Dodaj do ulubionych

Wóżby za darmo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.12, 17:14
Skorzystałam z tarota darmo i jestem zadowolona,więc dzielę się linkiem:
szachrijar.manifo.com/
szczegóły tam macie napisane
Obserwuj wątek
    • truskawkowy_mentos Re: Wóżby za darmo 14.08.12, 12:03
      Polecam!!
    • agawa56 Re: Wóżby za darmo 14.08.12, 17:49
      Skorzystałam i polecam. Odpowiedź obszerna i konkretna. Trudno powiedzieć o sprawdzalności, bo zbyt krótki czas, ale nie spodziewałam się aż tylu informacji. Dziękuję.
      • agawa22 Re: Wóżby za darmo 14.08.12, 18:21
        też polecam, błyskawiczna i naprawdę trafiona odpowiedz
        bije takie ciepło z tej odpowiedzi, taka pozytywna energia
    • barbaras12 Re: Wóżby za darmo 14.08.12, 20:38
      W jakim czasie dostalyscie odpowiedz ? ja jeszcze czekam....
      • lolatola00 Re: Wóżby za darmo 14.08.12, 21:18
        faktycznie , warto tam zerknąć :)
        Otrzymałam odpowiedź po jakiś 8 h. Prócz odpowiedzi z kart otrzymałam odpowiedz z punktu widzenia numerologicznego.
    • Gość: gosc Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 01:13
      jaka cena
      • Gość: Łukasz Re: 100% trafności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 10:58
        Ten Pan powróżył mi za darmo.Jestem pod wrażeniem i daje mu 100% napisał coś o czym nie mógł wiedzieć i tym przekonał mnie do siebie.Nigdy wcześniej nie wróżyłem u nikogo koleżanka dała mi namiary na to forum i na tego Pana (ona korzystała i też Pan wszystko powiedział tak jak jest)Ma Pan zdolności nieocenione.Dziękuję
        • femina77 Re: 100% trafności 15.08.12, 11:49
          ja też skorzystałam i mogę polecić, bardzo szybka odp i miły kontakt no i trafność też jest
          • Gość: krzychu Re: 100% trafności IP: *.inowroclaw.mm.pl 15.08.12, 12:39
            A ja nic nie dostalem chociaz wysłałem 3 dni temu ;(
            • Gość: AniaK. Re: 100% trafności IP: *.net.stream.pl 15.08.12, 14:18
              Ja polecam bardzo tego Wróża, to co przede wszystkim wdać w jego poradach, to to, że jest życzliwy ludziom, jest w nim dobra energia i ogromna chęć uczenia się!!! Ania.

A Ty Krzyśku zajrzyj do folderu spam, może tam utknął mejl, jak u mnie :-)
              Wróż jest bowiem uczciwy.
              • Gość: Nika Re: 100% trafności IP: *.kielce.vectranet.pl 15.08.12, 15:20
                dostałam odpowiedź bardzo szybko i jest trafna w 100 % także polecam serdecznie , na pewno nie jest to wyssane z palca ps. faktycznie należy sprawdzić spam
            • Gość: Szachrijar Re: 100% trafności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 21:09
              Panie Krzysztofie- Gościu bardzo proszę o zajrzenie na stronę moją: www.szachrijar.manifo.com i napisanie jeszcze raz, na pewno odpowiem, jeśli tego nie zrobiłem, proszę też podać mail zwrotny, imię i datę urodzenia.
    • Gość: Anka Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 15:47
      Potwierdzam. 100% sprawdzalności. Polecam odwiedzić tę stronę i skorzystać. Naprawdę warto
    • Gość: skorzystałam i już Re: Wóżby za darmo IP: *.play-internet.pl 15.08.12, 16:05
      Nie przesadzajcie z tą 100% trafnością.Jak dla mnie średnio.
    • barbaras12 Re: Wóżby za darmo 15.08.12, 18:29
      Odpowiedz znalazlam na folderze spam (nie wiem dlaczego) interpretacja sytuacji bardzo dobra - tak wlasnie sprawy sie maja - czy przepowiednia wyjdzie ? czas pokarze ale jestem bardzo zadowolona z przedstawienia mi obecnego tematu i porady na przyszlosc - moja ocena na teraz - super !
      • hanna-1965 Re: Wóżby za darmo 15.08.12, 19:49
        ja tez korzystałam odpowiedz bardzo szybko dostałam polecam
        • Gość: anna Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 20:38
          Ja czekałam tylko kilka godzin. Szybko dostałam odpowiedź:) Oby się sprawdziło. Polecam ...
    • iovana Gdzie ta zakładka spam? 15.08.12, 20:51
      • Gość: klientka Bardzo polecam! IP: *.ip.shentel.pl 15.08.12, 21:58
        Przesympatyczny człowiek,a po otrzymaniu odp.moge tylko napisać...WOW!!szok!
        Super i oczywiscie zachęcam!!:)
        • duleczka88 Re: Bardzo polecam! 15.08.12, 22:16
          Skusiłam się!!!;) WSZYSTKIM RÓWNIEŻ BARDZO POLECAM!! Oj!potrafi pan zszokować;)
          DZIĘKUJĘ PANU:)
          • Gość: Amelia Re: Bardzo polecam! IP: *.centertel.pl 16.08.12, 09:57
            Bardzo dziękuje za poświcenie mnie czasu i tak szybkiej odpowiedzi ktora dostalam od pana widać ze ma ten pan zdolności wrozbiarskie polecam wszystkim tego pana z czystym sumieniem pozdrawiam Amelia
            • Gość: gość portalu Re: Bardzo polecam! IP: *.mofnet.gov.pl 16.08.12, 11:08
              Napisałam godzinę temu w księdze gości ale cały czas widnieje tam informacja, iż wpis oczekuje na moderację - też tak mieliście?
              • Gość: Ona Re: Bardzo polecam! IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.12, 11:12
                Też tak miałam. Moj post nie pojawił się w ogóle (pisalam we wtorek wieczorem). Teraz czekam, aż pan będzie na czacie.
                • Gość: gość portalu Re: Bardzo polecam! IP: *.mofnet.gov.pl 16.08.12, 12:01
                  Odpowiedź błyskawiczna. Powiało optymizmem.
    • terrible_migraine Re: Wóżby za darmo 16.08.12, 12:16
      polecam !!! Odpowiedź szybka i mimo wszystko optymistyczna :)

dziękuję
    • Gość: Renata Re: Wóżby za darmo IP: *.dynamic.mm.pl 16.08.12, 14:23
      skorzystałam odpowiedz szybka fakt ale to co przeczytałam szok .Ja wiem że zycie pisze rożne scenariusze ale z całym szacunkiem do Pana wróżbity to co Pan opisał to dla mnie to bzdury.Zakonczenie to HEPPY END ale ja wiem że to niemozliwe. Mimo wszystko pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: Renia Re: Wóżby za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.12, 14:52
        Ja dostałam odpowiedź błyskawicznie i jestem w szoku, bo pan napisał coś, o czym nie mógł wiedzieć. Aż mnie ciary przeszły
        • Gość: kasia Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.12, 15:09
          jestem w szoku, naprawde polecam
      • Gość: Iwona Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.12, 16:54
        zgadza sie stek bzdur pytalam o partnera dlaczego odszedl bez slowa plany mielismy slub...doradca napisal mi o ciazy w bliskiej pzryszlosci o klopotach w pracy o mojej amnezji!!!!(chyba on ja ma)jak napisałam ze jestem bezplodna napisał ze adopcja jest lekiem dla mnie...tyle ze ja nie chce dzieci nie lecze sie na bezplodnosc pytałam dlaczego odszedł,czy wroci....w pracy nie mam klopotow bo nie pracuje ...nawet terazniejszosci nie umie okreslic a tu sie wszyscy podniecaja.Na koncu napisał by go ocenic tu wiec to robie.
    • Gość: camilka Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.12, 15:39
      czesc, tutaj jest fajna przejrzysta strona horoskop 2012

jesli ktos zna podobne prosze tu wrzucic

pozdro. camilka
      • Gość: Potrzebująca Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.12, 17:16
        Jak najbardziej polecam Doradcę, przesympatyczny człowiek, odpowiedź otrzymałam w ciągu kilku godzin. Czy się sprawdzi?... czas pokaże. Ja dziękuję i polecam.
        • Gość: bm Re: Wóżby za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.12, 18:06
          no coz, nic konkretnego, odpowiedz: "byc moze pani kogos pozna".

to jest chyba bardzo mlody czlowiek, tak w ogole (szkola srednia?)

ale oczywiscie pozdrawiam
          • Gość: rene Re: Wóżby za darmo IP: *.play-internet.pl 16.08.12, 18:12
            Witam
            Odpowiedź otrzymałam szybko.
            Numerologiczny opis bdb.
            Wróżba optymistyczna, czas realizacji bardzo bliski.
            Na pewno napisze czy wróżba się sprawdziła.
            Dziękuje za poświęcony czas. Serdecznie pozdrawiam
            • Gość: Obiektywna Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.12, 18:59
              Witam, na początku chciałam serdecznie podziękować za wróżbę którą otrzymałam.
              Moje uwagi są następujące:
              Czas realizacji wróżby: kilka godzin,
              Objętość wróżby: około strony,
              Są szczegóły o których Pan nie mógł wiedzieć ponieważ o nich nie wspomniałam,
              niestety wróżba jest chaotyczna, nie ma konkretnej odpowiedzi na pytanie za to są jakieś wskazówki dotyczące różnych osób/ miejsc/ sytuacji itd trudno się w tym połapać...
              Poza tym takie trochę rzeczy wykluczające się np.: czeka mnie ślub i szczęście a kilka zdań póżniej Pan pisze, że związek nie będzie sformalizowany. Być może chodzi o to że nie z tym partnerem... nie wiem.
              Napiszę czy wróżba się sprawdziła.
              • Gość: gosc Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.12, 19:13
                u mnie nic z teraźniejszości się nie pokrywa kulą w płot/o przyszłości pan nie wspomniał,wrozba chaotyczna to chyba jakis nastolatek ,ktory jeszcze uczy sie,na str zamiescił regulamin (bez komentarza)ale jak ktos chce sie rozerwac to moze skorzystac ale pol zartem pol serio proponuje te wrozby traktowac.
                • Gość: lizia Re: Wóżby za darmo IP: *.range109-156.btcentralplus.com 16.08.12, 20:11
                  dokladnie jak powyzej,pol zartem pol serio--owszem dostalam natychmiastowa odpowiedz,troche chaotyczna,zakrecona,typu poznam kogos,milosc slub juz teraz a potem ze wkrotce niespelniona amilosc,nieodwzajemnione uczucia ....to juz nie wiem w ktora banke..ale dzieki i serdecznie pozdrawiam---mysle ze i tak jestesmy kowalami wlasnego losu
                  • Gość: gosc Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 10:57
                    brednie......................
                    • Gość: ernest Re: Wóżby za darmo IP: *.inowroclaw.mm.pl 17.08.12, 11:16
                      około strony treść wrózby /
                      ?
                      ja dostalem jedno zdanie.
                      • Gość: Szachrijar Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 18:40
                        Po 1. Nie jestem nastolatkiem!
                        po 2. Nie jest nigdzie napisane, że każdemu będzie się wróżba sprawdzała, poza tym nikt nie jest nieomylny.
                        po 3. Nie zawsze będzie strona porady czy też dwie. Czasem gdy jest konkretne pytanie, wystarczy jedno zdanie.
                        Po 4. proszę nie opowiadać bajek tutaj ludziom i robić coś w rodzaju "antyreklamy".
                        Z poważaniem Wróżbita
                        • Gość: czytamforum Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 19:08
                          Proszę się tak nie denerwować klienci tacy już są ,bywa Pan na tym forum ,więc powinien być przyzwyczajony do negatywnych odpowiedzi również,Zawsze może Pan tu spróbować wróżyć,wszyscy widzą pytanie odpowiedź i nikt nie będzie pisał ,że Pan odpowiedział 1 zdaniem.
                          • Gość: Szachrijar Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 19:51
                            Tutaj niestety nie mam możliwości wróżyć, mam stronę własną- zapraszam www.szachrijar.manifo.com- sam Pan/Pani sprawdzi :)
                            • ja-tekla szanowny wróżbito... 17.08.12, 22:40
                              Szanowny wrózbito,pozwole sobie na kilka rad,dobrze?
                              Po pierwsze-klient ma prawo do krytyki,swięte i niezbywalne,co nie oznacza automatycznie,ze zawsze ma rację. Lecz ty musisz byc cierpliwy i wyrozumialy.Nie wyciągaj dziala pod nazwą - to ta paskudna konkurencja! To dziecinne...
                              Po drugie-i wrózbita może się mylić,naprawdę! Dopuść taka mozliwosc;-) może dzien był nie taki,moze zmęczenie,może niestarannośc...Tak bywa...
                              Wróż/wrózka o 100 procentowej sprawdzalnosci jest mitem albo...kryptoreklamą,niestety.
                              A osobom wystawiającym opinie zalecam wstrzemięźliwosc i rozwagę.Pierwsze podniecenie wrózbą może byc mylące,poczekajcie parę dni i wtedy oceńcie.
                              Cierpliwosci i sukcesow,panie wrózbito:-)
                        • Gość: Anka Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 21:34
                          dla mnie 100% na jedno pytanie, nie róbcie jaj, człowiek naprawdę pomaga i pokazuje przeszłość, teraźniejszość, zależy od postawionego pytania, ja na jedno dostałam 100% sprawdzalności, nie podając szczegółów, pozdrawiam
                          • Gość: Sylwia Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 21:48
                            Nie dość, że człowiek poświęca swój czas i robi to za darmo to jeszcze znajdują się tacy, którym coś nie pasuje. Nikt Wam nie kazał korzystać z wróżb doradcy a potem oczerniać jego pracę. Oj nie ładnie...

Pozdrawiam
                            • Gość: Ona Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 22:45
                              Nie rozumiem Twojego zdziwienia. Po to właśnie jest forum aby można wyrazić opinię o Jego pracy. Nie łączmy wdzięczności za poświęcony czas z opinią o rzetelności.
    • Gość: charlie_x Re: Wóżby za darmo IP: *.3-2.cable.virginmedia.com 17.08.12, 22:57
      a ja czekam z nadzieja na pomoc,bo tak zrąbanego zycia jak moje to ma chyba bardzo niewielu.
      • Gość: Pani_eM Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 23:03
        Piszesz poważnie? Znam osobę która może pomóc. Jeśli chcesz podam kontakt. W innym wątku już ktoś o tej osobie wspomniał. Zaznaczam to nie jest reklama.
        • Gość: charlie_x Re: Wóżby za darmo IP: *.3-2.cable.virginmedia.com 17.08.12, 23:09
          absolutnie powaznie,bo od trzech lat ciagnie za mna jedno pasmo nieszczesc.Dzieki ze wszelka pomoc.pozdr.
          • Gość: Pani_eM Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 23:12
            www.jasnowidzadam.strefa.pl

Jeśli faktycznie szukasz pomocy to napisz. Mam nadzieję, że się uda. Pozdrawiam i powodzenia.
            • Gość: charlie_x Re: Wóżby za darmo IP: *.3-2.cable.virginmedia.com 17.08.12, 23:15
              dziekuje,za zainteresowanie sie mna.pozdr. charlie_x
              • Gość: Pani_eM Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 23:19
                Nie ma za co :-) Mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Pozdrawiam.
    • redrose22 Re: Wóżby za darmo 18.08.12, 16:03
      Witam serdecznie. Bardzo jestem Panu wdzięczna za pozytywną wróżbę. Najbliższy czas ma to pokazać :) Co do pozostałych kwestii wróżby to wiele się sprawdza - czyli trafność u Pana faktycznie jest :) Z czystym sumieniem polecam Pana Wróżbitę :)
      Moje pytanie wysłałam późnym wieczorem na stronie www Wróżbity szachrijar.manifo.com/kontakt w zakładce kontakt i na następny dzień z samego rana dostałam przesympatyczną (trafną) wróżbę - poradę i to bezpłatnie za co jestem bardzo wdzięczna :) Jeszcze raz serdecznie polecam, bo warto spróbować :)
      Aneta
    • Gość: nataia Re: Wóżby za darmo IP: *.ajc.com.pl 19.08.12, 20:36
      otzrymałam wróżbę bardzo szybko, jestem zadowolona:) wróżba dość obszerna,teraźniejszość bardzo trafna, mam nadzieję że część o przyszłości się spełni
      bardzo polecam:)
      • mateoeasy Re: Wóżby za darmo 21.08.12, 10:07
        ja wyslalm chyba 3 meile i do tej pory nic..zawiodlam sie
        • Gość: Szachrijar Re: Wóżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.12, 10:54
          Pani mateoeasy: Proszę sprawdzić folder spam, czasem tam wrzuca. Ja każdemu odpowiadam :)
    • Gość: gość Re: Wóżby za darmo IP: *.aster.pl 21.08.12, 10:35
      dziękuję za szybką odpowiedź i poświęcony czas.
    • agrentowy4321 Re: Wóżby za darmo 04.03.23, 18:22
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: Wóżby za darmo 25.04.23, 03:30
      To nurtujące
    • irona.sonata Re: Wóżby za darmo 03.05.23, 03:27
      To nurtujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka