Dodaj do ulubionych

Zapraszam serdecznie;)

10.11.12, 18:04
Witam!
Kochani,dopiero zaczynam swoje kroki we wrózbiarstwie,dlatego bardzo chętnie powróżę wszystkim zainteresowanym. Proszę o podanie tu na forum tylko imienia!i oczywiscie pytania.
Cieplutko pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.ip.shentel.pl 10.11.12, 18:13
      Witam;)
      Prosze mi odpowiedziec czy spotkam sie w poniedziałek z Arturem?
      Pozdrawiam!
      Beata
      • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 18:22
        Pani Beatko.
        Ja bym napisala tak,pani nie tylko go spotka,ale rowniez cos z nim przezyje pieknego.
        Przepraszam za odwage-ale karty wskazuja na zmyslowa aktywnosc fizyczna.
        Napisalabym prosto-przezyje pani piekne chwile z panem Arturem.
        pozdrawiam i prosze napisac po spotkaniu ,czy sie sprawdzilo.
        • Gość: gość Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.ip.shentel.pl 10.11.12, 18:29
          Na pewno dam znać! Pozdrawiam:)
      • butterfly130 Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 18:23
        Witam! Co myśli i jak mnie postrzega Kamil 21102000? Ja Anna
        Dziękuję i pozdrawiam
        • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 18:28
          Aniu witam.
          Kamil jest Toba zachwycony,mam takie wrazenie,ze jakos na poczatku bal sie Ciebie,w jakis sposob uwazal,ze jestes dla niego za dobra:)nie bede ukrywala,ze duzo tutaj pragnienia,pozadania Kamila wzgledem Ciebie.
          Moglabym napisac-marzy o Tobie w sensie uczuc,jak i pozadania.
          Jestes kobieta,ktora kojarzy sie jemu z przyjemnoscia.Uczuciami,energia seksualna.
          Pozdrawiam cieplo.
          • Gość: kasia Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.home.aster.pl 10.11.12, 20:56
            chciałabym się dowiedziec, czy Daniel bedzie się o mnie starał? czy widac jeszcze zacisnienie relacji miedzy nami:)
            dziekuję
            • Gość: Kasia:) Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.home.aster.pl 10.11.12, 21:54
              chciałabym się dowiedziec, czy Daniel bedzie się o mnie starał? czy widac jeszcze zacisnienie relacji miedzy nami:)
              dziekuję
              • Gość: Kasia;) Pytanko:) IP: *.home.aster.pl 10.11.12, 22:10
                dziekuję
            • dla-ciebie-wrozka KASIA 10.11.12, 22:14
              TAK KASIU!ON BEDZIE uzalezniony emocjonalnie od Ciebie.
              te uczucia w nim dopiero wyjda na wierz,ujrza swiatlo dzienne...
              dalej karta SLONCE:) silna i dobra:)
              POZDRAWIAM.:)
              • Gość: Kasia Re: KASIA IP: *.home.aster.pl 10.11.12, 22:18
                kochana Pani Wrózko, dziekuje :-)
        • Gość: :) Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.home.aster.pl 10.11.12, 18:29
          Witam!
          i ja mam pytanie :
          jakie uczucia żywi do mnie Dawid...
          K.:)
          • butterfly130 Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 18:34
            Chciałabym zapytać się jeszcze jęsli można czy ja Anna i mąż Paweł wrócimy jeszcze do siebie czy widać może inną miłość jak tak to kiedy go poznam?
            • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 18:44
              Aniu najpierw odpowiem na pytanie o powrot do Pawla.
              Powrot jest jak najbardziej mozliwy,karty wskazuja na dokladnie zacytuje-zjednoczenie sie przeciwienstw:)osiagniecie kompletnosci,choc przyznam Aniu szczerze,ze Twoje serduszko mowi Tobie,ze masz zamknac ten rodzial,posluchac siebie i isc dalej,nie ogladajac sie za siebie.
              Twoj rozsadek mowi-zaakceptuje odmiennosc partnera i zrozumiem,aby dojsc do jakiegos celu.

moja rada,a wlasciwie kart-
              Aniu,jezeli wybaczysz Pawlowi,wyjasnisz z nim wszystko-macie szanse stworzyc na nowo dobry zwiazek.Mozecie na nowo sie zjednoczyc.

Jezeli zamkniesz ten rodzial-otworzysz sie cos nowego.
              • Gość: ja Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.icpnet.pl 10.11.12, 18:49
                witam, co czuje do mnie mężczyzna o imieniu M.....? -ja-
                • dla-ciebie-wrozka ja poprosze o imie 10.11.12, 19:04
                  Gość portalu: ja napisał(a):

> witam, co czuje do mnie mężczyzna o imieniu M.....? -ja-
                • dla-ciebie-wrozka DO JA:) 10.11.12, 19:07
                  Gość portalu: ja napisał(a):

> witam, co czuje do mnie mężczyzna o imieniu M.....? -ja-

POPROSZE O IMIONA :)
                  inaczej nie umiem zadac pytania kartom.pozdrawiam.
                  • Gość: ja Re: DO JA:) IP: *.icpnet.pl 10.11.12, 19:15
                    przepraszam.. Justyna i Michał
                    • dla-ciebie-wrozka Re: DO JA:) 10.11.12, 19:20
                      Justyno czy pomiedzy wami sa jakies zaklocenia? Typu klotnia-godzenie sie?

Michal mysli o Tobie bardzo powaznie,moglabym nawet napisal,ze kocha Cie,ze moglby i jest w stanie stanac na wysokosci zadania,by byc mezem,partnerem ,,tym facetem,,ale widze u Ciebie pewne moze nie opory,co nie do konca przekonanie...
                      jezeli dasz mu szanse-bedziesz nim szczesliwa,jest jakby docelowym partnerem dla Ciebie.

Njalepsze na koniec-jezeli otworzysz sie do konca przed nim-bedziesz bardzo szczesliwa,bedzie to niezwykla milosc.Spelnienie.
                      pozdrawiam cieplo.
                      • Gość: ja Re: DO JA:) IP: *.icpnet.pl 10.11.12, 19:26
                        bardzo dziękuję... zakłócenia są... i to spore... właściwie to... nie możemy ze sobą nawet porozmawiać... to nie jest proste
                        • dla-ciebie-wrozka Re: DO JA:) 10.11.12, 19:31
                          kochana,widzialam:-) ale on na prawde chcialby z Toba byc.Pomimo tych zaklocen.Kocha,ale sa zaklocenia ,niestety,rozejmy,sklotnie,sprzeczki i znow rozejmy,.:(
                          Duzo smutku masz przez niego,chcesz zakonczyc,potem zadreczasz sie,ze w taki sposob chcialabys to zostawic za soba,pomimo smutku jeszcze walczysz,starasz sie wybaczyc,zrozumiec...gdzies tam mi karty pokazuja,ze wiele nauczyl Cie ten zwiazek / zycia/ w pewien sposob.
                          • Gość: ja Re: DO JA:) IP: *.icpnet.pl 10.11.12, 19:33
                            a kiedy skończą się te zakłócenia? to nie jest zależne od nas... (chyba). co mam robić?
                            • dla-ciebie-wrozka Re: DO JA:) 10.11.12, 19:55
                              Kochana jeszcze troche przed wami tych zaklocen,potem znowu zblizenie uczuc,taka jednosc,po nich niestety znow zmaganie sie,roztropnosc,a na samym koncu...pojawi sie inny facet na twojej drodze.....
                            • dla-ciebie-wrozka Re: DO JA:) 10.11.12, 20:42
                              to jest przejsciowe,
                              ciezko stwierdzic,jak dlugo tarot jest ciezki jezeli chodzi o czas.
              • butterfly130 Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 20:53
                Jesli chodzi o weryfikację dotyczącą mojego drugiego pytania to prawda co pani napisała odnośnie mojego męża Pawła,że chyba nie chce powrotu do niego.Nie chce wracać do przeszłości. W przypadku pytania dot. Kamila to nie wiem co napisać bo to mój uczeń.On dziwnie się zachowuje, ciągle patrzy i chodzi za mną.Także nie wiem o co mu chodzi. Dziękuję i pozdrawiam
            • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 18:48
              butterfly130 napisała:

> Chciałabym zapytać się jeszcze jęsli można czy ja Anna i mąż Paweł wrócimy jes
              > zcze do siebie czy widać może inną miłość jak tak to kiedy go poznam?

Aniu widze dwoch mezczyzn obok Ciebie
              jeden to /byc moze zwiazany z praca/ lub poznasz poprzez prace,bardzo otwarty,godny zaufania,kreatywny facet,
              Drugi-to facet,ktory Cie pozada,pragnie i jest w stanie wiele dla Ciebie zrobic:)
              Przy tym drugim karty nawet radza-polacz swoja seksualnosc z miloscia plynaca z Twojego serca....idz za glosem serca,pragnieniami...
              mam nadzieje,ze choc troszke umialam Ci pomoc.
              przytulam cieplo.
          • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 18:38
            Droga K.
            prosze wybaczyc,bede pisala po prostu przez ty.
            Dawid na dzien dzisiejszy walczy z niespelniona tesknota do Ciebie,z takim lekiem,ze gdzies w przeslosci popelnil jakis krok,czyn,ktorego teraz bardzo zaluje.
            Nosi w sobie taki lek,blokade,ktorego nie umie do konca przegryzc,,ale bardzo teskni.
            W pewien sposob zaluje,iz do konca nie pokazal,byc moze nie ujawnil swoich uczuc do konca,tak jak tego pragnal,a byc moze docenil dopiero,gdy juz bylo za pozno.

W kazdym razie nie zapomnial i cierpi z powodu tesknoty niespelnienionej.
            Pozdrawiam cieplo.
    • Gość: kasia Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 18:41
      Co z moim życiem uczuciowym czy spotkam jakiegoś mężczyznę, z którym zbuduję związek i czy Piotr to mężczyzna z którym mogę wiązać przyszłość czy to tylko przyjaciel? kasia
      • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 18:51
        Kasiu..czy Ty przezylas porazke zwiazana z facetem?czy cos w zyciu uczuciowym Twoim zdaniem dzialo sie za szybko?
        Karty wskazuja,ze nie do kocna jestes pewna Piotra,ze cos cjodzi Ci po glowie,zmagasz sie z czyms,czy sie myle?
      • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 18:55
        Piotr bardzo chcialby byc kims wiecej niz przyjacielem,jest gotowy na wiele,jest w stanie sie poswiecic.
        Mam wrazenie,ze od jakiegos czasu -czuje wiecej niz tylko przyjaciel,marzy o Tobie w innej formie,niz tylko przyjaciel.Marzy ,sni...
        jest bardzo dobra karta mowiaca o tym,ze moglibyscie sprobowac byc razem,ale obawiam sie,ze Ty Kasiu nie jestes do konca przekonana...
        pozdrawiam cieplo.
      • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 18:58
        ale Kasi teraz odpisuje czy poznasz faceta z ,ktorym zbudujesz zwiazek:)

Tak! poznasz i bedzie to silne zauroczenie,ktore przerodzi sie w milosc,.)

zycze Ci tego z glebi serca.
        pozdrawiam cieplo.
        • Gość: kasia Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 15:59
          Piotra bardzo lubię i widzę, że chyba masz rację,że z jego strony to jest nie tylko przyjaźń. To dobry,wrażliwy i bardzo nieśmiały facet. Muszę się zastanowić czy podjąć próbę i zaangażować się, czy jednak dać sobie spokój i nie dawać mu nadziei bo jeśli nic z tego nie będzie to bardzo go zranię, akurat tego jestem pewna. A może jednak poczekać na to zauroczenie i miłość jaką mi wywróżyłaś? Dziękuję z całego serca za poświecenie mi czasu i zaangażowanie w rozsupływanie tych moich pokręconych myśli. Kasia:)
    • Gość: :) Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.home.aster.pl 10.11.12, 18:51
      dziekuję bardzo:)
      • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 19:03
        sluze pomoca:) prosze o weryfikacje.
      • mw233 Re: czy bede kontynuować znajomość z Łukaszem ? 11.11.12, 14:42

• Gość: MONIKA Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 19:30
      Kiedy w moim życiu pojawi się mężczyzna,czy Mirek zwróci na mnie uwagę Monika.Proszę o wróżbę.
      • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 19:39
        Moniko mam takie dziwne karty:)
        tak jakby ,gdy drogi do Mirka zostaly otwarte-pojawily sie przeszkody,ktore zablokowaly dojscie do niego:)
        Jezeli uda Ci sie je pokonac,sam koniec jest swietny-najlepsza karta-Milosc...

pomysl jak tam dotrzec:),a otrzymasz spelnienie.
        pozdrawiam cieplo i zaraz odpowiadam na pytanie o nowego mezczyzne.
        • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 19:43
          Nowego faceta poznasz ,jak najbardziej.Bedzie to jakas impreza typu/ chrzciny,slub.cos z ksiedzem zwiazanego/ zaczniesz nowy püoczatek,uwolniony od leku,optymistycznie do tego podejdziesz,otworzysz sie tak na prawde w efekcie otrzymasz duzo ,duzo przyjemnosci,radosci z uczucia,seksu,odbudujesz sie emocjonalnie.
          Mam gdzies wrazenie,karty wskazuja,ze dla nowego uczucia pozostawisz to obecne.Odetniesz sie,od relacji,ktora nie daje tak na prawde do konca satysfakcji,cos co Cie w jakis sposob na dzien dzisiejszy ogranicza.

Pozdrawiam cieplo.
        • Gość: MONIKA Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 19:47
          Witam Czy tą przeszkodą może być śmierć taty,czy coś innego.
          • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 19:57
            nie ,raczej zawieszenie uczuc na jakis czas.
            potem znowu uczucia beda wzrastac,on bedzie walczyc,bedzie sukces,spelnienie i wiele wiele milosci.pragnienia pozadania.
        • Gość: eliza Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 19:54
          Czy w tym roku dostanę pracę,mam obiecaną ,ale to tylko obietnica. ELIZA
          • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 19:59
            Elizo
            TAK! wypadla bardzo silna karta,mowiaca o sukcesie w tej dziedzinie.
            tylko uwierz w nia -radza karty:)masz w sobie potencjal i wiare,a niestety w nia nie wierzysz:)
            POZDRAWIAM CIEPLO:)
            I PAMIETAJ JESTES WYJATKOWA!
    • Gość: bbbbb Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.ip.netia.com.pl 10.11.12, 19:37
      Witam :)

Jakie plany na dzisiejszy wieczór ma Leszek? Czy spędzimy go razem?
      Agnieszka

Pozdrawiam serdecznie
      • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 19:46
        Agnieszko chcesz spedzic dzisiejszy wieczor z Leszkiem,ale czegos sie obawiasz,czy jego reakcji,jakos tak roztropnie podchodzisz do tego wieczoru./ moze do samego zapytania?
        Leszek z kolei bylby gotow spedzic ten czas z Toba.:)
        • Gość: bbbbb Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.ip.netia.com.pl 10.11.12, 19:51
          Dziekuję bardzo :)

Tak roztopnie, poniewaz czekam na telefon od niego :)....czyli on planuje spotkać się ze mną???...mogłaby Pani jescze zerknac..co mnie czeka?co wydarzy sie dzisiejszego wieczoru?

Pozdrwiam,
          Aga
          • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 20:02
            WIDZE kontakt byc moze sms,telefon.on bardzo chce sie spotkac,ale jaki facet go tam zatrzymuje? ojciec,szef?:)widze prace,widze szefa,a on myslami przy Tobie kochana jest,juz marzy sobie i to bardzo silnie:))o Tobie:)kochana mi wychodzi ,ze bedziesz rozczarowana,ale to nie bedzie jego wina.
            pamietaj prosze,ze jestem pocztakujaca wrozka:)
            • Gość: ja Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.icpnet.pl 10.11.12, 20:09
              czy te 2 odpowiedzi pod rząd były do mnie? czy tylko ta pierwsza?
              czy to kwestia lat? miesięcy? bardzo, bardzo dziękuję!!
    • Gość: ja Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.sta.asta-net.com.pl 10.11.12, 19:37
      Witam, chciałabym wiedzieć jak postrzegają mnie "inni" ludzie Joanna
      • Gość: Dagmara Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.30.89.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.11.12, 19:42
        Chciałabym wiedzieć, czy poznam kogoś w 2013?
        Właściwie to chciałabym wiedzieć jak ta relacja by wyglądała? Kim była by ta osoba z charakteru?
        Wiem dużo pytań, ale nie mogła się powstrzymać.
        Serdecznie pozdrawiam:-)
        • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 19:52
          Dagmaro czy Ty w przyszlym roku zaczynasz jakas edukacje,szkolenie cos wtym kierunku? bo tam wskazuja karty,ze poznasz faceta:)
          Mezczyzna ten bedzie SPOD ZNAKU WAGI:)

Dagmaro
          bedzie duzo kontaktow,typu email,sms,itd,ale nie do konca bedziesz do niego przekonana.
          Tak jakbys bala sie na niego otworzyc,bala sie porazki,zawodu/ byc moze po przejsciu wlasnie traumy zwiazanej z fecetem.

Dalej widze juz-spelnienie,ogromna sile tego uczucia,ale najpier przejscie przez sama siebie:)
          pozdrawiam cieplo
          • Gość: Dagmara Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.30.89.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.11.12, 20:09
            dla-ciebie-wrozka napisała:

> Dagmaro czy Ty w przyszlym roku zaczynasz jakas edukacje,szkolenie cos wtym ki
            > erunku? bo tam wskazuja karty,ze poznasz faceta:)
            > Mezczyzna ten bedzie SPOD ZNAKU WAGI:)
            Szczerze? Mam serdelkowo dość edukacji, jestem do niej zrażona i wydaje mi sie, że juz na to za stara. Nie wiem czego mogłabym się uczyć. Nie chce mi się chodzić na żadnen kurs.
            A kiedyś było inaczej. Miałam ochotę to podszlifować, tantego spróbować i nic z tego nie wyszło.
            Ciekawe, że umiesz nawet znak zodiaku przewidzieć. Waga w sumie może być :-)

> Dagmaro
            > bedzie duzo kontaktow,typu email,sms,itd,ale nie do konca bedziesz do niego prz
            > ekonana.
            > Tak jakbys bala sie na niego otworzyc,bala sie porazki,zawodu/ byc moze po prze
            > jsciu wlasnie traumy zwiazanej z fecetem.
            Dokładnie tak jest. Nie powiem żebym się z tego powody trzęsła jak galareta, ale wiem, że pewnej granicy nie mam ochoty przekroczyć. Niby chciałabym a boję się porażki. Może za dużo sobie wyobrażam, chociaż dobrze by było gdybym wiedziała czego chcę.

> Dalej widze juz-spelnienie,ogromna sile tego uczucia,ale najpier przejscie prze
            > z sama siebie:)
            Ha ha niemal awykonalne
            > pozdrawiam cieplo

Nie dziękuję się, więc życzę powodzenia we wróżbach!
            • dla-ciebie-wrozka Dagmaro 10.11.12, 20:39

Karty silnie wskazuja jakis rodzaj szkolenia,nauki:)wiec to jeszcze nie koniec:)

pozdrawiam:)
      • Gość: hellow Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.204.116.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.11.12, 19:43
        a moge prosic o wrozbe ogolna? co mnie czeka do konca roku? :) monika
        • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 20:06
          Moniko widze faceta wiedzacecgo czego chce,wrazliwego,silnie emocjonalny,namietny.

Maz bardzo dobry czas na realizacje planow i zamierzen,projektow,-sukcesy:)
          zwroc uwage na osoby w pracy,nie sa do konca szczere,ktos Cie tam rozczaruje,ale choc wyjdziesz z tego obronna reka i pogodzisz sie-niesmak pozostanie.Duzo sie nauczysz w tym czasie.Ale na plus:)
          • dla-ciebie-wrozka do Moniki:) 10.11.12, 20:09

> Moniko widze faceta wiedzacecgo czego chce,wrazliwego,silnie emocjonalny,namiet
            > ny.
            >
            > Maz bardzo dobry czas na realizacje planow i zamierzen,projektow,-sukcesy:)
            > zwroc uwage na osoby w pracy,nie sa do konca szczere,ktos Cie tam rozczaruje,al
            > e choc wyjdziesz z tego obronna reka i pogodzisz sie-niesmak pozostanie.Duzo si
            > e nauczysz w tym czasie.Ale na plus:)
          • Gość: hellow Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.204.116.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.11.12, 20:10
            a moge zapytac o mezczyzne, czy to chodzi o rafala? czy dobrze robie angazujac sie w ta znajomosc?
            • Gość: hellow Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.204.116.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.11.12, 20:46
              mozna sie przypomniec?:)
              a moge zapytac o mezczyzne, czy to chodzi o rafala? czy dobrze robie angazujac sie w ta znajomosc?
      • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 19:48
        Ogolem?
        wiec napisze tak
        jako piekna kobiet,w jakis sposob szczesliwa,mam wrazenie,ze wiesz o tym Jaosiu:) dobrze czujesz,Twoja intuicja dobrze Ci sugeruje:)

Karty wskazuja piekna kobiete,taki ideal kobiety:)pozdrawiam cieplo.
        • Gość: hellow Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.204.116.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.11.12, 19:52
          to bylo do mnie? mam na imie monika, temu pytam :)
          • Gość: katarzyna Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 20:06
            witam
            poprosze o wrozbe; co czuje do mnie Michał, czy bedziemy w zwiazku?
            dziękuje kasia
            • dla-ciebie-wrozka Katarzyna 10.11.12, 20:14
              Gość portalu: katarzyna napisał(a):

> witam
              > poprosze o wrozbe; co czuje do mnie Michał, czy bedziemy w zwiazku?

Kasiu dla Michala jestes kobieta najapiekniejsza,idealem kobiety,dajesz mu szczescie,moglby sie walsciwie nawet zareczyc:) ma takie mysli:))jest zadza,pragneinie,ale i jakies miedzy wami roznego rodzaju-sprzeczki ,godzenie sie,potem znow dobry czas:))ale duzo ,duzo milosci ,szczescia i spelnienia:)

> dziękuje kasia
        • dla-ciebie-wrozka do Joasi 10.11.12, 20:08

> Ogolem?
          > wiec napisze tak
          > jako piekna kobiet,w jakis sposob szczesliwa,mam wrazenie,ze wiesz o tym Jaosiu
          > :) dobrze czujesz,Twoja intuicja dobrze Ci sugeruje:)
          >
          > Karty wskazuja piekna kobiete,taki ideal kobiety:)pozdrawiam cieplo.
          • Gość: ja Re: do Joasi IP: *.sta.asta-net.com.pl 10.11.12, 21:05
            jeśli to do mnie to bardzo, bardzo miłe :), ale bardziej zależy mi na tym aby poznać opinie ludzi nie na temat mojej urody lecz charakteru gdyż mam wrażenie że ludzie odczytują mnie jako inną osobę niż jestem w rzeczywistości, ale mogę się mylić...
    • Gość: Gosia Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 10.11.12, 20:12
      Czy ułożę sobie jeszcze życie osobiste, spotkam miłość?
      dziękuję i pozdrawiam, Gosia
      • dla-ciebie-wrozka do Gosi 10.11.12, 20:33

Gosiu jestes bardzo piekna dbajaca o siebie kobiete.Mezczyzne / stawialabym nawet na dziecko/ poznasz kochana.bedzie Toba zachwycony,zakochany:)
        Ale nie mozesz zamykac sie w pancerzu,musisz zaczac dzialac:)Zyskasz wiele nowych doswiadczen,ale i spelnienie:)

posluchaj swego serca:)
        pozdrawaim:)

> Czy ułożę sobie jeszcze życie osobiste, spotkam miłość?
        > dziękuję i pozdrawiam, Gosia
        • Gość: Gosia Re: do Gosi IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 11.11.12, 18:27
          dziękuję
          ale trudno zacząć działać, jeśli stare sprawy nie dają się zakończyć
    • Gość: Joanna Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.alfanet24.pl 10.11.12, 20:20
      Czy kiedyś będę w szczęśliwym związku?
      Joanna
      • dla-ciebie-wrozka Joasiu 10.11.12, 20:37
        Joasiu swoje przeszlas,duzo smutku i zalu i nieszczerosci,zranienia:(boisz sie nastepnych ciosow,bolu,cierpienia...jeszcze ono sie ciagnie,siedzi w Tobie gleboko,bardzo sie zadreczasz:(

ale pojawi sie mezczyzna kochana,da Ci szczescie,milosc,spelnienie..tylko otworz ,gdy juz przezwyciezysz strach i smutek:(bo szczescie przyjdzie do Ciebie...
        pozdrawaim cieplo:)
        • Gość: Joanna Re: Joasiu IP: *.alfanet24.pl 10.11.12, 22:18
          Dziękuję za wsparcie :) A czy mogę zadać pytanie, kiedy ..... kiedy przyjdzie do mnie do szczęście?
          Pozdrawiam cieplutko :)

ale pojawi sie mezczyzna kochana,da Ci szczescie,milosc,spelnienie..tylko otworz ,gdy juz przezwyciezysz strach i smutek:(bo szczescie przyjdzie do Ciebie...
          pozdrawaim cieplo:)
    • dla-ciebie-wrozka Prosze o napisanie czy sie zgadza:) terazniejszosc 10.11.12, 20:45
      jezeli kogos pominelam,prosze ponowic pytanie.
      Za co z gory przepraszam
      Do kazdej odpowiedzi bede dopisywac imie oosby do ,ktorej kieruje odpowiedz,wtedy bedzie wam latwiej odczytac wiadOMOSC:
      POZDRAWIAM:)
      i dziekuje za zaufanie do moich kart:)))
      • Gość: Monika Re: Prosze o napisanie czy sie zgadza:) terazniej IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.12, 21:01
        Czy w najbliższym czasie zajdę w ciążę? Z góry dziękuję. Monika
        • dla-ciebie-wrozka Monika , 10.11.12, 21:10
          Moniko jeszcze nie w najblizszycm czasie,bo najblizszy to ten do miesiaca:) jeszcze troszeczke;)
          ale ciaze widac jak na dloni:)))bardzo silnie:)
          trzymma kciuki:))
          • Gość: Monika Re: Monika , IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.12, 19:15
            Dziękuję bardzo. Bardzo proszę o namiary na Panią.
            • Gość: do Moniki Re: Monika , IP: *.home.aster.pl 11.11.12, 19:22
              Moniko! wrózka Daria podała na siebie namiary, sa ponizej.
              • Gość: namiary na P.Darię Re: Monika , IP: *.home.aster.pl 11.11.12, 19:24
                allegro.pl/zapraszam-serdecznie-tarot-daria-i2785014647.html
                pozdrawiam :)
              • Gość: Monika Re: Monika , IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.12, 19:27
                Dziękuję nie czytałam wszystkiego.
                Pozdrawiam
                • Gość: ehhh Re: Monika , IP: *.xdsl.centertel.pl 15.11.12, 20:01
                  jacyś nie kumaci jestescie. ta pani juz nie wrózy ilez można pisac
    • butterfly130 Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 20:56
      Napisałam weryfikację wróżby. Mam jeszcze pytanko odnosnie Kamila.Jak będę wyglądać dalej nasze relacje ?Ja Anna
      • dla-ciebie-wrozka Ania 10.11.12, 20:59
        Aniu duzo szczescia,
        harmoni,
        poznania sie... dotarcia do siebie:) bardzo dobra karta:)
      • Gość: hellow Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.204.116.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.11.12, 21:04
        do 3 razy sztuka :) pytanie do wczesniejszej wrozby.
        • dla-ciebie-wrozka Monika 10.11.12, 21:08
          Moniko
          co mowi Twoja intuicja? kieruj sie nia:)
          Rafal dalby i da Ci i szczescie i zwiazek:-),ale wiem ze i tak posluchasz swojej intuicji:) masz ja bardzo silna:)
          pamietaj o niej:)
          • Gość: hellow Re: Monika IP: *.204.116.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.11.12, 21:37
            dziekuje za wrozbe i poswiecony czas.
            mysle ze w tej wrozbie cos jest...w pracy sporo zmian...czyli moze i na dobre mi to wyjdzie. a ze zawsze ktos zazdrosci i obgaduje to sie przyzwyczailam. szkoda tylko ze zazwyczaj to najblizsze osoby, ktorym ufamy :(
            co do rafala, to kazdy mowi ze jestem naiwna, ze powinnam sobie odpuscic ale serce mowi cos innego dlatego staram sie wszystko robic zeby bylo dobrze miedzy nami chociaz to trudna znajomosc z malymi szansami na przyszlosc.

pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego :) wiele usmiechu :)
            • dla-ciebie-wrozka Re: Monika 10.11.12, 21:54
              JA ROWNIEZ DZIEKUJE MONIKO:)
              powodzenia:))
    • Gość: Dorota Re: Zapraszam serdecznie;) IP: 31.99.73.* 10.11.12, 21:11
      Czy spotkam mezczyzne z ktorym zbuduje zwiazek? Czy karty pokazuja jaki to bedzie mezczyzna? Jakis krotki opis?
      Dorota
      • dla-ciebie-wrozka Dorota 10.11.12, 21:16
        A ja mysle,ze on juz jest:)tylko nie za bardzo wierzysz w niego:) a to facet uczuciowy,gotowy na zwiazek:) widzi w Tobie ,,ta ,,kobiete:)
        U Ciebie ciagle jakas udreka zwiazana z innym facetem,karzesz siebie za cos,chesz sie otworzyc,a jednak boisz sie kolejnych ciosow...nie win siebie za nic,idz do przedo,daj sobie szanse na szczescie...

idz za glosem serca..obudz je do milosci otworz...)
        • Gość: Klaudia Re: Dorota IP: *.xdsl.centertel.pl 10.11.12, 21:24
          Witam,
          Jakie bedzą relacje z Rafałem w tym miesiącu? czu będzie kontakt czy się odezwie do mnie?
          • dla-ciebie-wrozka klaudia 10.11.12, 21:27
            tak odezwie sie,ale jeszcze troszke potrwa.czuje jakis uraz,cos jakby zaszlo pomiedzy nami i nie konca umie to przegryzc:)tlumi swoje uczucia:) oddzielenie,ale odezwie sie sie do Ciebie,jest na to silna karta,daj mu tylko troche czasu,niech przegryzie ta swoja zlosc:)
            • Gość: Klaudia Re: klaudia IP: *.xdsl.centertel.pl 10.11.12, 21:32
              dziękuję:)
              • Gość: Klaudia Re: klaudia IP: *.xdsl.centertel.pl 10.11.12, 21:33
                W takim razie nie powinnam się pierwsza do niego odzywać? odezwie się ejszcze w tym miesiącu??
                • dla-ciebie-wrozka Re: klaudia 10.11.12, 21:43
                  odezwie:) nie wiem co sie pomiedzy stalo:)widac na jakas sprzeczke,chwilowe rozdzielenie,ALE ODEZWIE SIE:)
                  jezeli chcesz sie odezwac-zrob tak jak Ci serce dyktuje:)
                  • Gość: Klaudia Re: klaudia IP: *.xdsl.centertel.pl 10.11.12, 21:46
                    ma Pani racje chyba, troszkę się posprzeczaliśmy, albo raczej ja za dużo powiedziałam/ napisałam i może poczuł się urażony, ale sam nie chciał się tłumaczyc z tevo co powiedziałam.
                    • dla-ciebie-wrozka Re: klaudia 10.11.12, 21:52
                      on ma zal ,ale i wspomina was ciagle:) te dobre czasy,chwile:) i nadal ma uczucia:)
                      powiem Ci tak-jak czujesz zeby napisac-zrob to:)
                      zycie tak krotko trwa:)posluchaj siebie i zrob to co czujesz.)
                      • Gość: Klaudia Re: klaudia IP: *.xdsl.centertel.pl 10.11.12, 21:54
                        chciałabym się odezwać, ale nie moge, coś mi w środku nie pozwala...za często ja pierwsza się odzywałam. pierwszy powinien pokazać ze mu zależy choć troche.
                        • dla-ciebie-wrozka Re: klaudia 10.11.12, 21:59
                          zalezy i to bardzo:)
                          • Gość: Klaudia Re: klaudia IP: *.xdsl.centertel.pl 10.11.12, 22:01
                            jak narazie nie widze zeby mu zalezało. nei odzywa sie i ignoruje mnie
                            • dla-ciebie-wrozka Re: klaudia 10.11.12, 22:03
                              on sie z toba droczy:) chce pokazac,ze mial racje,jest obrazony,ale zalezy i wspomina i cierpi:)
              • Gość: ruda Re: prośba IP: *.mirasoft.pl 10.11.12, 21:42
                Ja też proszę o wróżbę:)Co z moim życiem uczuciowym?Pozdrawiam ciepło Irena.
                • dla-ciebie-wrozka Irena 10.11.12, 21:46
                  Irenko
                  a co sie stalo,ze tak bardzo boisz sie uczuc? niespelniona tesknota za kims:)
                  jakies smutki,zmaganie:)Boisz sie niepowodzenia choc samotnosc bardzo meczy:)

ostatnie karty mowia o tym,by przeszkoczyc ta brame i isc naprzod!
                  nie daj sie temu lekowi,badz soba,sciagni pancerz i wyjdz do ludzi:),a szczescie umiechnie sie do Ciebie:)))
                  • Gość: Irena Re: dziękuję i chciałam dopytać IP: *.mirasoft.pl 10.11.12, 22:28
                    co znaczy nie bać się i iść naprzód?Jestem w związku,ale zastanawiałam się nad odejściem,bo lepiej samemu niż uczucie bez wzajemności,tak cały czas odczuwam.Niby mówi,że kocha,ale jakoś tego ani nie widzę ani nie czuję.Właśnie i wychodzi,że niespełniona tęsknota,zmagania.Czyli chciałabym wiedzieć czy kocha mnie czy interesują go bardziej inne panie.Co mnie czeka?Byłabym wdzięczna gdybyś zechciała poświęcić mi jeszcze swój czas:)
                    • dla-ciebie-wrozka Irena 10.11.12, 22:41
                      Irenko ten zwiazek dal Ci wiele,wiele lekcji:) czegos sie nauczylas:)
                      isc naprzod-to zaczac cos nowego,jestes samotna i taka,,poraniona,, w tym zwiazku:(
                      on raz mowi,ze kocha,ale Ty w to nie wierzysz..ogolem w ogole nie wierzysz,ze ktos moze kochac:( takie wypalenie Irenko w Tobie:(
                      czy interesuja go inne kobiety?-nie jest do konca z Toba szczery:( niestety:(
                      karty mowia-stare zostaje zburzone-by zrobic miejsce dla NOWEGO:)! wybawienie...
                      w najblizszym czasie sama dojdziesz do wniosku,ze potrzebujesz transformacji w swoim zyciu...tak jakbys usuwala chorego zeba:)

trzymamm kciuki Irenko:)
                      • Gość: Irena Re: czyli IP: *.mirasoft.pl 10.11.12, 22:54
                        Bardzo dziękuje za wróżenie:)To fakt,jestem strasznie raniona w tym związku.Faktycznie nie wierzę żeby mnie kochał i Ty sama wróżko nie wyprowadzasz mnie z błędu.I jak rozumiem nadal jest zainteresowany innymi kobietami(może już sobie upatrzył?) czyli nie mam się co łudzić,że tylko ja dla niego coś znaczę?Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie:)
                        • dla-ciebie-wrozka irenka 10.11.12, 23:00
                          Irenko
                          wiesz co mi wychodzi? jest karta pokazujaca emocjonalne zdominowanie przez niego,uzaleznienie Ciebie,potem karta ,korzysci finansowe jakie on ma przy Tobie,od Ciebie,z tej relacji...
                          przykro mi:(
                          nie moge Ci mowic,co masz zrobic,to musi wyjsc od Ciebie...posluchaj siebie samej,swoic h mysli,pragnien,tego czego Ty chcesz?czego pragniesz:-)

daj znac,jak potoczyly sie Twoje losy:))
                          trzymakm kciuki Irenko.

Pamietaj,ze jestes silna,ze tyle juz przeszlas!dasz rade!
                          • Gość: Irena Re: bardzo dziękuje IP: *.mirasoft.pl 10.11.12, 23:15
                            za szczerość chociaż bolesną:)Musze się pozbierać i iść do przodu:)Jedno mi tylko powiedz,ale szczerze;czy on mnie kocha?czy ma już inną ?Rozumiem,że bardzo delikatnie dozujesz mi te wiadomości.Za to Ci również dziękuje,ale wolałabym znać szczerą prawdę co wychodzi w kartach.Zdaje sobie również sprawę,że nadużywam Twojej dobroci.I gdybym chciała Ci dać znać o sobie,to tutaj będziesz?
                            • dla-ciebie-wrozka Irenka podaj jego imie prosze 10.11.12, 23:16
                              napisz mi prosze jego imie:)
                              • Gość: Irena Re: podaję IP: *.mirasoft.pl 10.11.12, 23:23
                                Marian.Ja nie wiem jak Ci za to wszystko się odwdzięczyć:)Dobre słowo to za mało:)
                                • dla-ciebie-wrozka Irenka 10.11.12, 23:28

lubie ludziom pomagac:)on tak na prawde chcialby zyc z Toba w zgodzie,bardzo silnie tego pragnie-aby bylo dobrze,jemu tak po prostu jest wygodnie:)
                                  znow wyskakuje karta korzysci,karty takiego bezpieczenstwa,jakie mu dajesz:) ,harmonia i szczescie..jest Toba materialnie zainteresowany:(ale i Twoja zmyslowoscia.Lubi kobiety szczgeolnie te rzucajace sie w oczy uroda:)i znow karta i bogate:)))ale Irenko bedziesz miala sily,by odejsc:)
                                  nie zosatniesz...meczysz sie,dusisz...;(on Cie w jakis sposob zadrecza,blokuje,zamyka w sobie...tak jakby tkwil w jakims labiryncie:???
                                  • Gość: Irena Re: dziękuję bardzo dobra IP: *.mirasoft.pl 10.11.12, 23:40
                                    kobieto:)Dużo czasu mi poświęciłaś.Miłości nie ma, nawet karty o tym ani mru mru:)I dziwne,że jeszcze nie ma nikogo na oku,bo trzy tygodnie temu miał.Nie mogę uwierzyć,że tak trafnie odczytujesz karty.Dziękuję bardzo,oby Twoje dobre uczynki zostały nagrodzone:)
                                    • dla-ciebie-wrozka Irenko 10.11.12, 23:47
                                      to przede wszyskim zasluga energii:-)karty nawiazuja ja z kazda osoba ,ktorej wroze:)
                                      nie marnuj sie dluzej dosc DRECZENIA!
                                      JESTES POOBIJANA W TYM ZWIAZKU:( dusisz sie,a on kwitnie.

karty na nowego faceta sa kochana:) nawet BARDZO DOBRE:)gwiazda:)
                                      bedziesz jeszczes szczesliwa,ale aby do tego doszlo musisz ,uwolnic sie od leku:)!!!
                                      • Gość: Irena Re: jesteś kochana IP: *.mirasoft.pl 10.11.12, 23:54
                                        że mnie tak wspierasz dobrymi słowami:)Naprawdę bardzo,ale to bardzo Ci dziękuję dobra kobieto i bądź szczęśliwa :)
                                        • dla-ciebie-wrozka Re: jesteś kochana Irenko 11.11.12, 00:01
                                          IRENKO ODZEWIJ SIE DO MNIE daj znac co zrobila,jak potoczyly sie Twoje losy.
                                          powiem Ci,ze z wszystkich ludzi tutaj na forum,Twoje karty byly najciezsze:( bylo tylu bolu i smutku,ze az mnie serce sciskalo:(
                                          pozdrawiam otulam dobrymi myslami i wiara,
                                          nie zmarnuj swojego zycia:) zyje sie tylko raz:) MY GRAMY W NIM GLOWNA ROLE:))
                        • Gość: Magda Re: czyli IP: *.com.pl 15.11.12, 11:21
                          Czy bede miala w przyszlosci jakikolwiek kontakt z joanna? Spotkalysmy sie w banku. Ona byla kasjerka a ja klientka. Bardzo mi pomagała a potem zaczela zagadywac. od 2 lat jej nie ma - urodzila dziecko i nie ma z nia zadnego kontaktu
                          Ja magda. ona asia
                          • Gość: pytajaca Re: czyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 11:48
                            jak u was ze sprawdzalnoscia u tej pani?
                      • sasha0409099 Re: Irena 13.12.12, 18:00
                        Czy stworzymy szczesliwy zwiazek? Natalia i phillip..dziekuje i czekam na odp
        • Gość: Dorota Re: Dorota IP: 31.99.73.* 10.11.12, 21:33
          Ja jestem slepa, podobno kobiety maja intuicje a ja nigdy nie zauwazam mezczyzn zainteresowanych mna. No chyba, ze przyjda i zaprasza mnie na randke. Dlatego potrzebuje krotkiego opisu.
          Przyznaje, ze byl)w moim zyciu mezyczyzna w ktorym bylam bardzo zakochana. Nie zranil mnie az tak bardzo ale w moich myslach pozostaje idealem mezczyzny.
    • butterfly130 Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 21:34
      Czy Kamil powie mi lub napisze o swoim uczuciu, a może on kogos innego kocha?To dlaczego raz ogląda sie za mną innym razem unika tj mnie nie znał?Dzięki i pozdrawiam
      • dla-ciebie-wrozka Ania 10.11.12, 21:40
        on wie do czego dazy i nie spocznie nim tego nie osiagnie:)
        mysli i pomysly naplywaja z predkoscia swiatla:)GLEBOKA WRAZLIWOSC;
        on zna swoje cele i wie o co walczy:)
        bedzie sie coraz bardziej otwieral,rozwijal:)bedzie wiecej bezpieczenstwa i stabilizacji pomiedzy wami:)tylko musisz ZAUFAC ANIU:)tego nie jestes do konca pewna,musisz zmienic nastawienie:)
        • Gość: gość Pytanie;) IP: *.ip.shentel.pl 10.11.12, 21:55
          Prosze mi odpowiedzieć,czy dostane w poniedziałek od Artura hm hm:) kwiaty?
          Pozdrawiam!
          Beata
          • dla-ciebie-wrozka Beata 10.11.12, 22:02
            TAK:))dostaniesz:)i nie tylko bo ten poniedzialek w niesie w Twoje zycie wiele ,wiele dobrego:)nowy poczatek,wyzszy poziom :))
            • Gość: gość odp. IP: *.ip.shentel.pl 10.11.12, 22:06
              Na pewno dam tu znać,czy sie sprawdziło;)
              dziękuję:)
          • Gość: pytająca Re: Pytanie;) IP: *.dynamic.mm.pl 10.11.12, 22:03
            Dobry wieczór, czy spotkam sie z rafałem / ? kiedy ? Renata
            • dla-ciebie-wrozka Renata 10.11.12, 22:05
              Renato tak spotkacie sie :)
              widze tutaj zauroczenie,poczatki zakochania:) taka poczatkujaca milosc:) on chcialby juz sie spotkac:)
              mysle,ze bedzie dosc szybko:) w grudniu widze juz wiecej,,czulosci,,pomiedzy wami:)jednosci,milosci:)
              • Gość: pytająca Re: Renata IP: *.dynamic.mm.pl 10.11.12, 22:11
                Dziękuje za te mile slowa, jestem zaskoczona, bo ów Pan nie ma dla mnie czasu, praca i praca oraz syn.
            • Gość: Klaudia Re: Pytanie;) IP: *.xdsl.centertel.pl 10.11.12, 22:12
              miał rację? -raczej racji nie miał bo to był w zasadzie tylko mój monolog, powiedziałam mu parę słów co myślę, on nawet sie nie bronił żadnymi argumentami tylko przyznał ze mam rację
              • dla-ciebie-wrozka Re:klaudia 10.11.12, 22:23
                on mysli Klaudiu,ze mial racje:)ale wspomina teskni i mysli:) ....))
                • Gość: Klaudia Re:klaudia IP: *.xdsl.centertel.pl 10.11.12, 22:31
                  MIał rację w kwestji sprzeczki?
                  -troche mi to nie pasuje bo tak jak powiedziałam on sie ze mną nie kłócił, tylko ja miałam dość jego zachowania, ignorowania i powiedziałam dośc, npowiedziałam parę słów co myślę na co on że mam rację
                  • dla-ciebie-wrozka Re:klaudia 10.11.12, 22:33
                    w jego wyobrazeniu on uwaza,ze mial racje.
                    Ty uwazasz ,ze Ty o to mi chodzi:)
    • butterfly130 Re: Zapraszam serdecznie;) 10.11.12, 22:12
      Mam jeszcze takie pytanko odnosnie mojej córki Karoliny.Chodzi do I klasy.Jak wyjdzie ocenowo i z zachowaniem na koniec roku?
      • dla-ciebie-wrozka Butterfly 130 10.11.12, 22:20
        kochana..
        bardzo chcialabym Ci odpowiedziec,ale mam jedna zasade-
        nie stawiam tarota dzieciom,
        wybacz prosze:)
        • Gość: gosc Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 22:23
          Droga Wróżko,

Czy to co czuje do mnie Paweł to coś poważnego ? będzie z tego długoletni zwiazek?

Pozdrawiam,
          Karolina
          • dla-ciebie-wrozka Karolina 10.11.12, 22:31
            Bardzo sie jemu podobasz jako kobieta,ale wczesniej jest jakies zawieszenie w uczuciach.
            Ta relacja bedzie sie toczyc jak kolo fortuny:) doslownie.
            nie wiem dlaczego on mysli,ze dla niego jestes niedostepna?:)
            choc idealem jestes kobiety w jego oczach:)bardzo by chcial,ale sie boi:)
            • dla-ciebie-wrozka Re: Karolina 10.11.12, 22:32
              potem ..przyjemnosc ogromna:)))
              • Gość: gosc Re: Karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 22:55
                Przyjemnosc ;) ..... nie wiem czemu sie boi.... staram sie mu dac do zrozumienia ze mi zalezy ale tez nie chce za bardzo sie obnazac .... a zawieszenie juz kiedys bylo ale mam nadzieje ze powroci.... przyjemnosc mi sie kojarzy z namietnoscia i to juz jest.... ale czy moge dopytac czy przyjdzie i milosc z jego strony... ;) bo u mnie juz kielkuje takie wlasnie uczucie do niego, wrecz nawet kwitnie ;)
                Pozdrawiam i dzikękuję za poświęcenie czasu mojej skromnej osóbce ;)
                • dla-ciebie-wrozka Re: Karolina 10.11.12, 23:02
                  tak,ale on ciagle czyms sie tam zadrecza,cos go meczy..musi przeciac to co bylo,cos sie za nim wlecze w jakis sposb,potem uczucie przyjdzie z ogromna sila:) ale musi dokonac kilka ciec:)
                  • Gość: gość Re: Karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 23:16
                    Dziekuje jeszcze raz :))) no to teraz nic tylko czekac ;p i mam nadzieje ze to potem szybciutko stanie sie tu i teraz :D milego wieczorku i duzo duzo pozytywnej energii :)
                    • dla-ciebie-wrozka Re: Karolina 10.11.12, 23:23
                      i Tobie rowniez.:)POZDRAWIAM:)
    • Gość: MS Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.12, 22:55
      Witam cieplutko,chciałabym zapytć o perspektywy zawodowe,za miesiąc kończy mi się umowa , nie wiem co dalej,jak postrzegają mnie przełożeni?Pozdrawiam serdecznie , Małgosia
      • Gość: IK Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.12, 22:57
        Dobry wieczór , moje pytanie dotyczy sfery osobistej,przede mną rozwód, jak to sie potoczy,czy ułożę jeszcze sobie z kimś życie? Ilona
        • dla-ciebie-wrozka Ilona 10.11.12, 23:07
          gdzies wkradaja sie karty z przeszlosci-i widac zdrade:(ciezka przeszlosc,tak jakby wszytsko zespula..

zostalas zraniona,ale dasz rade,zrobisz takie ciecie,tak jakbys pozbywala sie tego co Cie zadrecza,tak jakbys miala powstac na nowo sie odrodzic i kochana...As Pucharow sie klania:)
          bedziesz szczesliwa z nowym facetem:)
          pozdrawiam cieplo:)
      • dla-ciebie-wrozka Malgosia 10.11.12, 23:04
        Malgosiu
        przedluzenie o prace widze:)
        do tego bedziesz szczesliwa ,bedzie dobry czas zawodowy.Nie masz zadnych tutaj niemilych niespodzianek:-) silna dobra karta na TAK!
        • Gość: MS Re: Malgosia IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.12, 23:52
          Przepraszam,że zawracam Pani głowę i zajmuję czas,napisała Pani,że przedłużenie umowy będzie , jednak pewna rzecz nie daje mi spokoju,mam wrażenie,że w tej pracy nie do konca jestem oceniana i traktowana tak,jak to być powinno,toche tutaj jakby wyraźnego dystansu,jakiejś takiej..pobłazliwości , obgadywania za plecami, niekomfortowo sie z tym czuję i nie wiem,co o tej sytuacji mysleć..:/
          • dla-ciebie-wrozka Re: Malgosia 10.11.12, 23:58
            ok spawdzamy
            karty mi pokazuja,ze Ty panujesz nad tym wszytskich,tak jakbys sie do niczego nie wtracala.
            Ja nie widze,aby byl jakis dystans,widze bardziej,ze masz tak jakby swoje ,,klike,,ludzi z ktorymi jestes na swoj sposob zgrana.i znow karty pokazuja,ze trzymasz sie z dala od intryg,plotek i roznego rodzaju ,,swinstw,,:)
    • Gość: Gość forum Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 23:03
      Witam serdecznie.
      Mam pytanie dotyczące mojej kariery zawodowej. Pod koniec roku kończy mi sie umowa o pracę. Jak potoczą sie dalej moje losy, czy zostane w miejscu w którym obecnie pracuję, jak widzą mnie przełożeni? Dziękuję Aneta.
      • dla-ciebie-wrozka Aneta 10.11.12, 23:10
        Aneto szczerze ? to Twoje losy sa jeszcze omawiane:( nie zostala jeszcze podjeta decyzja:(niestety.
        karty bardziej wskazuja,ze odpowiedz nie bedzie zbyt dobra,ale Ty znajdzesz dobra prace,przez jakies kontakty,ktos Ci w tym pomoze...i bedziesz spelniona nowej pracy.
        przykro mi bardzo,wolalabym pisac lepsze prognozy.:(
        • Gość: Gość forum Re: Aneta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 23:13
          Bardzo dziekuję. A jak widzi Pani moje życie uczuciowe?
          • dla-ciebie-wrozka Re: Aneta 10.11.12, 23:19
            WIDZE faceta na stanowisku,nie wiem czy on ma jakis kontakt z zagranica:) wladzczy dobrze sytuaowany facet,odwazny,gotowy na milosc na zwiazek na milosc na wiele rzeczy:)
            on sie,gdzies tam boi,ze Ciebie moglby stracic? ze tak do konca,nie chcialabys z nim byc,a on tak skrycie podkochuje sie w Tobie.::))

biedny:))

• Gość: Gość forum Re: Aneta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 23:35
              Bardzo dziekuję za odpowiedź.
              Mam jeszcze jedno pytanko. Mam jutro ważne spotkanie z bardzo bliską mi osobą jak ono sie potoczy?
              • dla-ciebie-wrozka Re: Aneta 10.11.12, 23:40
                widze jakies przeszkody jaaiwce sie jako nie do pokonania:(
                jakis twoj wewnetrzny strach przed niepowodzeniem?:)
                masz jakies zle przeczucia?:)najlepiej wycofalabys sie jeszsze dzis:)jestes jakas zablkowana,boisz najgorszego,
                karty radza bys kazda negatywna mysl-zamienila na pozytywna:)ogolem spotkanie bedzie dobre:) ale musisz pozbyc sie tych negatywnych mysli,oczekiwan,bo moga wszytsko zespuc:)
                powodzenia:)
                • Gość: Gość forum Re: Aneta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 23:49
                  Bardzo serdecznie dziekuję. Poprzednia wróżba trafiona w dziesiątkę.
                  Pozdrawiam
                  • dla-ciebie-wrozka Re: Aneta 10.11.12, 23:54
                    JA DZIEKUJE ZA ZAUFANIE:)
                    ANETKO WSZYTSKIEGO DOBREGO:)
    • Gość: MS Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.12, 23:13
      Serdecznie dziękuję za dobre słowa :-) , mam też ogromną prośbę odnośnie życia uczuciowego , formalnie jestem jeszcze mężatką,ale spotykam się z kimś,z męzem łączy mnie tylko dziecko , czy ten mężczyzna to ktoś na resztę zycia,czy może ktoś inny się jeszcze pojawi?nie chciałabym popełnić kolejnego błędu..
      Małgosia
      • dla-ciebie-wrozka Malgosia 10.11.12, 23:22
        Malgosiu Ty przy nim ,,obudzilas,,sie na nowo do zycia:) duzo tutaj pragnien,pozadania:) ale i jestes bardzo rotropna:),ale bedzie tez inny facet,ktory namiesza pomiedzy wami w pewien sposob:) i dopiero ten nowy da Ci calkowite spelnienie:)),nowy poczatek:-) taki jaki chcialabys bardzo:)
        • Gość: MS Re: Malgosia IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.12, 23:30
          Ho, ho...będzie się działo jednym słowem ;-) , a czy mogę dopytac tylko o czas i okoliczności tego poznania?Kto to taki? Nie chciałabym ,aby cos ważnego mi umknęło...
          Małgosia
          • dla-ciebie-wrozka Re: Malgosia 10.11.12, 23:31
            kochana nie okreslam czasu w tarocie,bo sprawa bardzo nierowna,moge zapytac czy bedzie to w tym miesiacu ?
            • dla-ciebie-wrozka Re: Malgosia 10.11.12, 23:32
              Malgosiu karty wskazuja bardziej na grudzien na taki nowy poczatek:)
          • Gość: MS Re: Malgosia IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.12, 23:32
            Ten mój facet, to Sławek :-)
            • dla-ciebie-wrozka Re: MS 10.11.12, 23:35
              bardzo ladne karty :)
              same dobre karty:)
              duzo uczuc,zaspokojenia,nowego poczatku,facet zaangazowany,ktory potrafi obdarowac kobiete :) i wiele wiele wiele radosci i przyjemnosci i wymiany energi uczuciowej jak i seksualnej:)
              • Gość: MS Re: MS IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.12, 23:44
                Serdecznie dziekuję za pożwięcony czas,mam nadzieje,że wróżby sie spełnią,zwłaszcza takie wróżby...Pozdrawiam
                Małgosia
    • Gość: Małgorzata Re:Zapraszam serdecznie-pytanie do kart IP: *.31.62.13.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.11.12, 23:25
      Dokładnie 1 tydz.i 3 dni temu poznałam fajnego mężczyznę. Bardzo chciałabym wiedzieć czy on traktuje nasz związek poważnie czy jest to dla niego przygoda, przelotny romans czy może jednak jest w stosunku do mnie szczery i jest możliwość w przyszłości zbudowania na trwałe wspólnego związku.
      • dla-ciebie-wrozka Malgosia poprosze o imie faceta;) 10.11.12, 23:30
      • gosia.1.k Re:Zapraszam serdecznie-pytanie do kart-Małgorzata 11.11.12, 00:03
        Mężczyznę którego poznałam nazywa się Zdzisław. Poznałam go przez przypadek. Umieram z ciekawości co karty mówią na to wszystko.
        • dla-ciebie-wrozka Gosia.1.k 11.11.12, 00:10
          no i juz wypada karta nowy poczatek:)facet taki ognisty,dynamiczny,odwazny:)przekroczylby kazda granice:)takie uczucie harmoni nosi w sobie:)jestes dla niego wyzwaniem Gosiu.9 nie lada wyzwaniem,ale jest w stanie stanac na wysokosci zadania:)
          ogladym dalej:)
          duzo,duzo przyjmenosci:) zaspokojenia,energi i seksu:)gdzies tam strach,ze sie nie uda,ze to jak marzenie:) strach przed niepowodzeniem i roztropnosc:) trzeba odgonic te zle mysli:) bo te dobre juz sie wypychaja na swiat:)
          • Gość: Małgorzata Re: Gosia.1.k IP: *.181.147.6.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.12, 00:16
            Gdybym tylko mogła dopytać czy Zdzisław myśli o mnie poważnie, jest szczery w stosunku do mnie i czy jest szansa na wspólny związek. Nurtuje mnie jeszcze to dlaczego jestem dla niego prawdziwym wyzwaniem.
            • dla-ciebie-wrozka Re: Gosia.1.k 11.11.12, 00:24
              Gosoi bo on nadal nie dowierza:)
              czy mysli?tak:)
              szansa na wspolny zwiazek tak.)

szczery-tak!
              jak ciebie postrzega? karta CESARZOWA! najlepsza z kart:) jestes jego idealem kobiety:)
              • Gość: Małgorzata Re: Gosia.1.k IP: *.181.147.6.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.12, 00:33
                Bardzo Ci dziękuję za wróżbę.Będę się modlić o to aby się spełniła.Sama nie dowierzam temu wszystkiemu. Dziękuję Ci za wszystko.
                • dla-ciebie-wrozka Re: Gosia.1.k 11.11.12, 00:35
                  Gosiu otworz sie na nia i uwierz:) wtedy sie spelni:-) przyciagaj te mysli do siebie,ze bedzie dobrze:)dobranoc:)
    • Gość: Dorota Re: Zapraszam serdecznie;) IP: 31.104.214.* 10.11.12, 23:40
      Pytanie dotyczy spraw zawodowych. Wystapilam o przeniesienie do innego oddzialu mojej firmy w innym miescie. Moj obecny szef nie wydaje sie zadowolony. Wogole moje kontakty z obecnym szefem zawsze byly dla mnie troche dziwne i nadal sa. Podejrzewam, ze podobam sie jemu lub podobalam sie ale nie jestem tego pewna, bo nigdy nasze kontakty nie przekroczyly lini zawodowej.
      Czy uda mi sie przeniesc?
      • dla-ciebie-wrozka Dorota 10.11.12, 23:44
        ja widze ,ze tak:) bedzie duze zadowolonie zwiazen z tym przeniesieniem:)
        ale teraz chce jeszcze podpatrzec tego szefa:)bo mi karty wyszly,ze on tak jakby bardzo chcial Cie tam zatrzymac:)ma taka miete do Ciebie.
        tak .Twoj szef no nie da sie ukryc...karta Diabel:)zmyslowosc,seksualnosc.)
        oj trzymal on by Cie ramionach,trzymal:))
        • jakkolwiek243 jak to jest 11.11.12, 00:08
          Dobry Wieczór :)
          Czy jest sens pakować się w jakąś głębszą relację z Panem Maćkiem, czy odpuścić sobie. Gdyż raz mam wrażenie, że ten mężczyzna chciałby a boi się a raz, że ma mnie daleko gdzieś.

Pozdrawiam!
          • dla-ciebie-wrozka Re: jak to jest po prosze o twoje imie:) 11.11.12, 00:12
            • jakkolwiek243 Re: jak to jest po prosze o twoje imie:) 11.11.12, 00:18
              Ups ;)
              Ania.
          • dla-ciebie-wrozka Aniu 243 11.11.12, 00:30
            Aniu jest:)duzo tu wychodzi uczuc,spelnienia,milosc,czulosc,opieka ..Aniu,on nie boi sie Ciebie,ale zaangazowania:) boi sie ,ze uzalezni sie od Ciebie:) takiej obsesji:) na twoim punkccie:)on bardzo pragnie by miedzy wami bylo dobrze,ale to taki typ faceta-robi jeden krok do przodu i dwa do tylu:)on ciagle mysli,ze nie jest zbyt dobry,ze nie sprawdzi sie,boi sie niepowodzenia:)
            ale karty macie na prawde na tak:)
            • jakkolwiek243 Re: Aniu 243 11.11.12, 00:39
              Bardzo cieszy mnie ta odpowiedź :)

Odnoszę wrażenie, że wcześniej bardzo się na kimś przejechał i to też sprawia, że jest ostrożny. Aczkolwiek coś z tymi krokami do tyłu jest. Bo raz jest dobrze, a raz ciężko powiedzieć. Ale jestem cierpliwa ;)

Dziękuję!!!
    • dla-ciebie-wrozka niedziela odpowiadam na pytania 11.11.12, 00:34
      dziekuje za pytania i zaufanie.
      Jutro w godzinach wieczornych odpowiem na reszte pytan.
      Pozdrawiam i Dobranoc:)
      • Gość: ZXC Re: niedziela odpowiadam na pytania IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.12, 11:24
        Dzień dobry , wniosłem pozew o rozwód , jak dalej ułoży sie moje życie?
        Pozdrawiam , Sławomir
        • dla-ciebie-wrozka Slawomir 11.11.12, 13:28
          Do rozwodu dojdzie:) to widac silna karta wieza:)
          jakis czas bedzie taka pustka,troche rozczarowania,smutku, pozniej juz tylko lepiej:)narazie nosisz w sobie wiele bolu,zalu,cierpienia,nie wierzysz nawet w milosc-tak dokladnie mowia karty:),ale wyjdziesz z tego...kwestia czasu:) jeszcze Ci serce drgnie na widok kobiety:)ktora pojawi sie,wynagrodzi caly dotychczasowy bol:)
          Daria.
          • Gość: ZXC Re: Slawomir IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.12, 13:55
            Dziękuję bardzo , obecnie spotykam sie z kimś , czy to ta właściwa kobieta,czy ma pani jeszcze jakąś na myśli?
            • dla-ciebie-wrozka Re: Slawomir,podaj imie tej kobiety:) 11.11.12, 14:10
              • Gość: ZXC Re: Slawomir,podaj imie tej kobiety:) IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.12, 14:14
                Ma na imię Małgorzata .
                • dla-ciebie-wrozka Slawomir 11.11.12, 14:22
                  Slawku nie to nie ona:) z Malgosia widze u was silny kontakt(mailowy,smsowy,telefoniczny),ale ogolem widze obok Ciebie samotnosc:(
                  ale i moc -ze nowa kobieta pojawi sie na drodze:)bedzie:)
                  • Gość: ZXC Re: Slawomir IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.12, 14:27
                    Rzeczywiście utrzymujemy intensywny kontakt sms owy i telefoniczny z racji tego ,ze mieszkamy 70 km. od siebie i kontakt osobisty mamy 1-2 razy w tygodniu , to dla niej złożyłem dokumenty rozwodowe i z nia planuję przyszłośc :-) , także zmiane miejsca zamieszkania.
                    • dla-ciebie-wrozka Re: Slawomir 11.11.12, 14:36
                      Slawku daj za jakis czas znac,jak Ci sie zycie ulozylo ok?:-)
                      pozdrawiam serdecznie:)

• Gość: viscoplast Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.toya.net.pl 11.11.12, 09:59
      czy mogłabym mi Pani powrożyć przez mail? Ponieważ nie chciałabym sie z czyms zdradzic na forum. Z gory dziekuje :)
      • Gość: Kasia Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 10:53
        Ddzien dobry, czy w najblizszym czasie cos drgnie u mnie w uczuciach,
        obecnie jestem sama? Kasia pozdrawiam
        • dla-ciebie-wrozka kASIA 11.11.12, 13:31
          TAK KASIU:)
          cudowna karta
          As Pucharow:)
          wspaniala wiadomosc.) silna i bardzo pewna:)
          powodzenia
          Daria
      • Gość: liki Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.kielce.vectranet.pl 11.11.12, 10:57
        Witam Wróżko - chciałabym zapytać czy wyjadę i spotkam się z R. a jeśli tak to co z tego wyniknie dalej pozdrawiam Monika ps. z góry bardzo dziękuję za odpowiedź))))
        • Gość: liki Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.kielce.vectranet.pl 11.11.12, 11:10
          imię faceta - Reynaldo ))
          • Gość: Re Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.kielce.vectranet.pl 11.11.12, 11:16
            chciałabym wiedzieć czy poznam bliżej Michała i czy coś z tego wyniknie ? a jeśli poznam go bliżej to w jakich okolicznościach - przepraszam jeśli pytam o zbyt wiele pozdrawiam serdecznie R.
            • Gość: Re Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.kielce.vectranet.pl 11.11.12, 13:45
              pzrepraszam zapomniałam podać imię Renata , mam nadzieję że mi Pani jednak odpowie chciałabym wiedzieć czy poznam bliżej Michała i czy coś z tego wyniknie ? a jeś
              > li poznam go bliżej to w jakich okolicznościach - przepraszam jeśli pytam o zby
              > t wiele pozdrawiam serdecznie R.
              • Gość: GOSIA Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.12, 13:51
                Witam serdecznie , czy widac w kartach rozwód mój i męża w przyszłości?
                Małgorzata i Paweł
                Pozdrawiam
                • dla-ciebie-wrozka GOSIA 11.11.12, 13:55
                  nie:)
                  Malgosiu jestes idealem kobiety dla Pawla:) ODPOWIADASZ JEMU POD KAZDYM WZGLEDEM:) ,uczuciowo,erotyki,intelektualnie:)
                  zwiastuje waszej relacjo bardzo dobra karta:)slonce
                  POZDRAWIAM
                  • Gość: GOSIA Re: GOSIA IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.12, 13:58
                    No niestety pomyliła się Pani i to bardzo, rozwód to juz kwestia czasu,chciałamdowiedzieć się tylko kiedy do tego dojdzie,bo nasze małżeństwo nie istnieje juz praktycznie od dawna,każde z nas wiedzie swoje życie...przykro mi bardzo,pozdrawiam
                    • dla-ciebie-wrozka Re: GOSIA 11.11.12, 14:09
                      Gosiu ja nie widze zakonczenia tego malzenstwo.
                      niestety.
                      pomimo tego co jest-nadal duzo dla niego znaczysz.
                      przykro mi,ale rozwodu nie widac.
                      • Gość: GOSIA Re: GOSIA IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.12, 14:14
                        Zastanawiam się,może tu w kartach pojawił się mój "przyjaciel" ,nie mąż , imię ma inne , ale wtedy wszystko by pasowało.
                        GOSIA
                        • dla-ciebie-wrozka Re: GOSIA 11.11.12, 14:19
                          w kartach widzialam ciebie i oczy mezczyzny,dla ktorego jestes WSZYSTKIM:)
                          kobieta Cesarzowa:) duzo uczuc,milosci i slonce:)
                          ale nie widze rozowdu kochana.widze tego kogos obok Ciebie,ktos kto daje Ci uczucie,przy kim czujesz sie ,,spelniona,,:)takie szczescie.
                  • Gość: Z Re: GOSIA IP: *.icpnet.pl 11.11.12, 14:13
                    Witam. Chciałbym zapytać, jak dalej potoczy się moje małżeństwo? Zbyszek
                    • dla-ciebie-wrozka Zbyszek imie zony prosze 11.11.12, 14:17
                      • Gość: Z Re: Zbyszek imie zony prosze IP: *.icpnet.pl 11.11.12, 14:20
                        Justyna
                        • dla-ciebie-wrozka Re: Zbyszek 11.11.12, 14:30
                          Zbyszku widze tak
                          -jakbyscie zaczeli na nowo,wybaczyli sobie wszystko.uwolnili od lekow i blokad,doszli do wniosku,ze warto usunac wszystkie przeszkody,blokady by sprobowac ponownie,bo narazie duzo smutku,chci chcesz walczyc,chcesz sprobowac,masz swoje cele...
                          widze duzo napiec,niejasnosci,smutku,tak jakby wdarla sie trzecia osoba pomiedzy wam:(
                          apatia,zazdrosc...

WIDAC rozwiazanie:)jestes w stanie walczyc:)
                          • Gość: Z Re: Zbyszek IP: *.icpnet.pl 11.11.12, 14:36
                            a czy mam szansę na związek z inną kobietą?
                            • dla-ciebie-wrozka Re: Zbyszek 11.11.12, 14:42
                              jezeli bedziesz umial dokonac ciec -to tak:)
                              musisz tylko umiec,wtedy czekaja Cie zmiany na plus:)
                              choc widze,ze jezeli o malzenstwo chodzi-to juz sie raczej poddales,odpusciles,chcesz odejsc...
                              i pozniej pojawia sie kobieta uczuciowa,prawdziwa ciepla,dobra:) ktora potrafi kochac:)
              • dla-ciebie-wrozka Renata 11.11.12, 13:52
                tak Reniu poznasz Michala blizej,mam takie wrazenie jak byscie jakis czas trzymali to w tajemnicy:) duzo duchownosci,tak jakbyscie mieli na jakies imprezie zwiazanej z kosciolem,ksiedzem blizej sie poznac:)to bedzie poczatakiem czegog nowego:)i dosc szybko przerodzi sie w silna znajomosc:)moha byc pewne jakies zawieszenia,ale potem duzo spelnien:)
                pozdrawiam
                Daria
        • dla-ciebie-wrozka Monika 11.11.12, 13:35
          Moniko
          szanse na wyjazd masz mocne,ale za kazdym razem jak juz chcesz,to zaczynasz sie zastanawiac naf ta decyzjs,wahac,potem pojawiaja sie przeszkody,zaklocenia,ktore jakby nie dopuszczaja do wyjazdu,na koncu-spotkanie z R.i pozytywna zmiana w zyciu:) na plus,tak jakbys wreszcie uwierzyla,ze jednak udalo sie!co wyniknie-romans,milosc powiedzialabym nawet widze ksiedza:)szczescie,poznanie,harmonia:)ale obecnie duzo przeszkod,ktore uda sie pokonac.
          pozdrawiam
          Daria
          • Gość: lovely WRÓŻBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 13:39
            Witam... Chciałabym się dowiedzieć co karty mówią o mojej sytuacji miłosnej ... Czy widać kogoś kto mnie pokocha ... Czy jest dla mnie nadzieja w tej kwestii ? Z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź. Mam na imię Karolina
            • dla-ciebie-wrozka Karolina 11.11.12, 13:47
              obecnie-wiele cierpienia:( bolu,zamkniecia,lizenia ran...mamy jeszcze zawieszenie w uczuciach niestety.
              sprawdzam dalej-pozniej duzy kontakt mailowy,sms,telefon,duzo duzo przyjemnosci i karta mowiaca-posluchaj siebie,idz za glosem serca...uczucie nadejdzie:)
              pozdrawiam
              Daria
              • Gość: lovely Re: Karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 13:59
                tak jest .... ale staram sie być silna ... a czy ten kontakt wyjdzie od niego.... nie chcialabym podawac imienia ale powiem ze to Koziorozec ... uparty, zamkniety w sobie ale z drugiej strony wierny i oddany Koziorożec ... Czy warto na tego Koziołka poczekać Droga Dario ? nawet jakby to miało trochę potrwać ....
          • Gość: liki Re: Monika IP: *.kielce.vectranet.pl 11.11.12, 13:42
            bardzo dziękuję za odpowiedź - faktycznie co mam wyjechać to masa przeszkód w mojej głowie nie do pokonania - ale cieszę sie że finał tak pozytywny )))
            • dla-ciebie-wrozka Re: Monika 11.11.12, 13:49
              swoje przejdziesz:) na koncu widze karte kaplana:) i kochankow:) wiec tylko dobrze:),
              wiesz jest takie powiedzenie-droga do szczescia zawsze prowadzi prze kamienie na drodze,gdy je przeneisiemy-wygrywamy:)
              przejdziesz przez to wszystko:) dasz rade:) milosc jest sila:) ty ja w sobie nosisz:)
      • dla-ciebie-wrozka Viscoplast 11.11.12, 13:29
        niestety przykro mi,narazie nie moge podac adresu mailowego:(przepraszam.
        ale na dniach otwieram swoja oficjalna strone:) wiec dam namiary.
    • Gość: Gosc12 Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.access.hol.gr 11.11.12, 11:21
      Interesuje mnie moja sytuacja finansowa a pytanie - kiedy bedzie poprawa :) Barbara 17-11-62, dziekuje za poswiecony czas :)
      • dla-ciebie-wrozka Barbara 11.11.12, 13:40
        Bearbaro widze tutaj duzo samtnosci,takiej walki samej zadreczanie siebie samej,tak jakbys ciagle mowila-jestem beznadziejna nic mi sie nie udaje:(SAMA SIEBIE KARZESZ ZA COS;ZA JAKIS WYBOR;brak zdecydowania lub dokonany wybor:( czujesz sie jak ofiara...
        popatrzymy dalej...
        sytuacja polepszy sie,ale jeszcze nie teraz.Pomoze Ci odwazny,mocny facet,ale to jeszcze troche do tego czasu.on tak jakby uwolnil Cie od leku,tej ,,matni,,w jakiej obecnie jestes,pomoze stanac na nogi.

Pozdrawaim
        Daria
        • Gość: Gosc1 Re: Barbara IP: *.access.hol.gr 12.11.12, 14:24
          Przeslicznie dziekuje :) i facet i finanse beda :) oby sie spelnila Twoja wrozba :) poprawilas mi humor i samopoczucie :) czy mozna zadac jeszcze jedno pytanie ?
          • Gość: ja Re: Barbara IP: *.xdsl.centertel.pl 12.11.12, 15:12
            nei widzicie ze ta pani juz nie odpowiada ??????
    • Gość: Ilta Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.nowiny.net 11.11.12, 12:31
      Witam serdecznie:) Czy w przyszłym roku czeka mnie przeprowadzka? Pozdrawiam Iza
      • dla-ciebie-wrozka IZA 11.11.12, 13:42
        zwiazana z miloscia po wielu zmaganiach tak:) KARTY POKAZUJA PRZEPROWADZKE Z POWODU MILOSCI:)
        pozdrawiam
        Daria

-bardzo spelnionej milosci:)
        • Gość: Ilta Re: IZA IP: *.nowiny.net 11.11.12, 14:10
          Dziękuję za szybką i optymistyczną wróżbę:) Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
          Iza
    • Gość: Ewe Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.12, 12:42
      Dzien dobry. Czy mężczyzna, o którym myślę, spróbuje raz jeszcze się do mnie zbliżyc, czy sprawa juz zamknięta i nie odważy się więcej zaproponowac czegoś konkretnie ;-)? Pozdrawiam, Ewelina.
      • Gość: Irena Re: wróżko IP: *.mirasoft.pl 11.11.12, 13:03
        Witam cieplutko:)Dziękuję za wszystko i odezwę się za jakiś czas:)Zmierzę się ze swoją siłą:)Miłej niedzieli kobieto o dobrym sercu:)
        • Gość: gosc Re: wróżko IP: *.xdsl.centertel.pl 11.11.12, 13:15
          Witam,

Jak ułożą się moje relacje z Wojtkiem do końca roku. czy będzie kontakt?
          Pozdrawiam
          Klaudia
        • dla-ciebie-wrozka Irenko 11.11.12, 13:44
          Karty i sprzyjaja masz w sobie ogromna sile i jeszcze raz SILE!
          pamietaj o tym!
          pozdrawiam
          Daria
      • dla-ciebie-wrozka Ewe podaj prosze imie faceta. 11.11.12, 13:43
        • Gość: Ewe Re: Ewe podaj prosze imie faceta. IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.12, 14:06
          No właśnie, kurczę imienia nie znam, bo my się "znamy" z widzenia jedynie, na "dzień dobry" i inne tego typu uprzejmości ...
          • dla-ciebie-wrozka Re: Ewe 11.11.12, 14:39
            Ewe ciezko mi odpowiedziec niestety na to pytanie,nie mam imienia ciezko zlapac mi energii,a nie chciaaolbym ssac czegos z palca:)
            wybacz prosze,przepraszam:)
            jezeli jakims cudem wybadasz imie-daj znac:)
            • Gość: Ewe Re: Ewe IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.12, 14:46
              Okej, trudno. Dziękuję:-)
    • Gość: bbbb Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.ip.netia.com.pl 11.11.12, 13:59
      Witam,

Pytałam Pania wczoraj o spotkanie z Leszkiem i tak, jak Pani napisała nie doszło do niego. Gratuluje trafności :) i dziekuje jescze raz....i jak mozna to chciałabym zeby sprawdziła Pani, kiedy on planuje sie ze mna spotkać...jak bbedzie wygladała nasza relacja w najbliższym tygodniu???

Pozdrawiam,
      Agnieszka
      • dla-ciebie-wrozka Agnieszka 11.11.12, 14:14
        bardziej widzialabym to spotkanie koncem tygodnia.nie wiem tylko dlaczego wychodzi na przyszly tydzien jakis taki smutek?,tesknota...potem radosc potem znow smutek:(
        jakies zakonczenie czegos,zakonczenie jakiegos etapu w zyciu...nowy poczatek,wejscie na wzyzszy poziom...daj znac jak bylo:)pozdrawiam
        Daria
      • dla-ciebie-wrozka Agnieszko 11.11.12, 18:31

napisz mi prosze Twojego maila
        chce z Toba cos omowic,chodzi o przyszly tydzien:)
        pozdrawiam
        Daria
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka