczy że wróżka przepowiedziała źle. Powiedziała ci wynik zakładając że się będziesz uczyć. To taki przykład tylko oczywiście. Chodzi mi po prostu o to, że jeśli można, trzeba w pewien sposób działać. Ale jednocześnie mieć dystans, bo wróżba nie może kontrolować twojego życia :) Prawda jest taka, że to my mamy wybór i to jaką drogą podążymy może wszystko zmienić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ani Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 19:43 Aniu i iw opowiem Wam jednocześnie. A więc u mnie z Kateriną to było tak, że jak się pytałam o powrót faceta, to powiedziała mi, ze za 3 m-ce i tak też za 3m-ce facet chciał wrócić. Ale nic nie mówiła, że to będzie chwilowe. Później pamiętam że był początek lutego i pytałam się jej czy ten facet się jeszcze odezwie. Powiedziała, że tak na pewno się odwezwie i powiedziała, ze nastapi to w marcu. Zdziwiłam się że tak szybko, gdyż już wtedy długo nie miałam z nim kontaktu no i się odezwał pod koniec lutego :) Ale niestety jak się jej juz później pytała o dwie sprawy już zupełnie inne, nie związane z tym facetem to niestety się nie sprawdziły, wręcz było zupełnie na odwrót:( Także z tą sprawdzalnością u niej róznie bywało. Ale ogólnie muszę powiedzieć, że zawsze bardzo ją lubiłam, naprawdę super osoba. Aniu ja ze swojej strony mogę Ci polecić jeszcze wróżkę Ewę Emily, na allegro nazywa się jakoś Eva_st007 czy jakoś podobnie. Wtedy również z niej korzystałam w związku z tym facetem i opisała go rewelacyjnie a także powody rozstanie. Trafiła w 10. No i ona od razu zaznaczyła, ze może coś między nami jeszcze być, ale wyraźnie podkreśliła, ze to nie jest facet dla mnie!!! I jeżeli coś między nami jeszcze będzie to nie będzie to trwałe. A poza tym ta kobieta jest jak przyjaciółka, bardzo ciepła, zawsze chce pomóc z sercem na dłoni. Także może jeszcze jej się o tego faceta podpytaj. Ja Ci życzę, aby wrócił, doskonale CIę rozumiem, byłam kiedyś w takiej samej sytuacji jak Ty i bardzo wszystko przeżywałam, ale Aniu z doświadczenia CI powiem, że nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.13, 20:32 a mozesz mi powiedziec jak dlugo wczesniej nie mialas z tym facetem kontaktu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ani Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 20:38 napisz do mnie na maila llaquarelle@yahoo.com to Ci powiem, bo raczej tak nie ładnie byłoby z mojej strony zaśmiecać forum moimi opowieściami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: wróżka Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 23:57 co się stało z wróżką Katariną? Czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżka Katarina IP: 84.40.154.* 09.06.13, 16:23 Chyba juz nie wrozy bo nawet profil na wrozbyonline usunela:( szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.13, 22:42 o właśnie, kompletnie zniknęła, wie ktoś coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: wróżka Katarina IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.13, 19:48 faktycznie nigdzie jej nie ma a szkoda bardzo sympatyczna babka:) Odpowiedz Link Zgłoś