Gość: Ania Re: Rytuały IP: *.sin.nokia.net 08.06.13, 23:15 riri spróbuj u pani Oli niekorzystałam ale myślę źe moźe pomóc a o malaborze jak sama widzisz nikt się nie chce wypowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riri Re: Rytuały IP: 89.228.120.* 08.06.13, 23:22 Dzięki za odzew, do Pani Oli pisałam jakiś czas temu i daje tylko 40% powodzenia w moim przypadku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna do Riri IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 23:33 Zrób bo warto. Pani Ola to jest bardzo uczciwa osoba. Bierze naprawdę symboliczne pieniądze, nie obiecuje gruszek na wierzbie. Nawet jeżeli nie wyjdzie to nie sądzę, żebyś czuła się rozczarowana. U mnie nie wyszedł, szanse były bardzo małe ale czas poświęcony na to pomógł mi przejść przez najgorszy okres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania do Joanna IP: *.167.254.175.threembb.ie 09.06.13, 00:14 a male szanse tzn ile Pani Ola Tobie dawala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: do Joanna IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.13, 11:01 Moich szans nie określiła w procentach tylko w skali 1-5 na 2+. Minęło 3 miesiące i nic się nie poprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liki Re: do Joanna IP: *.158.217.71.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.06.13, 14:56 a mnie nic nie określiła tylko powiedziała że sprawa trudna i nie wie czy na osobę tego pokroju o którą pytam zadziała jakakolwiek energia ale mozemy spróbować jeśli chcę ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do Joanna IP: *.euro-net.pl 09.06.13, 16:07 To dziwne bo Pani Ola przy rytualach milosnych zawsze okresla ile jest szans na powodzenie, chyba ze pytalas o jakis inny a nie o milosny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Rytuały IP: *.167.237.14.threembb.ie 15.06.13, 14:41 czy komuś rytuały sprzed 2 lub 3 miesięcy robione u Pani Oli zaczynają już działać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liki Re: Rytuały IP: *.182.36.99.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.06.13, 20:48 chciałabym się dowiedzieć po jakim czasie od wykonania rytuału u Pani Oli zauważyliście efekty jego działania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noviembre79 Re: Rytuały IP: *.167.201.101.threembb.ie 17.06.13, 12:11 tak to dobre pytanie .... ja też chciałabym się tego dowiedzieć ale chyba będzie cięzko bo pewnie osoby ,którym się udało jużtu nie przesiadują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedarady Re: Rytuały IP: *.ip.netia.com.pl 17.06.13, 12:29 ja tez sie zwrocilam po rytual... kontaktowalam sie z Pania Ola juz wczesniej ale potem takie zamieszanie mi sie zrobilo, walczylam sama i nie wywalczylam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noviembre79 Re: Rytuały IP: *.167.201.101.threembb.ie 17.06.13, 12:39 tzn ? skorzystałas z pomocy Pani Oli w końcu czy los sam namieszał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedarady Re: Rytuały IP: *.ip.netia.com.pl 17.06.13, 14:02 oj zamotałam :) kilka miesiecy temu zapytalam Pania Ole czy rytual ma sens, ale do analizy nie doszlo bo wtedy zycie zaczelo mi platac figle i wzielam sprawy ostro w swoje rece. Niestety to nic nie pomoglo i wczoraj zwrocilam sie z prosba o analize. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liki Re: Rytuały IP: *.31.40.56.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.06.13, 16:10 ja dziś mam oczyszczający a w czwartek ten własciwy trzymajcie kciuki żeby się udał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Liki do Liki IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.13, 16:53 W czwartek masz miłosny czy jakiś inny? Bo z tego co pamiętam miłosny Pani Ola robiła tylko w piątki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noviembre79 Re: do Liki IP: *.167.201.101.threembb.ie 17.06.13, 18:01 mi zrobiła w czwartek miłosny jakieś prawie dwa miesiace temu Odpowiedz Link Zgłoś
noniedarady Re: Rytuały 17.06.13, 18:17 mi jest wszystko jedno jaki dzień będzie, mogę tylko powiedzieć że wykorzystałam wszelkie możliwe "namacalne" drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do liki Re: Rytuały IP: *.31.35.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.06.13, 23:38 można go nazwać jakiś inny , teraz jestem po oczyszczaniu dziwnie sie czuję , emocje buzują że tak powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liki Re: Rytuały IP: *.205.4.14.dsl.dynamic.t-mobile.pl 18.06.13, 18:44 ty poszukiwacz za to w formie - poprawiasz ją sobie klepiąc bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Rytuały IP: *.play-internet.pl 18.06.13, 19:47 ja się włączę.... pierwsza, druga, trzecia mailowa prośba o kontakt. mija jeden, drugi, trzeci tydzień... cisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liki Re: Rytuały IP: *.205.94.31.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.06.13, 21:35 Pani Ola na pewno się odezwie ja tez troszkę czekałam na jej wolny czas , teraz jest ze mną non stop w kontakcie ale to dlatego że w tym tygodniu moje rytuały także zapewne się do Ciebie odezwie Odpowiedz Link Zgłoś
noniedarady Re: Rytuały 18.06.13, 23:17 kolego a Ty nie masz czasem takich dni, ze nie masz sie czasu w tyłek podrapac? Bo ja ostatnio wróciłam z urlopu i tydzień nie mogłam się w pracy ogarnąć a do domu wracałam jak zwłoki. Wrzuć na luz, ludzie mają zobowiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 18:03 a ja uważam że Ola odpisuje wybranym osobom u których coś ma szanse wyjść. ja miałam 40% szans, efektu końcowego nie otrzymałam, miałam mieć powtórkę, ale pani ola najzwyczajniej nie olała, nie odpisywała na @ miesiac dwa, ponawiałam wiadomości, w końcu przestałam bo to nie miało sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liki Re: Rytuały IP: *.205.74.245.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.06.13, 18:54 ale mnie Pani Ola wielkich szans nie dawala , jednak powiedziała mi ostatnio że zrobi wszystko co jest w jej mocy ......................;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Rytuały IP: *.167.129.113.threembb.ie 19.06.13, 20:34 najgorsze w tym wszystkim jest czekanie , jak sobie z tym radzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rytuały IP: *.main-hosting.eu 28.06.13, 17:40 Robilam rytual u Oli i moj facet przyznaje sie do tesknoty i tego ze o mnie mysli, tzn moj byly facet, ale nic z tym na razie nie robi, tzn ze rytual dziala? wczesniej przed rytualem nie mowil nic takiego, traktowal mnie zupelnie na dystans. Chcialabym zeby rytual sprawil zejscie a nie tylko tesknote :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liki Re: Rytuały IP: *.31.146.220.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.06.13, 17:44 a kiedy robiłaś rytuał, ja tydzien temu dopiero i jak na razie efektów brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noviembre79 Re: Rytuały IP: *.251.212.176.threembb.ie 28.06.13, 18:07 ej no to rytuał działa . poczekaj jeszcze na efekty.a kiedy go robiłaś jesli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Rytuały IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.13, 18:57 U mnie podobnie co u poprzedniczki. Jest dyskusja na forum kafeterii czy to działanie rytuału czy nie. Wczoraj mój mi napisał, że tęskni i myśli o mnie. Między nami było bardzo źle. Ciągłe kłótnie i właściwie od miesiąca zero kontaktu. Nie łączyłam jego zachowania z rytuałem bo to ja pierwsza do niego napisałam, no i dzisiaj się do mnie już nie odzywa. Dziewczyny na kafeterii jednak mnie nakręciły, że to pewnie to. Mam bardzo mieszane uczucia. Rytuał robiłam w marcu i powtórkę pod koniec kwietnia. Kurczę nie wiem co mam myśleć. Nakręcam się a z drugiej strony uważam, że to chwila słabości z jego strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: Rytuały IP: *.inet-siec.pl 20.07.13, 09:24 czy ktos orientuje sie czy oferta jest jeszcze aktualna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.13, 09:33 jestem ciekawa jak tam sytuacja u tych ktorzy robili rytual u pani Oli kilka miesiecy temu jest efekt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.13, 21:20 u mnie od grudnia '12 nicccccccc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.13, 21:48 a czy to byl milosny na konrkretnego pana moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 13:32 jak tam efekty ososb ktore korzystaly ? czy udalo sie polaczyc jakas pare ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia76 Re: Rytuały IP: *.play-internet.pl 19.08.13, 22:53 Kiedyś poznałam fajnego chłopaka XYZ, spotykaliśmy się, kochaliśmy. namiętnie i bardzo. On jednak stwierdził że muszę najpierw skończyć studia bo on nie chce żony bez wykształcenia. Zrobiło mi się bardzo głupio. Chciał pomóc i dawał na studia, ja zaś wolałam chodzić po imprezach. On odszedł, ja popadłam w narkotyki alkohol i inne dżagi. Często na detoksie i tak ze dwa lata. Przyjechał brat z Londynu. Wziął mnie za chabety i pojechaliśmy do Chorzowa do jego kumpla. przez tydzień nie wychodziłam z jakiejś śmierdzącej lepianki. Potem załatwił mi pracę w sklepie. O dziwo już nawet nie chciałam tknąć żadnych narkotyków. Zapach alkoholu powodował że rzygałam. W międzyczasie zrobiłam licencjat i wróciłam do domu. Niedługo potem spotykać zaczęłam XYZ, jakże byłam zaskoczona jego zachowaniem wobec mnie. Jakby mnie adorował. Wtedy nieoczekiwanie przyjechał ten kumpel brata z Chorzowa i powiedział: to Twój przyszły mąż. Patrzałam na niego jak na idiotę. Prorok czy co. Śmiejcie się, teraz mija rok jak jesteśmy razem a on został naszym świadkiem. Brat powiedział mi tylko jedno: to Polak urodzony w rosji a wy jesteście kolejną parą którą już zeswatał czarami. Ja się śmiałam , jakie czary, co on wygaduje? Tylko powiedział: nigdy nie mów o tym XYZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość forum Re: Rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 10:13 A czy mogłabym prosić Panią Renię o pomoc? O kontakt do brata lub kolegi lub jakąś wskazówkę jak go znaleźć. Sprawa jest ważna a ja walczę już kilkanaście miesięcy. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: Rytuały IP: *.inet-siec.pl 20.08.13, 11:29 dokładnie, rowniez jestem ciekawa. No i jestem z Chorzowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp~~ Re: Rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 16:27 ~Reniu, ciekawa historia! A czy mogłabyś podać namiary na tego gościa? Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Rytuały 20.08.13, 17:02 Chorzów? Czy aby na pewno sam Chorzów, czy może raczej okolice? Znałam kiedyś jasnowidza z tamtych okolic. Ciekawe, czy to o nim mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia76 Re: Rytuały IP: *.30.55.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.08.13, 20:41 Wiesz, nie znam za dobrze rzeszowa ale kojarzę jakby ul. Kordeckiego czy Piłsudskiego. to była taka stara kamienica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp~~ Re: Rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.13, 20:59 a bardziej konkretnie, mozesz na maila/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia76 Re: Rytuały IP: *.30.55.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.08.13, 22:13 Zczytaj moją wypowiedź wcześniejszą. Nie, nie znam a minęło trochę czasu. Inna rzecz że potem nie byłam już w rzeszowie i nawet nie wiem czy bym trafiła sama Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Rytuały 22.08.13, 09:49 Widać, ze nie pamiętasz gdzie to było. Najpierw, że Chorzów, teraz - Rzeszów, a może - w Poznaniu? :) Ciekawe, po co w ogóle o tym piszesz, skoro nie możesz podać adres. Narobiłaś ludziom smaku , że taki dobry, i - nic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Rytuały 22.08.13, 11:13 Ja tak myślę, że mogłabyś zapytać brata o ten adres. bardzo mi zależy na spotkaniu z dawnym znajomym. sowicie wyrażę Ci swoją wdzięczność. :) Jakbyś sobie przypomniała ten adres, napisz do mnie na 3scorpion666@gazeta.pl. Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia76 Re: Rytuały IP: *.181.248.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.08.13, 19:02 Tutaj masz rację, To był rzeszów, wieczorem byłam zmęczona ot przejęzyczenie;) Na twoje inne pytanie odpowiedziałam zaś w innym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai do Renia 22.08.13, 19:44 Spław tą idiotkę. Zobacz jak zamśieca fora swoimi wpisami. Ta osoba nie jest warta poświęconego jej czasu reniu Gość portalu: Renia76 napisał(a): > Tutaj masz rację, To był rzeszów, wieczorem byłam zmęczona ot przejęzyczenie;) > Na twoje inne pytanie odpowiedziałam zaś w innym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Re: Rytuały 23.08.13, 20:24 Jedno pytanie renia: czy ten facet mówił po polsku, płynnie? Mam znajomą co dziesięć/jedenaście lat temu jeździła z Zakopanego właśnie do Rzeszowa. Tylko ona mówi, że to nie był Polak. Facet miał ciemną karnacje i mówił po polsku, ale z bardzo dziwnym akcentem. Napisz proszę jak znajdziesz chwile Gość portalu: Renia76 napisał(a): > Kiedyś poznałam fajnego chłopaka XYZ, spotykaliśmy się, kochaliśmy. namiętnie i > bardzo. On jednak stwierdził że muszę najpierw skończyć studia bo on nie chce > żony bez wykształcenia. Zrobiło mi się bardzo głupio. Chciał pomóc i dawał na s > tudia, ja zaś wolałam chodzić po imprezach. On odszedł, ja popadłam w narkotyki > alkohol i inne dżagi. Często na detoksie i tak ze dwa lata. Przyjechał brat z > Londynu. Wziął mnie za chabety i pojechaliśmy do Chorzowa do jego kumpla. przez > tydzień nie wychodziłam z jakiejś śmierdzącej lepianki. Potem załatwił mi pra > cę w sklepie. O dziwo już nawet nie chciałam tknąć żadnych narkotyków. Zapach a > lkoholu powodował że rzygałam. W międzyczasie zrobiłam licencjat i wróciłam do > domu. Niedługo potem spotykać zaczęłam XYZ, jakże byłam zaskoczona jego zachowa > niem wobec mnie. Jakby mnie adorował. Wtedy nieoczekiwanie przyjechał ten kumpe > l brata z Chorzowa i powiedział: to Twój przyszły mąż. Patrzałam na niego jak n > a idiotę. Prorok czy co. Śmiejcie się, teraz mija rok jak jesteśmy razem a on z > ostał naszym świadkiem. Brat powiedział mi tylko jedno: to Polak urodzony w ros > ji a wy jesteście kolejną parą którą już zeswatał czarami. Ja się śmiałam , jak > ie czary, co on wygaduje? Tylko powiedział: nigdy nie mów o tym XYZ Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Rytuały 26.08.13, 16:05 no i poszło fantazjowanie! ciemna karnacja, dziwny akcent... za chwilę pojawią się wpisy, że to jest fakir i jest Hindusem! Odpowiedz Link Zgłoś
sabatini55 Re: Rytuały 27.08.13, 17:56 Czy pani jest normalna? Chyba jednak te wpisy to nie oczerniają a są prawdą o Pani; niezrównoważona, chora itp pani wpisy są na poziomie 10latka któremu się nudzi i dokonuje wpisy. 3scorpion666 napisała: > no i poszło fantazjowanie! ciemna karnacja, dziwny akcent... za chwilę pojawią > się wpisy, że to jest fakir i jest Hindusem! Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Rytuały 27.08.13, 18:01 sabatini55, dlaczego odpowiada Pani na post, nie mający nic wspólnego z Panią? Zatrudniła się Pani tu jako sufler? To Renia76 doskonale wie, o co mi chodzi. Pani, ten wpis absolutnie nie dotyczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnikliwy Rytuały IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.13, 23:00 Coś mi się zdaje że główny wątek został utracony... Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał ostatnio kontakt z Panią Aleksandrą która założyła ten wątek? Niedawno mailowo otrzymałem automatyczne odpowiedzi że nie jest dostępna i najpierw było to po 10 sierpnia a potem po 18 ale ostatecznie nie dostałem żadnego maila zwrotnego pomimo przypomnienia o sobie po paru dniach, jak też sama Pani Ola o to prosiła we wcześniejszych postach. Kto ostatnio miał sposobność kontaktu z tą Panią i czy ktoś wie czy w na chwilę obecną w ogóle odpisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Rytuały IP: 160.62.4.* 28.08.13, 11:33 Dokładnie!Również czekan na odpowiedź! :) jak skontaktować się z Panią Olą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp~~ Re: Rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.13, 12:32 mogę polecic wyjątkowo dobrego jasnowidza, wróza, znajomego Pani Oli zresztą, tel. 796048475 Proszę powiedzieć, że od Oli Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrakol Odpowiadam na maile... 29.08.13, 16:02 ...ale w zwiazku z tym, iż mam duże opóźnienia, trzeba trochę poczekać. Pierwszeństwo mają osoby, które nawiązały ze mną już wcześniej współpracę, w drugiej kolejności odpowiadam osobom "nowym". :) Maksymalnie do końca tygodnia skończę odpowiadam stałym klientom i będę odpowiadać na pozostałe maile. Dlatego proszę nie wysyłać mi codziennie nowego maila z przypomnieniem, bo to tworzy tylko jeszcze większy bałagan i większe opóźnienia. :) Ale nie o tym - klientka napisała mi o tym wpisie, na którego odpowiadam. Ten jasnowidz, wróż czy ktokolwiek inny nie jest absolutnie moim znajomym! Nie mam pojęcia kto to jest. Także, proszę się na mnie nie powoływac. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp~~ Re: Odpowiadam na maile... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 16:30 Przykro mi, najwyrażniej zaszło nieporozumienie i chodzi o inna "Olę"< tym nie mniej podany jasnowidz jest rewelacyjny. Właściwą Panią Olę - najmocniej przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Odpowiadam na maile... IP: *.180.33.95.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.08.13, 19:20 witam serdecznie Pani Olu, Bardzo się martwiłam o Panią :-( Myślałem ze coś się stało, a nie miałam smialosci pisać i się dopytywać. Cieszę się że wszystko jest ok ,czekam wiec cierpliwie na kontakt Pozdrawiam Monika Cielenska Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Re: Odpowiadam na maile... 31.08.13, 19:20 Po co podpisujesz się zmyślonym imieniem i nazwiskiem. Reklama Pani Oli nawala, bo fałszywe osoby się podszywają pod klientów Gość portalu: Monika napisał(a): > witam serdecznie Pani Olu, > Bardzo się martwiłam o Panią :-( > Myślałem ze coś się stało, a nie miałam smialosci pisać i się dopytywać. Cieszę > się że wszystko jest ok ,czekam wiec cierpliwie na kontakt > Pozdrawiam > Monika Cielenska Odpowiedz Link Zgłoś
monika540 Re: Odpowiadam na maile... 27.10.13, 13:03 Witam, Pani Olu jak się można z Pania skontaktować? Wysłałam maila i od tygodnia czekam na odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do osób, u których rytuał nie zadziałał IP: *.play-internet.pl 06.10.13, 12:57 Bardzo przepraszam wróżką nie jestem, a bronić będę Gosi bo podobnie jak Patrykowi i mi pomogła. Nikt nie jest zmuszany by korzystać z usług kogokolwiek, sami się zgadzamy na kwoty i jesteśmy sami odpowiedzialni za swoje decyzje. Zapominamy jednak kiedy wchodzimy na fora i piszemy oczerniające opinie. Kiedyś czytała te całe forum,wszystkie wątki i głowa boli od tego co tu się dzieje. Kompletny brak kultury napadanie jeden na drugiego.Te fora powinny służyć do wymiany swoich doświadczeń a nie obelg.Chwaląc Gosię nie będę oczerniać innych wróżek bo nie wiem nic o nich.Wiem natomiast to że nie każdy może otrzymać pomoc nawet od najlepszej wróżki. Tak już jest a magia którą zamawiamy nie działa tak jak na filmach, to zupełnie coś innego.Kiedyś tego nie rozumiałam ,myślałam że tak jak w Harrym Potterze będzie raz dwa trzy i mam co chcę. Niestety na swoje trzeba było poczekać i zmagać się z dołami które dopadały.Dzięki mojej wróżce przetrzymałam wszystko. Zainteresowałam się też książkami o magii i to czego jeszcze nie zrozumiałam dotarło do mnie podczas ich czytania.Wśród tych książek króluje J.H.Brennan-Magia Jak korzystać z mocy, by ulepszyć nasz świat.praktyczny podręcznik Długi tytuł,ale wiele wnosi w naszą wiedzę. Książka jest może bardziej kierowana do tych którzy sami chcą robić rytuały,ale i takim jak my szarakom wiele wyjaśnia.Oprócz tego nie jest droga i dostępna w każdym sklepie ezoterycznym. Polecam kupcie i bądźcie bardziej wyrozumiali dla swoich wróżek, to że coś nie idzie w rytuałach jest również i naszą winą.Nie zwalajmy wszystkiego na wróżki bo one są tylko ludźmi i myślę że tak jak Gosia starają się nas prowadzić, wyciągać z dołów bo to najważniejsze by ich nie było.Zasady w magii są takie same wszędzie dlatego warto czytać książki o tej tematyce. Ja również mogę polecić blog wróżki Gosi na którym jest wiele z tego co można wyczytać w książkach. www.wrozkagosia.blogspot.com Przepraszam że się tak rozpisałam ale nerwy mnie biorą jak czytam głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do osób, u których rytuał nie zadziałał IP: *.182.201.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.10.13, 13:21 Witam, Czytam czasami te kryptoreklamy najniższych lotów i ręce mi opadają. Opadają jeszcze bardziej jak widzę ilu ludzi się na to łapie. Żadna porządną wróżka czy rytualistka nie ogłasza się w necie! Chyba że chodzi o tarota, interpretację snów itp. A wróżka która chwali się kursem ukończenia magii, boshe. Myslcie trochę ludzie zanim wydacie kasę na pseudo ryty, zaklęcia. Zajmuje się magia więc wiem co pisze, ale nie zajmuje się rytualistka. Przykro mi ale na tym forum pomocy nie otrzymacie, przestańcie się łudzić. Pani Jasia to dobra wróżka ale z tego co wiem chyba zrezygnowała że względów osobistych. Ogarnijcie się dziewczyny i pseudo wróżki- bo od razu widać która "wróżka" pisze podając się za kogoś innego. Wstyd drogie panie! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka-23 Re: do osób, u których rytuał nie zadziałał 06.10.13, 14:14 przykre ale prawdziwe;( tutaj panuje obłuda i fałsz jakich mało. ten kto coś znaczy nie musi się reklamować, robić akcji dywersyjnych jak ma to w przypadku żałosnej wróżki i jej pseudoobrońców. Kpina w oczy a nikt nie jest idiotą. To świadczy w jakiej depresji jest wróżka BY ZDOBYĆ KOLEJNYCH NAIWNYCH, Gość portalu: gosc napisał(a): > Witam, > > Czytam czasami te kryptoreklamy najniższych lotów i ręce mi opadają. Opadają je > szcze bardziej jak widzę ilu ludzi się na to łapie. > Żadna porządną wróżka czy rytualistka nie ogłasza się w necie! Chyba że chodzi > o tarota, interpretację snów itp. A wróżka która chwali się kursem ukończenia m > agii, boshe. > Myslcie trochę ludzie zanim wydacie kasę na pseudo ryty, zaklęcia. > Zajmuje się magia więc wiem co pisze, ale nie zajmuje się rytualistka. > Przykro mi ale na tym forum pomocy nie otrzymacie, przestańcie się łudzić. Pani > Jasia to dobra wróżka ale z tego co wiem chyba zrezygnowała że względów osobis > tych. > Ogarnijcie się dziewczyny i pseudo wróżki- bo od razu widać która "wróżka" pisz > e podając się za kogoś innego. Wstyd drogie panie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do osób, u których rytuał nie zadziałał IP: *.play-internet.pl 06.10.13, 15:11 Po co piszesz takie głupoty?jak możesz?Ty możesz pisać co chcesz i o kim chcesz jest wówczas dobrze? a jak trafia się post obrony wróżki to już pisze go ona sama? Jeśli ona mi pomogła to mam prawo jej bronić i tym samym polecać ją innym. Każdy ma wolna wolę skorzysta lub nie nikt go nie zmusza. Żeby pisać takie rzeczy jak ty to zrobiłaś trzeba mieć pewność że tak jest, jednak na forum wróżbiarstwo jest masa pozytywnych o niej opinii które płyną z całej Polski i z zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: do osób, u których rytuał nie zadziałał IP: *.83.165.3.bluebyte.pl 09.01.14, 18:23 Proszę o adres Pani Oli jesli macie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GO Re: Rytuały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.13, 20:15 WITAM, JAKI JEST AKTUALNY MAIL PANI OLI Odpowiedz Link Zgłoś
humex Re: Rytuały 15.11.13, 15:08 Witam ciepło, chciałabym bardzo prosić Panią Olę o kontakt pod adres humex@gazeta.pl lub o podanie kontaktu do Pani. Będę zobowiązana. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rytuały IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.13, 15:33 Kontakt masz w 2 poście tego wątku. Niestety Pani Ola nie wykonuje już rytuałów bo jest w ciąży i na ten czas przerwała pracę z energiami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocena magii Re: Rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.13, 19:21 www.youtube.com/watch?v=EhD-8X3vsh8&list=PLCE14267749E4565D Odpowiedz Link Zgłoś
diament9 Re: Rytuały 17.11.13, 09:25 czy ktoś korzystał z usług p.Dawida eternoexito@gmail.com?? Jaka jest wasza opinia?? Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Każdy wraca. jedno po ciąży drugie z zaświatów! 28.06.14, 23:22 Każdy wraca. jedno po ciąży drugie z zaświatów! Odpowiedz Link Zgłoś
bialaslodkaczekolada13 Re: Rytuały 29.07.14, 01:57 Proszę osoby, które mają jakiś inny kontakt niż tylko mail do Pani Oli, żeby odezwały się do mnie na bialaslodkaczekolada13@gazeta.pl i podały te namiary. Pisałam do niej na maila, ale widocznie skrzynka jest zapchana. Ciągle dostaję zwroty Odpowiedz Link Zgłoś
anna.klp Re: Rytuały 23.10.14, 18:50 bardzo proszę o aktualnego e-maila do Pani Oli. Odpowiedz Link Zgłoś
malannaanna Re: Rytuały 04.11.14, 18:38 Czy ktoś mógłby podać mi namiary na Panią Olę. Piszę na ten stary mail p. Oli ale wiadomości mi wracają :(:(:(Mój adres e-mail: malannaanna@o2.pl bardzo proszę o przesłanie mi namiarów. Z góry ślicznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
8stokrotka2121 Re: Rytuały 13.11.14, 12:47 Czy ktoś posiada aktualny adres e-mail tej pani ? Pisałam na te podane ale wyskakuje wiadomość, że podany adres nie istnieje :( Odpowiedz Link Zgłoś
gremlinka321 Re: Rytuały 18.12.14, 22:59 Moglbys mi podac nowy watek na kafe? Bo chyba stary biala magia zostal usuniety? Nie wyszukuje mi go Odpowiedz Link Zgłoś
kamena2 Re: Rytuały 19.12.14, 20:35 gremlinka321 ona ma dlugie terminy najblizszy na luty :( a jestes z jej okolic slaska? Odpowiedz Link Zgłoś
gremlinka321 Re: Rytuały 21.12.14, 13:38 Ja nie chce korzystac, po prostu lubilam sobie poczytac forum na kafe, a teraz nie moge znalezc topiku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
surrinii Re: Rytuały 08.01.15, 16:52 faktycznie duzo,ja uwazam,ze kttos kto az tyle kasuje to zwykly naciagacz,moja kolezanka miala rytual u innej wrozki i efekt byl niecalkowity,ta pani sama zaproponowala ze zwroci koszt,nie wiem czy caly czy czesc i to jest uczciwosc,Elzbietko..moze popros go o zwrot tych pieniadzy,bo to za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
diament9 Re: Rytuały 12.01.15, 14:28 Miał ktoś robiony rytuał u szeptunki Brail Witch? Odpowiedz Link Zgłoś
kermith Re: Rytuały 12.01.15, 17:06 Dopiero co Sabatinii miała udany urok,może to nowy jeleń na pieniądze? Zaczyna się -- Odpowiedz Link Zgłoś
diament9 Re: Rytuały 10.02.15, 11:00 czy ktoś może robił rytuał u tej Pani możecie coś więcej o niej powiedzieć : paulinagolan71@gmail.com? Odpowiedz Link Zgłoś
0gazecianka Czy Pani Ola jeszcze przyjmuje??? 28.03.15, 18:04 Ktoś coś wie? Kiedyś bardzo mi pomogła, rytuał zadziałał jak należy, a teraz potrzebuję pomocy w innej kwestii, ale Pani Ola nie odpisuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek32 Re: Czy Pani Ola jeszcze przyjmuje??? 30.03.15, 11:03 A czy ta Pani ma swoją stronę internetową..? może tam jakiś nr kontaktowy się znajdzie...a jednak te całe rytuały mają swe działanie...tylko dlaczego u mnie się nie sprawdzają.. Odpowiedz Link Zgłoś
faraonon Re: Czy Pani Ola jeszcze przyjmuje??? 30.03.15, 12:05 JEZELI UWAZASZ ZE TO DZIALA A U CIEBIE NIE ZADZIALALO TO ZNACZY ZE NIE POWINNAS SIE ZA TO BRAC .MASZ DOWOD NA TO ZE U CIEBIE NIE MA SZANSY I JUZ. Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek32 Re: Czy Pani Ola jeszcze przyjmuje??? 12.04.15, 23:47 Odpisuje, mi bardzo szybko odpowiedziała, przedstawiłam jej moją sytuacje, to zamiast mi pomóc, to stwierdziła, że muszę sobie poszukać taką osobę, która mnie pokocha...no cóż, liczyłam na jej pomoc w postaci rytuału, no ale niestety się rozczarowałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
abrakadabra1975 Re: Czy Pani Ola jeszcze przyjmuje??? 18.04.15, 22:55 Z Panią Olą kontakt urwał się jakiś miesiąc po rytuale. Miała sprawdzić w kartach, czy wszystko idzie w dobrą stronę. Przypominalam się dwukrotnie, bez efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek32 Re: Czy Pani Ola jeszcze przyjmuje??? 19.04.15, 21:40 Czyli jednak wychodzi na to, że te całe rytuały, to idiotyzm wykonywane przez pseudo wróżki. Odpowiedz Link Zgłoś
0gazecianka Re: Czy Pani Ola jeszcze przyjmuje??? 19.04.15, 22:13 Może to było wtedy, jak zaszła w ciążę? Wtedy już nie wróżyła. :) Mi tam na wszystko zawsze odpowiadała, czasami z duuużym opóźnieniem, raz czekałam na odpowiedź prawie miesiąc, ale odpowiadała. Odpowiedz Link Zgłoś
abrakadabra1975 Re: Czy Pani Ola jeszcze przyjmuje??? 19.04.15, 22:17 To mogła to napisac w mailu wlasnie :) Zreszta jakie to ma teraz znaczenie. Ważne sa efekty, a tych nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
0gazecianka Re: Czy Pani Ola jeszcze przyjmuje??? 19.04.15, 22:23 Fakt, mogła. To może teraz do niej napisz? Chwilowo "wróciła". Poza tym nadal szukasz kogos? Pani Ola od jakiegos 1,5 roku nie dzialala chyba z tego co pamietam, więc rytuał robiłaś bardzo dawno. Nie lepiej sobie odpuscic? Odpowiedz Link Zgłoś
abrakadabra1975 Re: Czy Pani Ola jeszcze przyjmuje??? 19.04.15, 22:26 No odpuściłam przeciez :) Napisałam, ze to juz nie ma znaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
0gazecianka Re: Czy Pani Ola jeszcze przyjmuje??? 19.04.15, 22:29 Myślałam, że nadal szukasz kogoś, bo z tego co pamiętam to chyba założyłaś niedawno wątek o tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
0gazecianka Re: Czy Pani Ola jeszcze przyjmuje??? 19.04.15, 22:15 To chyba dobrze, ze nie chciała Cię naciągnąć niepotrzebnie i robic nadziei? Jeżeli nie widziała szans, że sie uda to wolałaś zeby jednak odprawiła rytuał? To co napisałaś to akurat dla mnie śmieszne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aska.wilk Re: Rytuały 12.04.15, 12:47 Chce podziekowac pani oli tez oficjalnie. :) Polecam wszystkim kontakt z pania ola, karty przeczytala idealnie, wszystko sie zgadza. Skutki oczyszczania juz poczulam bardzo wyraznie a na skutek rytualu trzeba poczekac, ale wierze, ze sie uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia23e Re: Rytuały 12.04.15, 13:16 Zależy czy wróżba czy urok. Ja robię to u dwóch różnych osób i czuję że bylo to dobre posunięcie. jedna o drugiej nic nie wie, nie ma żadnych przesłanek by to weryfikować. Sprawdzalność wróżby wyszła super ale uroki trzeba poczekać jeszcze. nawet teraz jednak jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
aska.wilk Re: Rytuały 12.04.15, 14:07 Z tego co wiem to nie mozna robic urokow na raz u dwoch osob, bo po prostu nie wyjda nigdy. Popytaj osob, ktore sie znaja albo poczytaj forum. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek32 Re: Rytuały 12.04.15, 15:58 A czy możesz mi podać namiar do tej Pani Oli? Odpowiedz Link Zgłoś
faraonon Re: Rytuały 12.04.15, 16:05 Ola,Basia itp.efekt u kazdej jest ten sam-czyli zaden,osobiscie nie wierze aby na tym forum znajdowala sie chociaz jedna osoba,ktorej sie udalo wiec po co te banialuki nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
aska.wilk Re: Rytuały 12.04.15, 16:10 A wiec czemu na tym temacie pisalo tyle osob, ktorym sie udalo i ktorym pani ola pomogla? Temat jest zalozony w 2012 roku wiec juz 3 lata, mozna przeciez poczytac, jest jeszcze z okresu gdzie bylo widac ip gosci wiec mozna zobaczyc, ze pisali naprawde rozni ludzie a nie np. jedna osoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
faraonon Re: Rytuały 12.04.15, 16:18 no dobra,moze i pisza od 2012 ale tylko naiwni uwazaja ze to co tu napisane musi byc prawda.osobiscie uwazam ze to sa bzdury ale ok.niech ci bedzie ze pani ola jest skuteczna i dzieki niej mozna zdobyc milosc Odpowiedz Link Zgłoś
aska.wilk Re: Rytuały 12.04.15, 16:22 Ale ja nie mowie, ze to co jest tutaj napisane musi byc prawda. Po prostu przewerwowalam caly watek i zdecydowana wiekszosc jest zadowolona z pomocy pani oli i bardzo wiele osob pisalo juz po efekcie rytualu, ze sie zeszlo z partnerem, wiec chyba jednak cos w tym jest? Ja na razie sie nie moge na ten temat wypowiedziec, moge jedynie powiedziec, ze wrozba pani oli to strzal w 10 bo wszystko sie zgadza, a na reszte musze poczekac. Poza tym skoro nie wierzysz, ze "magia dziala" to dlaczego tutaj jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
faraonon Re: Rytuały 12.04.15, 16:28 jestem bo mam prawo czytac i zabierac glos:) a nie uwazasz ,ze ci co twierdza ze te rytualy dzialaja to sa osoby fikcyjne? no bo jak to ma dzialac .pani ola wykona w domu jakies czary i facet ma sie zakochac w obcej kobiecie np.? wierzysz w to? Odpowiedz Link Zgłoś
aska.wilk Re: Rytuały 12.04.15, 16:42 A czemu mialyby byc fikcyjne skoro ip maja rozne? Poza tym pisalam takze z dwoma osobami, ktorym wyszedl rytual i mialy inne ip w mailach niz pani ola, wiec kto to jest wedlug Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
aska.wilk Re: Rytuały 12.04.15, 16:44 Poza tym nie chodzi mi o zakochanie sie w obcej kobiecie a o powrot partnera z ktorym sie poklocilo itp, o to mi chodzi. Tez uwazam, ze nie da sie rozkochac kogos w obcej osobie, ale np ocieplic stosunki osob, ktore sie kochaja/kochaly jest jak najbardziej mozliwe, a pozniej z tego moze sie wykluc wlasnie pogodzenie sie czy powrot Odpowiedz Link Zgłoś
aska.wilk Re: Rytuały 25.04.15, 21:21 Mam wrazenie, ze cos tam sie zaczelo ruszac, bo juz dwa razy wpadlismy przypadkowo na siebie na miescie, a wczoraj on sam sie odezwal z pytaniem co u mnie gdzie wczesniej nie bylo o tym mowy. Mam nadzieje, ze cos z tego wyjdzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Rytuały 25.04.15, 21:27 aska.wilk napisała: Mam wrazenie, ze cos tam sie zaczelo ruszac Gdzie, tam? Mozna nieco sprecyzować? <Mam nadzieje, ze cos z tego wyjdzie!! > Oj , bo szydło z worka wyjdzie.... i się okaze, że aska wilk pisze z marketingu szeptanego z Allegro! O. Odpowiedz Link Zgłoś
aska.wilk Re: Rytuały 25.04.15, 21:47 Przeciez wyraznie napisalam o co mi chodzi, przeczytalas chyba poczatkowe i koncowe zdanie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Rytuały 25.04.15, 23:47 aska.wilk Przeczytałam. Środek jest tak samo pusty jak początek i koniec. No i? Odpowiedz Link Zgłoś
aska.wilk Re: Rytuały 26.04.15, 12:11 Nie wiem co w tym pustego, ale spoko ;) Poza tym post nie byl skierowany do ciebie, wiec moze byc dla ciebie pusty, pelny czy jaki tam chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
nefredyta Re: Rytuały 12.04.15, 21:01 Oprócz opisów na innych forach czytałam o opiniach zagranicznych o Pani Elwirze. jeżeli ktoś ma linki to chciała bym poczytać. Sama również robię u niej. Chcę jakoś to sprawdzić bo sama nawet jestem zadowolona. Nasze relacje to układają sie powoli, powoli. No daleko jest by powiedzieć hurrra ale efekty i tak są bardziej niż pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek32 Re: Rytuały 12.04.15, 16:07 Ojej...piszę szybko żeby nikt nie zdążył spojrzeć...dlatego zapytałam o namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek32 Re: Rytuały 28.04.15, 11:37 Aa....to jest facet,myślałam,że kobieta.. Odpowiedz Link Zgłoś