Dodaj do ulubionych

1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching.pl

IP: *.play-internet.pl 10.08.12, 10:48
Zapraszam serdecznie do skorzystania z wróżb. Pytanie ZADARMO!
Proszę jednak mieć na uwadz że będzie dużo zapytań więc proszę mnie nie poganiać. Odpowiadam według kolejności zgłoszeń.

Interpretacja horoskopu jest bardzo indywidualna

Bez konkretnej godziny każda analiza mija się z celem i nie jest precyzyjna.
Na nie pełne dane nie będę odpowiadał.

Dane na temat swojej godziny urodzenia znajdują się w USC

Odpowiadam na email zwrotny podany w korespondencji poprzez
www.ezo-coaching.pl/index.php?p=1_3_Kontakt
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.ip.netia.com.pl 10.08.12, 13:32
      rano był link do strony nieco inaczej wyglądającej czy wobec tego poprzednie emaile doszły ?
      • Gość: Ezo-coaching Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.play-internet.pl 10.08.12, 17:11
        Portal ten sam, tylko inna podstrona. Proszę więc wczytywać się dokładnie w treść ogłoszenia.
        www.ezo-coaching.pl/index.php?p=1_3_Kontakt
        Pozdrawiam
      • Gość: Ezo-coaching Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.play-internet.pl 11.08.12, 20:37
        Dziękuje wszystkim za wpisy nie mniej z nieznanych mi powodów admin usunął Wasze podziękowania które znajdowały się na drugim linku.

Jeżeli ktoś posiada jego screen proszę o podesłanie.

Dziękuje
      • Gość: Chciacynta Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.10.12, 23:27
        Wiecie. tak czytam te posty i śmiaćmi się chce. facet jest spoko acz pisze że robi to kilka osób. niezwykle miły i grzeczny. To mnie trochę tak onieśmieliło. Jednak na dłuższą metę to wyraźnie działa i jestem zaskoczona. Jedno mnie jednak zastanawia: facet wziął dane o mnie i osobie dopiero po dwóch tygodniach. po 6 moży 7 tygodniu były wpadł na mnie na przystanku i zaprosił na piwo. To było miesiac temu a w miedzy czasie spotkalismy sie 2 razy.Wczesniej to przez trzy miechy się sku...syn nie odzywał - dziwne.
    • Gość: Andrzw Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.08.12, 21:07

Dziękuję Panu za konkretny obraz mojej. Sytuacji jestem. Pod wrażenie m
      • Gość: Klientka Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.inowroclaw.mm.pl 11.08.12, 22:22
        A ja dostalam jedno zdanie :)
    • Gość: Ezo-coaching Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.play-internet.pl 11.08.12, 22:29
      Ze swojej strony przepraszam jeżeli odpowiedzi były zbyt krótkie. Jednak przy takiej ilości zgłoszeń chciałbym odpowiedzieć w miarę szybko wszystkim zainteresowanym
    • ezo-coaching Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 11.08.12, 22:36
      Gość portalu: Ezo-coaching napisał(a):

> Zapraszam serdecznie do skorzystania z wróżb. Pytanie ZADARMO!
      > Proszę jednak mieć na uwadz że będzie dużo zapytań więc proszę mnie nie pogania
      > ć. Odpowiadam według kolejności zgłoszeń.
      >
      > Interpretacja horoskopu jest bardzo indywidualna
      >
      > Bez konkretnej godziny każda analiza mija się z celem i nie jest precyzyjna.
      > Na nie pełne dane nie będę odpowiadał.
      >
      > Dane na temat swojej godziny urodzenia znajdują się w USC
      >
      > Odpowiadam na email zwrotny podany w korespondencji poprzez
      > www.ezo-coaching.pl/index.php?p=1_3_Kontakt

Akcja potrwa do 31 sierpnia br. Zapraszam zainteresowanych
      • redrose22 Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 11.08.12, 23:20
        Witam Pana serdecznie ja w odpowiedzi zwrotnej dostałam tylko cennik usług. Mam nadzieję ze jednak mimo wszystko wróżba jeszcze do mnie dotrze :) Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru
        • ezo-coaching Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 12.08.12, 10:00
          Przykro mi, jednak Pani otrzymała dwa email: jeden że trwa przetwarzanie danych i drugi z cennikiem.

Proszę więc serdecznie nie wprowadzać zainteresowanych w błąd.

Emaile doszły do Pani o godz. 10:31 i 20:09 w dniu wczorajszym.

Odpowiedź otrzyma Pani dzisiaj do godziny 12

Pozdrawiam
          • redrose22 Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 12.08.12, 10:36
            Witam wszystko sie zgadza, to byly 2 maile. I wrożba tez dotarla. Serdecznie dziekuje za poswiecony czas jak i wrozbe :-)
          • Gość: ezo-coaching Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.play-internet.pl 09.10.12, 23:16
            Przepraszamy serdecznie zainteresowanych za opóźnienia wynikłe z przyczyn losowych. Stąd mał poślizg nie mniej oczekujemy na Wasze pytania. Postaramy się w miarę możliwości odpowiadać w kolejności chronologicznej.

www.ezo-coaching.pl
            • Gość: maja Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.blokowe.pl 06.04.13, 19:36
              jak poporawic finanse w pracy i miec wiecej korzysci dla siebie
      • Gość: Zdeorientowana 3 dni czekania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.12, 22:27
        Wreszcie się doczekałam.
        • wiedun Re: 3 dni czekania 14.09.12, 20:30
          Powiedz tylko co się doczekałaś? Wróżby czy uroku?
          • Gość: Tomasz z All Re: 3 dni czekania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.09.12, 20:40
            Odpowiem jako facet. Moja kobieta interesuje się kartami już długo. To jej świat i konik, na pewno nieszkodliwy. Jednak ostatni okres wierciła mi tak temat w brzuchu - idź do wróżki. Trwało to dobre dwa miechy. W końcu odpowiedziałem że pójdę ale to ja sam wybiorę. Cóż - moje lenistwo. Wolałem zrobić to poprzez net i tak trafiłem na portal ezo-coaching Po uzgodnieniu wszelkich formalności i otrzymaniu odpowiedzi byłem zaskoczony. Nawet bardzo i pochlebnie - jednak w tych całych czary mary, hokus pokus coś jest
        • casablanka11 Re: 3 dni czekania 20.09.12, 17:12
          Gość portalu: Zdeorientowana napisał(a):

> Wreszcie się doczekałam.

No, no to szybko wiesz;) Mi odpowiedział po 10 dniach. Cóż na wyniki trudno jakoś sobie odpuścić i trochę poczeekać.
          • Gość: Dlaczego warto Re: 3 dni czekania IP: *.play-internet.pl 23.11.12, 21:45
            ja korzystałam dobre kilka lat do tyłu z usług wróżki na www.ezosfera.com Jedno musze przyznac. Z perspektywy czasu to naprawde jej sie udało
            • kasia23e Re: 3 dni czekania 06.02.15, 22:19
              Nie wiem czy żle szukałam . jednak napisz na ile skutecznie to wyszło?

Gość portalu: Dlaczego warto napisał(a):

• Gość: janeczka Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.08.12, 15:29
      Dla mnie cacy
      • Gość: Arletka Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.play-internet.pl 23.08.12, 21:57
        Chcę podziękować za wróżbę. Szybko, tanio i fachowo. Poczekamy co będzie z tego co Pan napisał o przyszłości.
    • organikaa Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 29.08.12, 18:35
      Można zaufać, można. Polecam z całego serca. ryty robione w lutym przynoszą zaskakujące efekty.
      • Gość: .. dziwne IP: *.inowroclaw.mm.pl 30.08.12, 09:11
        Jesli ryt robiny w lutym to dlaczego teraz dopiero po ponad pol roku jest reklama na forum, dziwne !!!!!!!!!!!!
        • Gość: rena czas pokaże IP: *.play-internet.pl 01.09.12, 07:16
          czas pokaże co się sprawdzi.
          Dziękuje za poświęcony czas
    • Gość: katarzyna-80 Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.12, 13:58
      Dziękuje. dobrze
      • Gość: Krzysztof-jamal Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.play-internet.pl 02.09.12, 22:22
        Dla mnie gostek z innej planety. Skory do refleksji i potrafi nieźle namieszać rzecz jasna na pozyw;) Korzystała też moja kumpela która mi doradziła u niej trochę inaczej. Nawet spoko
        • Gość: Refleksja Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.09.12, 17:16
          Tak czytam i czytam Wasze wpisy. Podchodziłam z pewną dozą nieśmiałości do darmowej wróżby. Jednak teraz to nawet wydaje się to mieć ręce i nogi
    • ezo-coaching Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 07.09.12, 20:31
      Przepraszam wszystkich zainteresowanych długim terminem oczekiwania na darmowe pytanie

Nie spodziewałem się takiego zainteresowania ofertą jaką było 1 pytanie - za darmo. Przeszło to moje największe oczekiwania. W dniu 5 września chyba został pobity ilość emalii jaką otrzymałem, a mianowicie 165.

Stąd moje zaległości - proszę o cierpliwość
      • Gość: ufolog z uk Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.man-3.real-hosts.com 13.10.12, 10:47
        ilu osobom się sprawdziło ?
        • Gość: Zakochana po uszy Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.10.12, 20:16
          Korzystałam prawie rok do tyłu. Na początek nie zabardzo szło, na dłuższą mete jednak wszystko poszło w dobrym kierunku. No to chyba warto ja tam jestem na tak
          • Gość: frajer Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.tktelekom.pl 25.10.12, 21:23
            tylko że ten portal tyle czasu chyba nie działa ?
          • Gość: Uduchowiona_80 Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.play-internet.pl 03.11.12, 11:23
            To super. Pytam się bo dopiero zaczęłam robić u nich. Na razie bez zmian jestem dobrej myśli. Pozdrawiam
            • Gość: frajer Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.tktelekom.pl 03.11.12, 12:48
              na ile Cię skasowali ? jak chcesz efekty to hiszpańską muchę sobie kup, albo pół litra wódki, taniej i efekt pewniejszy
              • Gość: frajer Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.tktelekom.pl 20.11.12, 13:33
                f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=34950 2 post od góry i wiadomo dlaczego takich dokładnych danych z godziną urodzenia, imionami, nazwiskami adresami itp potrzebuje, wtedy wystarczy w necie poszukać znajomych takiej osoby i można napisać do nich.....
      • iza45a Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 05.02.15, 18:07
        Dlatego też polecam portal, bo wnieśliście w moją duszę tyle radości, światła i miłości. To wszystko jest we mnie i promienieje każdego dnia. Pozdrawiam

ezo-coaching napisał:

> Przepraszam wszystkich zainteresowanych długim terminem oczekiwania na darmo
        > we pytanie

>
        > Nie spodziewałem się takiego zainteresowania ofertą jaką było 1 pytanie - za da
        > rmo. Przeszło to moje największe oczekiwania. W dniu 5 września chyba został po
        > bity ilość emalii jaką otrzymałem, a mianowicie 165.
        >
        > Stąd moje zaległości - proszę o cierpliwość
    • Gość: J Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.12, 19:28
      Ja przedstawiłem swoją trudną sytuacje uczuciową i też napisałem że jestem bez pracy. Napisałem o tym, że dałbym wszystko by odzyskać kobietę którą zraniłem. Po prostu wtedy na tym etapie naszej znajomości byłem wobec niej szczery. Ona wyznawała mi uczucia i okazywała a ja ze ją lubię bo nie potrafię mówić kocham kiedy tego nie czuję. Ona jeździła do mnie przez cały rok 300 km i próbowała aż w końcu se odpuściła. Ja straciłem pracę przemyślałem wiele rzeczy i zacząłem za nią tęsknić teraz już stała się moją obsesją i ciężko mi bez niej. Po prostu wyjeździła swoje i rozkochała w sobie, a teraz nie chce mnie znać bo spotyka się z kimś i czuje się skrzywdzona. I zrobiłbym wszystko by z nią być bo to było coś co mnie już drugi raz w życiu nie spotka. I co mam zrobić by ją odzyskać?
      W odpowiedzi otrzymałem treść: Prosze o przeslanie waszych zdjec. Po analizie wykonam wyceny i decyzji czy wogole jest szansa.

Więc wysłałem zdjęcia siebie, jej z osobna i gdzie jesteśmy razem. Przy każdym wysłaniu email na ten adres zwrotny wysyła autoresponder : Wszelkie koszty są sprawą indywidualną i zależą od wielu czynników. Stąd zanim się podejmę decyzję o podjęciu dokonuję analizy.

Po paru godzinach o 23. 05 dostałem odpowiedź o treści: Koszt 300 zł Dziękuje

Więc napisałem że to duży koszt za urok nie stać mnie bo nie mam pracy a w sumie nie wiem za co bo tylko koszt ale za co i gdzie odpowiedź na bezpłatne pytanie.
      I czekam na odpowiedź wysłałem kilka emaili i tylko autoresponder mi odpisuje: Wszelkie koszty są sprawą indywidualną i zależą od wielu czynników. Stąd zanim się podejmę decyzję o podjęciu dokonuję analizy.

Nie wiem co myśleć czy uroki tej osoby są skuteczne. W ogóle bardzo słaby kontakt i brak kompletnej informacji oprócz kosztu który jest bardzo duży, nawet nie wiem za co.

Czekam dalej na odpowiedź....
      • ireenka78 Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 21.12.14, 23:24
        Korzystałam niedawno. To jednak już było u Pani Elwiry. To ciepła strona medalu
        • nefredyta Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 04.01.15, 19:25
          Jak mówisz. Namiar na nich jednak znalazłam na TT. U mnie mija kilka tygodni ale i tak czuję się już lepiej jak i moje plecy, nerwy i samopoczucie. Oby tak do przodu z całą resztą.
    • salibasa269 Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 05.02.15, 18:16
      Dla mało kumatych, których jak widać na tym forum nie brakuje. Serwis ezo-coaching został sprzedany parę miesięcy temu na aukcji jakiemuś nastolatkowi o czym zresztą sami informowali na swoim profilu.
      • kermith Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 05.02.15, 18:28
        Dla kumatych. Podaj ten link sama powtarzasz zasłyszane bzdury ot taka jest prawda. jak się powołujesz na coś, to podaj link. jedna taka kumata też lata i pluje tutaj i brak jej argumentów by przetaczać na swoją wiarygodność. Ty robisz to samo, a może kolejna konkurencja co mnie nie dziwi. Znowu jakiś babsztyl się nudzi w domu i siedzi na necie?

salibasa269 napisała:

> Dla mało kumatych, których jak widać na tym forum nie brakuje. Serwis ezo-coach
        > ing został sprzedany parę miesięcy temu na aukcji jakiemuś nastolatkowi o czym
        > zresztą sami informowali na swoim profilu.
        • lara9369 Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 05.02.15, 19:20
          salibasa269 napisała:

> Dla mało kumatych
          ha ha, kermith poczuł sie obrażony w imieniu wszystkich zab :)))
          kum kum
          • kermith Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 05.02.15, 19:32
            Wiesz głupia trzymam się zasady: lepiej z mądrym stracić niż z głupim zyskać. Amen
            • lara9369 Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 05.02.15, 20:12
              eeech kermith był kiedyś - Jednorożec
              był - pilot, ale jakże nisko spadł.....
              żąl
              :/
            • lara9369 Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 06.02.15, 11:19
              kermith napisała: Wiesz głupia trzymam się zasady: lepiej z mądrym stracić niż z głupim zyskać. Amen
              glamournym osobnikom juz dziękuję, i nie sciągaj ze mnie to "Amen" jak papuga bezmyślne naśladownictwo
              .
          • salibasa269 Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 05.02.15, 19:32
            Sami informowali o tym na swoim profilu na facebooku.
            • kermith Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 05.02.15, 19:40
              Podaj link człowieku i przestań siać demagogie. Nie masz linku jesteś niewiarygodny jak 80 procent wpisów tutaj
              • lara9369 Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 05.02.15, 19:44
                salibasa mówi prawdę, było info o tym, że wspomniany portal został sprzedany, ale nie pamietam aby mówiono, ze nastolatkowi. Zresztą, co za róznica co było dawniej? Trzeba patrzec jak teraz jest i czy warto korzystać
                • kermith Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 05.02.15, 19:47
                  Sedno, sedno czy było napisane. Bo to są pomówienia idiotko. Za pomówienia są paragrafy. No ciebie to nie obejmuje bo chorzy umysłowo podchodzą pod inne paragrafy;))

lara9369 napisał(a):

> salibasa mówi prawdę, było info o tym, że wspomniany portal został sprz
                  > edany, ale nie pamietam aby mówiono, ze nastolatkowi. Zresztą, co za róznica c
                  > o było dawniej? Trzeba patrzec jak teraz jest i czy warto korzystać
        • lara9369 Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 05.02.15, 20:39
          jeśli faktycznie chcesz sądu, zapytam tam czy żonie wolno tak zeszmacić męża że z zołnierza zawodowego komandosa zrobiła wrózkę na forach dla kasy
          i przestań straszyć, nigdy nie ratowałeś towarzyszy z narażeniem życia swojego? teraz - ja to robię, próbuję ratować to, kim kiedys byłeś, niszcząc to, czym teraz nie z własnej woli stałes...

...
          • salibasa269 Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 05.02.15, 20:54
            Wcześniej to byli oszuści a teraz są jeszcze więksi; 19 latek który przejął ten portal śmiej się w twarz z naiwnych.
    • agrentowy4321 Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 04.03.23, 18:25
      Nie jest to oczywiste
    • irona.sonata Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 25.04.23, 03:33
      To zadawane
    • irona.sonata Re: 1 pytanie - darmowe! Zapytaj na ezo-coaching 03.05.23, 03:30
      O Boże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka