Dodaj do ulubionych

Powróżę

07.05.13, 08:57
Powróżę chętnym,
wiadomość w jaki sposób otrzymać wróżbę wysyłam na maila.

WESTALKA
Obserwuj wątek
    • Gość: svane Re: Powróżę IP: *.100.98.10.generic-hostname.arrownet.dk 07.05.13, 09:16
      Chetnie poslucham,bo mam duzo dylematow.
      Pozdrawiam
      • westalka7 Re: Powróżę 07.05.13, 10:49
        Svane, podaj maila, lub napisz na westalka7@gazeta.pl co Cię nurtuje :-).
    • Gość: Joanna Re: Powróżę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.13, 12:54
      Witam. Czy jeszcze aktualne? Mogę napisać?
      • Gość: zallapikkk Re: Powróżę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 13:07
        aktualne?
        • Gość: sasa Re: Powróżę IP: *.multimo.pl 07.05.13, 13:14
          te wróżby są płatne- 5 zł, niby nic, ale nie każdy chce płacąc ujawnić swoje dane
          dziękuję:)
          • Gość: salsa Re: Powróżę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 14:32
            te dane potem krazą miedzy wrożkami, oraz wasze problemy i info o Was :)
            • gazeta_mi_placi Re: Powróżę 07.05.13, 14:44
              Dokładnie.
              • westalka7 Re: Powróżę 07.05.13, 15:07
                Wróżby są dalej aktualne.
                Wiem, że może nie upewnię wielu osób, ale dane nie będą krążyć nigdzie, to jest prywatny kontakt miedzy wróżką a osobą pragnącą sprawdzić swoją przyszłość. Cena jest niewielka, bo nie wielki zarobek tu chodzi. W ten sposób nie muszę się zmagać z pytaniami które ktoś sobie zadaje tylko po to żeby zadać. Niby 5 zł, ale osoba pisząca do mnie na szacunek dla mojego czasu.

Westalka
                • gazeta_mi_placi Re: Powróżę 07.05.13, 15:42
                  Oby nie napisała do Ciebie z prośbą o wróżbę Pani z Urzędu Skarbowego :-) Bo wtedy z kolei moja "szklana kula" widzi Pani wizytę w tym przybytku w niekoniecznie miłych okolicznościach.
                  • westalka7 Re: Powróżę 07.05.13, 16:22
                    A czemu uważa Pani, że zamierzam ukryć ten fakt przed urzędem skarbowym :-)?
                    • Gość: gość Re: Powróżę IP: *.mirasoft.pl 07.05.13, 16:37
                      Napisałam do Ciebie na gazetowego:)
                      • Gość: salsa Re: Powróżę IP: *.multimo.pl 07.05.13, 17:10
                        a wystawia pani paragon??

poza tym zanim się zakupi płatną wróżbę dobrze byłoby wiedzieć czy ma pani faktycznie jakiekolwiek umiejętności w tej materii :):)
                        • Gość: gość Re: Powróżę IP: *.mirasoft.pl 07.05.13, 17:26
                          No tak,uderz w stół,a nożyce się odezwą.Uszczypliwości,zawiści i jadu aż strach się bać.Pozostaje tylko współczuć.
    • Gość: Babet Re: Powróżę IP: *.play-internet.pl 22.05.13, 15:14
      Dzień dobry ! od kilku lat próbuję sprzedać mieszkanie.Robię to b. intensywnie, mieszkanie jest cudne-o czym wszyscy piszą po obejrzeniu zdjęć.Kiedy je sprzedam?Nie mam kasy i nie płacę już za czynsz. Wyszykowałam mieszkanie świetnie, więc za pracę chcę dostać pieniądze.Kiedy to nastąpi ? Czy dostanę pracę w kierunku artystycznym, w którym teraz próbuję się wykazać ? dużo robię, już czasem nie mam siły walczyć.Co robić ?? Pozdrawiam serdecznie Babet
    • Gość: gosc 06 Re: Powróżę IP: *.ambit24.net 22.12.13, 16:32
      Witam, chcialbym aby Pani mi powrozyla. Chce wiedziec co z moja miloscia? Kiedy bede pracowala i co to bedzie za zawod ? Mam na imie Monika miesiac ur. Sierpien.
      • Gość: zibi Re: Powróżę IP: *.timplus.net 22.12.13, 17:21
        dziewczyno ta Pani wróżyła w maju a jest grudzień
    • 2zytka Re: Powróżę 25.12.13, 18:47
      z całego serca mogę polecić wam kobietemag, wiele bardzo mi pomogła,dodała otuchy,wróżby się sprawdziły,podaje kontakt do niej kobietamag@interia.pl
    • tereska93 Re: Powróżę 01.02.14, 12:11
      Wykona ktoś skuteczną wróżbe za 20 złotych???
    • irona.sonata Re: Powróżę 24.04.23, 23:39
      Jestem spetryfikowana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka