Dodaj do ulubionych

dziwna sprawdzalność

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.12, 18:07
Od dłuższego czasu korzystałam z usług wróżki. Do tej pory sprawdzalność była wysoka (sprawdzało mi się około 85%). Teraz każda odp na pytanie jest chybiona! Nie sprawdza się praktycznie nic :(

dlaczego tak się dzieje?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: dziwna sprawdzalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 16:54
      Ciekawe, bo ja też mam ten problem z pewną wróżką. Kiedyś była świetna a teraz szkoda gadać...

A u kogo sobie wróżysz? Ciekawe czy nie chodzi o tą samą osobę...
      • Gość: sasha0409099 Re: dziwna sprawdzalność IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 28.12.12, 17:14
        podobno wazne jest to jak czesto wrozymy I jezeli zadajemy to samo pytanie albo dotyczy ono jednej I tej samej sprawy to tak sie wlasnie dzieje..
      • Gość: kmm Re: dziwna sprawdzalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 17:48
        wiesz, wolałabym uniknąć takiej dosadnej odpowiedzi. Powiem tylko, że ta osoba jest na portalu wróżby online i jest to kobieta.
        • Gość: gość Re: dziwna sprawdzalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 18:48
          Ale na wróżbach online jest wiele kobiet a ja właśnie chcę zweryfikować czy nie jest tak, że osoba u której wróżę nie korzysta tylko na dawnej, dobrej opinii. Dla uściślenia, ja również nie zadaję tych samych pytań. Raz zadane pytanie, raz postawione karty - i pudło. I tak już kilka razy z rzędu, a dawniej tak się nie działo.

Tutaj jesteśmy anonimowi i po to jest forum żeby wymieniać się opiniami. To może napisz o którą wróżkę chodzi. Jeśli chodzi o tą samą to też bym wolała wiedzieć, w końcu wydaję na tą osobę moje ciężko zarobione pieniądze.
          • Gość: kmm Re: dziwna sprawdzalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 11:00
            Wiem, że "moja" wróżka nie lubi jak się o niej pisze na forach (nawet jeśli pisze się dobrze) także chciałabym to uszanować....

Jestem ciekawa u kogo Ty wróżysz, no ale miałabym wyrzuty podając jej nick... Więc może chociaż podaj pierwszą literę nicku? Już chociaż wiemy, że też korzystać z wróżb online :P
            • Gość: Gość Re: dziwna sprawdzalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 11:42
              Z wróżb online korzystałam dopóki nie zorientowałam się że rozmowy są podsłuchiwane. Specjalnie podałam fałszywą informację jednej z wróżek w rozmowie telefonicznej i ta informacja wróciła do mnie jako "przepowiednia" od innej wróżki. Natomiast siedzi tam wiele osób które nie są żadnymi wróżkami.

Nie chcesz napisać u kogo wróżysz to trudno, sama będziesz musiała dojść do prawdy.
      • Gość: kmm Re: dziwna sprawdzalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 17:49
        wiem o tym, dlatego nie zadaję ciągle tego samego pytania :( dlatego jestem taka zdziwiona brakiem sprawdzalności....
    • 4wrozka Re: dziwna sprawdzalność 28.12.12, 18:39
      Jest wiele czynników, najlepiej zapytaj się wróżki, co się dzieje. Jeśli jest uczciwa, odnajdzie sedno problemu i da odpowiedź. Każda sytuacja jest inna, jednakże takie sytuacje mają miejsce i w 90% przypadków jest odpowiedź, a nawet rozwiązanie.
    • kiljentka Re: dziwna sprawdzalność 28.12.12, 18:59
      zdarzyło mi się to wiele razy u wróżek, na jakiś czas zmień wróżkę, przez kilka miesięcy wszystko mi się sprawdza, a potem nic
    • agrentowy4321 Re: dziwna sprawdzalność 04.03.23, 16:36
      Ciekawe wręcz wciągające
    • irona.sonata Re: dziwna sprawdzalność 25.04.23, 01:35
      Nie wiem, ale się dowiem
    • irona.sonata Re: dziwna sprawdzalność 03.05.23, 01:42
      Bardzo bardzo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka