Dodaj do ulubionych

Efektywność rytów szamanki Qmari

25.05.12, 22:24
Witam, czy ktoś już robił u Qmari ryty miłosne. Jestem dopiero dwa 5 tydzień i nie wiem co powiedzieć. Nachodzą mnie mieszane uczucia: tydzień temu widziałam go w klubie. Był sam i pił piwo. trzy dni temu spotkaliśmy się na postoju taxi, na drugim krańcu miasta. Jesteśmy z Trójmiasta, więc nie mała mieścina. To by już działało?
Obserwuj wątek
    • Gość: adriana1978 Re: Efektywność rytów szamanki Qmari IP: *.play-internet.pl 29.05.12, 18:31
      Nie wiem sosobiscie, co moge napisac. Moze od poczatku - bylam u Qmarii dobre czterymiesiace temu. Z gory mnie uprzedzila ze musze byc osobiscie i przynies cos mojego faceta. Najpierw rozmawialysmy chyba z trzy - cztery godziny. potem przeszla do samych rytualow, w powiietrzu czulo sie zapach nieznanych, egzotycznych ziol. Cos wiem bo sama sie zajmuje aromaterapia zawodowo. jej glos i spiew doprowadzily sie do jakis dziwnych ciarek na plecach. po powrocie do domu nie moglam spac, snily mi sie jakies okropnosci. brry, na sam myl az robi mi sie zimno....

po dobrych trzech tygodniach moj facet sie odezwal, ze chce zabrac rzeczy. przyszedl rozmawialismy o wszystkim i o niczym. potem poszedl i wyszedl, ie zabirajac rzeczy mimo ze staly w torbie w przedpokoju. Obecnie mieszkamy od dwoch tygodni razem, on mi sie oswiadczyl. dziekuje
      • Gość: onaaaaa Re: Efektywność rytów szamanki Qmari IP: *.tktelekom.pl 29.05.12, 18:42
        piękne Bajki... jaka szkoda, ze nie przydarzają się w życiu...
        • wiedun Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 03.06.12, 12:09
          Jasne, jasne. Najłatwiej to mielić językiem i krytykować. Nie byłaś, nie wiesz - to nie komentuj jak troll. Jakoś jednak są wpisy, osoby które mają inne zdanie niż ty. Jak tyle wiesz, to proszę podaj do niej mi namiar - ja jakoś nie widzę w necie do Qmarii danych czy opinii
          • wiedun Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 18.07.12, 21:23
            I co gdzie laski od Qmarii?
    • anaakonda1999 Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 07.06.12, 16:24
      ja byłam u niej. Polecam;)
      • cramar Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 25.05.21, 08:25
        A jak z rytuałami?
    • Gość: Zetka Re: Efektywność rytów szamanki Qmari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 15:07
      Qmari zamknęła stronkę i zwineła swój szemrany biznes. Pozostawiając po sobie czarns dziurę w głowach tych, co wpłacili jej zaliczkę.
      • wiedun Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 12.06.12, 23:47
        Jaką zaliczkę? Czytałam już te bzdury na innym forum. Albo nikt u niej nie byl albo sieje ktoś demagogie wiatrem podszywaną. Chciała bym zobaczyć tę osobę i kwit na przedpłatę. Jeżeli to prawda to sprawa dla prokuratora. Mylę się....
        • Gość: Zetka Re: Efektywność rytów szamanki Qmari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 11:28
          Z kasą czy bez...ta Pani uciekła szybciej niż się zjawiła, a to też o czymś świadczy, stronę zamknęła i z tego co wiem była zdolna podać na publicznym forum , osobiste maile ludzi piszących do niej kiedy została zdemaskowana. I to świadczy o niej źle, że takiej osobie nie mozna ufać.
          Nie ma żadnej szamanki qmarii, zostały tylko ślady po tym jej micie.
          • anaakonda1999 Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 13.06.12, 19:09
            Byłam sprawdziłam - działa. Wierzysz nie wierzysz, twój problem. Jednak jak nie byłaś to przestań jak troll wypisywać co Ci ślina na język przyniesie.
            • Gość: ja Re: Efektywność rytów szamanki Qmari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 09:10
              Qmarii jest spalona, chciala szantażować osoby jakie do niej pisały po tym jak zarzucono jej że skopiowala tekst ze swojej strony, a tobie jak pomoglo to się ciesz, zachowaj dla siebie bo ponoć qmarii nie pozwala o tym mowić osobom trzecim o czym sama pisałaś, więc uważaj żeby ci nie przestało działać. :)

Qmarii podała maile i ich treści na forum kafeteria, maile dziewczyn jakie do niej pisały z prosbą o pomoc. Stąd wiadomo, że to ona!!! Napisala, ze poda równiez maile z danymi jak imiona i inne intymne szczegóły maili!! Porażka, tak się nie zachowuje szamanka ale jakiś obłąkaniec.
              • Gość: ja Re: Efektywność rytów szamanki Qmari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 09:12
                I już widac jak się osoby zadowolone burzą i denerwują :) A może naganiacze lepiej tu bedzie pasować by ich określić.
                Dziwne, ze tak jej bronisz co Ci zalezy, moze to że jestes zadowolona to tylko zbieg okoliczności....ale wiesz co? Zbiegiem już nie jest ze wszystkie opinie o niej pochodzą z maja, innych starszych brak ale w maju wysyp!!!! Naganiactwo cholerne, brak słów.
              • te.si Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 16.06.12, 11:08
                Do "JA" to nic osobistego, ale to o czym piszesz jeśli miało miejsce, to zawsze jest na to uzasadnienie, ktoś rozpętał tą "aferę Qmariową" i dał początek i jeśli nawet sama zainteresowana, zareagowała w ten sposób jak piszesz, tylko że ja przewertowałam to forum kafeterii i nie znalazłam potwierdzenia i tych wklejonych e-maili, o których piszesz. Wszystko zaczęło się od tej nieszczęsnej strony, skopiowania treści, a potem jej zablokowanie, tudzież kilku wpisów w jednym czasie, jak również z sfabrykowanym artykułem prasowym o Qmarii. Jaką masz, mamy pewność, że to Qmarii sama od A do Z stworzyła stronę, może zrobiły to osoby, które robią takie strony na zlecenie - gdybać możemy, ale jeśli nie spytamy zainteresowanej, to trzeba od razu obrażać ją, pisać że to wyłudzaczka, oszustka, szemrana osóbka ?? Wprowadza się tym zamęt, a osoby będące klientkami, panikują i robi się to co się stało. Treść strony, to jedna sprawa, ale umiejętności i ich podważanie-to inna rzecz. Co do strony i samej osoby Qmarii, nie zniknęła, jej nowa strona zaczęła funkcjonować, chociaż jest jeszcze w budowie. Znajdziesz ją pod tym samym adresem internetowym, skontaktujesz się pod ten sam adres e-mailowy. Więc czegoś nie rozumiem, skoro "kramik" został zwinięty, niby-szamanka została zdemaskowana, a tym samym "spalona" i jeszcze zwinęła kasę, poobrażała tyle osób, zastraszyła to co Ona robi z powrotem, bez nowych danych ?? Hmmm ?? Więc albo jest tak bezczelna, albo prawdziwa i nie musi się ukrywać, bo prawda zawsze znajdzie drogę, a chęć niesienia pomocy jest większa niż jad, jakim wielu "pluje" i zatruwa - chociaż wielu doskonale rozumiem, bo magicznych gwiazd było tu wiele, a jeszcze więcej "zabitych" nadziei. Trudno tu zyskać zaufanie, komukolwiek, dziwię się ze Qmarii nie puściły nerwy na maxa, a jeśli puściły, to jest tylko człowiekiem, owszem Szamanką, ale żadne medytowanie, kontakty z Duchami, joga czy inne wyższe stopnie - nie powodują, że "wycina" Ci się nerwy, stajesz się "zrelaksowanie obojętna". Sama uprawiam jogę, chociaż nauczyła mnie pokory i wyciszenia, to jak mnie coś/ktoś wyprowadzi z równowagi, to i największe grzmoty w czasie burzy jestem "w stanie przekrzyczeć" - oczywiście w przenośni, a przekleństwa lecą siarczyście, to też mocne nadużycie. Ktoś powie, to z braku argumentów, z bezsilności : i tak, i nie. Jeśli ktoś bezpodstawnie, albo na chwiejnych dowodach podważa moje kompetencje, psuje dobre imię, to jednak trudno nastawić drugi policzek,jak Biblia nakazuje, kiedy Twoja przyszłość może nie nastąpić, bo tu i teraz ktoś w ułamku sekundy chce zniszczyć, to na co pracowałam kilkanaście lat - wybacz, czasami trzeba użyć dokładnie tych samych metod jakimi wojuje przeciwnik. Metody pracy Qmarii, czyli te słynne zakazy kontaktowania się, opisywania szczegółów - widać takie ma zasady i z tym się nie dyskutuje, bo to klient samodzielnie podejmuje decyzję: akceptuję lub nie, więc po co te złośliwe komentarze. Widzisz ja przygotowuję się do sprawy z Panem L. , który to bytuje z Duchami hohoho i jeszcze wyższymi, a kultura osobista -w skali: no brak jak cholera jasna, albo ciemna ?!, krętacz, kłamca, grający na najniższych emocjach, w sposób wyrachowany, perfidny i oszust z Niego masakryczny,a pracuje na zasadzie "pojawiam się i znikam" to Ci dopiero zabawa, powrót do przedszkola, ale akurat sprawa tego Pana trafi do prokuratury, bo mam dowody na jego nieuczciwość, powtarzam mam dowody,a nie jakieś dyrdymały z sufitu i nie interesuje mnie, że prokurator zapewne człowiek, twardo stąpający po Ziemi uzna mnie za wariatkę, która wierzy w XXI wieku w czary-mary, ale "są granice, których przekraczać nie wolno, a ten osobnik, to zrobił i konsekwencje muszą być, chociażby dla zasady i ochronienia innych.
                Jeśli ktoś zapyta, tak kontaktuję się z Qmarii, w tym natłoku informacji mrożących krew w ostatnich dniach, kontaktowałam się z Nią osobiście,bo panika też mi się udzieliła, to mój odbiór Qmarii jest bardzo pozytywny, a tutaj mam też stały nick, a co tam - tak abym była "bardziej" prawdziwa niż anonimowy "gość".
      • Gość: Fakty - fakty Re: Efektywność rytów szamanki Qmari IP: *.play-internet.pl 16.09.12, 20:24
        Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną
    • randahl8 Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 14.06.12, 23:42
      Dobry duszek czuwa… W gabinecie wróżbitów Małgorzaty i Grzegorza z Wrocławia Tel. 605418522
      www.wrozby.pop.pl
      wywróżą ci wszystko, będziesz zdziwiony ich możliwościami i wiedzą. Warci są każdych pieniędzy. Ja się o tym przekonałem, moi znajomych też.
      Zapoznaj się z opiniami na forum rozmowy w toku rozmowywtoku.tvn.pl/forum.html?hashr=1&#forum:NCwxNTUsOCwxMTg0OTkyMiwwLDAsMCxmb3J1bTAwMS5qcw==
    • randahl8 Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 14.06.12, 23:53
      Jedynymi wróżbitami w Polsce wiarygodnymi, bezkonkurencyjnymi są wróżbici Małgorzata i Grzegorz z Wrocławia. Wiem to z autopsji... Więcej na ich stronie internetowej www.wrozby.pop.pl Więcej informacji można również uzyskać wchodząc na forum "Rozmów w Toku" wchodząc na ich stronę. Piszę o tym dla tego bo wychwalane tu osoby z Wrocławia typowe beztalencia swego czasu nieźle mi namieszały w życiu swoimi bzdurami. Byłem u wszystkich wrocławskich wróżbitów i dopiero w Gabinecie u wróżbitów Małgorzaty i Grzegorza na ul. E. Stein uzyskałem konkretną pomoc. Nic dziwnego, że Rozmowy w Toku to doceniły zapraszając ich do udziału w programie w dniu 7.03.2012r. Po prostu przyszedł czas na ujawnienie kto ma rzeczywiście talent wróżbiarskie. Ja i moi znajomi dawno przejrzeliśmy na oczy i dlatego korzystamy z usług tego gabinetu. Gwarantuję, że warto! Jeśli masz palący problem to idź tam natychmiast zanim nie będzie za późno!!!
      • terrezet11 Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 15.06.12, 21:33
        Czytam to wszystko na forach i pękam z głupoty wypowiedzi osób które nalatują na Qmarii. To że wpisy są z krótkiego okresu, można wytłumaczyć że są to wpisy pierwszych klientek. Dwa: co do zawartości strony to osobny temat. Wiecie kiedy uwierzę, że nie jest fikcją gdy ktoś pokaże mi dowód wpłaty. Tego jednak koleżanki nie zobaczymy. Powód: nikt kto robił u niej ryty nie będzie się ujawniał przez całą nagonkę. Tutaj jesteście same sobie winne. Więc podsumowując: byłam klientką, g... komu jak to wypadło. Jednak zanim ktoś wystawi opinię zanim pójdzie osobiście tylko powtarza i przedrukowuje głupoty z trzeciego skolei forum niech się zastanowi: co za wściekła nagonka? To daje do myslenia......
        • Gość: ja Re: Efektywność rytów szamanki Qmari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.12, 10:34
          a ja wciąż czekam na te linki z zagranicznych for z pozytywnymi opiniami.........
          • Gość: Niejednaa Re: Efektywność rytów szamanki Qmari IP: *.play-internet.pl 16.06.12, 18:44
            Leniwy ten naród. Zamiast samemu poszukać to on czeka. Troszeczkę głową proszę ruszyć i wiedzy. No fakt, 80 procent przeglądających internet to wie tyle: wpisz w google - ENTER. Tak można szukać szpilki w stogu siana........
            • Gość: JA Re: Efektywność rytów szamanki Qmari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 08:27
              Witaj niejedna wilczyco :-)

szukałam w google, bing, aol, msn search i wielu innych i NIC. Totalne Nic.
              I kiepsko swojej strony, że nie chcesz nam podać......no chyba że nic nie masz i taka prawda bo nie sądzę, że masz jakieś szpiegowskie super wyszukiwarki, z którtycyh inni nie korzystają.
        • terrezet11 Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 17.06.12, 18:11
          terrezet11 napisała:

> Czytam to wszystko na forach i pękam z głupoty wypowiedzi osób które nalatują n
          > a Qmarii. To że wpisy są z krótkiego okresu, można wytłumaczyć że są to wpisy p
          > ierwszych klientek. Dwa: co do zawartości strony to osobny temat. Wiecie kiedy
          > uwierzę, że nie jest fikcją gdy ktoś pokaże mi dowód wpłaty. Tego jednak koleża
          > nki nie zobaczymy. Powód: nikt kto robił u niej ryty nie będzie się ujawniał pr
          > zez całą nagonkę. Tutaj jesteście same sobie winne. Więc podsumowując: byłam k
          > lientką, g... komu jak to wypadło. Jednak zanim ktoś wystawi opinię zanim pójdz
          > ie osobiście tylko powtarza i przedrukowuje głupoty z trzeciego skolei forum ni
          > ech się zastanowi: co za wściekła nagonka? To daje do myslenia......

• Gość: Ja Re: Efektywność rytów szamanki Qmari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 09:07
      Zwróccie uwagę, że wszystkie posty prowokoujące pochlebne opinie o qmarii lub juz te pochwalne pisane są z internetu play :-) w przypadku ników tymczasowych.....niejednaaa, adriana1978 lub wilczyca, wszystkie piszą z internetu play.
      A reszta czarnych ników, stałych....to nawet nie wiemy a pewnie też play.
      • Gość: ja Re: Efektywność rytów szamanki Qmari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 09:11
        z play pochlebnie o qmarii piszą również: Baba Jaga1970
        proszę wiec szybko biec do koleżanki i napisać coś z innego komputera o innym dostawcy netu
        • terrezet11 Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 17.06.12, 10:22
          Gość portalu: ja napisał(a):

> z play pochlebnie o qmarii piszą również: Baba Jaga1970
          > proszę wiec szybko biec do koleżanki i napisać coś z innego komputera o innym d
          > ostawcy netu

Biegnijcie po super oprogramowanie, bo pewnie te czarne tez... Buhaha, ha jakie to żałosne. Hipotezy, domysły. Te regularne wpisy anonimów są rozbrajające - jak już brak argumentów to wymyślają teorie spiskowe.

Pozdrawiam detektywa
          • Gość: ja Re: Efektywność rytów szamanki Qmari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 10:26
            Najbardziej żałosne jest jak szamanka nie ma swojej biografii i kopie robi od innych. Nie masz nic do powiedzenia o sobie, nie pisz nic a nie uzurpujesz.
            Ponad to żałosne jest, że 80% zainteresowanych tą panią pisze z netu playa,
            oj nie ładnie!! Przykra sprawa co?

A wpisów zobacz że jest więcej i nie tylko anonimów :/
            • terrezet11 Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 17.06.12, 10:31

> Najbardziej żałosne jest jak szamanka nie ma swojej biografii i kopie robi od i
              > nnych. Nie masz nic do powiedzenia o sobie, nie pisz nic a nie uzurpujesz.
              > Ponad to żałosne jest, że 80% zainteresowanych tą panią pisze z netu playa,
              > oj nie ładnie!! Przykra sprawa co?
              >
              > A wpisów zobacz że jest więcej i nie tylko anonimów :/

Uważasz że ludzie nie mają co robić tylko wiecznie siedzieć na necie. Jest coś takiego jak życie osobiste. Jak ktoś siedzi na bezrobotnym i na zamówienie śledzi wpisy to niech siedzi. Jego sprawa. Nie mniej ty też tutaj już zmieniasz pisownie nicku i myślisz że ślepy nie widzi twoich działań? Ogarnij się więc
        • terrezet11 Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 17.06.12, 10:26

> z play pochlebnie o qmarii piszą również: Baba Jaga1970
          > proszę wiec szybko biec do koleżanki i napisać coś z innego komputera o innym d
          > ostawcy netu

Do JA, Ja, ja ty w trzech osobach - tez piszesz z jednego serwera a udajesz trzy wcielenia. Widać że konkurencja lubi robić w okół dupy a sama nie potrafi zadbać o ukrycie danych ze pisze z jednego.

Wyszło szydło z worka.
          • Gość: ja Re: Efektywność rytów szamanki Qmari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 10:28
            Naganiactwo się wscieka :-) bo tylko to pzosotaje
            • terrezet11 Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 17.06.12, 10:33
              Brak argumentów widać anonimom. Szkoda czasu na jałową dyskusje.
              • Gość: Ja Re: Efektywność rytów szamanki Qmari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 10:34
                Widać widać, że jak ktoś zakłada wątek z sensem i o coś pyta to brak argumentów. A przepychac się to wszyscy chętni.
                • organikaa Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 14.09.12, 20:35
                  Generalnie się z tobą zgadzam. No cóż nikt nie robi ale wszyscy się znają. Zupełnie jak z polską piłką nożną, ha, ha, ha Ja z innej beczki szukam kontaktu z osobą po rytach u Qmarii.
    • Gość: Ja Re: Efektywność rytów szamanki Qmari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 10:37
      Qmarii popraw sobie opis na stronie i się zdecyduje czy jestes
      Qnari Sangonatara
      czy
      Qmarii Santagonatana

masz rozdwojenie jaźni czy dysleksję?
    • wiedun Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 20.07.12, 21:33
      Fakt, coś tam było. Nie mniej jednak jest dobra - kto korzystał widze to potwierdza. Jakoś jednak jej strona jest wiarygodna. Fakt jest strasznie ogólna i narzuca terminy. Widać ma co robić. Święty by się zirytował gdyby na sto razy zadane pytanie ktoś nie powiedział, sensownie. Tak ewentualnie Nie.
      • Gość: notoco2012 Magus - oszust IP: *.play-internet.pl 26.07.12, 21:03
        Realistka mówi: 26 Lipca dzisiaj nie kasuje negatywów? ha, ha no tak dorobił się na naiwności innych a teraz baluje. Róbcie screen tego na bieżąco bo potem będzie już niewidoczne jak pokasuje. Tak, tak wpadka niezła - najlepszą obroną jest atak ktoś powiedział. jednak już takie chamstwo wśród wróżek żeby dawać ogłoszenie pod czyimś nazwiskiem. Zdecydowanie musiał komuś zaszkodzić ten Basza ale z tym numerem telefonu to porażka Panie Magus
        0 0
        Aneta mówi: 26 Lipca Skasował 350 zł, od czasu uregulowania wpłaty cisza. Wkrótce podam nr konta na jakie dane przelałam pieniądze. OSZUST - DO URZĘDU SKARBOWEGO PODAM
        0 1
        Basza Albion mówi: 26 Lipca Falszywa podrobka z tym ogloszeniem sam zamieszcza pod inny szyldem i szkaluje ludzi. Ten wpis zaraz zniknie!
        1 1
        Magda mówi: 25 Lipca Nie wiem co myślec, ale jak narazie nie widac zadnych efektow:( zostało mi tylko czekac dalej. Kontaktu też żadnego.
        • Gość: Kiedyś Re: Magus - oszust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 17:37
          spytałam magusa czemu moj odszedł
          on nie potrafil nic powiedziec :/
          • Gość: Klientka Qmarii skutecznie i drogo IP: *.play-internet.pl 06.04.13, 09:05
            Bzdury, bzdury, bzdury. Wiem bo sama skorzystałam. Tyle w temacie
    • perlaa Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 23.08.19, 00:21
      Czy ktoś ma do niej kontakt?
    • czarekfioletowy Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 19.11.19, 00:43
      marcinmarcink1991@gmail.com odezwij się.
    • agrentowy4321 Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 04.03.23, 18:38
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 25.04.23, 03:46
      To dziwne
    • irona.sonata Re: Efektywność rytów szamanki Qmari 03.05.23, 03:42
      Jestem spetryfikowana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka