Gość: elfowa.wrozka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 11:43 postawie karty cyganskie lenormanda oraz tarota anielskie i biometr +wahadlo za swiece Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: wrozba za swiece IP: *.play-internet.pl 21.03.13, 19:53 Elfowa wróżko, trzeba Ci ja wysłać czy zapalić? Jak zapalić, to jakieś wskazówki jaką: wielkość, kolor, zapach itp itd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfowa.wrozka Re: wrozba za swiece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 23:43 wyslać ;) biala swiece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: wrozba za swiece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 10:45 Elfowa, zaznacz, że woskowe, a nie parafinowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfowa.wrozka Re: wrozba za swiece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 15:03 po wróze za swiece woskowe :) białe ... srednie badź duże jak wolicie mnie jest to obojętne badź za jakiegos aniołka :) proszę kierować pytania na meila :) ja podam wskazówki pozdrawiam zaznaczam ze wróze z tarota kart cygańskich anielskie karty oraz wahadło biometr jesli chorujecie znajde przyczynę jesli chcecie wiedzieć jakie przywary powinnisiec rozwinac w swoim zyciu zeby sie wam lepiej zylo również wrózenie nie powinno sie odbywać za darmo gdyż my również tracimy energię dlatego ja nie chce brać pieniedzy prosze tylko o swiece woskowa białą albo jakis aniołek jaki uznacie ze się mnie spodoba ;) ewentualnię biore 15 zł za wrózbę Odpowiedz Link Zgłoś
theorema_leggero Re: wrozba za swiece 22.03.13, 18:44 Podasz maila, adres? Napisz do mnie... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś