magicman005 Re: jasnowidz Vanessa 15.02.16, 09:19 Miałem do czynienia z Vanessą i innymi wróżkami . Nie mam pojęcia jak możecie być tak naiwni i nabierać się na tytuły "Mistrz magii " lub inne . Nie ma żadnej szkoły dla owej nauki więc każdy może się nazywać jak chce , bo nikt tego nie sprawdzi lub potwierdzi dyplomem . O Vanessie wiem tyle żeby się na jej temat wypowiedzieć . Nie nabierajcie się na jej filmiki ponieważ ta osoba nie szanuje w ogolę klienta , ma w nosie wasze problemy .Nie ma" złych dni" gdy wam czegokolwiek odmawia , po prostu ma was w du..e . Dokuczają jej problemy zdrowotne jaki psychiczne o czym np świadczy fakt iż nazywa się aniołem , boską osobą o magicznych oczach lub boginią . Osoba w takim stanie nie powinna ani wróżyć , ani udzielać porad ezoterycznych . Chwytem marketingowym jest u niej i nie tylko , tytuł "jasnowidz " . Wróżenie z kart , a jasnowidzenie to dwie różne , bardzo oddalone skwery , a Vanessa jest tylko tarocistką . Wszystkie pytanie jaki i pieniądze jakie państwo dajecie przechodzą przez talie kart tarota w ręku nie doświadczonej wróżki . ten fakt zaprzecza jej autoreklamie w której zaklina się iż nie używa żadnych pomocy do jasnowidzenia . Wszystko ma na celu przyciągnąć i naciągnąć klienta . Nie ma również co prosić o zwrot kosztów usługi , bo dostaniecie przemiłą wiązankę od przemiłej "Jasnowidz Vanessy " opisującą wasze zachowanie w najgorszym świetle . Na prawdę nie polecam korzystanie z usług tej osoby , ta osoba sama potrzebuje pomocy i to od dobrego psychologa , już teraz leczy się na nerwicę więc sami oceńcie czy warto wydawać kasę na jej usługi i pokładać nadzieje w kimś kto ma was od samego początku głęboko . Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
magicman005 Re: jasnowidz Vanessa 15.02.16, 10:50 www.youtube.com/watch?v=dj_T2Pt2QVc Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 15.02.16, 15:43 oto prawda o mocy ich wróżb i rytuałów forum.gazeta.pl/forum/w,468,148499129,148499129,Urok_milosny_skuteczny.html?p=160365399 Odpowiedz Link Zgłoś
magicman005 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 06:48 No tak to już jest że łatwiej oceniać i dawać rady innym niż pomoc samemu sobie .Nie ma takiego czegoś jak urok . takie rzeczy działają na zasadzie "efekt placebo " wierzymy w coś więc wmawiamy sobie że to nam pomaga , autosugestia i nic więcej . Poznałem się na Vanessie , nie mam uprzedzeń do takich rzeczy ale nie nawiedzę gdy ktoś jest miły dla kogoś tylko jak mu się zapłaci a w życiu codziennym jest zupełnie inny . Przez te filmiki ludzie myślą że taka wróżka jest święta , bo mówi o aniołach itd a prawda jest zupełnie inna . Znam wiele ludzi o których mogę powiedzieć że mają jakiś dar ,ale te osoby nie latają w przebraniu po pokoju i nie nagrywają filmików w chwili gdy ich mężowie zapieprzają od świtu do nocy żeby utrzymać dom i żeby jedna z druga miały prąd na "dążenie ku światłu " i gadanie z aniołami i pokazywanie swojego ciała dla większej oglądalności i liczby klientów . Osoby które znam chodzą do pracy i żyją normalnie nie szukają swoich "bratnich dusz " , "ognistych płomieni" mając u boku faceta który o nie dba . To jest po prostu śmieszne . Vanessa się sama przyznała ze bierze info z neta , przygotowuje się i nagrywa filmiki . nie spływają do niej jakieś duchy i nie przesyłają jej żadnych przekazów !!. Albo rozwijamy się duchowo , albo wciskamy kit . Wróżki z neta wciskają kit , zarówno jak i Vanessa oraz Maria Bucardi , bo obie z resztą prześcigają się w zdobyciu klienta , ale Bucardii ma o tyle większą przewagę że skończyła psychologię więc wie co mówić i w jaki temat uderzyć żeby za działało , a Vanessa małpuje wszystko chcąc jej dorównać , ale tylko przez to dostała puki co nerwicy i depresji więc pomijając wszytko , nie powierzył bym swojej kasy i "losu " w ręce osoby która jest otumaniona prze leki i popadła w depresje Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 12:56 Maria Bucardii (z jej oficjalnej strony) dr h.c. of Angel Studies, CCU Institute (USA) - ciekawe czy tam wiedzą, że nadali jej taki tytuł :) dr h.c. = Doctor honoris causa (akademicki tytuł honorowy nadawany przez uczelnie osobom szczególnie zasłużonym dla nauki i kultury) mgr historii i dziennikarstwa Uniwersytetu Śląskiego - w dzisiejszych czasach z takim wykształceniem trudno o dobre zarobki Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 13:13 Biorąc pod uwagę, że tytuł naukowy "dr h.c. of Angel Studies" nie istnieje to z pewnością otrzymała ich kilkanaście. Tylko wrodzona skromność nie pozwala ujawnić prawdziwego wykształcenia. Wiadomo jacy ludzie są zazdrośni. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 13:31 Widzę, że już ktoś przede mną dostrzegł problemy z wykształceniem pani Bucardii forum.gazeta.pl/forum/w,468,73928885,73928885,wrozka_Maria_Bucardi.html?p=160072100 Odpowiedz Link Zgłoś
magicman005 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 14:16 no to mowie ze pic na wodę tak jak "mistrzyni magii " nawet w to co można sprawdzić ludzie wieżą bez słowa wiec o czym tu mówić :D Odpowiedz Link Zgłoś
magicman005 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 14:19 i jaki bałwan wpisał do rejestru zwodów wróżkę , skro nie ma z tym żadnej powiązanej szkoły którą można oficjalnie skończyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 14:42 Przepraszam "dr h.c. of Angel Studies" jednak istnieje a wszyscy zainteresowani mogą go zakupić wraz potwierdzającym go certyfikatem na eBay. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 14:55 Ewentualnie jest jeszcze taka możliwość: Doctor h. c. of Angel Studies 249,00 ? Doctor h. c. of Angel Studies (Dr. h. c. der Engelwissenschaften) :) Odpowiedz Link Zgłoś
magicman005 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 15:48 maturę też można było kiedyś kupić na bazarze Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 18:00 Jaki trzeba mieć tupet i pewność siebie aby podawać fałszywe dane na temat swojego wykształcenia wiedząc, że bez problemu można to sprawdzić. Kobieta bez żadnych osiągnięć i bez jakiegokolwiek dorobku naukowego, dodatkowo zajmująca się ezoteryką otrzymała tytuł honorowy chrześcijańskiej uczelni? Boję się myśleć jakie jeszcze wymyśli sposoby aby wyłudzić jak najwięcej pieniędzy od osób w trudnej sytuacji życiowej. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 17.02.16, 00:46 nem7654 napisał(a): > Jaki trzeba mieć tupet i pewność siebie aby podawać fałszywe dane na temat swoj > ego wykształcenia wiedząc, że bez problemu można to sprawdzić. Kobieta bez żadn > ych osiągnięć i bez jakiegokolwiek dorobku naukowego, dodatkowo zajmująca się e > zoteryką otrzymała tytuł honorowy chrześcijańskiej uczelni? > Boję się myśleć jakie jeszcze wymyśli sposoby aby wyłudzić jak najwięcej pienię > dzy od osób w trudnej sytuacji życiowej. Pomyliłam uczelnie (bardzo podobne nazwy) ale pod tym adresem wszyscy mogą się przekonać ile jest warte jej wykształcenie tzn. za ile można je kupić (CCU Institute - to nazwa sklepu? :) title-town.eu/shop/ Odpowiedz Link Zgłoś
magicman005 Re: jasnowidz Vanessa 18.02.16, 07:59 Ludzie piszą w desperacji , nawet czasami chcą tylko żeby ich wysłuchać . Dostać przyjacielskiej rady, móc się do kogoś odezwać , a zdzierają z takich ludzi ostatnie grosze . Trzeba nie mieć sumienia żeby coś takiego robić i jeszcze mają czelność mieć pretensje , potrafią cię tak opisać że to się nie mieści w żadnej granicy kultury , zrozumienia , zwłaszcza Vanessa , nazywa się "światłem , aniołem " i innymi tytułami a tak na prawdę nie wie nawet co to znaczy miłość , jest tylko jej wysokie , urojone ego . Pewna wróżka kilka lat temu powiedziała mi ze Vanessa szleje od myśli , że ma dar i tak się właśnie powoli dzieje . Cierpi na nerwicę i depresję z powodu zawodu miłosnego mimo że ma męża oraz z tego iż nie może przyciągnąć klientów . Nie rozumiem jak można być tak egoistyczną osobą i uważając że ma się jakikolwiek dar myśleć wyłącznie o sobie . Maria i Vanessa są po równo siebie wartę w swoim braku szacunku i wykorzystywaniu uczuć i trudnej sytuacji życiowej , Brak słów na takie osoby oraz wampiry energetyczne , piszą jak mają ciężko w życiu . One mają ciężko ? może raczej nie umieją docenić tego co mają , co też by potwierdzało brak jakiegokolwiek rozwoju duchowego u tych osób Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 18.02.16, 15:39 Tak na szybko bo nie chce mi się czytać całości oferty: "Jeśli chcesz wiedzieć co dzieje się teraz i co będzie się dziać w życiu bliskiej Ci osoby to ta porada jest dla Ciebie najlepsza. Dowiesz się wszystkiego o bliskiej Ci osobie tak samo jakbym powiedziała Ci wszystko o Tobie." "Usługa jest kierowana do wszystkich osób, które szukają sposobów pozwalających uzależnić od siebie partnera. Jeśli zależy ci na tym, aby uwieść zajętego lub wolnego, niesamowicie absorbującego(ą) do wzięcia i to od zaraz już mężczyznę bądź kobietę (w magii nie ma znaczenia żaden szczegół) to najlepszym sposobem jest właśnie uciekanie się do praktyk magicznych." Gdzie tu jakiekolwiek zasady i etyka zawodowa? Odpowiedz Link Zgłoś
magicman005 Re: jasnowidz Vanessa 18.02.16, 16:54 Wiem , czytałem to jest u Vanessy . Łamie to również prawa magii magii , bo jednym z nich jest własnie "nie szkodzić " używać swego daru tak jak powiedziałaś do obronny słabszych i niewinnych , a takie praktyki i rytuały to już z tego co mi wiadomo CZARNA MAGIA . Zresztą Vanessa próbowała na kimś coś podobnego i nie zadziałało a nawet śmiem twierdzić ze miało efekt odwrotny czyli wróciło do niej , wiec potwierdza to fakt że jest nie doświadczona w tych sprawach i raczej nie ma predyspozycji do rzucania uroków ,jest po prostu tarocistką , a każdy nabiera się na tytuł Jasnowidż . Dzisiaj odwiedziłem stronę Marii Bucardi na fb i w swoim nowym poście opisującą czyjś list do niej padają pozdrowienia w do tej osoby pt : "Z moca anielskich wibracji Twoja Maria Bucardi dr h.c. of Angel Studies, CCU Institute (USA) mgr historii i dziennikarstwa Uniwersytetu Śląskiego" Kurcze , nie wiem co jej daje ten tytuł ,ale jeżlei kluczem do sukcesu we wróżbiarstwie jest zakup tego dyplomu przez neta to coraz bardziej przekonuje się do zainwestowania w niego Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Twoja Maria Bucardi 18.02.16, 20:05 "Z moca anielskich wibracji Twoja Maria Bucardi > dr h.c. of Angel Studies, CCU Institute (USA) > mgr historii i dziennikarstwa Uniwersytetu Śląskiego" > > Kurcze , nie wiem co jej daje ten tytuł ,ale jeżlei kluczem do sukcesu we wróżb > iarstwie jest zakup tego dyplomu przez neta to coraz bardziej przekonuje się do > zainwestowania w niego Dzięki temu tytułowi staje się dla innych wiarygodniejsza. Dostać tytuł doktora i to jeszcze honoris causa (honorowego) amerykańskiej (zagranicznej) uczelni to jednak spore osiągnięcie świadczące o umiejętnościach na bardzo wysokim, światowym poziomie. Ludziom trudno uwierzyć, że ktoś w tak bezczelny sposób może robić ich w balona i sporadycznie sprawdzają wiarygodność nawet tak absurdalnych tytułów jakimi posługuje się Maria Bucardi. A wzrost wiarygodności w prosty sposób przekłada się na zwiększenie przychodów ze sprzedaży. Zresztą jak się czyta o jej wykształceniu to ma się wątpliwości czy ona ma ukończone jakiekolwiek studia wyższe. Trudno mi uwierzyć, że popełnia tak podstawowe błędy. "Ukończyłam studia wyższe magisterskie na Wydziale Nauk Społecznych z tytułem historyka oraz studia podyplomowe dziennikarskie." Co to jest "tytuł historyka" (gdzie indziej jest mgr historii świata :) ? No więc jest mgr dziennikarstwa czy ukończyła tylko studia podyplomowe? Mam wrażenie, że tu również mocno ściemnia. Trudno mi sobie wyobrazić, że kobieta nie wie co studiowała - no chyba, że nie studiowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
magicman005 Re: Twoja Maria Bucardi 19.02.16, 12:22 Nie ważne kto co ma w papierach tylko jak kto się odnosi do drugiego człowieka . Skoro ktoś kto przechwala się swoim dobrym sercem potrafi być tylko miłym dla tych co zapłacą za usługę , a po za tym maja gdzieś czyjeś uczucia , emocje , problemy to nie jest dobrym człowiekiem . Jest po prostu materialistą i ma bardzo egoistyczne i płytkie uczucia . Taka osoba nie jest ani "aniołem " ani "światłem " dla drugiego człowieka i nie powinna się tak nazywać Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Twoja Maria Bucardi 19.02.16, 14:10 magicman005 napisał: > Nie ważne kto co ma w papierach tylko jak kto się odnosi do drugiego człowieka > . Zgadzam się całkowicie. Ale jeżeli ktoś cynicznie oszukuje swoich klientów już w takich kwestiach jak wykształcenie to dlaczego miałby być szczery co do innych spraw. Dlaczego podaje fałszywe dane? Bo dzięki temu ludzie chętniej korzystają z jej usług. Więc skąd wiadomo czy te usługi to nie kolejne oszustwo? Przecież ona z tego żyje i od ilości chętnych zależy jej status materialny. Więc dlaczego nie miałaby wykorzystywać ludzkiej desperacji i naiwności. Nie skorzystają z jej rytuałów to zapłacą za podobne komuś innemu. To chyba lepiej aby zapłacili jej. A że to i tak nie zadziała...po zaksięgowaniu pieniędzy to już nie jej problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Twoja Maria Bucardi 19.02.16, 14:36 magicman005 napisał: > Nie ważne kto co ma w papierach tylko jak kto się odnosi do drugiego człowieka > . Skoro ktoś kto przechwala się swoim dobrym sercem potrafi być tylko miłym dl > a tych co zapłacą za usługę , a po za tym maja gdzieś czyjeś uczucia , emocje , > problemy to nie jest dobrym człowiekiem . Jest po prostu materialistą i ma b > ardzo egoistyczne i płytkie uczucia . Taka osoba nie jest ani "aniołem " ani "ś > wiatłem " dla drugiego człowieka i nie powinna się tak nazywać A ile osób skorzystałoby z ich wróżb, rytuałów czy zaklęć gdyby napisały o sobie: jestem "po prostu materialistą i ma bardzo egoistyczne i płytkie uczucia"? :) Reklama dźwignią handlu. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 18.02.16, 15:51 Rytuał do św. Rity z Cascia - muszę przyznać, że Vanessa ma niezwykłe poczucie humoru poniżej to samo tylko za free www.swietarita.pl/index.php?option=com_content&view=category&id=10&Itemid=126&limitstart=0 Odpowiedz Link Zgłoś
magicman005 Re: jasnowidz Vanessa 18.02.16, 17:00 No nie to samo, bo przecież wykonuje go wieka mistrzyni Magii Jasnowidz Vanessa , bez jej mocy nie zadziała :D Wychodzi na wierzch tylko naiwność i to jak ludzie są zdesperowani skoro nie sprawdzą wszędzie dostępnych faktów przed wejściem i wydaniem pieniędzy w błoto Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 19.02.16, 12:08 magicman005 napisał: > Ludzie piszą w desperacji , nawet czasami chcą tylko żeby ich wysłuchać . Dosta > ć przyjacielskiej rady, móc się do kogoś odezwać , a zdzierają z takich ludzi o > statnie grosze . Trzeba nie mieć sumienia żeby coś takiego robić i jeszcze mają > czelność mieć pretensje , potrafią cię tak opisać że to się nie mieści w żadne > j granicy kultury , zrozumienia , zwłaszcza Vanessa , nazywa się "światłem , a > niołem " i innymi tytułami a tak na prawdę nie wie nawet co to znaczy miłość , > jest tylko jej wysokie , urojone ego . Obie panie doskonale zdają sobie sprawę, że ich "magiczna" działalność nie ma większego wpływu na polepszenie sytuacji większości swoich klientów. Ale jest zapotrzebowanie więc tworzą coraz nowsze i bardziej bzdurne rytuały, modlitwy, zaklęcia itp. Jeżeli coś SPORADYCZNIE się udaje to jest to zapewne przypadek lub efekt placebo wynikający z wiary w ich nadprzyrodzone możliwości. Chętnie zobaczę tego alkoholika wyciągniętego dzięki ofercie Vanessy z nałogu (Bucardi ma również mnóstwo takich kwiatków) "Metoda, którą oferuję ma na celu ułatwienie osobie uzależnionej od alkoholu wyjście z nałogu. Usługa składa się z krótkiego rytuału(1) i recepty(2) na alkoholizm oraz z mojej porady(3), która stanowi pewien sposób oddziaływania psychoterapeutycznego." A wszystko dla pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 18:09 magicman005 napisał: > no to mowie ze pic na wodę tak jak "mistrzyni magii " nawet w to co można spraw > dzić ludzie wieżą bez słowa wiec o czym tu mówić :D Chyba miszczyni maggi w płynie :) Pomyliło jej się wykształcenie to może i w innych tytułach zrobiła kilka błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
magicman005 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 20:14 "Wszelkie wpłaty czy otrzymane należności za zrealizowaną usługę (przepowiednie, rytuały, sesje magiczne) są dobrowolnym i świadomym datkiem w zamian za poświęcony czas i włożoną w tą energię własną. Udzielane porady i wszelkie otrzymane datki pieniężne mają charakter bezzwrotny. " Czyli płacisz i może ci wciskać dowolny kit bez uwagi na to czy ci się sprawdzi czy też nie , Odpowiedz Link Zgłoś
magicman005 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 20:36 szkoda sobie szczerbić języka , bo ludzie uwierzą w to co będą chcieli , znam Marię i Vanesse wystarczająco doborze , napiłem dużo , wiem jeszcze więcej ,ale już nie będę taki chamski żeby pisać o wszystkim . Uważam że ludzie maja prawo znać prawdę o takich fałszywych które uznają się za bóstwa i chcą żeby je wielbiono i kłaniano się w pas , a tak na prawdę to co wciskają ludziom nie stosują w swoim życiu więc żadne z nich osoby rozwijające się duchowo , a po przeczytaniu kilku tekstów w necie też mogę udawać przy niewtajemniczonych w temat że zjadłem wszystkie rozumy i nagrywać filmiki z anielskimi przesłaniami . Skoro ktoś mówi o miłości to niech pokaże jak kocha , te osoby nawet nie praktykują medytacji codziennej która jest podstawą w ezoteryce i nie tylko wiec znając o tym prawdę i o tym co naprawdę myślą gdy ktoś do nich zwraca się o pomoc to krew mnie zalewa , przynajmniej tu mogę napisać co myślę . Wiem wiem że nasza Vanessa odwiedza to forum , Maria też ,w poniższych postach można się doczytać pewnych podobieństw i zaczepek donośnie obecności tych wróżek na tym forum . Wiec pozdrawiam was serdecznie moje wróżki i miłego czytania prawdy o sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 22:15 magicman005 napisał: > "Wszelkie wpłaty czy otrzymane należności za zrealizowaną usługę (przepowiednie > , rytuały, sesje magiczne) są dobrowolnym i świadomym datkiem w zamian za poświ > ęcony czas i włożoną w tą energię własną. Udzielane porady i wszelkie otrzymane > datki pieniężne mają charakter bezzwrotny. " Czyli płacisz i może ci wciskać d > owolny kit bez uwagi na to czy ci się sprawdzi czy też nie , W przypadku Mari Bucardi nie jest tak pięknie. Skoro legitymuje się certyfikatami, których w rzeczywistości nie posiada to niezadowolony klient może żądać zwrotu podnosząc, że co do istotnych kwestii świadomie i celowo został przez nią wprowadzony w błąd. Cena jest określona więc to nie dobrowolny datek tylko wartość jaką kupujący jest obowiązany zapłacić za wykonaną usługę. Problem leży w czym innym, trudno jest udowodnić, że taka usługa nie została wykonana lub została wykonana w sposób niezgodny z umową. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 23:17 Problem leży w cz > ym innym, trudno jest udowodnić, że taka usługa nie została wykonana lub został > a wykonana w sposób niezgodny Przeczytałam jej regulamin, jej działalność "nie stanowi ani usługi ani dostawy towarów w prawnym znaczeniu tego słowa. Przebieg prac magicznych i ich sukces jest porównywalny z działaniami lekarza, który może wyleczyć tylko jeśli pacjent chce zostać uleczony i współdziała w leczeniu." :) Na szczęście coraz więcej klientów potwierdza "skuteczność" podobnych nie usług. Gdyby ta i inne osoby miały takie umiejętności jak twierdzą to połowa gwiazd z Hollywood ustawiałaby się do nich w długiej kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 22:24 Mam nadzieję, że otrzymał Pan paragon lub fakturę za wykonaną usługę. Wróżki też podlegają kontroli Urzędu Skarbowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
magicman005 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 22:57 Nie jest tak pięknie w przypadku Marii bo o na nie ma firmy w Polsce tylko na Cyprze więc teoretyczne i praktycznie można jej "naskoczyć " dla tego tak ważne są prawdziwe opinie o usługach a nie te słodkości które same o sobie piszą w komentarzach . Nie korzystałem z ich usług , nie stać mnie , za 1500zł wole sobie kupić jedzenie i opłacić rachunki za mieszkanie , a nie czekać aż mi manna z wszechświata spadnie bo jakaś wróżka wysłała energię na przyciąganie pieniędzy w moją stronę :D Odpowiedz Link Zgłoś
magicman005 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 23:02 Tez obracałem się w tym kręgu kilka lat i zaznajomiłem się z wieloma takimi osobami więc nie muszę szukać dowodów w necie żeby wiedzieć jak takie osoby działają . pewnie teraz dosięgnie mnie ich moc lub rzucą na mnie jakiś urok lub klątwę za wyznanie całemu światu prawdy no ale cóż , mogę się poświęcić dla dobra ogółu i ujawnić prawdę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 23:52 magicman005 napisał: > Tez obracałem się w tym kręgu kilka lat i zaznajomiłem się z wieloma takimi os > obami więc nie muszę szukać dowodów w necie żeby wiedzieć jak takie osoby dział > ają . pewnie teraz dosięgnie mnie ich moc lub rzucą na mnie jakiś urok lub kląt > wę za wyznanie całemu światu prawdy no ale cóż , mogę się poświęcić dla dobra o > gółu i ujawnić prawdę ;) Mogą rzucać. Mam w tym pewne doświadczenie. Nie wiem jak to wszystko funkcjonuje ale klątwa zadziałała tyle, że dopadła osobę rzucającą (o podobno potężnych mocach) i biedaczka do dnia dzisiejszego nie może wyjść na prostą. Może dlatego, że ja stanęłam w obronie słabszych i pokrzywdzonych? Odpowiedz Link Zgłoś
magicman005 Re: jasnowidz Vanessa 17.02.16, 08:54 Bo wszystko to co wysyłamy do nas wraca i chwała za to prawu wszechświata , szczerze powiedziawszy to odkąd się odciąłem od tych głębszych relacji z tymi osobami wszystko mi się w życiu układa , są dobre i złe energię , nie jest powiedziane że wróżka ma mieć tylko dobrą energię , mogą być też wampirami energetycznymi świadomie bądź nie świadomie . Nie jedna mnie straszyła swoją mocą i jakoś żyje , ale wszystko wróciło własnie do nadawcy , a do mnie wróciły czyste można powiedzieć przyjacielskie intencje . Myślę że samemu też można się obronić przed takimi rzeczami , zależy od tego jakie kto ma silne pole energetyczne które zawsze można wzmocnić . Miło słyszeć że bronisz słabszych :) Dobrze że nie wszystko u wszystkich działa strach by było pomyśleć co by było gdyby każda , "nie wyrośnięta wróżka " mogła rzucać na wszystkich uroki lub klątwy . Mają w swoim sklepie takie usługi ale nie ma praktycznie żadnej gwarancji , a zwrot kosztów za "poświęcony czas i energię " zależy od woli usługodawcy . Znam osoby które mają jakiś dar ,ale takie osoby są skromne , nie nazywają się "boginiami , magicznymi osobami i nie głoszą faktu że gadają z aniołami " ostatnia osoba którą nie dawno poznałem nie wiedziała nawet co to jest ezoteryka , a mówiła że widzi energię człowieka , wytłumaczyłem jej że to się nazywa "aura " widzi ciepłą , zimną , bądź zmienną , nie ma takiego czegoś jak kolory a(kolejny pic na wodę ) . Kolejna osoba można powiedzieć że ma dar jasnowidzenia i karty dla niej nie mają tajemnic . Powiedziała wszytko co tylko o mnie było można bez zadawania pytań , ale też nie wróży zawodowo mimo że przewyższa te wszystkie pseudo jasnowidz do potęgi "n " . Więc są ludzie z darem , ty też pewnie go masz . ale jeżeli ktoś coś takiego dostał to na pewno w wyższym celu niż zarabianiu pieniędzy tylko tak jak ujęłaś służy do obrony słabszych i pokrzywdzonych , a przede wszystkim żeby rozwijać nas samych i nasze duszę Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 17.02.16, 11:32 Dziękuję za rozwinięcie tematu. Żeby częściowo zamknąć już temat wykształcenia Mari Bucardi dodam, że owa pani NIE POSIADA Doktora h.c. of Angels Study California University tylko Doktora h.c. of Angels Studies the California Church & University Institute czyli de facto wyłącznie tytuł honorowy jednego z niezliczonych kościołów zarejestrowanych w USA. Główną (jeżeli nie jedyną) działalnością owego kościoła jest nadawanie przeróżnych tytułów przy pomocy internetowego sklepu. Czas trwania "studiów" to czas jaki zajmuje złożenie zamówienia (kilkadziesiąt specjalizacji do wyboru) i wpłacenie na ich konto odpowiedniej sumy pieniędzy. Posługiwanie się przez panią Marię Bucardi tytułem Doktora h.c. of Angels Study California University jest ŚWIADOMYM I CELOWYM wprowadzaniem w błąd (u góry strony podano już właściwą nazwę tytułu czyli Doctor h.c. of Angels Studies CCU Institute USA - tylko ile osób tam zerknie? Ile osób się zorientuje co to za tytuł?) Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 23:25 Prowadzi działalność na terenie Polski (o czym świadczy chociażby polskojęzyczna strona internetowa) więc podatki powinna płacić w Polsce. Jestem ciekawa kto jest wystawcą faktur? Chętnie zobaczyłabym również jej liczne artykuły w międzynarodowej prasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 23:35 nem7654 napisał(a): > Prowadzi działalność na terenie Polski (o czym świadczy chociażby polskojęzyczn > a strona internetowa) więc podatki powinna płacić w Polsce. Jestem ciekawa kto > jest wystawcą faktur? > Chętnie zobaczyłabym również jej liczne artykuły w międzynarodowej prasie :) Widzę, że cała działalność jest świetnie przemyślana. To daje do myślenia :) "Sklep internetowy xxxx - jest wynajmowany w SklepyFirmowe Sp. z o.o. - tutaj dostęp do danych ma także webmaster Usługodawca – SklepyFirmowe Sp. z o.o. z siedzibą w Gdyni ul. Sportowa 8b wpisana do Rejestru Przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy Gdańsk Północ w Gdańsku VIII Wydział Gospodarczy KRS pod numerem KRS 0000313620, NIP 586-222-37-23, REGON 220651833, tel. 058 58 58 909, email: info@sklepyfirmowe.pl Maria Bucardu nie ponosi odpowiedzialności za roszczenia wynikłe z ich działania. Tutaj zasady ochrony danych wg których działa SklepyFirmowe Sp. z o.o. z siedzibą w Gdyni xxx. Sklep ten jest prowadzony administracyjnie (ksiegowosc, wysylka ksiazek i inne) przez Omen Sententia S.A. Z siedziba w 1 ½ Miles Northern Highway Belize City, Belize. Biuro w Europie kontakt w j.angielskim i j.niemieckim. Tel.: +357 240 20 596 Fax: +357 240 23 040, Lord Byron Street 61-63/5th Floor, 6023 Larnaca, Cyprus - ktory wystepuje jako reseller i takze ma dostep do danych osobowych, tych ktore zostaly podane w czasie skladania zamowienia w sklepie lub wyslanych przez formularz kontaktowy. Omen Sententia S.A. W pelni chroni Twoje dane, zgodnie z informacja na stronie sklepu xxx" Odpowiedz Link Zgłoś
magicman005 Re: jasnowidz Vanessa 16.02.16, 23:44 Od kilku lat się przepisy zmieniły ale przedtem własnie tak można było robić "założyć firmę na Cyprze ,gdzie praktycznie jest zerowy podatek na działalność z tego co mi wiadomo na tych starych zasadach, siedzieć w Polsce i mieć do tego konto w innym kraju żeby nikt ci się do skóry nie dobrał " Rozważałem nawet ze znajomą założenie takiej działalności , ale teraz się przepisy pozmieniały i trzeba się nie źle nagłowić żeby wykombinować to co wykombinowała Bucardii na tych starych przepisach prawnych . Vanessa prowadzi firmę w polce , przez 2 lata miała ulgę podatkową na działalność , ale od tego roku będzie odprowadzać cały podatek , kombinuje jak może żeby utrzymać firmę , ostatnio nawet pokusiła się o wyprzedaż swoje szafy z ubraniami . Ciężko w ogóle utrzymać firmę przy stałym dochodzie , a co dopiero przy klientach którzy pojawiają się sporadycznie Odpowiedz Link Zgłoś
jadwisia197608 Re: jasnowidz Vanessa 08.06.16, 14:02 Witam, trafilam na to forum ze wzgledu na vanesske, bo mam tutaj zle doswiadczenia, to prawda, ze malupuje u kogo sie da. Co do Marii Bucardi, ktora znam troche blizej, bo razem studiowalysmy historie na WNS US moge jedynie wypowiedziec sie w tej kwestii, tak skonczyla historie (bylysmy na tym samy roku) i miala zaczac doktorat u prof. Barciaka - historia sredniowiecza. Skonczyla takze dziennikarstwo tez na US. Potem wyjechala za granice. od tego czasu nie mamy kontaktu, wiem jednak, ze jej rodzice mieszkaja w polsce (chcialam Marie zaprosic na spotkanie bylych studentow), ale maria malo ich odwiedza... sporadycznie raz na 3 lata czy zadziej, trudna ja wiec w polsce zlapac. Ogolnie maria byla a studiach bardzo lubiana, bardzo sympatyczna osobka. Odpowiedz Link Zgłoś
madralinska-trabalinska Re: jasnowidz Vanessa 05.03.16, 14:00 " Wróżenie z kart , a jasnowidzenie to dwie różne , bardzo oddalone skwery , a Vanessa jest tylko tarocistką ." - serio? To nie są wizje? Przepraszam, ale skąd te info.? Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: jasnowidz Vanessa 02.05.23, 19:24 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś