emma_cole 28.03.12, 13:21 Jeśli masz jakieś wątpliwości, pytania natury technicznej, etc. - napisz o tym w wątku, bądź skontaktuj się ze mną poprzez e-mail lub GG, a postaram Ci się pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kagh Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.kwnet.azartsat.pl 28.03.12, 14:03 ja mam takie pytanie, czy Pani robi bezpłatnie czy płatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 28.03.12, 14:07 Natury ezoterycznej - odnośnie wróżenia, tego, co może pójść nie tak w rytuałach, czego nie robić, jak często chodzić do wróżki, klątw, uroków itp. itd. Wróżę oczywiście płatnie - można się umówić prywatnie bądź poprzez wrozbyonline. Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 28.03.12, 17:49 To ja mam takie pytanie, ile trzeba robić sobie przerwy we wróżeniu - są różne na ten temat wypowiedzi, jedne wróżki mówią miesiąc, inne trzy miesiące, jeszcze inne rok. To takie ruchome czy jest jakiś sztywny okres karencji na wróżbę ? Pytanie 2/ czy rytuał zadziała jeśli osoba w takie rzeczy nie wierzy? przypuścmy że zamawiam ryt na faceta o którym wiem że totalny sceptyk nie wierzy w czary. emma_cole napisała: > Natury ezoterycznej - odnośnie wróżenia, tego, co może pójść nie tak w rytuałac > h, czego nie robić, jak często chodzić do wróżki, klątw, uroków itp. itd. > Wróżę oczywiście płatnie - można się umówić prywatnie bądź poprzez wrozbyonline > . > Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 28.03.12, 18:48 1. Według mnie dobrze jest gdy jest powyżej 3 tygodni przerwy - z drugiej strony natomiast wszystko zależy od wróżby. Jeśli jest roczna - według mnie warto poczekać ten rok. Jeśli np. pytamy o jedną sprawę np. dziś, a za dwa lub trzy dni przypomni nam się, że mamy jeszcze jakieś pytanie odnośnie innej sprawy - śmiało możemy zapytać. 2. Gdyby to zależało od tego,w co wierzy facet - byłaby to autosugestia, a nie magia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesia Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 20:05 Witam, Ja mam pytanie co do uroków milosnych, jak juz sie udadza to jak mozna sprawic zeby ten urok trwal juz zawsze jak sie zachowywac, zeby tego uroku nie zepsuc? Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 28.03.12, 20:09 Żaden urok nie trwa wiecznie, czar pryska jak bańka mydlana. Jedyną receptą jest dbanie o relację. Można oczywiście palić świece w tej intencji cały czas, gdy już urok się uda, ale nie ukrywajmy - najważniejsze jest to, żeby nie zaniedbywać osoby, którą kochamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesia Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 20:32 Bywały tu wrozki ktore twierdzily ze sa uroki ktore przywiazauja kogos do nas do konca jego zycia badz do momentu az ktos sciagnie urok... czy naprawde nie ma takich urokow ktore beda dzialac na kogos do konca jego zycia?..... Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 28.03.12, 20:39 Najpierw się zastanów : czy chciałabyś, by ta miłość na całe życie była spowodowana magią? Czy wolisz po prostu wywołać nią iskrę, a samodzielnie rozniecić ogień? Miłość do grobowej deski zdarza się w dzisiejszych czasach - owszem, są rytuały przywiązujące ( teoretycznie na stałe ), jednak i takim zdarza się przestać działać. Z reguły rytuały działają pół roku, do roku czasu - w tym czasie należy 'rozniecić ogień'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesia Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 20:46 Dziekuje bardzo za odpowiedz, a czy moge zapytac czy zna pani przypadek kiedy z takie rytualu powstal szczesliwy zwiazek na lata ;) ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 28.03.12, 20:52 Owszem, znam może jeden lub dwa - jednak jest ich bardzo mało. Za to spotkałam się z sytuacjami, gdy kobieta po rzuceniu takiego rytu po prostu traciła zainteresowanie danym mężczyzną, albo spotykała sobie przeznaczonego i zostawiała takiego. Warto przywiązywać na całe życie? Warto czasami się zastanawiać " To rytuał, czy on naprawdę mnie pokochał?"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.inowroclaw.mm.pl 28.03.12, 20:57 to bez uroku wiadomo :) i bez wozenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 28.03.12, 21:02 " Nic, naprawdę nic nie pomoże, jeśli ty nie pomożesz dziś miłości " :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesia Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 21:21 aa moge jeszcze Panią dopytac o talizmany i amulety ? one chyba nie maja terminu waznosci :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 28.03.12, 21:29 Nie, one nie mają terminu "ważności" :) Talizman chroni, amulet przynosi szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesia Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 21:36 Dziekuje jeszcze raz :) i zycze kolorowej nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 28.03.12, 21:43 Wzajemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilian Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.03.12, 22:11 Jak przywołać miłość-tego przeznaczonego nam człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kagh Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.kwnet.azartsat.pl 28.03.12, 22:46 mam takie pytanie jak można się odciąć od wampira energetycznego.Czy są jakieś sposoby lub rytuały. Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 29.03.12, 10:53 Można się odciąć, jak najbardziej, to najbardziej sprawdzony i polecany sposób, ale... no właśnie, są inne. Można np. nauczyć się tworzyć "tarczę energetyczną". Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 29.03.12, 10:52 1. Okazuj miłość 2. Bądź dobrym człowiekiem 3. Nie szukaj miłości na siłę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 11:45 A co można zrobić w przypadku, gdy ktoś jest wampirem energetycznym, ale świadomym i mimo zerwania kontaktu czujemy jego obecność?Wiem, że ta osoba świadomie wysyła ludziom linki energetyczne, uzależnia ich od siebie.Jak sobie poradzić z taką sytuacją?Pytam w imieniu koleżanki, która ma taką sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 29.03.12, 11:54 Tarcza. Im częściej będziemy ją wizualizowali ( jest kilka sposobów, kilka z nich też można znaleźć w sieci - wystarczy poszukać ), tym mniej będziemy odczuwali wampira, aż w końcu go odepchniemy. Owszem, są tzw dreny energetyczne, które są stałe, jednak dotyczy to raczej relacji stałych i świadomie nawiązanych przez obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 12:34 Hmmm, w jej przypadku było tak, że poznała go w pracy.Zaczęli się ze sobą spotykać, a potem on z dnia na dzień od niej odszedł, zmienił pracę i urwał kontakt.Mimo to dalej dziwnie się czuła i nie wiedziała dlaczego, dowiedziała się przypadkiem, poszła do zaufanej wróżki i to się potwierdziło.Obecnie jest tak, że w ogóle o nim nie myśli, a potem czuje jak on się do niej "podłącza".Jest to o tyle dziwne, że on ma już nową ofiarę, więc teoretycznie powinien się od niej odczepić, ale wróżka powiedziała, że on nie może uwierzyć, że ona jest tak silna, że nie dała mu się omotać i jeszcze próbuje ją "złamać".Wszyscy w jego otoczeniu są od niego uzależnieni, na czele z rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 29.03.12, 12:39 Po prostu tarcza, albo zwrócić się do wróżki o pieczęć. Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 29.03.12, 15:27 Niestety zdarza się że osoba która powinna być wsparciem duchowym - wróżka, bioenergoterapeutka, rytualistka itp. - zamiast pomagać, uzależnia i podpina się energetycznie. Wróżka - wampir. Na pewno nie jeden bywalec wróżek na taką natrafił. Jesli nie trafił, to słyszał od kogoś. Chyba gdzieś tu był post o takim jednym uzdrowicielu. Jak rozpoznać wróżkę - wampira ? czy są jakieś znaki szczególne ? emma_cole napisała: > Po prostu tarcza, albo zwrócić się do wróżki o pieczęć. > Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 30.03.12, 08:33 Osobiście nigdy nie miałam okazji poznać takiej wróżki, jednak miałam przyjemność poznać osobę, która z usług takiej wróżki korzystała. Osoba po wizycie u wróżki ( bądź rozmową z wróżką ) powinna być zadowolona, myśleć nad swoją sytuacją, itp. tymczasem ta osoba, nazwijmy ją X - była zła i załamana. Dlaczego? Usłyszała przyszłość, jednak wróżka nie traktuje jako "porady", a jako wyrocznię, w sprawach przyszłości. X się denerwuje, ponieważ usłyszał, że nic nie może zmienić. Jego podświadomość zostaje zakodowana - i podąża według wzorca, aż przepowiednia bądź jej część się spełni; wtedy pójdzie do wróżki i sytuacja się powtórzy. To negatywne postępowanie ze strony wróżki i nie powinno występować. Nie ma " przyszłości absolutnej ", a w momencie, kiedy wmawiamy ją klientowi robimy mu bardzo dużą krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 30.03.12, 08:33 Dodam jeszcze, że wróżka jest zadowolona, gdy słyszy, że jej przepowiednie się spełniają, sama czuje się spełniona - ale kosztem zakodowanego umysłu klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgkg Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 13:26 Pani wróżko-rytualistko! Co za bzdury Pani wypisuje, jest dokładnie odwrotnie! Talizman przynosi szczęście, a amulet służy do ochrony! Nazywając się wróżką warto byłoby nie mylić podstawowych pojęć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.sin.nokia.net 19.08.13, 13:43 To, ze jestem wrozka, nie zmienia faktu, ze jestem rowniez czlowiekiem, prawda? Rowniez zdarza mi sie pomylic, chociaz objasnilam kwestie dokladnie - wiec osoby zainteresowane kwestia amuletow i talizmanow, znalazly wyjasnienie. Jesli kupujemy np Reke Fatimy bedziemy bronic sie przed zlem, etc. Natomiast jesli wybierzemy np kwarc rozowy, przyciagniemy do siebie pozytywne uczucia, itp. Temat zostal wyczerpany. Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 23:23 Mam pytanie ,jestem dobrą pracownicą,ale planista daje mi coraz gorszą pracę.Nie chcę robić problemu bo to ciężki człowiek,a ja sobie radzę,ale jest mi bardzo przykro i ciężko z tego powodu.Czy może zna Pani jakiś rytuał abym dostawała lepszą pracę tak jak wcześniej.Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 30.03.12, 08:34 Bardzo mi przykro, ale nie swoich rytuałów wszem i wobec, to sekret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.chomiczowka.waw.pl 31.03.12, 08:51 A jak to jest z zadawaniem często tego samego pytania lub do kilku wrózek jednocześnie.Słyszałam że tarot moze wtedy przekłamywac odpowiedź.Ale jeżeli tak jest to jak mu wogóle wierzyć skoro bywa ,,złośliwy'' Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 31.03.12, 09:36 Owszem, zdarza się - właśnie najczęściej w przypadkach, kiedy pytamy wiele wróżek o to samo, ale także, kiedy stale przychodzimy do jednej wróżki i pytamy ciągle o tą samą sprawę. To mimo wszystko jest swego rodzaju "odczytywanie przyszłości" - nie należy denerwować ani wróżki ani kart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firence Do emma_cole IP: *.maxnet.biz 31.03.12, 11:04 Witam, napisalam dzisiaj na wrozbiarstwie watek... Ale moze Pani uda sie udzielic na niego odpowiedzi :) "Raz na jakis czas zdaza sie tak, ze karty nie chca / nie moga odpowiedziec na pytanie. Slyszalam, ze wtedy najlepiej je odlozyc (nie meczyc) odczekac dzien / dwa i zapytac ponownie. Czy ktos z Was wie dlaczego tak sie dzieje? Czy karty ukrywaja przed nami "przyszlosc"? A moze akurat dzieje sie w tym czasie COS co sie wlasnie zmienia, stad brak odpowiedzi?" Pieknie dziekuje i pozdrawia! Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Do emma_cole 31.03.12, 11:10 Takie miałam przeczucie, że przyjdzie mi na to odpowiedzieć :) Owszem, tak też się zdarza - choć u mnie zdarzyło się to może ze dwa, trzy razy tylko od samego początku mojej pracy z kartami. Zawsze, nawet już na samym początku trafność odpowiedzi mnie zaskakiwała. Miałam duże szczęście, bo karty nigdy nie odmówiły współpracy, gdy dostawałam pytania na wrozbachonline - natomiast zauważyłam, że karty dużo lepiej współpracują, gdy osoba, której wróżę jest tuż obok. Owszem, wróżby przez mail etc są trafne, ale nie w tak dużej mierze jak te, kiedy po prostu siedzę razem z klientem. Karty nie ukrywają przyszłości, sądzę, że w pewien sposób muszą po prostu "odpocząć", "naładować się" - też bym była zła, gdyby ktoś non stop pytał mnie o przyszłość i też chciałabym zapewne raz na jakiś czas odpocząć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 31.03.12, 11:19 wrozbyirytualy.otwarte24.pl/ Mój sklep - dla zainteresowanych. Tutaj odpowiadam na pytania ogólne, techniczne, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 19:18 cos nie tak z adresem. Wyswietla mnie się, ze podana strona nie istnieje.....mozna jeszcze raz prosic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale działa :) Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.play-internet.pl 01.04.12, 11:33 wrozbyirytualy.otwarte24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 03.04.12, 10:00 to dobrze, że działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 10:21 Pani Emmo, proszę mi wyjasnic, po co w tarocie podaje się datę urodzenia i imię? Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 03.04.12, 11:46 Kiedy osoba jest daleko, a wróżba odbywa sie poprzez e-mail, w taki sposób chociaż mozna mniej więcej się dostroić do osoby pytającej - karty wtedy wiedzą, komu wróżą. Chociaż sądzę, że nie zawsze jest to konieczne, niektóre osoby czuje się bardziej, więc czasami nie pytam. Poza tym czasami wróżka patrzy też pod kontem numerologicznym - to jest fajna sprawa :) osobiście często z tego korzystam, nawet z klientami "face to face" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 12:06 dziękuję :-) tak myslalam, ze wchodzi w zakres również numerologia, kiedy człowieka "nie widać". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 03.04.12, 16:46 Pewnie ;) trzeba sobie radzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 13:32 Udziela Pani bardzo wielu odpowiedzi, dlatego podnoszę temat - zauważyłam go, ponieważ ktoś wspomniał o nim na pierwszych stronach, mam nadzieję, że tak jak i mi - rozjaśni też innym trochę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 08.05.12, 16:28 Czy on: ludzie.gazeta.pl/czarek_777/0,0.html do mnie: ludzie.gazeta.pl/gazeta_mi_placi/0,0.html wróci? Odpowiedz Link Zgłoś
hegema Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 08.05.12, 17:03 Gazetka, chyba miałam go wczoraj, więc nie :) ale prześlij bardziej wyraźne zdjęcie, bo pewna nie jestem, bo może był tylko podobny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 13.05.12, 20:41 Jeśli jest Pani zainteresowana wróżbą, zapraszam na wrozbyirytualy.otwarte24.pl/ , natomiast tutaj udzielam jedynie odpowiedzi na pytania związane z magią, itp. pozdrawiam, wróżka i rytualistka - Emma Cole emma_cole@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca moje pytanie ezoteryczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 17:52 Witam mam pytanie - jestem ciekawa jak to jest ? Czy wróżąc sobie wiele razy na daną sprawę, sama wróżba ( nie człowiek i jego fizyczne działanie ) może zmienić jej pierwotny bieg ? Skoro wróżenie to wnikanie w aurę jakiejś osoby to czy zbyt częste wróżenie może sprawić (ujmując matemtycznie), że to co potoczyłoby się torem A, pójdzie torem B ? Czy jeśli mamy dużo cudzej energii przy sobie przez wróżenie to nasze życie też zaczyna przejmować jakieś fragmenty, tendencje z życia wróżących ? Czy ktoś może to wyjaśnić ? Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: moje pytanie ezoteryczne 13.05.12, 20:47 Wróżąc wiele razy na daną sprawę, możemy sprawić, że karty zaczną inaczej odpowiadać - jednak to nie dlatego, że sprawy zmieniły bieg, a dlatego, że... rozzłościliśmy Kosmos. Nie należy tego robić - może i usłyszymy, to, czego chcemy, ale nie będzie to prawdą. Tarot pokazuje przyszłość z perspektywy DZISIAJ - jeśli za kilka godzin postanowi Pani, że coś zmieni u siebie - także karty się zmienią. Nie sądzę, by przejmowało :) natomiast sądzę, że zdrowiej dla nas jest unikać częstego wróżenia na te same tematy, dlatego, że można sobie zaszkodzić - Tarot to nie jest jedyna i słuszna wyrocznia, która pokazuje JAK będzie. On wskazuje drogi, radzi, ostrzega! Jedyny zaobserwowany przypadek, gdy osoba po dostaniu "obcej energii" zmienia się to przy transplantacjach organów :) oraz w przypadku wampirów energetycznych, które są niedoświadczone i pobierają energię osób z depresją, etc - jednak tu zmiana jest chwilowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrozby Re: Podnoszę, bo może ktoś będzie miał pytania :) IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 12:58 witam, czy karty pokazują że ktoś nie wezmie slubu ani nie będzie miał dzieci? Pytam, bo jeszcze się nigdy nie spotkałam żeby wrozka powiedziala tak komuś z moich znajomych, zawsze odwrotnie, że do 2-4 lat będą w sformalizowanych związku.. a wiele osob sobie nie układa życia rodzinnego jednak.. a czas wrozby dawno minął.. Wiem, że to jest też kwestia naszej woli, ale ciekawi mnie czy karty pokazują coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Podnoszę, bo może ktoś będzie miał pytania :) 23.08.12, 13:02 Przyznam szczerze, że patrząc wstecz na wszystkie wróżby, które wykonałam - chyba tylko raz spotkałam się z takim przypadkiem, w kartach było widać olbrzymią samotność. Niestety, nie pamiętam, aby było więcej takich przypadków. Osobiście uważam, że takie pytanie typu " czy wezmę ślub" może być nieco zbyt ogólne - dlatego warto spytać np. " Czy wezmę ślub z X w tym roku?" - im dokładniejsze pytanie, tym dokładniejsza odpowiedź na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
barbaras12 Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 23.08.12, 14:22 Ja mam takie pytanie czy po 4 miesiacach od wykonania uroku jesli nie mamy zadnych efektow co to oznacza - urok sie nie udal ? czy mozna uwazac to jako "opoznienie" i dalej czekac na efekty ? Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 23.08.12, 19:30 Na Pana miejscu bym jeszcze poczekała. Zależy to jeszcze jakiego rodzaju był to urok. Odpowiedz Link Zgłoś
barbaras12 Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 24.08.12, 10:15 Byl to urok milosny, jeszcze jedno pytanie - wrozba na rok - po pewnym czasie zostal zrobiony urok milosny - jak karty ustosunkowuja sie do uroku ? czy "wiedzialy", ze zostanie wykonany i od poczatku wrozby wskazaly wrozbe uwzgledniajac, w ktoryms momencie dzialanie uroku, czy poprostu urok od czasu swego dzialania ma wplyw i mozliwosc zmiany wrozby ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 11:19 Jakie karty wskazują na wykonanie uroku miłosnego? Odpowiedz Link Zgłoś
barbaras12 Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 24.08.12, 11:32 Wrozba na rok zostala postawiona przed urokiem, nawet takiej mysli nie bylo o zrobieniu uroku, wiec czy karty tej wrozby "uwzglednily" przyszlosciowe dzialanie uroku i "wypowiedzialy" taka wrozbe, lub czy wplyw uroku zrobionego kilka miesiecy po wrozbie beda mialy wplyw na jej zmiane ? Nie wiem czy moje pytanie jest wystarczajaco zrozumiale :) Odpowiedz Link Zgłoś
aderydy karty na urok... 24.08.12, 21:42 Karty wskazujące na urok-demon i odwrocona kaplanka. Ale to i tak wrózby nie zmieni,bo uroki nie dzialają.Poczekasz,przekonasz się na wlasnej skórze.Albo,jak masz za dużo forsy,zamowisz następny rytual;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 25.08.12, 10:35 barbaras12 napisała: > Wrozba na rok zostala postawiona przed urokiem, nawet takiej mysli nie bylo o z > robieniu uroku, wiec czy karty tej wrozby "uwzglednily" przyszlosciowe dzialani > e uroku i "wypowiedzialy" taka wrozbe, lub czy wplyw uroku zrobionego kilka mie > siecy po wrozbie beda mialy wplyw na jej zmiane ? Nie wiem czy moje pytanie jes > t wystarczajaco zrozumiale :) Swoimi działaniami zmieniamy przyszłość. Nie wiem, czy Pana wróżba uwzględniała urok, bo nie wiem jak brzmiała - to Pan znając ją powinien wiedzieć. Jeśli Pan o niej nie myślał wtedy, prawdopodobnie we wróżbie jej nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.xdsl.centertel.pl 25.08.12, 10:40 czy osoby biorące urok u kogos nie powinny wróżyć sobie z kart tarota?? dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.xdsl.centertel.pl 25.08.12, 11:43 Nikt nie mówi, że nie. Ale jeśli bierzesz urok u jakiejś wróżki, zapytaj ją czy możesz, czy nie. Ile wróżek, tyle opinii. Ja osobiście nie mam nigdy nic przeciwko, jeśli wróżba dotyczy innych tematów. Czyli np jeśli robisz rytuał na finanse, to spokojnie możesz pytać wróżkę o miłość, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 25.08.12, 10:32 Po prostu sprawdzasz przyszłość pod tym kątem. Jeśli nie wychodzi związek, etc - po prostu się rytuału nie robi. Jak wychodzi związek, sprawdza się procenty wahadełkiem. Ja sama mam tabelę, którą się posługuję. Im więcej, tym większa szansa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OskarX Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 07:41 Po jakim czasie powinien zadziałać rytuał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalliii Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.13, 22:49 Jakie sa skutki uboczne magi??? czy poprzez rytuał mozna sie pozbawic miłosci????tej prawdziwej bo wiadomo z e magia to cos w rodzaju zludzenia ...bo jesli ktos nas nie kochał a po magi okazuje zainteresowanie to złudzenie przeciez??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.sin.nokia.net 14.08.13, 23:12 Magia nie jest zludzeniem, chyba, ze mowisz o sztuczkach stosowanych przez iluzjonistow :) Prawdziwa magia to zycie, to nie jest zaklecie - choc i zaklecia bywaja stosowane. W rytuale kierujesz energia, mozesz zmienic bieg rzeczy w danej relacji - na dobry lub na zly; raczej male prawdopodobienstwo, ze zapewnisz sobie ogolnego pecha w milosci. Jesli jestes osoba samotna, duzo bezpieczniej jest robic ogolny rytual milosny. Nie polecam petania osob magia, wplywania na wolna wole... Ale mozesz zwrocic na siebie uwage tej osoby, zachecic ja do kontaktu, do cieplych uczuc - to dozwolone. Jednak to tylko od niej zalezy decyzja. No i musisz pamietac, ze zlo zawsze wraca... Wszystko zalezy od tego, co chcesz zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 16.08.13, 11:56 Pani Emmo, zacheca Pani do stawiania pytań natury ezoterycznej, otóz,pytam: dlaczego każdy ezoteryk w zamian za usługę chce tylko i wyłacznie pieniądze? Zasada ezoteryki: co dajesz , to otrzymujesz, nie ma tu działania? Przecież, wszystko jest energią: Wdzięczność klienta również! Dlaczego ezoteryk nie wierzy, że dobre energie ze strony klienta przyciągnie do niego dobrobyt? :) I drugie. Dlaczego żaden Jasnowidz, rytualista nie jest w stanie podać np. numerów w Lotto, zasłaniajac się, że to niby nieetyczne? A marketing, to co? Etycznie? Jeżeli ktoś znajduje się w opłakanej sytuacji finansowej a z powodów zdrowotnych nie jest w stanie dorobić sobie inaczej, jak np. wygrać w Lotto, co nieetycznego jest w takiej wygranej? To jest tylko - wymiana energii! Przecież osoba, która wygra, i tak "poda dalej" te pieniądze: coś na nie kupi, czyli ktoś inny zarobi ,et cetera? Będę ogromnie wdzięczna za udzielenie odpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 16.08.13, 16:21 Mówienie, że każdy chce pieniądze jest dużym błędem - ja jestem tego przykładem. Dlaczego? Zdarza mi się powróżyć za darmo bądź przeanalizować sen za dobre słowo albo modlitwę, ale nie tylko - gdyby ktoś miał taką potrzebę, mogę postawić karty za : chleb orkiszowy na naturalnym zakwasie, kamienie półszlachetne, karmę/zabawki dla kotów, zioła, świece woskowe, książki, wróżbę ( na zasadzie wzajemności ), świece zapachowe. Jeśli wróżę, poświęcam swój czas - nie sądzę, aby ktoś za darmo leczył mnie, moje koty albo dał mi za darmo chleb czy odmalował mieszkanie ;) Tego w naszym kraju nie ma, nie ma wzajemności. Ja jestem skłonna się zgadzać na takie wymiany, ale również to jest moja praca. Ty sama pewnie nie chciałabyś pracować wyłącznie za wdzięczność, prawda? Pewnie chciałabyś mieć na proszek do prania albo na jedzenie, nie wspominając o takich abstrakcjach jak ubranie albo dokształcanie się. Spróbuj się jednak postawić w naszej sytuacji - są osoby, dla których to jest zarówno powołanie, jak i jedyna praca. Ja mam o tyle dobrze, że mam jeszcze jedną pracę - więc mogę iść czasem na wymiany, ale niektórzy ŻYJĄ tym i Z TEGO. I myślę, że może ich boleć takie stwierdzenie. Osobiście zdarza mi się grać ( 1 raz w miesiącu za 5 zł ) na automatach albo w zdrapki, wygrywam małe kwoty, to jest do 100 złotych. Los widać więcej mi dać nie chce ;) Nie znam żadnego jasnowidza, więc w ich imieniu wypowiadać się nie będę. Ja nie będę próbowała typować liczb z prostego powodu : nie rozumiem zasad. A druga sprawa, że człowiek ma potencjał i powinien go rozwijać, zamiast liczyć na cud. Dlaczego jednej osobie miałabym podać liczby - przyjmując, że je znam - a innej nie? A jeśli wszystkim podam, to co wtedy? Nikt nic nie dostanie, albo ludzie dostaną grosze. Nie tędy droga. Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 16.08.13, 16:36 Dziękuję za odpowiedź. Niezupełnie zrozumiała Pani, o co mi chodziło (być może, nie udało mi się verbalnie przekazać o co dokładnie chodzi), ale miło, że jest ktoś, kto jest gotów powrózyć za kamienie czy chlebek orkiszowy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.sin.nokia.net 16.08.13, 16:46 No byc moze zle zrozumialam, fakt, pisaniem ciezko przekazac co i jak :) mam nadzieje, ze udalo mi sie to w miare dobrze ukazac. A chleb orkiszowy i kamienie uwielbiam ;) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 16.08.13, 16:48 Akurat mam kamienie... sporo... kiedyś chciałam robić biżuterię, ale się okazało, że mam dwie lewe ręce, i teraz leży to.. w ogromnych ilościach... Czy wrózy Pani na osoby zaginione? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.sin.nokia.net 16.08.13, 16:54 Nigdy nie mialam okazji, nigdy nikt mnie o to nie prosil, wiec nie jestem w stanie powiedziec, czy to byloby z mojej strony skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 16.08.13, 16:59 Dziękuję za szczerość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.sin.nokia.net 16.08.13, 17:04 Prosze :) Mysle, ze powinna Pani poszukac kogos, kto jest doswiadczony w takich sprawach. Od siebie moge tylko zyczyc powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 16.08.13, 17:11 Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.sin.nokia.net 16.08.13, 17:14 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasha0409099 Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: 212.183.140.* 16.08.13, 19:35 A ja chcialam zapytac jak to naprawde jest z tym czasem w kartach? Wiele wrozek niechetnie chce odp na pytanie kiedy dokladnie cos sie wydarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.sin.nokia.net 16.08.13, 19:55 Najlatwiej zapytac o okreslony czas, tj " Co spotka mnie w ciagu roku od tej pory? ", wtedy wiadomo, ze o rok chodzi. Owszem, rowniez niechetnie okreslam czas - mozna powiedziec, ktora pora roku, na tej podstawie ustalic ile miesiecy mniej wiecej od tego czasu nas dzieli... Ewentualnie mozna przykladowo poprosic o tzw karte dnia. Czas w kartach jednak ulega zmianie, rzeczy moga sie wydarzyc szybciej badz pozniej, glownie na skutek naszych dzialan i decyzji. A jesli jestesmy bierni, moga nie dojsc do skutku. Dlatego Tarota traktowalabym jako doradce a nie jako pewniak... dlatego tez rzadko sie zdarza, aby wrozba spelnila sie na cale 100 % :) Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 16.08.13, 20:00 jezeli jesteśmy bierni? a jeśli jesteśmy bierni wskutek braku możliwości działania bądź niewiedzy, w jaki sposób możemy zadziałać w konkretnej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasha0409099 Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: 212.183.140.* 16.08.13, 20:49 Czyli idac tym tropem jezeli tarot wskazuje I doradza nam co robic I jak postepowac, I wrozka okresla teoretyczny czas ze dane wydarzenie bedzie mialo miejsce I stosujemy sie do tego to czy wtedy prawdopodobienstwo wzrasta ze dana wrozba sie spelni? Bo tak to wlasnie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.sin.nokia.net 16.08.13, 21:46 amen. Choc nie moge Ci powiedziec, ze WSZYSTKO sie spelni - tak jak mowie, malo ktora wrozka ma 100% sprawdzalnosci. No a druga sprawa - nie mozesz uzalezniac wszystkiego od wrozby, bo to tez nie jest wlasciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.sin.nokia.net 16.08.13, 21:25 Nie jestesmy wszechmocni. Czasami nasze dzialania nie sa w stanie zmienic biegu rzeczy, sa rowniez i takie sytuacje. Jednak mimo wszystko warto miec wiare i nadzieje - czasami Los do konca ma asa w rekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 16.08.13, 21:28 Pani ma dar, Pani Emmo, ku pokrzepieniu serc... Tak,. nadzieja umiera ostatnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.sin.nokia.net 16.08.13, 21:51 Ja zawsze wierze, ze bedzie dobrze :) oczywiscie, nie zawsze tak jest, ale mam nadzieje. Pozdrawiam - i jesli chcialaby Pani zwyczajnie pogadac, zapraszam. Dzis juz zachryplam, ale jutro sluze :) Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 16.08.13, 21:56 Dziękuję serdecznie!! Oczywiście, skorzystam, skoro Pani proponuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.inet-siec.pl 16.08.13, 21:32 Witam, mam 2 pytania: 1. Dlaczego kazda wrozka czyta z kart, ze moj partner to starszy ode mnie mezczyzna, podczas gdy jest on mlodszy? czy to mozliwe zeby wszyscy az tak sie mylili? 2. Czy po wykonaniu rytuału na milosc sosoba ktora nas nie kochala (a za sprawa takiego rytuału staloby sie inaczej) moze jawic sie w kartach jako osoba nowa (w sensie nowo poznana)? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 16.08.13, 21:50 Możliwości: sama sugerujesz co przeszkadza kartą w rzetelnej analizie. Dwa mała różnica wieku: -/+ 3 lata to granica błędu. Są jeszcze inne przyczyny i można by na ten temat napisać książkę. To pytanie jednak do kogoś z poza netu. Spotkanie osobiste rozwieje twoje wątpliwości. Gość portalu: gosc napisał(a): > Witam, mam 2 pytania: > 1. Dlaczego kazda wrozka czyta z kart, ze moj partner to starszy ode mnie mezcz > yzna, podczas gdy jest on mlodszy? czy to mozliwe zeby wszyscy az tak sie mylil > i? > 2. Czy po wykonaniu rytuału na milosc sosoba ktora nas nie kochala (a za sprawa > takiego rytuału staloby sie inaczej) moze jawic sie w kartach jako osoba nowa > (w sensie nowo poznana)? > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 16.08.13, 21:54 Nie wydaje Ci się, że to wątek Emmy Cole? Proszę założyć własne forum i odpowiadac na pytania! Tu zadajemy pytania konkretnej osobie, Pani Emmie! Nie Tobie, casablanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.sin.nokia.net 16.08.13, 21:56 :) milo, ze inni tez odpowiadaja. Dzis juz chyba nie napisze nic konstruktywnego, mialam duzo do zrobienia i jeszcze troszke mi zostalo, a chcialabym jeszcze przeznaczyc chwilke na zwykly relaks ;) Mozecie zostawiac pytania, jak jutro ogarne czesc tego, co mam do zrobienia - postaram sie troche poodpowiadac. Spokojnej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 16.08.13, 22:05 Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 17.08.13, 11:25 1. Niekoniecznie. Może być np tak, że karty go pokazują jako osobę poważną i sugerując się tym, wróżka wyciąga wniosek, że jest starszy. Czas bywa względny. Jeśli pyta Pani ogólnie o miłość, jest wiele czynników, które mogą sprawić, że karty zareagują tak a nie inaczej - np może być tak, że wróżka widzi przyszłego partnera, choć nie mogę powiedzieć, że jest tak w Pani sytuacji. Nie znam Pani sytuacji, więc trudno mi powiedzieć co i jak, nie wiem jakie pytanie dokładnie zadała Pani wróżce. 2. Raczej mało prawdopodobne. Jeśli ta osoba się zmienia, to zmienia się niezależnie od rytuału, zmienia się raczej jej podejście do nas, a nie ona sama i jej charakter. Dużo tu zależy od pytań, jakie Pani postawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 17.08.13, 16:31 Bo nie potrafią wróżyć. 90 procent to oszustki i naciągacze. te co mają efekty nie muszą się reklamować. Często trafisz tylko przez znajomych. Jeszcze naiwnie szukasz na necie? Litości, obudź się. ja to już przerabiałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) IP: *.net.cybernetwmw.com 16.08.13, 21:53 Witam, Pani Emmo chciałam się dowiedzieć czy można w jakiś sposób się "odkochać"? Brzmi śmiesznie, bo wszyscy chcą żeby druga strona się zakochała. A ja chciałabym się "odkochać", czy są jakieś rytuały, sposoby, sama nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 17.08.13, 11:27 Są. Osobiście sama robiłam dla siebie kiedyś taki rytuał, bo stwierdziłam, że tak będzie dla mnie zdrowiej ;) po ok miesiącu - dwóch miałam już spokój, choć echo wspomnień nadal tłucze mi się w głowie, to już nie czuję bólu. Takie rytuały warto robić. Przynoszą ulgę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluebell Do Pani Emmy Cole IP: *.toya.net.pl 17.08.13, 08:58 Witam, Pani Emmo Mam 2 pytania natury "technicznej" odnośnie wróżb, tym niemniej posłużę się swoim przykładem, żeby wyjaśnić, o co mi chodzi :) 1. Czy można podświadomie zablokować spełnienie się wróżby lub wydłużyć ją w czasie? Od mniej więcej 4 lat korzystam z pomocy wróżek (różnych), nie wiem czy często - max. 2 razy w roku i zawsze pytam o to samo... odkąd 4 lata temu zostawił mnie mąż, interesuje mnie możliwość ponownego wejścia w związek. Zawsze słyszałam to samo: tak, za pół roku, kilka miesięcy itd. Gdyby spełniła się pierwsza wróżba (pierwsza w moim życiu) już dawno byłabym w szczęśliwym związku "na życie". Czy zatem popełniłam błąd pytając o to samo? Czy tym, że "za bardzo chcę" zablokowałam się jakoś - zablokowałam tę wróżbę?? Z drugiej strony jeśli czegoś chcemy - dostajemy to, wiara czyni cuda a nadzieja umiera ostatnia :)) błędne koło.... 2. Czy jeśli ktoś jest nam pisany (tzw. partner "z przeznaczenia") - to jest możliwość, że się nie spotkamy, miniemy itp? Przecież dokonujemy różnych wyborów, każda decyzja może zmienić bieg zdarzeń... Czy w tym przypadku nie ma takiej opcji i skoro "przeznaczenie" to prędzej czy później dojdzie do spotkania? Byłabym wdzięczna za odpowiedź, pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Do Pani Emmy Cole 17.08.13, 11:33 Mam wrażenie, że tu nie do końca o to chodzi. Można wydłużyć wróżbę swoimi działaniami, nawet zmienić tor wydarzeń - być może dlatego Pani wróżba się nie spełniła bądź nie spełniła jeszcze. Nie popełniła Pani błędu - skoro korzysta Pani z wróżby raz na kilka miesięcy, to wróżby nie miały na siebie wpływu, a zatem nie były fałszywe. Po prostu czas się oddalił. Wróżba nie jest absolutną przepowiednią, pokazuje, co może się zdarzyć, ale samymi chęciami nie naprawimy swojego życia czy związku. Skoro czas w wróżbie się nie zmienia, oznacza to, że nic nie idzie do przodu, choć szanse na powrót są. Niech Pani wyciągnie wnioski :) Jeśli natomiast chodzi o osobę nam przeznaczoną - oczywiście, że możemy zmienić tego bieg! Prosty przykład : jeśli dzisiaj Pani wyjdzie do ludzi, to spotka Pani kogoś. Jednak plany się zmieniły, Pani została w domu - efekt? Nie poznała Pani nikogo. Mamy wolną wolę, Kochani, oznacza to, że sami kreujemy w dużej mierze rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
sabatini55 Re: Do Pani Emmy Cole 17.08.13, 11:54 To nie jest wróżba. Tylko czysta zasada skutkowo -przyczynowa. Nie poznałam nikogo. Dlaczego? Bo byłam w kuchni. Pani wróżko proszę ludziom nie mieszać w głowach. To jest czysta analiza. Sama z wykształcenia jestem psychologiem, to już nawet niemoralne opowiadać takie rzeczy. To nie jest wróżba. Pozdrawiam serdecznie emma_cole napisała: > Mam wrażenie, że tu nie do końca o to chodzi. Można wydłużyć wróżbę swoimi dzia > łaniami, nawet zmienić tor wydarzeń - być może dlatego Pani wróżba się nie speł > niła bądź nie spełniła jeszcze. Nie popełniła Pani błędu - skoro korzysta Pani > z wróżby raz na kilka miesięcy, to wróżby nie miały na siebie wpływu, a zatem n > ie były fałszywe. Po prostu czas się oddalił. > > Wróżba nie jest absolutną przepowiednią, pokazuje, co może się zdarzyć, ale sam > ymi chęciami nie naprawimy swojego życia czy związku. Skoro czas w wróżbie się > nie zmienia, oznacza to, że nic nie idzie do przodu, choć szanse na powrót są. > Niech Pani wyciągnie wnioski :) > > Jeśli natomiast chodzi o osobę nam przeznaczoną - oczywiście, że możemy zmienić > tego bieg! Prosty przykład : jeśli dzisiaj Pani wyjdzie do ludzi, to spotka Pa > ni kogoś. Jednak plany się zmieniły, Pani została w domu - efekt? Nie poznała P > ani nikogo. > > Mamy wolną wolę, Kochani, oznacza to, że sami kreujemy w dużej mierze rzeczywis > tość. Odpowiedz Link Zgłoś
sabatini55 Re: Do Pani Emmy Cole 17.08.13, 11:59 To jest taka pseudopsychologia podparta marketingowym bełkotem. Ma zabrzmieć bardziej poważnie, że niby tak naukowo. Pani robi tylko ludziom syfon w głowie. Pozdrawiam serdecznie sabatini55 napisał(a): > > > Mam wrażenie, że tu nie do końca o to chodzi. Można wydłużyć wróżbę swoim > i dzia > > łaniami, nawet zmienić tor wydarzeń - być może dlatego Pani wróżba się ni > e speł > > niła bądź nie spełniła jeszcze. Nie popełniła Pani błędu - skoro korzysta > Pani > > z Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Do Pani Emmy Cole 17.08.13, 12:06 Oj, sabatini... Nieładnie się wyrazasz. Pani psycholog , a -"ludziom syfon w głowie"????? muszę pilnie zrobić dla Ciebie ryt, aby ten Twój powrócił, bo masz zbyt dużo wolnego czasu, kobito :) tak to sie zajmiesz chłopem, jemu będziesz takie teksty rzucać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Do Pani Emmy Cole 17.08.13, 12:01 Do: sabatini zaintrygowałaś mnie niezmiernie!!! Bardzo chętnie się z Tobą spotkam, wiesz? W innym wątku zaproponowałaś, ze zapłacisz 5 tys za rytuał. Niestety, nie mam DG założonej, a więc - zrobie dla Ciebie rytuał za darmo, to znaczy , nie zupełnie za darmo! Nie chce pieniędzy. Chcę - Twojej wdzieczności! Podpiszesz ze mną umowę, ze w razie powodzenia rytu, będziesz mi dozgonnie wdziężeczna? Jeżeli OK< kiedy i gdzie chcesz się spotkać. czekam na propozycje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Do Pani Emmy Cole IP: *.sin.nokia.net 17.08.13, 12:24 Zle podejscie :) Nie rozumiem jednego, a mianowicie podejscia pani Sabatini. Poniewaz jesli o wrozby chodzi oczekuje ona odpowiedzi, ze wszystko sprowadza sie do przeznaczenia, wiec niezaleznie co sie zrobi ( wiec biernym tez byc mozna ) i tak wszystko pojdzie tak, jak powiedzialy karty. Jesli natomiast chodzi o rytual - oczekuje Pani uslugi, takiej jak np. skrecenie mebli, nie bierze pod uwagi energii, a takze tzw przeznaczenia :) ba, chetnie podpisalaby umowe. Gdzie tu jest logika? Wrozbiarstwo, swiat - opiera sie na zdarzeniach. Jesli Ziemia by sie zatrzymala choc na sekunde, cale zycie na niej obrociloby sie w proch. To samo jest z dzialaniem naszym - nic nie robimy, wiec stoimy w miejscu, a zatem narazamy sie na to, ze to, czego chcemy, czego oczekujemy nie dojdzie do skutku. Nawet wyciag z alchemii Rozokrzyzowcow o tym mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
sabatini55 Re: Do Pani Emmy Cole 17.08.13, 12:32 Czekam na Pani ofertę w takim razie. Jestem realistką i czekam na efekty. Skoro twierdzicie że euroki działają, udowodnijcie. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Do Pani Emmy Cole 17.08.13, 12:36 Cenny wpis! Daje do myślenia... Właśnie, chciałam porównać z Buddyzmem. Buddyści nie odpowiadają na pytania, mówiąc : to nie jest dobre pytanie! "Złe podejście", to jest właśnie w tym stylu, zamiast odpowiedzieć na pytanie, atakujemy w ten sposób osobę pytającego! Czyli, od razu sprowadzamy do poziomu płyty chodnikowej: nie masz prawa pytać i mieć wątpliwośći! TO Ty jestes zły, skoro masz złe podejście. Tak jest w podtekscie, Pani Emmo, nie oszukujmy się! Jezeli chodzi o koncept Rózokrzyzowców: Znowu, Buddzym mówi o "powstrzymywaniu się od działania". Czyli, wszystko zależy od tego, jaki nurt psychologii lub wiary sobie wybierzemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzxdddd Re: Do Pani Emmy Cole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.13, 15:17 czy wrócę kiedyś do miasta rodzinnego. czy będę miała pracę i czy zakończy się moje małżeństwo asia 11.03.82. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Do Pani Emmy Cole IP: *.sin.nokia.net 17.08.13, 16:16 Pani Asiu, ja tutaj nie wroze :) Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Do Pani Emmy Cole 17.08.13, 16:11 Nie, jeśli ktoś ma w sobie tyle negatywnej energii, to nie ma sensu robić rytuału, bo po prostu nie wyjdzie. O to chodzi. Dlatego tak jak pisałam : popracować nad sobą, dopiero później działać. A druga sprawa - co się daje, to się otrzymuje. Zatem skoro ta osoba od razu pluje jadem w moją stronę, świadczy to o niej jako o człowieku. Z dobrego serca jej radzę zmienić podejście, bo takim nic nie ugra. Być może ktoś zgodzi się pójść na układ z nią, ale ta osoba będzie później gorzko płakała - bo nie będzie mogła liczyć na nic ze strony Sabatini, nawet na zwykłe "dziękuję". I powiem szczerze - gdyby pani Sabatini przyszła do mnie z taką ofertą po tym, co mi napisała parę postów wstecz, po prostu bym jej odmówiła. Ba, nawet gdyby zaproponowała mi cały swój majątek - odmówiłabym. Mam swój honor. Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Do Pani Emmy Cole 17.08.13, 16:21 przepraszam, że dorzucę swoje trzy grosze :) Do rytuału trzeba mieć czyste intencje! Jezeli Szewcowa podchodzi do tego jak Pan i władca, no bo przecież ONA płaci!! rytuał - nie wyjdzie! Właśnie dlatego zaproponowałam jej ryt za zwykłe "dziękuję"< ale widzocznie to jest zbyt dużo dla niej! Woli - płacić i rozkazywać. Trudno. W tej sytuacji, nie potrafię jej pomóc. Zresztą, nie każdemu - da się pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Do Pani Emmy Cole IP: *.sin.nokia.net 17.08.13, 16:25 No wlasnie... i tu jest pies pogrzebany. Ma Pani racje, nie sposob sie sprzeczac. Wlasnie taka postawa jest straszna. I pojawia sie nie tylko w odniesieniu do ezoteryki, bo ogolnie, coraz czesciej. Kiedys przez chwile pracowalam w restauracji. I dokladnie to samo :) Niby widza ludzie, ze tlum, ze ledwo sie wyrabiamy, ale jednak krzycza " Zaplacilem i wymagam! " Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Do Pani Emmy Cole 17.08.13, 16:29 No i chamstwo! brak szacunku dla drugiej osoby. Tak, ma Pani całkowitą rację, chamstwo zalewa świat....przykre :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Do Pani Emmy Cole IP: *.sin.nokia.net 17.08.13, 16:38 E tam :) az tak zle nie jest... Sa cudowni ludzie, naprawde. Wielu ludzi wrecz kocham, za ich pozytywne podejscie. Kiedys spotkalam w pociagu dziewczyne, az promieniowala. Wymienilysmy sie adresami e-mail, pisalysmy troche. Dalam jej karty, ktore wlasnie kupilam. Promyk taki... Az milo bylo rozmawiac :) Przykladow jest wiele. Swiecie wierze, ze na koncu swiata spotkalabym przyjazna dusze. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Do Pani Emmy Cole 17.08.13, 16:44 Pewnie że są cudowni ludzie. ja też takim znam. Tylko jeden warunek: nie wolno oszukiwać. Jak by Ciebie ktoś oszukał też byłby cudownym przyjacielem. To samo jest z wróżbami. Oszukasz kogoś to potem będzie złorzeczył - nigdy potem nie powie o Tobie dobrze. Jest duża konkurencja a Ty nie rób z siebie wielkiej Saby. Tak tytułem wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Do Pani Emmy Cole IP: *.sin.nokia.net 17.08.13, 16:48 Czy Pani mnie krytykuje za to, ze rozmawiam z ludzmi? Na to wlasnie wyglada. Z tego co pamietam, nie wprowadzano nakazu milczenia dla wrozek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Do Pani Emmy Cole 17.08.13, 16:50 Ruuda ma dziś zły dzień :))) Nie wiem, do kogo to o tej Sabie, ale nie chcę wyjasniac, po co? Wiesz, ruda, mnie już tyle razy w życiu oszukano, że szkoda gadać! Ale wciąż wierzę, i mam nadzieję... gdy nie ma Nadziei - to już Piekło, nie życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Do Pani Emmy Cole IP: *.sin.nokia.net 17.08.13, 16:54 Mnie tez oszukiwano ;) zbyt naiwna czasem jestem, ale trudno, tak w zyciu bywa. Poki co uciekam - musze zajac sie horoskopami, wrozba + odpoczac troche. Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Do Pani Emmy Cole 17.08.13, 16:48 Może, przyciąga Pani do siebie takie a nie inne osoby :) W końcu, działanie Prawa Pzryciągania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: Do Pani Emmy Cole IP: *.sin.nokia.net 17.08.13, 16:50 Staram sie unikac negatywnych osob, ale wiadomo, ze nie sprawie, ze wszyscy mnie polubia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Do Pani Emmy Cole 17.08.13, 18:11 Jak czytam te Wasze dziecinne przepychanki to ma człowiek niezły ubaw. Żadna z Was w swoim towarzystwie na pewno nie rozmawia z koleżankami o urokach, wyśmiały by was. Tutaj takie odważne, udzielające się itd. Jesteście żałosne bo anonimowo piszecie zamiast pod prawdziwymi nazwiskami. Więc może jednak te rytuały to bajki, anonimowe wcielenie wróżko? Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Do Pani Emmy Cole 17.08.13, 19:22 Ruda, daj przykład: podpisz się własnym imieniem i nazwiskiem, to obiecuję, że też się podpiszę! Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Do Pani Emmy Cole 17.08.13, 20:09 Skoro ty chcesz oszukać kogoś na 5 000 zł, to ty miej cywilną odwagę. Ja nie okradam ludzi jak Ty. Wróżki to złodzieje. Tak oszustko. Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Do Pani Emmy Cole 17.08.13, 20:20 ruuda, skoro rzucasz oskarżenia , udowodnij : kiedy i gdzie, chcę kogoś oszukać na 5000? Dobrze się czujesz? Kobiecie pod głośnym nickiem sabatini55 zaproponowałam urok za - "dziękuję"! A więc kiedy i gdzie chciałam kogoś oszukać? Konkrety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasha0409099 Re: Do Pani Emmy Cole IP: 212.183.128.* 18.08.13, 16:00 Wrozki to zlodzieje??!! Lol..nie trzeba byc wrozka by kogos okradac..ludzie to zlodzieje niezaleznie czym sie zajmuja..czy jest to pani pracujaca na pczcie,w sklepie czy lekarz..ja w swoim zyciu mialam stycznosc z osobami ktore smialy nazwac sie ! Wrozka! Ale prosze nie uogolniajmy bo znam osoby uczciwe I naprawde bardzo serdeczne ktore wielokrotnie stawialy mi karty jak bylam w trudnej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annik prosze o pomoc IP: *.inet-siec.pl 18.08.13, 17:31 Witam Pani Emmo, mam glupie pytanie - czy mozna jakos "przeprosic" karty tarota? Niedawno znalazlam sie w dolku emocjonalnym i zaczelam zadawac te same pytania roznym wróżkom, czasami nawet co kilka dni, wrozby stawaly sie coraz to bardziej negatywne, w efekcie obawiam sie juz o wlasne zycie. Boje sie ze swoja obsesja sama sprowadzilam na siebie nieszczescie. Bardzo prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: prosze o pomoc 18.08.13, 17:36 Nie ma takiej potrzeby "jak przeprosiny" Teraz musisz po prostu odpocząć, odciąć się i nie myśleć o kartach. To działa bowiem jak samo spełniacz negatywnych energii. Będziesz myślała o wypadku to wpadniesz pod koła - to tak działa! Gość portalu: annik napisał(a): > Witam Pani Emmo, > mam glupie pytanie - czy mozna jakos "przeprosic" karty tarota? > Niedawno znalazlam sie w dolku emocjonalnym i zaczelam zadawac te same pytania > roznym wróżkom, czasami nawet co kilka dni, wrozby stawaly sie coraz to bardzie > j negatywne, w efekcie obawiam sie juz o wlasne zycie. Boje sie ze swoja obsesj > a sama sprowadzilam na siebie nieszczescie. Bardzo prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annik Re: prosze o pomoc IP: *.inet-siec.pl 18.08.13, 17:43 Dziekuje za odpwiedz. Wiem ze musze zmienic nastawienie i nie traktowac tych wrozb jak wyrocznie, chyba jestem juz uzalezniona i teraz trzese sie o swoja przyszlosc, boje sie ze nie moge juz na nia wplynac. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: prosze o pomoc 18.08.13, 17:47 Właśnie negatywne myślenie, jest złym doradcą! Jak myślisz tak traktujesz problem. Gość portalu: annik napisał(a): > Dziekuje za odpwiedz. Wiem ze musze zmienic nastawienie i nie traktowac tych wr > ozb jak wyrocznie, chyba jestem juz uzalezniona i teraz trzese sie o swoja przy > szlosc, boje sie ze nie moge juz na nia wplynac. Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: prosze o pomoc 18.08.13, 17:48 no proszę... Emma Cole i ruuuda - to ta sama osoba...? )P zapomniałaś nick zmienić, farbowany lisie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: prosze o pomoc IP: *.sin.nokia.net 18.08.13, 17:52 Nie, ta pani to nie ja :) ale milo, ze ktos doradza, gdy mnie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: prosze o pomoc IP: *.sin.nokia.net 18.08.13, 17:50 Annik, nie boj sie i postaraj sie z usmiechem patrzec w przyszlosc. I daj sobie spokoj z wrozbami na jakies pol roku. Jesli chcesz, napisz do mnie, to pogadamy bardziej na ten temat : emma_cole@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annik Re: prosze o pomoc IP: *.inet-siec.pl 18.08.13, 17:50 a czy zle samopoczucie psychiczne i wlasnie negatywne myslenie moze miec wplyw na tresc wrozby gdy w takim stanie zadamy pytanie? czy nie ma to nic do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: prosze o pomoc IP: *.sin.nokia.net 18.08.13, 17:55 Wiele razy przychodza do mnie osoby zalamane. Owszem, widac czesto to w kartach, tj ze jest zle z nimi, ale karty raczej odbieraja emocje wrozki. Tzn ze nie wroze, kiedy jestem w dolku - mi tez sie zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
wiara-i-przeznaczenie Re: prosze o pomoc 18.08.13, 17:55 Zdecydowanie. to zakłóca nasze pole, naszą podświadomość. To tak samo jak z podejściem do egzaminu. Osoba która myśli negatywnie chociaż się uczyła, szybciej nie zaliczy niż optymista który idzie z marszu po noicnej imprezie Gość portalu: annik napisał(a): > a czy zle samopoczucie psychiczne i wlasnie negatywne myslenie moze miec wplyw > na tresc wrozby gdy w takim stanie zadamy pytanie? czy nie ma to nic do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: prosze o pomoc IP: *.sin.nokia.net 18.08.13, 17:59 Do konca nie moge sie z tym zgodzic, porownanie wrozby do egzaminu nie jest zbyt trafione :) Ale proby poprawiania sobie humoru wrozba moga prowadzic wlasnie do uzaleznienia. Nie nalezy rowniez chodzic od wrozki do wrozki tylko po to, by uslyszec taka wrozbe, jak sie tego chce. Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: prosze o pomoc 18.08.13, 18:00 Zgadzam się w 100% Ogromnie się cieszę, że już Pani wróciła na Forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: prosze o pomoc IP: *.sin.nokia.net 18.08.13, 18:05 W pracy bylam ;) i zaraz dalej bede pracowac - dalej horoskopy. Czekam tez na opublikowanie mojego arta o kamieniach szlachetnych - jesli zostanie opublikowany, wrzuce linka... :) Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: prosze o pomoc 18.08.13, 18:06 Chętnie poczytam. Miłej pracy. Cudownie, kiedy czlowiek ma pasje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: prosze o pomoc IP: *.sin.nokia.net 18.08.13, 18:11 Prawda. Dla mnie pisanie jest po czesci pasja ;) kiedys probowalam napisac ksiazke, ale jednak zostawie to osobom z prawdziwym darem - mi trudno czasem ubrac mysli w slowa :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: prosze o pomoc 18.08.13, 18:13 Nie powiedziałabym. Bardzo ładnie się Pani wysławia. na wszystko swój czas, kiedyś usiądzie pani i napisze książke :) Pozdrawiam Miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: prosze o pomoc IP: *.sin.nokia.net 18.08.13, 18:15 Bardzo milo to slyszec :) Dziekuje... I rowniez milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annik Re: prosze o pomoc IP: *.inet-siec.pl 18.08.13, 18:23 mam jeszcze jedno pytanie czy karta fortuny (o ile jest taka lub nieprawidlowo ja nazwalam) moze oznaczac ze jakas sprawa nie jest do konca przesadzona a pozostaje otwarta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: prosze o pomoc IP: *.sin.nokia.net 18.08.13, 18:45 Kolo fortuny :) Przede wszystkim oznacza, ze wiele zalezy od Ciebie, poniewaz sprawa sie toczy. Wszystko jednak zalezy od tego w otoczeniu jakich kart i w jakiej pozycji sie pojawia. No i jakie pytanie zadalas, bo roznie sie to wszystko interpretuje. Poza tym odpusc sobie analizowanie wrozb na ten moment, Annik, odpocznij od Tarota itp. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: prosze o pomoc IP: *.sin.nokia.net 18.08.13, 18:53 Czasem oznacza niespodziewany obrot spraw, czesto zmiany, ktore zaskakuja... Tyle, ze nie tylko. Wszystko ZALEZY od rozkladu, od kart obok, od pytania. Na Twoim miejscu odcielabym sie teraz od ezoteryki na pewien czas. Odpocznij psychicznie. Jesli bedziesz chciala - za pol roku, jesli odpoczniesz i nadal bedziesz chciala, sama zrobie Ci rozklad ogolny. Moze tak byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annik Re: prosze o pomoc IP: *.inet-siec.pl 18.08.13, 22:21 Dziekuje Pani bardzo i za wyrozumiałość rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: prosze o pomoc IP: *.sin.nokia.net 18.08.13, 22:41 Nie ma za co :) zycze szczescia i dobrej nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: prosze o pomoc IP: *.internetia.net.pl 19.08.13, 21:03 czy może Pani coś napisać odnośnie związku karmicznego i poprzednich wcieleń, czy rzeczywiści jest coś takiego jak dwie idealnie do siebie pasujące połówki którym c jest dane spotkać się na tym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: prosze o pomoc IP: *.sin.nokia.net 20.08.13, 08:19 Zwiazki karmiczne roznia sie od tzw milosci karmicznej, ktora trafia sie bardzo rzadko. Zwiazki te sa bardzo trudne, bolesne. Te osoby pojawiaja sie w naszych zyciach, aby przepracowac pewne kwestie, dzieki nim sie uczymy, ale rzadko znajdujemy szczescie w takich relacjach. Milosc karmiczna polega na tym, ze w naszym zyciu pojawia sie osoba z ktora w ktoryms z poprzednich wcielen nie dane nam bylo zrealizowac tych uczuc, po prostu byla to milosc niespelniona, itp. dlatego dostajemy szanse, by raz jeszcze sprobowac ;) trzeba ja wykorzystac, jesli jest... Teoretycznie sa sposoby, by sprawdzic czy jest to taka relacja. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina28 Re: prosze o pomoc 20.08.13, 10:03 a czy wiedza o poprzednich wcieleniach jest nam przydatna w obecnym życiu, czy te wcielenia zbierają się w jakąś całość, np. coś trzeba przepracować w tym wcieleniu żeby w nastepnym było inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma cole Re: prosze o pomoc IP: *.sin.nokia.net 20.08.13, 10:24 My, ludzie, uczymy sie doswiadczajac. Dlatego niektore rzeczy musimy po raz kolejny przerabiac. Owszem, dobrze jest wiedziec o swoich poprzednich wcieleniach - dzieki temu latwiej jest zobaczyc, jakie schematy w nich byly; co za tym idzie, mozemy dzieki temu uniknac starych bledow. Pisze to na podstawie swojego doswiadczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-Netka Re: prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.13, 10:17 Czy naprawdę sól pomaga w rytuałach? Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: prosze o pomoc 23.08.13, 16:17 Zależy w jakich. Z reguły sól stosowana jest do oczyszczenia, ale nie tylko, bo np. również stosuje się krąg solny, by się chronić. W Chinach np uważa się, że sól pomaga odegnać zło. A my sami... czyż nie sypiemy soli przez lewe ramię, gdy ta się rozsypie? ;) Także sądzę, że ma znaczenie i może pomóc, natomiast wtedy, gdy bierzemy się za coś, o czym mamy pojęcie. Bo np są osoby, które do tworzenia kręgu stosują UWAGA płatki piwonii. Wszystko, co nas otacza, bywa przydatne. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 04.03.23, 10:32 Niekiedy może być to ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 23.04.23, 21:03 Jestem oszołomiona Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 24.04.23, 09:44 To nurtujące Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 24.04.23, 14:41 Jestem oszołomiona Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Pytania natury ezoterycznej - odpowiadam :) 02.05.23, 19:45 O jezu Odpowiedz Link Zgłoś