Dodaj do ulubionych

jasnowidz Vanessa

01.06.12, 10:00
Znacie tą jasnowidz? ktoś korzystał?

www.jasnowidz-vanessa.pl/index.php
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: jasnowidz Vanessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.12, 10:51
      średnia
      • Gość: vvvv Re: jasnowidz Vanessa IP: *.ip.netia.com.pl 24.12.12, 23:03
        Mi się nie sprawdziło nic.
    • Gość: evegre@gmx.at Re: jasnowidz Vanessa IP: *.2.13.vie.surfer.at 02.02.13, 21:22

Witaj,
      tak korzystalam z jej uslug, trafila w moim przypadku w dziesiatke! Co do przyszlosci czas pokaze, tak bardzo pragne zeby to sie sprawdzilo co mi przepowiedziala!!!
      Pozdrawiam
    • Gość: klientka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 14:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: klientka - ps [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 15:03
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: gość Re: jasnowidz Vanessa IP: *.146.246.218.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.02.13, 00:18
        wiesz... ja to myślę, że te smsy to nie warto wysyłać, bo może odpisać osoba trzecia za nią
    • Gość: JUrek Re: jasnowidz Vanessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 00:33
      Ja jestem dobry al potrzebuje dwie flaszki wtedy wszytsko wam wyjasnowidze.
    • Gość: kaha Re: jasnowidz Vanessa IP: *.147.115.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.05.13, 23:22
      moda-ezo ty po co się tu reklamujesz? tu są opinie tylko o jasnowidz vanessa, nic ci to nie da że będziesz się reklamować przy znanej i bardzo dobrej vanessie i innych wróżkach na forach gazeta.pl
    • Gość: zallapikkk Re: jasnowidz Vanessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 13:10
      nie mama zdania
      nie znana osoba
      • Gość: odarrr Re: jasnowidz Vanessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 20:42
        nie wiem jak z jasnowidztwem ale na snach się nie zna .
    • Gość: klientaka Vanessy Re: jasnowidz Vanessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 23:14
      czekam na razie aż mi sie wrózba sprawdzi.
      Po jakim czasie działały wam uroki u Vanessy??
      • Gość: Ezo Re: jasnowidz Vanessa IP: *.play-internet.pl 04.06.13, 00:00
        nikt zdrowy na umyśle nie zamawia uroków...konsekwencje są opłakane.
    • Gość: aga Re: jasnowidz Vanessa IP: *.204.145.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.07.13, 15:49
      korzystalam z uslug co widze i trzy pytania, wrozba sprawdzila sie, ta kobieta ma niesamowity dar, chyba wszystko na ten temat, kto korzystal ten wie... poza tym rozmowa z ta pania niesamowicie uspokajaja czlowieka, ma dar jasnowidzenia plus jeszcze potrafi pomoc,bo dzieki niej przestalam sie martwic` umie wlac optymizm w czlowieka`jest taka prawdziwa duchowa istota, przyjaciolka... no wrazenie na mnie wywarla ogromne, kontakt z nia to takie jakies "duchowe. spotkanie", niesamowite,nie umiem tego opisac.. takze polecam:)
      • Gość: opinia o wrózce Re: jasnowidz Vanessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.13, 14:38
        rozmawiałaś??
        pani Vanessa ma tylko wrózby e-mail
        • Gość: aga Re: jasnowidz Vanessa IP: *.204.145.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.13, 14:15
          tak,rozmawialam z nia na facebooku przez video chat , zgodzila sie, ona czasem udziela darmowe porady ale chyba po dluzszym czasie jak sie z nia zaprzyjaxnisz... choc moj mlody siostrzeniec jak z nia pisal na facebooku to na drugi dzien mu odpisala, za freeko wiec vanesska nie taka zla, na pewno nie jest zachlanna jak te inne osoby w tv, czesto korzystalam z doradcow na kosmica dipoki nie poznalam vanessy.. ;) spytaj sie jej na facebooku, ale najpierw postaraj sie ja poznac, moze ci odoisze tak jak mnie...
          • Gość: Marta Re: jasnowidz Vanessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.13, 14:54
            Ja kupiłam rytuał i 250 zł i na marne.Wykonałam go nawet dwa razy, w nadzi ,że zadziała, a nie zadziałał. Szkoda kasy, tak więc uwarzajcie zanim kupicie. Skoro Pani jasnowidz widziała,że nie zadziała to po co mi go zaproponowała.
            Nie polecam, lepiej tą kase przeznaczyc na coś innego.
    • Gość: Marta Re: jasnowidz Vanessa IP: 193.23.61.* 28.10.13, 12:28
      Po prostu wyraziłam swoją opinię. U mnie rytuał nie zadziałał i tyle. Jak dla mnie straciłam 250 zł,a to sporo kasy. Nie złoszczę się. Musiałabym się złościć na siebie ,że pokusiłam się na taki zakup. Jedyne co to mogę powiedzieć to ,że nie polecam.
      Ale jak komuś się udał to na pewno się tutaj napisze coś pozytywnego.
      • Gość: Paganisma Re: jasnowidz Vanessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 13:59
        Wybrałam usługę 3 pytania za 100 zł. Uważam, że nie było warto wydać tyle pieniędzy, ponieważ odpowiedzi były za bardzo ogólnikowe, na tyle, że mogłabym stwierdzić, że bardziej użyła swojej wyobraźni ustosunkowując się do informacji z pytań, niż daru jasnowidzenia.
    • Gość: Paganisma Re: jasnowidz Vanessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 18:26
      Owszem - wyobraźni.
      Wszystkie odpowiedzi, które otrzymałam, mówiły dokładnie to co było zawarte w pytaniu. Nic nowego się nie dowiedziałam z tych wróżb, a tylko tyle, że było ładnie rozciągnięte i opisane to co zawierało pytanie. Nie uzyskałam odpowiedzi na moje pytania. Po prostu wyrażam swoją opinię. Jeśli ją uwielbiasz to uwielbiaj, ale nie wytykaj czyjegoś zdania.
      • Gość: Paganisma Re: jasnowidz Vanessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 18:37
        Już od wielu lat szukam dobrej wróżki, po tym jak pewna kobieta przestała wróżyć (ta kobieta jest warta złota, szkoda, że już nie wróży). Od tamtego czasu szukam, no i w końcu postanowiłam dać kilka szczerych opinii. Trafiłam na jasnowidz Vanessę i nic się nowego nie dowiedziałam. A skusiły mnie na jej usługi liczne pozytywy...
    • Gość: Paganisma Re: jasnowidz Vanessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 11:38
      W sumie to o takiej opcji nie pomyślałam, bo zawsze zbywano mnie po usłudze... A na tyle to było dawno temu (jakieś nieco ponad pół roku... może trochę więcej?), że sądzę, że raczej już to może zostawię w spokoju. Ewentualnie jeszcze kiedyś spróbuję ten jeden raz. A może faktycznie wtedy Pani Vanessa miała gorszy dzień?
    • Gość: do anonim [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 00:23
      Treść postu jest niedostępna.
      • Gość: Do anonima Re: jasnowidz Vanessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 15:36
        Trochę niesprawiedliwy jesteś.
        Pomoc ,pomocą ale kto zajmuje sie ty zawodowo ma prawo brać za to pieniądze .Popsuje ci się samochód ,mechanik tez reklamuje się że ci pomoże a mimo to robi to za pieniądze .
        Ktoś już to na forum o tym pisał ty nie płacisz za wróżbę a raczej za czas poświęcony twojemu problemowi to zupełnie co innego .
        Kiedy jasnowidz ma wizję pewnie mówi o tym danej osobie od razu ,za darmo bo po prostu poczuł zobaczył w danym momencie coś ,natomiast jeśli wy prosicie wróżkę czy jasnowidza o coś wypadało by dać coś w zamian .
        Kto tego nie rozumie to szkoda słów na tłumaczenie mu ,to ja takim też życzę takiej pracy co cały dzień dużo ludzi na nich wisi pracy dużo a zarobek zerowy może wtedy to zrozumieją .
      • paganisma Re: jasnowidz Vanessa 08.05.15, 13:54
        hehehe to lepiej d*** dawać za darmo? to była by k**** XD fajne podejście do czyjejś pracy.... no po prostu gratuluję - a lekarze leczą za darmo? sorryy.... nikt Ci operacji za free nie zrobi. Nie dziw się, że wróżki oczekują zapłaty, bo oferują swoje zdolności i czas
    • Gość: D. Re: jasnowidz Vanessa kopia marii bucardi IP: *.gorlice.ap-media.pl 19.01.14, 16:11
      Jestem tego samego zdania, Vanessa wszystko kopiuje od Marii Bucardii. Wystarczy przypatrzeć się dobrze i wszystko sie widzi. KOPIA! Maria nagrała filmik na kanapie, za pare tygodni Vanessa też na kanapie. Maria pokazała kurki i kurczaka, Vanessa pokazuje swojego króliczka... Maria ma porady do 24h Vanessa też.. jest dużo przykładów co odgapia Vanessa od Marii Bucardii i to zawsze się dzieje, jak Maria pokaże pierwsza a za kilka dni Vanessa to samo ;|
      A jakiś czas temu Vanessa w swoich pierwszych filmikach mówi, że jest pewna wróżka co robi rytuały za 800 zł i to wygórowane, a teraz co ma w swojej ofercie Vanessa? tez rytuały za 800 zł czemu akurat za 800 zł a nie inna suma? Odgapia i to wszystko!!!!
      • Gość: gość Re: Jasnowidz Vanessa IP: *.146.21.20.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.01.14, 10:42
        Każdy może sobie wrzucać swoje zwiarzątka na youtube i każdy ma przecież kanapę u siebie w domu, nie wiem moze masz jakieś dziwne skojarzenia, jeśli uważasz że odgapia to w porządku to twoje zdanie i twoje własne odczucia. Moim zdaniem obie mogą mieć podobne zainteresowania i tego nie da się wykluczyć tylko, że Vanessa jest jeszcze młoda, ma dwadzieścia osiem lat, i czytałam tez o niej na innych forach, Vanesse porównują jeszcze z inna starsza wróżką - tarocistką, która z nich jest lepsza i nie będe wspominać tej wróżki żeby nie robić tamtej reklamy, bo Vanesse bardzo lubie i nie rozumie tych komentarzy, porównań... Przede wszystkim kazdy jest niepowtarzalny, może i widzisz jakieś podobieństwa, ale Vanessa ma duzo swoich własnych pomysłów i swój styl na kręcenie filmów. Vanessa jeszcze jest młoda i dostaje cały czas po łapkach, nie wiem też dlaczego inni ja porownuja do innych wrózek, czy ona kogos draźni czy widzą w nią jakąś konkurencję? Nieważne... ważne, że za te 5 czy 10 lat jej pozycja sie juz ustabilizuje, będzie miała więcej swoich fanów, czytelników bloga, obserwatorów kanału na youtube i będzie miala więcej takich osób jak ja co będą za nią, to tylko kwestia czasu...
        • Gość: Magda Re: Jasnowidz Vanessa IP: 193.23.61.* 21.01.14, 12:44
          Może będzie miała więcej fanów a moze i nie. Ja się rozczarowałam. Własnie minęło 6 miesięcy od przepowiedni i jak dla mnie tylko 20% się sprawdziło z ogólnej przepowiedni a to co naprawdę istotnego się w zyciu wydarzyło nie zostało wogóle ujęte. Szkoda mi tych 150 zł.
          Bo to dużo kasy. Ale człowiek uczy się na swoich błedach.
    • Gość: Paganisma Re: jasnowidz Vanessa kopia marii bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.14, 09:56
      A Bucardi ma opatentowane pozycje i miejsca gdzie kręci filmiki? Jeśli nie to wara od Vanessy, bo nic złego nie robi - nie łamie prawa. Chociaż ma problemy z prezencją (styl przedstawiania tematu w kontekście mówionym - prawdopodobnie jest bardzo nieśmiała lub mocno od życia oberwała i dlatego ma problem z prezencją tematu w filmikach), ale za to ładnie wygląda - zadbana i oryginalnie ubrana. Stara się przedstawić dobrze w dobrym świetle i co bym powiedziała, że się zainspirowała, a nie że splagiatowała. TO RÓŻNICA!!!
      W rozmowie przez email - kulturalna, mówi wprost, nie ignoruje żadnego pytania.
      Co do cen nie mam zdania, każdy samodzielnie się ceni.
      • Gość: Paganisma Re: jasnowidz Vanessa kopia marii bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.14, 10:00
        Zapomniałam dodać - jeśli ktoś prowadzi własną firmę, to przecież musi z czegoś co miesiąc płacić!
        Firma p. Vanessy się szybko rozwija i niech rozwija się dalej jeśli jest dobra! A uważam, że jest!
    • Gość: Bogusława W. Re: jasnowidz Vanessa IP: *.slubice.vectranet.pl 27.01.14, 13:44
      Witam korzystałam z usług,Pani Vanessy miałam wątpliwości lecz ta pani mi je rozwiała oraz doradziła co powinnam zrobić.Po za tym jest piękną kobietą.
      • luckyleon Re: jasnowidz Vanessa 09.01.15, 11:17
        Ttak czytam .. czytam i się zastanawiam co ma uroda do daru jasnowidzenia ? Chyba się tu komuś w głowie przewracało!!! Jakie znaczenie ma fakt " że M.Bucardii się zestarzała ? Ludzie - wszyscy się starzeją . Te wpisy to jakieś chore bzdury zamiast konkretów jedna drugą opluwa ... Nigdy nie spotkałam ani Vanessy ani Bucardii ale zastanówcie się nad swoim postępowaniem. Jakie ma znaczenie czy Vanessa jest ładna i się ładnie ubiera ? Co to wybory miss albo pokaz mody ?
    • Gość: iskierka Re: jasnowidz Vanessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.14, 20:55
      Moja opinia jest pozytywna , młoda , zdolna osoba , posiada dużą moc , bardzo dobrze czyta ze zdjęcia . Pozwólmy sie rozwijać , nie krytykujmy , nie osądzajmy , każdy jasnowidz ma również prawo do pomyłki . To kwestia naszego wyboru , czy wybieramy tego jasnowidza czy innego .
      Życzę Vanessie samych lojalnych klientów.
    • Gość: Piotr Gabriel Re: jasnowidz Vanessa IP: *.204.79.102.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.01.14, 21:40
      Witam osobiście nie znam lecz chetnie poznam ponieważ pomogła i pomaga mi w wielu zagadnieniach życiowych za co jestem z całego serca wdzieczny gdyż wszystko się układa i ma sens w życiu
    • satyr7 Re: jasnowidz Vanessa 27.01.14, 22:24
      Czy ktoś z was ma tak że czasem widzi coś przez zamknięte oczy np przed obudzeniem się ze snu albo w czasie medytacji?
      • Gość: Paganisma do satyr7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 08:42
        To może świadczyć o rozbudzonym trzecim oku
        • Gość: Iszir Re: do satyr7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 09:04
          Dzięki za odpowiedź masz jakieś zdolności paranormalne?
          ja interesuję się ezoteryką
          no Vanessa ma takie zdolności a ty?
          • Gość: Paganisma Re: do satyr7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 21:00
            Wybacz, ale to nie wątek o mojej osobie ;)
          • magicman005 Re: do satyr7 16.02.16, 10:22
            Każdy może mieć takie zdolności jeżeli sobie je wmówi :D
    • Gość: Tomek Jasnowidz Vanessa IP: *.tomaszow.mm.pl 28.01.14, 22:27
      Tak, ja korzystałem dokładnie 2 lata temu pierwszy raz i powiem szczerze, że zadałem nawet może mało konkretne pytanie, a dostałem naprawde znakomitą odpowiedź, pełną zaangażowania, szczerą i co najważniejsze pokrywającą się z Tym co obecnie działo sie w moim życiu. Teraz skorzystałem drugi raz i znowu mimo przesłania zdjęcia i imienia z datą urodzin, znowu wszystko się pokrywa tak jak jest obecnie. Ta kobieta ma naprawdę dar i jeśli ktoś szuka naprawde konkretnych odpowiedzi na swoje pytania, nie powinien nawet się wachać. Wszystko zawsze jest napisane w tak przyjemny dla oka sposób i z ogromnym zaangażowaniem, kontakt jest naprawdę świetny i warty każdego pytania, każdej wróżby.
    • tereska93 Re: jasnowidz Vanessa 01.02.14, 11:54
      Wykona ktoś skuteczną wróżbe za 20 złotych???
    • agatawisla Re: jasnowidz Vanessa 17.12.14, 22:32
      a dlaczego wszystkie wpisy chwalące jasnowidz vanesse są pisane z tego samego ip? ( internet z sieci t-mobile) .. coś mi tutaj nie pasuje :/ chciałam skorzystać, szukam informacji na jej temat ale jak zobaczyłam tutaj, że wszystkie pozytywy są pisane przez jedną osobę bo z dokładnie jednego ip. to mi się odechciewa bo przypuszczam że pozytywne wpisy są napisan e przez samą vanesse :(
    • ciekawska721 Re: jasnowidz Vanessa 03.01.15, 13:31
      I jak Wasze opinie po czasie?
      • kamena2 Re: jasnowidz Vanessa 04.01.15, 20:59
        Sama jestem ciekawa ?jak Wasze opinie czy jasnowidzenie sie sprawdzilo?
        • ciekawska721 Re: jasnowidz Vanessa 06.01.15, 12:09
          kamena2: korzystałaś?
          • kamena2 Re: jasnowidz Vanessa 07.01.15, 23:37
            ja nie a TY
            • ciekawska721 Re: jasnowidz Vanessa 08.01.15, 20:17
              tak
              • kamena2 Re: jasnowidz Vanessa 09.01.15, 10:35
                ciekawska i jak?
                • ciekawska721 Re: jasnowidz Vanessa 09.01.15, 13:38
                  średnio na jeża... część się zgadzała, a część nie...
                  • kamena2 Re: jasnowidz Vanessa 11.01.15, 20:02
                    a kogo bys polecila z wrozek jasnowidzow?
                    • paganisma Re: jasnowidz Vanessa 08.05.15, 13:48
                      Nie wiem jak Wam, ale wróżby które mi zrobiła jasnowidz Vanessa się sprawdziły. Fakt - na początku wydała mi się "słaba" wróżba, ale pogadałyśmy i wszystko się wyjaśniło. Polecam
    • paganisma Re: jasnowidz Vanessa 10.05.15, 21:08
      czy wy się dobrze czujecie? nie jestem jasnowidz Vanessą! ale dziwnie że się wszyscy naraz rzuciliście z powodu moich opinii - więc pod kogo się podszywacie skoro mnie - zwykłą osobę posądzacie o coś takiego? adres IP? no to może wklejscie tutaj adres IP jasnowidz Vanessy i moje skoro jesteście tacy inteligentni co?
      • abrakadabra1975 Re: jasnowidz Vanessa 10.05.15, 22:43
        Mnie się jej wrozba nie sprawdziła kompletnie. Pomyliła sie nawet co do teraźniejszości. Potrafi byc przy tym arogancka i niegrzeczna.
    • magicman005 Re: jasnowidz Vanessa 15.02.16, 08:43
      n

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka