Dodaj do ulubionych

dobra wróżka Krystyna

03.07.12, 14:04
dobra wróżka Krystyna (chyba Wołomin)
jakieś opinie? ktoś był osobiście?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: dobra wróżka Krystyna IP: *.centertel.pl 03.07.12, 15:15
      Jest to dobra kobietka bardzo sympatyczna byłam u niej osobiście a wrozba mnie się na razie nie sprawdziła może trzeba czasu już 2 lata minęły i nic ale osoba przemila widać ze chce ludziom być pomocna
      • masada77 Re: dobra wróżka Krystyna 03.07.12, 15:38
        to, że pomocna to super
        ale dobre słowo usłyszę od przyjaciół i rodziny
        • Gość: Ząbki Re: dobra wróżka Krystyna IP: *.home.aster.pl 03.07.12, 16:14
          Idealna wróżka nie istnieje i basta. Tym, którzy idealnej-nieomylnej szukają, wróżb wypada odradzić, bo zawsze i u każdego coś im nie będzie grało. Szkoda Waszego czasu, pieniędzy, a przede wszystkim szkoda tych wróżek i wróżbitów, którzy są uczciwymi ludźmi-nie Bogami, a którym robicie krzywdę durnymi komentarzami wyrażającymi urojone oczekiwania czy żądania, a niekiedy frustracje.
          Jedna wróżka jest uczciwa i przesympatyczna, to znów sprawdzalność taka sobie. Inna jest chamska z taką samą sprawdzalnością jak u poprzedniczki. Inna jeszcze bierze 400 zł za 45 minut a nic się nie sprawdza. Kolejna? Tyle samo sławna co beznadziejna. itp. itd. Ideał nie istnieje, chyba, że w bajkach, albo w bajki wierzycie.
          Wybierając wróżkę kierujcie się jej człowieczeństwem, uczciwością, a z pewnością będzie Wam dane zadowolenie.
          Dobra wróżka Krystyna? Chyba wszystko jasne!? Krystyna, to dobra wróżka. Ma serce do ludzi. Uczciwy człowiek. Nie jedzie na tandetnej sławie. Nie zdziera z ludzi ostatniego grosza. Nie bawi się w obiecanki cacanki 100 procentowe sprawdzalności. Nie jest jedną z tych osób, co to objawiły się parę latek temu, a dziś uchodzą za najpopularniejsze. Krystyna wróży uczciwie. Radzi, pomaga, wspiera. Sprawdzalność? Różna, ale nigdy nie próżna.
          • masada77 Re: dobra wróżka Krystyna 03.07.12, 16:27
            nie chcę wróżki idealnej ani takiej, która powie, że będę np.bogata i szczęśliwa. chcę żeby czytała z kart to co widzi i powiedziała o tym a nie pocieszała i mówiła, że wszystko będzie dobrze, że się ułoży. nie wiem jaka jest Krystyna i dlatego proszę o komentarz. z wcześniejszego wywnioskowałam tylko tyle, że jest sympatyczna i pomocna
            • Gość: Ząbki Re: dobra wróżka Krystyna IP: *.home.aster.pl 03.07.12, 17:09
              Powtórzę się, ale chyba warto. Wybierając osobę wróżącą, kieruj się człowieczeństwem tej osoby, jej uczciwością, a z pewnością będzie Ci dane zadowolenie. Dlatego tak ważne jest, żeby osobiście podzwonić, napisać, zapytać ile trwa seans, ile można zadawać pytań, ile kosztuje itp. itd. Nikt za nas tego nie załatwi. Bo czyjeś wrażenia, to wrażenia czyjeś, nie nasze. Ja zawsze wcześniej dzwonię, pytam co i jak. Słucham! Słucham! Słucham! Zachowanie, szczery, otwarty sposób rozmowy z potencjalnym klientem, to zdradza wiele. Przechwałki, brak konkretów co do ceny, natarczywość żeby skorzystać, wysoka cena, rzekome kolejki - mnie to zawsze daje do myślenia. Nie jeden raz miałam rację, że były to zagrywki.
              Jaka jest różnica między złą, a dobrą wróżkę? Dobra to taka, która rozkłada karty i mówi co w nich widzi, konkretnie, jasno, odpowiada na zadane pytanie; to taka, która ma odwagę odmówić wróżenia jeśli to radzą karty; to taka, która rozkłada karty i widząc, że nie chcą nic powiedzieć, ma odwagę o tym powiedzieć.
              Zła wróżka to taka, która ma na celu zedrzeć z nas jak najwięcej kasy; to taka, która rozkładając karty odpowiedziami wkręca nas w spiralę rytuałów, uzdrowień, oczyszczeń, częstych wróżb; to taka, która rozkładając karty odpowiada na pytania, poleca jednocześnie swoich znajomych od rytuałów, oczyszczeń, uzdrowień. Jestem anty nastawiona do wróżek, które mają pare etatów, a jeszcze więcej specjalności, darów czy setek komentarzy.
              • masada77 Re: dobra wróżka Krystyna 03.07.12, 17:12
                bardzo Ci dziękuję za radę :-)
              • masada77 Re: dobra wróżka Krystyna 03.07.12, 17:13
                proszę, odpowiedz jeśli możesz
                korzystasz tylko z usług Krystyny czy też innej wróżki również?
                • Gość: anielka Re: dobra wróżka Krystyna IP: *.net-serwis.pl 20.12.12, 11:14
                  Bardzo przemiła osoba z Pani Krysi z Wołomina.665103900
                  Sama prawda z przeszłości i na przyszłości
                  • de_mo_lka Re: dobra wróżka Krystyna 11.02.13, 17:20
                    Kto był jeszcze u tej wróżki? Napiszcie, czy warto, jak ze sprawdzalnością?
                    • Gość: Alicja Re: dobra wróżka Krystyna IP: *.play-internet.pl 11.08.13, 09:59
                      Byłam u obu wróżek - Krystyn. Zarówno u tej z Ząbek, jak i z Wołomina.

Dobra wróżka Krystyna z Ząbek.. bardzo dużo mówi, powtarza 10 razy to samo, ale innymi słowami. Jednak odpowiada na pytania, nie żałuje czasu ( chyba ze 2 godziny siedziałam). Po wróżbie odniosłam wrażenie, że sprawy idą w zupełnie przeciwnym kierunku, niż to wyczytała w kartach.. Zadzwoniłam z tym do niej i chętnie sprawdziła w kartach raz jeszcze, czy przypadkiem się nie pomyliła. Nie wzięła za to żadnych pieniędzy, gdyż uznała tę rozmowę, jako wróżbę sprzed kilku dni (reklamacje ;-). Okazało się, że to co mówiła podczas wizyty powtórzyła także i teraz. Sprawdziło się. Teraz już nie pamiętam jak wiele z podanych przez nią informacji znalazło odzwierciedlenie w życiu..

W przypadku pani Krystyny z Wołomina.. To była moja pierwsza i ostatnia wizyta u niej. Nie powiedziała, ile chce za wróżbę, bo uznała, że każdy wie, ile chce przeznaczyć. Powiedziałam jej dokładnie, o co mi chodzi, czego chcę się dowiedzieć. Poszłam tam, by sprawdzić, co dalej będzie z moim małżeństwem, czy mąż mnie zdradza, czy małżeństwo przetrwa.. Najpierw wypytywała o znak zodiaku, czy rodzice żyją, czy mam rodzeństwo, czy mam męża, partnera itp.. (wcześniej jak byłam u wróżek to takie rzeczy same wiedziały po rozłożeniu kart). Wróżbę zaczęła od pierdół.. o tym jaka ja jestem, co przeżywam (jakbym tego już nie wiedziała..), mówiła o rodzicach, o podejściu mojej siostry do mnie.. Czyli wszystko, ale nie to o co pytałam. Kiedy dopytywałam o moje małżeństwo, uznała, że jeszcze do tego nie doszliśmy. w końcu powiedziała kilka słów o tym, że kocham męża ( kolejne mega odkrycie, o którym przecież nie miałam pojęcia.. ), że teraz mamy problemy (wow!), podała kiedy będzie dla nas ważny czas (ale nie powiedziała pod jakim względem ważny) i że będę miała jeszcze jedno dziecko, a także , że w moim życiu pojawi się jakiś adorator. Następnie powiedziała "i na tym koniec".. Kiedy spytałam, czy w końcu to małżeństwo przetrwa, czy nie, co to za adorator, czy to dziecko to z mężem, czy może czeka mnie kolejny związek.. To oczywiście uznała, że do tego jeszcze nie doszliśmy (kasa się skończyła ;-) i jak chce, to mogę się z nią umówić na później, to powróży mi na męża i wtedy wszystko wyjdzie. Wyszłam od niej zniesmaczona i więcej nie wrócę.. Poza tym ilość wulgaryzmów używana podczas wizyty była nie do zaakceptowania.

Zatem.. jeśli miałabym pójść raz jeszcze do którejś z nich to zdecydowanie do wróżki z Ząbek. Aczkolwiek do niej też przekonana za mocno nie jestem.
                      Może to dlatego, że wiele, wiele lat temu byłam u wróżki, która mieszka na Grochowie.. Niezwykle ciepła osoba, o nic nie pyta z wyjątkiem daty urodzenia. Rozkłada karty i czyta jak z otwartej książki. Prosto, konkretnie. Wiele z tego, co mówiła się sprawdziło. Czasem z poślizgiem czasowym, ale jednak..
                      • maria-na431 Re: dobra wróżka Krystyna 20.09.13, 23:12
                        Moje spotkanie z p.Krystyna z Zabek był pierwszym zetknieciem sie z wrózka osobiście i chociaz szłam pełna leków ,wrózba była bardzo dobra ,jak zreszta przystało na Dobrą Wrózkę...ale najwazniejsze ,że wszystko co powiedziała sie sprawdza ,naprawdę ,począwszy od drobiazgow ,po rzeczy dla mnie istotne .Fakty sie wydarzały ,a potem docierało do mnie ,że p.Krystyna to przepowiedziała .Korzystałam rownież nieodpłatnie z telefonicznej porady w istotnej dla mnie sprawie i dokładnie okresliła czas i okolicznosci wydarzenia -sprawdziło sie w 100 %!.Ale patrze na to wszystko inaczej -każda wrózda sie spełni ,jesli w dobrą uwierzymy a w złej bedziemy sie bać -po prostu prawo przyciągania ...

• masada77 Re: dobra wróżka Krystyna 03.07.12, 18:44
      jak je rozróżnić, która jest która? mi chodzi o wróżkę, która jest obecna na kosmice i viversum.
    • Gość: wawa Re: dobra wróżka Krystyna IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.07.12, 15:10
      Korzystałam z wróżb dobrej wróżki Krystyny z Ząbek. Fajna kobieta. Bardzo uczciwa jako osoba i wróżka! Wróżby na spotkaniu na różne pytania, były całkiem trafne. Dobrze mnie określiła z charakteru. Nie czyta w myślach, nie udaje Alfy i Omegi, a z kart nie zmyśla. Mówi co widzi. Jak kiedyś miałam dwa pytania, to zadzwoniłam. Nie przeciąga, nie naciąga na czas. Jedna odp. była trafna, druga średnio.
      Ja generalnie jestem za spotkaniem. Lubie wróżenie na spotkaniu. Lubie sobie pobyć godzinkę w spokoju, porozmawiać z kimś kto wiem, że zachowa dyskrecje. No i uzyskać wróżbe.
      Nie mam pretensji. Nie żałuje pieniędzy nawet jak mi się coś nie sprawdzi, bo wiem, że mam do czynienia z prawdziwą, uczciwą wróżką. Wróżby czasem się sprawdzają, czasem nie. Niczyja to wina, gdy u uczciwej wróżki coś się nie sprawdzi. Byleby trafić na uczciwą osobę, a reszta będzie ok.
      W ogóle to nie rozumiem, jaki problem wygoglować czyjąś stronę, zamiast dociekać o którą wróżkę biega. Skoro znalazłaś ją na kosmice i viversie, to prywatną stronę znaleźć nie problem.

• Gość: Kientka Re: dobra wróżka Krystyna IP: *.centertel.pl 04.07.12, 15:13
      Droga osobo mieszkająca w zabkach napisże tak byłam u pani wrozki Krystyny jest to ciepła osoba i chcące ludziom pomoc druga wrozka Krystyna mieszka w wolominie i jest naprawdę dobra wrozka mieszka na ulicy lipowej jej kart się sprawdzają rownież byłam u pani kempisty tu jest tylko biznes i nic się nie sprawdza bzdury według pani Annie kempisty już dawno mojego związku nie powinno być mil być rozwód miałam mieszkać za granica jestem w Polsce szcżesliwa ze swoim mężem także bzdury opowiada pani kempisty absolutnie nie polecam
    • agammm4 Re: dobra wróżka Krystyna 25.09.12, 18:33
      Ola, jeżeli Ci chodzi o Panią Krystynę z Wołomina (nie Dobrą Wróżkę Krystynę chyba z Ząbek) to znalazłam do niej nr domowy. Jeżeli chcesz to podaj maila to Ci wyślę.
      • Gość: meg-gie Re: dobra wróżka Krystyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.12, 13:11
        czy tez moge prosic o maila z nr telefonu? katarzynawwl@wp.pl
      • Gość: MTuska Re: dobra wróżka Krystyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.12, 19:57
        witam, czy ja tez mogłabym poprosić o kontakt do Pani Krystyny z Wołomina?
        • Gość: Gosia Re: dobra wróżka Krystyna IP: *.centertel.pl 30.11.12, 20:05
          Podaje ńumer do wrozki Krystyny z Wołomina 665-103-900 przyjmuje na ulicy lipowej
    • Gość: alaa Re: dobra wróżka Krystyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.13, 14:16
      Zorżeta w tym wątku jest podany numer do Pani Krystyny z Wołomina. Przejrzyj posty to znajdziesz. Ta wróżka nie jest żadną wróżką internetową. Ona wróży od wielu lat, ale nigdzie się nie ogłasza. Jednakże ma wiele klientów. Przyjeżdżają do niej ludzie z okolic Warszawy ale nie tylko, bo także z całej Polski.
    • Gość: monia7878 Re: dobra wróżka Krystyna IP: *.play-internet.pl 08.07.13, 16:29
      witam
      czy jesteś w stanie mi podać namiar na tą wróżkę Grażkę z wolomina(kolonia gródek) ?? przewertowalam internet,ale nic poza tym Twoim wpisem tutaj nie ma na temat tych dwóch z wołomina-Jadwini i Grażki,o których pisałaś.Jeśli byłabyś tak miła,to podałabyś mi namiar na nie,bardziej na Grażce mi zależy,bo napisałaś że wróży z anielskich.Będę Tobie niesamowicie wdzięczna,bo już naprawdę niewiem co mam robić....a dół się tylko pogłębia....
      Serdecznie Tobie z góry bardzo dzię kuję za życzliwość i zrozumienie
      Czekam na odp.na privie:monia7878@gmail.com
      Pozdrawiam gorąco
    • barba-ra1234 Re: dobra wróżka Krystyna 04.09.14, 18:11
      NAJLEPSZA WROZKA JAKA ZNAM TO PANI KRYSIA TEL-506-219 415 100% SPRAWDZALNOSC BARDZO DLUGI STAZ MILA I SYMPATYCZNA POLECAM
    • szafranpjk Re: dobra wróżka Krystyna 08.11.14, 16:56
      skorzystałam z usług p. Krystyny przez kosmica -rozmowa telefoniczna, nie polecam; dużo słów mało konkretów, pani mówi szybko i nie można zrozumieć o czym mówi..
      • krolewna-1982 Re: dobra wróżka Krystyna 08.11.14, 18:20
        ja też korzystałam w zeszłym roku ma portalu kosmica i powiem, że niewiele szczegółów bardzo ogólnikowo, ale pani krystyna jest bardzo miła
        • babyplus Re: dobra wróżka Krystyna 06.12.21, 01:20
          Korzystałam ma Magicznych Wrotach na telefonie, u mnie Pani sprawdziła się w 100 %, dla mnie to jedna z lepszych wróżek. Sprawdziła się w szczegółach, wszystko się potwierdziło. Bardzo sympatyczna Pani na poziomie. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
    • kurkumowapani Re: dobra wróżka Krystyna 28.12.21, 17:43
      U mnie podobnie
    • nagela Re: dobra wróżka Krystyna 12.01.22, 09:14
      U mnie wróżka Krystyna niestety nie trafiła, wręcz było inaczej niż powiedziała. Każdy musi trafić na swoją wrożkę widoczne wtedy kiedy ma trafić, ja po wróżbie u dobra wróżka Krystyna nie korzystałam parę miesięcy a później skorzystałam u wróżki Maryli Krzemieniec i sprawdziło się w szczegółach, dużo wiedziała o mnie, dużo doradziła, to samo u wróżki Celiny u której też sprawdzalność bardzo duża, obie Panie z wróżbyonline, także wiesz każdy musi trafić na odpowiedni czas i osobę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka