Dodaj do ulubionych

2 wróżby ogólne za darmo

IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.12, 23:52
Oferuję 2 osobom wróżbę ogólną za darmo. Potrzebuję daty urodzenia i imienia. Kart postawię pierwszym 2 osobom. Proszę też o komentarz po wróżbie, czy to co napisałam zgadza się ze stanem faktycznym. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.tktelekom.pl 20.07.12, 00:27
      Witam:) widzę, ze pierwszy raz mi się udało;) więc się zgłaszam
      Irmina 25.08.1987

Z góry dziękuję i słonecznie pozdrawiam:)
      • Gość: tarocistka dla Irminy IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.12, 00:54
        Irmino,

Widzę, że przez długi czas czułaś się samotna i że dość nieciekawie Ci się układało w relacjach, jakbyś przegrywała i ktoś Cię wykorzystywał. Teraz jest w Tobie lęk, ale też widzę uczucie - miłość, która przychodzi jest prawdziwa i masz szansę na spełnienie. Zdecydowanie jest mężczyzna przy Twoim boku - prawdopodobnie starszy i zaradny, pewny siebie, odnoszący sukcesy w życiu zawodowym. Ale widzę też innego mężczyznę, młodszego- serce podpowie Ci, który jest warty zachodu. Poza tym widać bliską kobietę, która może mieć problemy ze zdrowiem - wszystko ułoży się pomyślnie, ale potrzebne jest systematyczne leczenie. W pracy jest bardzo korzystnie - stała praca bądź nawet przedłużenie umowy. Ogólnie karty sprawiają wrażenie, jakbyś niedawno wyszła lub teraz wychodziła z bardzo nieciekawej sytuacji, być może związku zbudowanego na kłamstwach, iluzjach, i zaczynała nowe życie, była panią swojego losu. Wygląda na to, że naprawdę stanęłaś na nogi i to na dobre, odtąd będzie Ci towarzyszyć stabilność i pewność siebie.

Będę wdzięczna za informacje, czy się zgadza.
        • Gość: :) Re: dla Irminy IP: *.tktelekom.pl 20.07.12, 10:28
          Dwa pierwsze zdania się zgadzają... co do starszego mężczyzny przy moim boku to nie... właściwie żadnego nie ma obecnie... Co do młodszego- tak jest w moim sercu. Co to tematu pracy... nie mam jestem ciągle w trakcie szukania:( bezowocnym jak na razie. Ale to, że zaczyna się dla mnie nowe życie, mam nadzieję, że będzie;)

POZDRAWIAM i pięknie dziękuję za poświęcony czas:)
    • Gość: To i ja Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.internetia.net.pl 20.07.12, 00:30
      Jeśli można, poproszę - Magda, 7 czerwiec 1986
      • Gość: dla Magdy Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.12, 01:04
        Magdo,

Ja mam wrażenie, że sporo się zaczyna dziać w Twoim życiu uczuciowym i jest tu co najmniej 2 mężczyzn. Jest jakiś, być może odrobinę młodszy, spod znaku ognistego (baran, lew albo strzelec) lub o ognistym temperamencie, i jest też inny - bardziej stateczny i zrównoważony. Jeśli tego pierwszego jeszcze nie poznałaś, to jest tuż-tuż, i spotkanie nastąpi niespodziewanie, wydaje mi się, że podczas jakiegoś wypadu na wakacje. Nie jestem pewna, ale wygląda na to, że chcesz wrócić do kogoś z preszłości, i to będzie możliwe, ale to raczej ten nowy mężczyzna jest Ci pisany.

Proszę o komentarz i pozdrawiam.
        • Gość: Magda Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.internetia.net.pl 20.07.12, 11:18
          Może zaczyna, ale nie zaczęło i nic nie wskazuje na to, ze się zacznie( jeśli to się zmieni dam znać ). Wypad wakacyjny jakoś tez się nie zapowiada. Co do Pana z przeszłości - tu raczej boję się powrotu, a raczej spotkania.
          Dziękuje i pozdrawiam
    • Gość: ILONA Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.12, 01:33
      Jak potoczy się dalej moje małżeństwo?Ilona - 12,05,1970 r.
      Bardzo Panią proszę
    • niesia75 Re: 2 wróżby ogólne za darmo 20.07.12, 09:11
      Może i mnie się uda. Bardzo proszę. Agnieszka 01.11.1975
    • Gość: natalia może mi też się uda:) bardzo proszę:) IP: *.ajc.com.pl 20.07.12, 09:55
      natalia, 2 marzec 1988
      • laurencja5 może ja też się zakwalifikuje 20.07.12, 17:36
        Najserdeczniej proszę dla mnie anna czerwiec 13.78r. Pozdrawiam.
    • Gość: Julia Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: 78.9.157.* 29.07.12, 19:37
      Julia Karina Kinga 29.05.1992
    • Gość: liza Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.range86-162.btcentralplus.com 29.07.12, 21:43
      witam,wiem ze male szanse ale tez zaryzykuje,ciekawi mnie bardzo pani wrozba i chetnie skomentuje sprawdzalnosc-luiza,2 sierpien,1978..dziekuje bardzo i pozdrawiam
    • Gość: agnieszka Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.12, 20:08
      Witam jestem chętna na wróżbę
    • Gość: Ewcia Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.adsl.highway.telekom.at 09.10.12, 17:09
      Czy wroce do Polski na stale?
    • agrentowy4321 Re: 2 wróżby ogólne za darmo 04.03.23, 09:41
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: 2 wróżby ogólne za darmo 23.04.23, 20:23
      O jezu
    • irona.sonata Re: 2 wróżby ogólne za darmo 24.04.23, 09:04
      O jezu
    • irona.sonata Re: 2 wróżby ogólne za darmo 24.04.23, 14:03
      Jestem w szoku
    • irona.sonata Re: 2 wróżby ogólne za darmo 02.05.23, 19:01
      Bardzo to dziwne
Inne wątki na temat: