Dodaj do ulubionych

Luba Bratovsky

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.12, 09:54
czy ktoś korzystał ?
Obserwuj wątek
    • Gość: manka Re: Luba Bratovsky IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.12, 10:27
      naprawde nikt ?
      • Gość: klara27 Re: Luba Bratovsky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 21:16
        Korzystam z porad Luby od jakiegoś czasu, trafiłam do niej w bardzo ciężkim okresie mojego życia, ciężko mi było uwierzyć jak Luba powiedziała że jest światełko w tunelu tylko wszystko zależy odemnie. Luba kazała mi dowartościować samą siebie z uporem maniak nakładała do głowy jak postępować, czasami się na mnie wkurza bo robię jakąś głupotę a ona musi to prostować. Luba jest szczera aż do bólu i to jej największa zaleta. Zdarza mi się zadzwonic do niej na chwilunie żeby zapytać o coś na już a ona mówi że np. do 2 godzin stanie się tak i tak i sie dzieje czasami z małym poślizgiem. Z czystym sumieniem mogę Lubę polecić każdemu kto ma potrzebę porozmawiania z kimś mądrym i wiarygodnym.
    • Gość: wex Re: Luba Bratovsky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.12, 10:51
      bardzo ją lubię
      • Gość: klara Re: Luba Bratovsky IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.12, 12:07
        Ja również bardzo lubię Lubę, jest niesamowicie ciepłą osobą.
    • Gość: kaska Re: Luba Bratovsky IP: *.as13285.net 27.12.12, 21:00
      Ja wrozylam u Lubu.Po raz pierwszy powiedziala mi,ze mam sobie nie nawijac makaronu na uszy Chodzilo o faceta o ktorego pytalam.W zwiazku z tym,ze znajomosc kwitnie zadzownilam raz jeszcze i uslyszalam tym razem inna wersje,ze to facet z ktorym sie zwiaze...za jakis miesiac uszylalam jednak,ze to egoista i sptkam kogos innego...3 rozne wersje w ciagu pol roku
      • Gość: klara27 Re: Luba Bratovsky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.12, 21:58
        Mnie się sprawdza to co Luba mówi, jestem bardzo zdziwiona tym co piszesz.
        • dorota1-23 Re: Luba Bratovsky 06.12.15, 15:40
          ktos jeszcze korzystal?
      • Gość: klara27 Re: Luba Bratovsky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.12, 22:09
        Kasiu analizując to co napisałaś dochodzę do wniosku że Luba się nie pomyliła, mówiąc o nawijaniu makaronu na uszy chyba miała na myśli że tracisz czas, mówiąc że zwiążesz się z nim za miesiąc mogła też się nie mylić dla Ciebie to był związek dla niego niekoniecznie a tego że jest egoistą i że spotkasz kogoś innego nie możesz wykluczyć.
        • bozwrz Re: Luba Bratovsky 12.03.15, 10:22
          Tak , to zawsze mozna znaleźć wyjaśnienie i dopasować.....Mamy wpływ na życie ,natomiast jakieś ogólne prawdy "po prostu są "...a jeśli zmieniają się co chwila, to coś jest niehalo.....Miałam podobnie.... poza tym ta Pani tonem stanowczym mowi o przykrych rzeczach , ktore mają się wydarzyć.....W ten sposób programuje się. Jeśli świadczy się takie usługi, trzeba mieć swiadomość,ze powinno brać się odpowiedzialność za ewentualne skutki sposobu przekazania informacji!. " prawdy " wypowiadane tonem stanowczym ,które zasadniczo róznia się od siebie, powodują zamieszanie, zamęt....niepokój...Coś tu jest nie tak ...bo nie o to chyba powinno chodzic!
    • Gość: kaska Re: Luba Bratovsky IP: *.as13285.net 28.12.12, 09:39
      Gdybym uznala jej pierwsza wroze za parawdziwa starcilabym milosc mojego zycia.Tymczasem zwiazek sie rozwija i nie uwazam,aby byl egoista.Druga jej wersja byla taka,ze zamieszkamy razem..wiec ja nie jestem zadowolona.Wroze obecnie, jak mam potrzebe u innej i jestem bardzo zodowolona.Nie zmiania zdania..Jesli ktos jest zdowolony to ja to rozumiem.U mnie nie wyszlo
      • Gość: klara27 Re: Luba Bratovsky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 19:47
        Każda miłość jest miłością zycia. Troche namieszałaś z tym co Luba ci wywróżyła w ostatnim poście napisałaś trochę inaczej niż w pierwszym ale to już nie ma znaczenia. Z wpisów widzę że wróżysz sobie u Aminki uważam że wybór bardzo dobry Aminka jest niesamowita. W mojej ocenie obie Panie są tak samo dobre.
    • agrentowy4321 Re: Luba Bratovsky 04.03.23, 17:54
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy
    • irona.sonata Re: Luba Bratovsky 25.04.23, 03:01
      To nurtujące
    • irona.sonata Re: Luba Bratovsky 03.05.23, 03:00
      Sceptyczna na 100%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka