Dodaj do ulubionych

Numerologia - część enta.

29.07.04, 12:23
Podobnie jak w poprzednich wątkach o numerologii - zasady takie same.
Chcecie - pytajcie. I jak zwykle: zajmuję się analizą charakteru ale nie
doradzam wyborów, nie analizuję związków między ludźmi, nie przewiduję
przyszłości - to wszystko w Waszych rękach.
Nie zawsze mam czas odpowiadać - wtedy trochę cierpliwości :)
pozdrawiam i miłego dnia.
Ewa G.
Obserwuj wątek
    • Gość: gamesza Re: Numerologia - część enta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 12:39
      Nie wiem czy moge az o tyle prosić, ale to moi bliscy :
      mąż 08.12.1965 godz. 1:20
      ja 14.01.1966 godz. 14:15
      syn 29.07.1988 godz. 20:10

Z gory dziekuję, a swoja drogą zastanawiam sie nad zmiana liczby... musze tylko poczekac na kasę ;-))

• ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 30.07.04, 13:44
        Gamesza,
        nie ma problemu, jeśli tylko mam czas :)
        Akurat chwilę mam.
        08.12.1965
        Szybki, energiczny, pełen energii (nieco rozproszonej). Duża ambicja, motywacja
        do działania, poprzeczka coraz wyżej i wyżej. Lubi zmiany, a problemy go nie
        załamują - lubi wyzwania. Musi się wokół niego coś dziać - jesli nie, czuje się
        jak spętany. Niezależny, nie lubi ograniczeń i rutyny. Zdarza mu się nieźle
        wybuchnąć - zdenerwowanie + duża siła.

14.01.1966
        Wyzwaniem dla Ciebie jest (lub było) nauczenie się życia z pewnymi
        ograniczeniami. Szukałasz/szukałaś granicy swojej wolności, możliwe, że
        przekraczałaś granice, których nie wolno Ci było przekraczać, po to, żeby
        sprawdzić, na ile możesz sobie pozwolić.
        O swojej wibracji urodzenia poczytaj na forum, był ostatnio wątek o dwójkach
        (Ty jesteś jedenastką, ale większość cech jest wspólnolna. Jedanstki bywają
        silniejsze niż 2, jeśli rozwijają się duchowo, a ku temu mają szczególne
        predyspozycje)
        U Ciebie mogą występować problemy z nerwami, bo masz sporo takiej rozproszonej,
        nerwowej energii. Do tego - bardzo silna intuicja.
        29.07.1988
        ojej... mistrzowska 44 urodzona 11-go dnia...
        To bardzo duże wyzwanie, któremu nie każdy potrafi sprostać. Ale jeśli będzie
        nad sobą pracował, może baaardzo dużo osiągnąć.
        44 to rodzaj 8, a więc pragmatyzm, upór, rozmach, siła, przewodzenie, 11 -
        wrażliwość, dobroć, duchowość, intuicja...
        pozdrawiam serdecznie,
        Ewa G.
        • Gość: gamesza Re: Numerologia - część enta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 15:00
          Bardzo gorąco dziekuję za te rysy charakterologiczne... Ale mam pytanie, czy ja naparwde jestem 11 ? z czego to wynika ?
          • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 30.07.04, 15:10
            Gamesza,
            no oczywiście że nie, przepraszam, w oczach mi się poplątało. Dobrze, że
            sprawdziłaś
            14.01.1966
            jesteś jedynką - część o poszukiwaniu wolności jest nadal aktualna, o 2
            oczywiście nie. Ambicja, siła przebicia, duże wymagania - o jedynkach też był
            gdzieś wątek, może znajdziesz. Impulsywna, aktywna, brak Ci cierpliwości.
            Pracowita. Duża elastyczność w mysleniu. Ciężko znosisz krytykę, bo we
            wszystkim chcesz być najlepsza. W Twoim życiu jest silny nacisk na
            niezależność, kontrolę.
            pozdrowienia (i przepraszam :) )
            • Gość: gamesza Re: Numerologia - część enta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 15:23
              Dziekuję serdecznie... prawde mówiąc juz zgłupiałam, ale teraz jest OK...
              Życze sukcesów i pozdrawiam. ;-))

• Gość: Katarzyna Re: Numerologia - część enta. IP: 217.11.129.* 11.08.04, 10:07
          Witam
          Nie wiem,czy mogłabym prosić o chwilkę uwagi.
          Ja urodziłam się 15.03.1983r.
          Mój partner 15.04.1981r.
          Z góry serdecznie dziękuję!
    • natalie23 Re: Numerologia - część enta. 29.07.04, 12:55
      Proszę o charakterystykę przyjaciela urodzonego 16.06.1984.
      Zwłaszcza o jego podejście do relacji partnerskich .
      Pozdrowienia
      • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 30.07.04, 13:48
        16.06.1984
        hmmm...
        duże wymagania, ambicja, dążenie do sukcesu, pragmatyzm, a przy tym do
        przerobienia lekcja na temat związków partenrskich - nauczyć się bycia z kimś
        drugim, miłości, przywiązania.
    • powolutku Re: Numerologia - część enta. 29.07.04, 15:40
      witaj Ewo:)
      kobieta, 12.04.1984
      pozdrawiam cieplo
      choc w strugach deszczu;)
      Powolutku
      • Gość: Konrad Re: Numerologia - część enta. IP: *.it / 62.233.189.* 29.07.04, 16:35
        ur. 16.03.87 o godz 1:30.

Z gory dziekuje.
        • Gość: Sahra Re: Numerologia - część enta. IP: *.echostar.pl 29.07.04, 18:01
          Moja data urodzenia : 12.05.1966 ,co mozna powiedziec na mój temat :)
          Pozdrawiam.
          • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 30.07.04, 14:59
            12.05.1966
            jeśli masz w danych litery C, L, U
            to jesteś osobą radosną, optymistką, lubiącą kontakt z ludźmi. Myslisz
            elastycznie i kreatywnie, jestes atrakcyjna dla meżczyzn, masz w sobie sporo
            wdzięku. Uzdolnienia związane z ruchem. Czasem brak Ci zaciekłości, siły,
            twardości. Łatwo się adaptujesz w nowych środowiskach.
            pozdrawiam
            Ewa G.
        • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 30.07.04, 14:55
          16.03.1987
          zerknij do odpowiedzi dla Natalie - będzie taka sama.
          pozdrawiam
      • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 30.07.04, 13:50
        12.04.1984
        jedenastka - zerknij do wątku o dwójkach, troszkę za młoda jest pewnie żeby już
        korzystać z wibracji mistrzowskiej. Przy tym potrzebuje kontaktu z ludźmi.
        Podejrzewam, że dobre stworzenie i lubiane przez innych.
        pozdrowienia
        (słoneczne!)
        Ewa G.
        • ewa.gs Re: to wyżej było do Powolutku 30.07.04, 13:51

• Gość: nastolatka Re: Numerologia - część enta. IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 29.07.04, 19:35
      Moja data urodzenia 14.01.1991 r. co może Pani powiedzieć na mój temat
      z góry dziękuję
      • Gość: dlakuby Re: Numerologia - część enta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:09
        Facet: 15.06.77
        Bardzo prosze o charakterystyke.
        • ewa.gs Re: dlakuby 02.08.04, 08:56
          Moja szklana kula mówi, że ten facet ma na imię Kuba... ;)

15.06.1977
          dziewiątka - zajrzyj do wątku "numerologicznie dziewięć" jest tam masa
          informacji. POza tym - zmysłowy, lubi komfort, rodzinny.
          pozdrowienia,
          Ewa G.
      • ewa.gs Re: nastolatka 02.08.04, 08:54
        14.01.1991
        Duże ambicje, duża siła - uważaj, żeby jej nie rozpraszać, ukieruj ją. Sport by
        Ci w tym pomógł bardzo.
        Poszukiwanie wolności, niezależność, walka o własne terytorium. Pragmatyzm
        konkret, rzeczowość.
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • Gość: Karoolka Re: Numerologia - część enta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:28
      Pani Ewo
      Ja 29.03.1979 godz 17.45
      Rafal 25.10.1970

Dziekuje bardzo
      Karoolka
      • ewa.gs Re: Karoolka 02.08.04, 09:00
        29.03.1979
        Cenisz przyjaźń, lojalność, bezpieczeństwo. Jesteś pragmatyczna, solidna i
        wrażliwa, masz sporą dozę empatii, dzięki której dobrze rozumiesz ludzi. Lubisz
        mieć nad wszystkim kontrolę, przeszkadza Ci chaos. Praca jest ważna w Twoim
        życiu.

25.10.1970
        Siódemka, ale tu może być bardzo różnie. Czy w portrecie (imię, drugie imię,
        imię z bierzmowania, nazwisko) ma litery G, P lub Y?

pozdrawiam serdecznie,
        Ewa G.
        • Gość: KAroolka Re: Karoolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 09:08
          Jest Pani niesamowita!!! Wszystko sie zgadza co do mnie. W nazwisku partnera
          wystepuje literka Y. Liter G i P nie ma. Czy mozna sie do Pani zglosic
          prywatnie, aby opisala Pani sytuacje zawodowa lub prywatna w bardziej
          szczegolowy sposob?

Pozdrawiam
          Karoolka
          • Gość: Karoolka JEST PANI NIESAMOWITA PANI EWO ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 09:09
            Jest Pani niesamowita!!! Wszystko sie zgadza co do mnie. W nazwisku partnera
            wystepuje literka Y. Liter G i P nie ma. Czy mozna sie do Pani zglosic
            prywatnie, aby opisala Pani sytuacje zawodowa lub prywatna w bardziej
            szczegolowy sposob?

Pozdrawiam
            Karoolka
            • ewa.gs Re: JEST PANI NIESAMOWITA PANI EWO ! 02.08.04, 09:28
              jeśli w nazwisku występuje Y, to nadal są dwie opcje. Ale jedna bardziej
              prawdopodobna :)
              Bardzo ścisły, analityczny do granic możliwości umysł. Bystry obserwator, łatwo
              rozszyfrowuje ludzi, ma głębokie przemyślenia. Może się czuć nieco
              nieprzystający do reszty świata, mieć poczucie, że nie pasuje do innych. Nie
              lubi powierzchowności. Dość nieufny. Dobrze się czuje przebywając w samotności.
              Może wydawać się chłodny uczuciowo, ale to pozory - po prostu zabezpieczenie
              dużej wrażliwości.

Możesz się zgłosić prywatnie, ale nie wiem w tej chwili, jak z czasem...
              Spróbuję.
              Pozdrawiam
              Ewa G.
              • Gość: Karoolka Re: JEST PANI NIESAMOWITA PANI EWO ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 09:36
                WSZYSTKO SIE ZGADZA !!!! SZOK
    • Gość: pszczółka Re: Numerologia - część enta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 15:45
      Ja 16.07.1977 mąż 22.11.1975 co możesz powiedzieć? Napisz cokolwiek.A teraz
      bardzo delikatna sprawa jeżeli jesteś w stanie z numerologi albo masz przed
      sobą karty i potrafisz odpowiedzieć Mi na pytanie:czy będziemy mogli mieć
      dzieci?
      • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 30.07.04, 15:50
        Pszczółko, odpowiem w poniedziałek. Ale nie zajmuję sie wróżeniem, więc na
        pytanie o dzieci niestety Ci nie odpowiem. Powodzenia,
        • Gość: pszczółka Re: Numerologia - część enta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 16:02
          Przeprasza,że zawracam głowe ale jutro wyjeżdżam po miesięcznej kuracji,troszkę
          odpocząć bo czeka mnie następny miesiąc badań,badań i badań!!!Jeżeli zdążyłabyś
          dzisiaj może to być bardzo późno to byłabym bardzo wdzięczna.Wiem,że jesteś
          rozchwytywana i masz prawo być zmęczona niemniej jednak bardzo Mi zależy.Z
          mężem jestem już 11lat a małżeństwem 6lat więc rozumiesz mnie i moje dyskretne
          pytanie.Jeżeli nie jesteś w stanie nic zrobić to zrozumie.Dziękuje i Tobie
          również życzę powodzenia.
          • Gość: Sahra Re: Numerologia - część enta. IP: *.echostar.pl 30.07.04, 19:52
            Ewuniu , pisalas mi juz tutaj ,powyżej jest twoja odpowiedz (12.05.1966)ale
            chcialam zapytac ,czy chodzi o litery w moim nazwisku i imieniu ?(C,L,U).
            Jesli tak to ,nie posiadam ani jednej z tych literek ,i co teraz ????????
            Czy to zmienia powaznie to co napisalas powyzej ,prosze o odpowiedz ,bardzo!
            • Gość: Sahra Re: Numerologia - część enta. IP: *.echostar.pl 01.08.04, 22:21
              c.d.
              zamiast powyższych literek mam :2xA,2xN,2xE,R,S,Z,K
              pozdrawiam serdecznie .
              • ewa.gs Re: Sahra 02.08.04, 08:50

• ewa.gs Re: Sahra 02.08.04, 08:52
                  za wczesnie wysłałam :)
                  Chodzi o litery w: pierwszym imieniu, drugim imieniu, imieniu z bierzmowania,
                  nazwisku panieńskim i nazwisku po mężu - jeśli jest (to właśnie komplet na
                  bazie którego tworzy się portret)
                  A jeśli tych liter nie masz - to tylko interpretacja i Twój charakter są inne.
                  pozdrawiam
          • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 02.08.04, 08:49
            Pszczółko, w tej sprawie niewiele jestem w stanie zrobić, ale znam kogoś, kto
            zajmuje się uzdrawianiem i, jak przypuszczam, potrafiłby pomóc. Jeśli Cię to
            interesuje, zgłoś się na mail, dam Ci kontakt.
            pozdrawiam
            Ewa G.
    • Gość: ask77 Re: Numerologia - część enta. IP: *.citymedia.pl 30.07.04, 20:37
      Jeśli znajdzie sie chwilka :
      kobieta 31.08.1977r
      mój narzeczony 05.02.1977r
      Pozdrawiam serdecznie
      • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 02.08.04, 09:04
        31.08.1977
        dziewiątka, nieco bardziej ugruntowana i pragmatyczna niż typowe 9. Zajrzyj do
        wątku "numerologicznie dziewięć" tam temat jest opracowany bardzo szeroko :)

05.02.1977
        dwie przeciwstawne tendencje. Jedna: stabilizacja, pragmatyzm, planowanie,
        rozsądek, logika. Druga: Ruch i zmiany, "postrzelony", impulsywność, działanie
        pod wpływem chwili, emocje, nerwy. Ta pierwsza znacznie silniejsza.

pozdrawiam
        Ewa G.
    • anja_ka Re: Numerologia - część enta. 30.07.04, 22:33
      Mandolio, żyję z dziwnym człowiekiem, który jest chyba socjopatą. Znęca się
      nademną fizycznie i psychicznie. Nie umiem sobie dać z nim rady i nie wiem
      co "w nim siedzi", czy jest szansa, że on się zmieni, czy raczej jego charakter
      nie nadaje się do życia w związku. On zawsze stara się dominować.
      Jego data:13.11.1977r imię Marek
      Ja nie umiem się od niego uwolnić i nie mogę w sobie zanlężć tej siły by
      odejść. Chciałbym znaleźć sobie nową pracę, bo pracuję z nim , ale nie wiem do
      czego bym się najlepiej nadawała. Moja data:31.10.1980
      • Gość: Marta Re: Numerologia - część enta. IP: *.is.net.pl 31.07.04, 14:34
        Witam Cię Ewo, czy mogłabym prosić o kilka słów : 18.11.1981. Dziękuje i
        pozdrawiam serdecznie.
        • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 02.08.04, 11:19
          18.11.1981
          Osoba towarzyska, ciepła, potrzebująca kontaktu z ludźmi. Optymistka, we
          wszystkim znadziesz dobre strony. Dar słowa. Zdolności artystyczne związane z
          ruchem. Nieco zbyt impulsywna.
          Pozdrowienia
          Ewa G.
          • Gość: ziutta Re: Numerologia - część enta.a ja? IP: *.autocom.pl 02.08.04, 11:29
            Pliz o odpowiedź.
            Pozdrawiam - ziutta
      • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 02.08.04, 11:12
        Myślę, że problemem jest raczej Twoja słabość niż jego "socjopatia"... Bo
        gdybyś miała w sobie siłę, po prostu byś się od niego odsunęła. W jego dacie
        nie widzę nic specjalnie szokującego - jedyne, co rzuca się w oczy, to praca
        nad stabilnością, konsekwencją, ugruntowaniem i dziwne przekonania jeśli chodzi
        o pracę.
        Tobą z kolei miotają sprzeczne tendencje. Jedna to ruch, zmiana, sto pomysłów
        na życie, nerwowośc, destabilizacja, chęć ucieczki od wszelkich ograniczeń,
        zbyt mało konsekwencji. Druga to potrzeba stabilizacji, ugruntowania,
        pragmatyzmu, uporządkowania. Ta pierwsza znacznie silniejsza.
        Jeśli chodzi o pracę - najlepsza byłaby taka, która daje wyzwania, pozawala na
        zmiany miesjc, własne pomysły, ruch, inwencję. Rutyna niewskazana.
        Sposobów na uwolnienie jest parę - z tych, o których wiem, że działają, jeden
        to terapia numerologiczna, drugi - terapia SRT. Jeśli jesteś gotowa podjać
        walkę, możesz się którymś zainteresować.
        Pozdrawiam
        Ewa G.
    • Gość: mama Re: Numerologia - część enta. IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 31.07.04, 19:37
      Pani Ewo proszę o kilka słow o moim synku ur. 24.05.2002 o godz. 13:40
      pozdrawiam i z góry dziękuję za poświęcony czas
      • ewa.gs Re: mama 02.08.04, 11:20
        Możliwości jest parę - czy w imionach lub nazwisku ma litery F, O lub X?
        pozdrawiam
        Ewa G.
        • Gość: mama Re: Pani Ewo IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 02.08.04, 16:41
          ewa.gs napisała:

> Możliwości jest parę - czy w imionach lub nazwisku ma litery F, O lub X?
          > pozdrawiam
          > Ewa G.

Literek F i X- nie ma , literka O występuje 2x
          pozdrawiam
          • ewa.gs Re: Pani Ewo 03.08.04, 11:37
            24.05.2002
            dziecko, którego tematem życia jest miłość. Potrzebuje czułości, delikatności,
            wspierania go. Cieżko znosi krytykę - uważaj na to, żeby nawet krytykując
            zapewniać go o tym, że jest dobry, kochany, rozumiany. Ciekawy świata zmysłów,
            smaków, zapachów, dotyku. Potrzebuje poczucia bezpieczeństwa, komfortu. Ma dużo
            energii. Silnie emocjonalny. W przyszłości możliwe huśtawki pomiędzy zbytnią
            otwartoscią a zbytnim zamykaniem się w sobie, emocjami pozytywnymi a
            negatywnymi. Zazdrosny.
    • Gość: starsza pani Re: Pani Ewo -Numerologia - część enta. IP: *.icpnet.pl 31.07.04, 21:11
      Nie wiem ,czy ja też mogę prosić o charakterystykę - same tutaj młode osoby,tak
      że te lata 50 -te - śmiesznie tu wyglądają.
      A może jednak ? :-)
      Ja : 02.10.1956 i Starszy Pan 05.01.1950
      z góry dziękuję
      • ewa.gs Re: Starsza Pani ???? 02.08.04, 11:30
        Jaka tam starsza Pani? kokieteria chyba :)
        I wcale nie same młodziaki tutaj zaglądają, oj wcale...

02.10.1956
        Bardzo ciepła, emocjonalna osoba. Rodzinna, opiekuńcza, potrzebująca bliskich
        wokół siebie. A jednocześnie dusza artystyczna, zmysłowa, rozsmakowana w zyciu
        (na ogół szóstki dobrze gotują albo chociaz uwielbiają jeść, czasem pracują
        twórczo). I czasami targana silnymi emocjami negatywnymi - żeby nie było za
        różowo. Zwłaszcza zazdrością.
        Nadopiekuncza - tendencje do czułego kontrolania życia bliskich osób i
        zagłaskiwania kota na śmierć.

05.01.1950
        towarzyski, rozmowny, lubi być w centrum zainteresowania. Komplementy - balsam
        dla jego duszy. Inicjator. Optymista. Nieco zbyt impulsywny, czasem zmienny.
        Uzdolnienia twórcze, zwłaszcza związane z ruchem (np. taniec). Lubiany przez
        kobiety (ze wzajemnością). Potrafi oczarować wszelkie urzędniczki i załatwiać
        różne sprawy dzięki urokowi osobistemu.

pozdrawiam serdecznie,
        Ewa G.
    • myriam Re: Numerologia - część enta. 31.07.04, 21:44
      Witaj Ewo!!!
      Moge prosic kilka slow o moim bracie 15.12.84 i mojej mamie 26.07.57. Dziekuje.
      Mam jeszcze pytanie czy dostlas ode mnie wiadomosc, bo prosilam o potwierdzenie
      i go nie otrzymalam. Pozdrawiam serdecznie...
      • ewa.gs Re: Myriam 02.08.04, 11:37
        Cześć
        Mail dostałąm, nie dopatrzyłam się prośby o potwierdzenie a nie miałam jeszcze
        czasu odpisać - wybacz :)
        15.12.1984
        lojalny, odpowiedzialny, rodzinny. Ważne jest dla niego poczucie
        bezpieczenstwa, stabilność. Nie przepada za zmianami, przywiązuje się do ludzi.
        Generalnie pracowity, ale z napadami lenistwa, apatii. Opiekuńczy i
        sprawiedliwy (to wszystko przy założeniu, że ma w danych litery D, M lub V)

26.07.1957
        jedynka - był gdzieś wątek o nich.
        Może być różnie w zależnosci od reszty portretu. Jeśli inne energie tego nie
        blokują, to:
        elastyczne myślenie, wie czego chce, perfekcjonistka. Dużo od siebie wymaga, ma
        duże ambicje. Niechętnie pracuje jako podwładna, zbyt jest na to niezależna.
        Lubi podejmować decyzje sama.
        26 dzień urodzenia oznacza, że ma lub miała do przerobienia jakieś problemy ze
        swoim podejściem do pieniędzy, materii.

serdeczne pozdrowienia
        Ewa G.
    • Gość: bozka1 Re: Numerologia - część enta. IP: *.sokolka.org / *.pl 01.08.04, 19:51
      Bardzo dziekuje za wcześniejsze charakterystyki bliskich mi osób. Jeśli nie
      sprawi to problemu poproszę jeszcze o analizę dat urodzenia moich kuzynek:
      12.11.1944, 13.07.1948, 25.07.1949. Dziękuję.
    • Gość: ziutta Re: Numerologia - część enta. IP: *.autocom.pl 01.08.04, 21:20
      Witam.
      Mam pytanie - bo podobno istnieją różne okresy numerologiczne w życiu
      człowieka - a ja mam takie wrażenie że w moim życiu jakiś etap zmierza ku
      końcowi - czy to rzeczywiście tak jest? Mam teraz takie wrażenie chwilowego
      zawieszenia - coś się kończy a nie zaczyna się na razie nic. Albo ja o tym nie
      wiem. Czy mogę się dowiedzieć co robić? Czy na coś teraz poczekać? Bo męczy
      mnie to czekanie :) Jestem jedenastką lub 2 - moja data urodzenia 07.06.1978
      proszę o słowo, bo mam huragan myśli w głowie.
      • ggossia Re: Numerologia - część enta. 02.08.04, 10:03

Ewo czy moglabys mi powiedziec cos o osobach urodzonych ;
        - 13.07.1985
        - 13.05.1986

dziekuje ;)
        • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 02.08.04, 14:48
          poproszę o płcie :)
      • ewa.gs Re: Ziutta 02.08.04, 11:47
        07.06.1978
        W numerologii działąją dwa systemy lat osobistych - w jednym rok trwa od nowiu
        we wrześniu do nowiu we wrzesniu następnego roku, w drugim - od urodzin do
        urodzin w nasepnym roku. Oba działają na raz, nakładając się na siebie.
        Od czerwca 2003 do czerwca 2004 rzeczywiście miałaś okres kończący, który służy
        do oczyszczenia się z tego, co jest zbędne w dalszym życiu - rok 9. Wtedy
        odchodzą czasem ludzie, sytuacje, sposób myslenia. Po tegorocznych urodzinach
        weszłaś właśnie rok 1 - nowy cykl, nowe początki
        Jednak na zmiany i inicjowanie trzeba jeszcze trochę poczekać - już będzie
        lepiej, ale nie do końca, bo we wrześniu 2004 wchodzisz w drugim systemie znowu
        w rok 9 (do września 2005)
        Za to po wrześniu 2005 możesz się spodziewać całkiem nowego życia - jedna
        wielka inicjacja ;) Tylko przed tym widać musisz się solidnie oczyścić.
        pozdrowienia
        Ewa G.
        • Gość: ziutta Re: Ziutta IP: *.autocom.pl 02.08.04, 12:38
          Dziękuję bardzo :)
    • Gość: kasia_gol Re: Numerologia - część enta. IP: *.it-solutions.pl 02.08.04, 11:27
      Witam w deszczowy poniedziałek
      Ewo - czy mogłabys coś powiedzieć o tych osobach - nie mogę się wyplatać z tego
      związku...
      Kasia - 10.04.1976, godz.12.55
      Marcin - 16.02.1973 (godz. nie znam)
      Ściskam i z górty dziękuję,
      kasia
      • Gość: konc Re: Numerologia - część enta. IP: 213.199.221.* 02.08.04, 11:59
        A ja witam w słonecze południe i bardzo proszę o analizę tej pary
        on: 19.03.1970
        ona: 02.08.1966
        Pozdrawiam - Koncika
        • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 02.08.04, 14:54
          19.03.1970
          tu może byc różnie, ale często osoby ur. 19 dnia mają problemy z ego -
          przechodzą od niskiego poczucia własnej wartości do nierealnie wysokiego i z
          powrotem. Poza tym - rozmowny, z poczuciem humoru, towarzyski, pogodny, dobry
          kontakt z ludźmi. Zdolności twórcze. Potrzebuje widzieć w oczach partnerki
          aprobatę i uwielbienie.

02.08.1966
          bardzo wrażliwa, impulsywna, szybka, zmienna, nerwowa. DObrze wyczuwasz
          atmosferę wokół, intensywnie odbierasz z otoczenia informacje (niejako
          podświadomie i automatycznie). Myślisz kilkutorowo, masz zmienne pomysły na
          siebie i na życie. Potrzebujesz bliskości i aprobaty, ale jeśli ktoś za bardzo
          ingeruje w Twoje życie - uciekasz.
          Duża potrzeba wolności.

pozdrawiam,
          Ewa G.
          • Gość: kont Re: Numerologia - część enta. IP: 213.199.221.* 02.08.04, 15:22
            dziękuje serdecznie za odpowiedź, pozdrawiam
      • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 02.08.04, 13:40
        Jedni mnie pozdrawiają w sloneczne południe, a inni w deszczowy poniedziałek...
        Jaka to miła różnorodność ;)
        Ale w Warszawie deszczowo dzisiaj...
        10.04.1976
        hm... jakaś huśtawka pomiędzy siłą, niezależnością, przebojowością a cechami
        całkiem przeciwnymi... Raz dominująca, raz podporządkowująca się...
        16.02.1973
        Facet niestety z dziwnym podejściem do relacji partnerskich - to jego lekcja
        życiowa, nauczyć się być z kimś blisko. Problem może mieć początek w relacjach
        z rodzicami (lub jednym z rodziców). Poza tym - jedenastka, poczytaj wątek
        pt. "obiecane - dwójki", opisałam tam je szerzej. Sporo zależy od tego, czy
        inwestuje siły i energię we własny rozwój duchowy. Jeśli nie, to prawdopodobne,
        że na zmianę uzaleznia się od Ciebie i ucieka.
        pozdrawiam i trzymam kciuki, żeby udało się to, do czego dążysz.
        Ewa G.
    • Gość: justyna Re: Numerologia - część enta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 15:18
      witam Pani Ewo, mam pytanie o mojego partnera, znak panna ( uff ,pedancik
      he he)urodzony 3 września 1973 roku, prosze o kilka słów o nim, dziekuję
      • Gość: amelka Re: Numerologia - część enta. IP: *.echostar.pl 02.08.04, 15:55
        Chciałabym zapytać Cię Ewo! Biorąc pod uwagę dwa systemy lat osobistych o
        ktorych pisałaś ,w ktorym roku znajduję się właśnie teraz :8.02.1964 ?
        Dziekuję i pozdrawiam.:)
        • ewa.gs Re: Amelka 02.08.04, 16:11
          08.02.2004 - 08.02.2005 - rok 7 (duchowość, przemyslenia)
          wrzesień 2003 - wrzesień 2004 - rok 9 (okres kończący)
          we wrześniu 2004(nów) zacznie się u Ciebie nowy cykl, rok 1, bardzo dobry
          okres - wykorzystaj go.
          pozdrowienia,
          Ewa G.
          • Gość: amelka Re: Amelka IP: *.echostar.pl 02.08.04, 16:23
            Dziekuje bardzo Ewo.
      • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 03.08.04, 13:25
        Jeśli pedancik, to nie mam nic do powiedzenia, ponieważ najwidoczniej reszta
        portretu przeczy dacie urodzenia :)
        Z ciekawości - czy ma w danych litery E, N, W? Ile?
        pozdrawiam.
        • Gość: justyna Re: Numerologia - część enta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 14:49
          ja nie wiem czy pedancik, tak napisałam bo panny takie podobno są, znamy się
          krótko więc nie wiem za duzo o nim. no własnie jaki on jest?
      • ewa.gs Re: Justyna 03.08.04, 15:08
        To, co wynika z daty urodzenia, pedantyczności raczej przeczy. No, chyba że nie
        ma w danych (pierwsze, drugie imie, imię od bierzmowania, nazwisko) liter E, N,
        W lub ma ich mało.
        03.09.1973
        towarzyski, konaktowy, energiczny, szybko myslący. przeskakuje z tematu na
        temat, mnóstwo skojarzeń. Łatwo się irytuje, niecierpliwy. Wokół niego zawsze
        musi się coś dziać. Lubi zmiany i wyzwania. Ambitny. Atrakcyjny dla płci
        niewieściej.
        • Gość: justyna Re: Justyna IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 03.08.04, 20:33
          no faktcznie ma mało tych liter 2xE i jedno W, czyli pedancik? hi hi ( strasznie
          pani dziękuję za odpisanie); może nie jest z niego Brad Pitt, ale faktycznie ma
          coś w sobie co sie podoba niektórym kobietom, ale co to jest?
    • Gość: Wuzetka32 Re: Numerologia - część enta. IP: 213.25.3.* 02.08.04, 16:18
      Pani Ewo

proszę o spojrzenie na date ur. : 30.04.1972 / mezczyzna/ zwiazki partnerskie /
      emocje/ praca . Serdecznie dziekuje i pozdrawiam

• ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 03.08.04, 11:54
        Wuzetko,
        trochę za mało danych na głęboką analizę - wibracja urodzenia to tylko zarys
        możliwości.
        30.04.1972
        Jesli ma w danych (imię, drugie imię, imię od bierzmowania, nazwisko) litery H,
        Q lub Z, a inne wibracje nie osłabiają wpływu daty urodzenia:
        Pasjonat. Bardzo wymagający, dużo oczekuje od życia, siebie i partnerki. Silna,
        magnetyczna osobowość, namiętność. Krytyczny, kategoryczny, nie lubi
        kompromisów. Dominujący. Często mężczyźni - ósemki próbuja dorównać
        stereotypowi twardego faceta - nie rozczulać się nad niczym (ani nad sobą), nie
        miec słabości, wszystkiemu podołać. W pracy - powinien mieć sporą
        samodzielność, bo jako wykonawca zadań się męczy. Musi mieć miejsce na
        rozłożenie skrzydeł, rozmach. Pragmatyk.
        pozdrawiam
        Ewa G.

• olado jak z nami? 02.08.04, 16:19
      Mam pytanie raczej w kwestii dopasowania charakterologicznego, jaki to może być
      związek (dwóch panienek), która ze stron może byc bardziej dominująca i na co
      powinni uważać? To jest bardzo dla mnie ważne i z góry dziękuję.
      kobieta- 18.09.1979
      mężczyzna- 04.09.1978
      • Gość: Ewa Re: jak z nami? IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 02.08.04, 16:42
      • Gość: Ewa Re: Pani Ewo IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 02.08.04, 16:44
        Proszę o kilka słow o mnie ur. 09.01.1984, i moim bracie 26.04.1975
        z góry dziękuję
        • ggossia Re: Pani Ewo 02.08.04, 17:02
          juz uzupelniam dane........ jesli to pytanie o plcie jest do mnie. ;)
          - 13.07.1985 (dziewczyna)
          - 13.05.1986 (chlopak)

pozdrawiam ;)
          • Gość: Mycha Re: Pani Ewo IP: *.chello.pl 02.08.04, 17:39
            Co numerologia mówi ?
            >On 27.04.1968 a ja 23.05.1965
            > Pozdrawiam serdecznie
            • Gość: babusia Re: Pani Ewo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:06
              Proszę o opis:mężczyzna 23.01.1955r i kobieta 23.01.1956r,serdecznie dziękuję
              ipozdrawiam.
              • ewa.gs Re: Babusia 03.08.04, 12:51
                23.01.1955
                tu może być bardzo różnie zależnie od reszty portretu.
                Jego wyzwaniem życiowym jest nauczyć się właściwego podejścia do materii,
                władzy, pieniędzy, męskości - nie wiem, na jakim etapie tej nauki jest teraz.
                Poza tym - impulsywny i ambitny.

23.01.1956
                polecam wątek pt. "numerologicznie 9", jest tam bardzo dużo informacji.
                Impulsywna, szybka, nerwy na wierzchu. Niechęć do wszelkich ograniczeń, nakazów
                i zakazów społecznych, tego co wypada i nie wypada. Zmienne pomysły na życie.
                Słomiany ogień. Rodzinność, artyzm, kreatywność w myśleniu, często - dar słowa,
                zwłaszcza bazujący na nietypowych skojarzeniach, gierkach słownych.

pozdrawiam serdecznie,
                Ewa G.
            • ewa.gs Re: Mycha 03.08.04, 12:46
              27.04.1968
              był gdzieś wątek o jedynkach, może znadziesz.
              Niezależność i stanowienie o samym sobie. Elokwencja, elastyczność myślenia,
              dążenie do sukcesu, ambicja, perfekcjonizm. Impulsywność. Niezbyt dobrze znosi
              krytykę - chce być we wszystkim najlepszy. Nie lubi ograniczeń. Innowacje. Siła
              przebicia.

23.05.1965
              dwie tendencje. Pierwsza (silniejsza): Odpowiedzialność, pragmatyzm,
              uporządkowanie, upór, konsekwencja, potrzeba stabilizacji, posiadania własnego
              miejsca, pracowitość. Druga: nerwowość, zmienność, rezygnowanie z tego co
              wiąże, niechęć do ograniczeń, ambicja, impulsywność, niekonsekwencja.
              Te dwie przeplatają się - dlatego możesz różnie reagować w różnych sytuacjach -
              raz jedną energią, raz drugą.

pozdrawiam,
              Ewa G.
              • Gość: Mycha Re: od Mychy podziekowania IP: *.chello.pl 03.08.04, 15:07
                Pani Ewo bardzo dziękuję - w stu procentach się zgadza. Pozdrawiam wakacyjnie.
                Mycha.
                • ewa.gs Re: od Mychy podziekowania 03.08.04, 15:12
                  Ja również :)
          • ewa.gs Re: Gosia 03.08.04, 12:22
            Do Ciebie :)
            Czy to nie jest rodzeństwo? Czy są jakoś inaczej ze sobą związani?
            Mają podobną lekcję życiową - nauka właściwego stosunku do pracy. Mogą mieć
            podobne, niezdrowe przekonania, typu: nie chce mi się pracować, bo i tak
            wszsytko dostanę" lub wręcz przeciwnie: "to, na co się nie natyram, nie ma
            żadnej wartości" itp.
            Uczą się też stabilności, odpowiedzialności.

13.07.1985
            analityczny, ścisły umysł. Logika jako kryterium wszystkiego. Tendencje do
            odcinania się od ludzi, uciekania w siebie. Intelgencja, zdolność
            błyskawicznego wyciągania wniosków. Umysł aktywny 24 na dobę.

13.05.1986
            tematem życia są u niego ludzi, związki, miłość. Zmysłowy, opiekuńczy, lubi
            komfort, życie domowe.

pozdrawiam
            Ewa G.
            • ggossia Re: Gosia 03.08.04, 13:34
              ewa.gs napisała:

> Do Ciebie :)
              > Czy to nie jest rodzeństwo? Czy są jakoś inaczej ze sobą związani?
              > Mają podobną lekcję życiową - nauka właściwego stosunku do pracy. Mogą mieć
              > podobne, niezdrowe przekonania, typu: nie chce mi się pracować, bo i tak
              > wszsytko dostanę" lub wręcz przeciwnie: "to, na co się nie natyram, nie ma
              > żadnej wartości" itp.
              > Uczą się też stabilności, odpowiedzialności.
              >
              > 13.07.1985
              > analityczny, ścisły umysł. Logika jako kryterium wszystkiego. Tendencje do
              > odcinania się od ludzi, uciekania w siebie. Intelgencja, zdolność
              > błyskawicznego wyciągania wniosków. Umysł aktywny 24 na dobę.
              >
              > 13.05.1986
              > tematem życia są u niego ludzi, związki, miłość. Zmysłowy, opiekuńczy, lubi
              > komfort, życie domowe.
              >
              > pozdrawiam
              > Ewa G.

pozwolilam sobie napisac do Ciebie na priva ;)

jeszcze raz pozdrawiam ;)
            • ggossia Re: Gosia 03.08.04, 13:36
              ewa.gs napisała:

> Do Ciebie :)
              > Czy to nie jest rodzeństwo? Czy są jakoś inaczej ze sobą związani?
              > Mają podobną lekcję życiową - nauka właściwego stosunku do pracy. Mogą mieć
              > podobne, niezdrowe przekonania, typu: nie chce mi się pracować, bo i tak
              > wszsytko dostanę" lub wręcz przeciwnie: "to, na co się nie natyram, nie ma
              > żadnej wartości" itp.
              > Uczą się też stabilności, odpowiedzialności.
              >
              > 13.07.1985
              > analityczny, ścisły umysł. Logika jako kryterium wszystkiego. Tendencje do
              > odcinania się od ludzi, uciekania w siebie. Intelgencja, zdolność
              > błyskawicznego wyciągania wniosków. Umysł aktywny 24 na dobę.
              >
              > 13.05.1986
              > tematem życia są u niego ludzi, związki, miłość. Zmysłowy, opiekuńczy, lubi
              > komfort, życie domowe.
              >
              > pozdrawiam
              > Ewa G.

pozwolilam sobie odpisac do Ciebie na priva ;)

pozdrawiam i dziekuje raz jeszcze :)
        • ewa.gs Re: Ewa 03.08.04, 12:09
          09.01.1984
          impulsywna, zmienne nastroje, szybko reagujesz. Czasem nawet, zanim się
          zastanowisz. Dążenie do wolności, niechęć do nakazów i zakazów, przykazań
          społecznych i granic. Uczenie się stabilizacji, konsekwencji. Bystry umysł,
          szybkie kojarzenie faktów, odbiór emocji innych ludzi.

26.04.1975
          jasny, ścisły, logiczny i analityczny umysł. Głębokie przemyślenia, skrywana
          wrażliwość. Nauka znaczenia materii, zwłaszcza pieniądza - może mieć niezdrowe
          przekonania na ten temat.

pozdrawiam
          Ewa G.
      • ewa.gs Re: jak z nami? 03.08.04, 12:04
        Olado,
        Podejrzewam, że dominują oboje, tylko na różnych poziomach. Ona świadomie
        dominuje, naciska, żeby dopasował się do jej wymagań, on podświadomie usiłuje
        kontrolować sytuację, upiera się, choć świadomie wydaje się poddawać i ulegać.
        Niełatwe to :)
    • henriete Re: Numerologia - część enta. 02.08.04, 17:52
      Witam Pani Ewo. Bardzo prosze o charakterystyke 2 osob. Ja 22.08 1959, on
      13 .03 1962.Z gory bardzo dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam
      • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 03.08.04, 11:48
        Witam :)
        część tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=13699227&a=14501689
        a teraz reszta:

22.08.1959
        polecam wątek "numerologicznie dziewięć" jest tam dużo informacji. Poza nimi -
        talent organizacyjny, dobra pamięć, umiejętność uczenia się, planowania,
        większa stabilność niż u typowej 9, ale i bardzo duża impulsywność.

13.03.1962
        analityk i logik. Wszystkiemu bacznie się przygląda, obserwuje, wyciąga
        wnioski. Bystry obserwator, znawca ludzkich charakterów. Lubi przebywac w
        samotności, może mieć poczucie, że jest "inny niż inni"
        13 dzień urodzenia jest nauką, jak stać się człowiekiem solidnym, stabilnym,
        odpowiedzialnym. Nie wiem, na jakim etapie tej nauki jest teraz.

pozdrawiam serdecznie
        Ewa G.
        • henriete Re: Numerologia - część enta. 03.08.04, 19:35
          Pani Ewo, bardzo serdecznie dziekuje za charakterystyke moja 22.08.1959 i
          mojego przyjaciela 13.03.62. Co do mnie to sie zgadza, glownie jesli chodzi o
          impulsywnosc. Z nauka duzo gorzej. Jestem b. niecierpliwa. Lubie szybko i malym
          wysilkiem, chyba, ze cos mnie b. zainteresuje. Zyje glownie uczuciami i moje
          zycia przypomina wznoszaca i opadajaca sinusoide. Latwo podejmuje decyzje.
          Zwykle, bo ta ostatnia zajela mi b. wiele lat. Mysle o moim rozwodzie. Powinnam
          dawno temu,ale dopiero teraz, tzn 2 lata tamu zdobylam sie na ten krok. Nie mam
          watpliwosci, ze sluszny. Jestem swiezo po. Jestem wolna. Bez sadysfakcji, bo ta
          zawsze porazka, ale z uczuciem ulgi. Moj przyjaciel to taka moja niespelniona
          milosc sprzed 15 lat. Wtedy nie umialam odejsc od meza. On sie ozenil i raczej
          nie odejdzie od zony. Ale uczucie miedzy nami jest ciagle tak samo zywe. To
          zupelnie niezwykle. Nie mielismy ze soba kontaktu przez prawie 12 lat. Wydawalo
          mi sie, ze minelo. Bardzo sie mylilam. On caly czas pamietal o mnie. Ma
          niezwykly dar. Kiedy o mnie mysli ja to czuje.Takie dziwne bzzzzz. Naprawde.
          Czuje to tylko ja. Jest pelen wahan. Jest odpowiedzialnym czlowiekiem. troche
          marzycielem i troche z innego swiata. W pracy dobrze zorganizowany. W zyciu
          znacznie gorzej. ma trudnosci z podejmowaniem decyzji. To co dla mnie latwe,
          dla niego jest pelne pulapek. Nie wiem co dalej. Pewnie nic. W zyciu wyznaje
          zasade, ze nic na sile. To nie znaczy, ze latwo sie poddaje, ale moge decydowac
          tylko o sobie. Na innych nie wymuszam, a jezeli tak sie zdazy to b. szybko sie
          wycofuje. Cenie swoja wolnosc i uwazam, ze kazdy ma prawo do swojej.
          Jeszcze raz Pani b. dziekuje. To b. niezwykle co Pani robi. I z taka pasja.
          Zycze powodzenia i oby tego zapalu nigdy Pani nie zabraklo. Pozdrawiam. H
    • Gość: Mag Re: Numerologia - część enta. IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 02.08.04, 17:53
      on 1966.07.16
      ja 1967.01.07
      bardzo proszę o analizę.
      • ewa.gs Re: Mag 03.08.04, 12:56
        16.07.1966
        dziewiątka - zajrzyj do wątku pt. numerologicznie 9. Poza tym - umysł bardziej
        racjonalny, ścisły, niż u typowej dziewiątki. Życie usiłuje/usiłowało nauczyć
        go partnerstwa, bliskości, miłości.

07.01.1967
        racjonalny, ścisły umysł. Logika jako kryterium prawdziwości rzeczy. Badanie,
        analiza, sprawdzanie. Nieufność. Odpowiedzialna, lojalna, szukasz stabilizacji,
        bezpieczeństwa. Własną wrażliwość trochę ukrywasz w obawie przed zranieniem -
        na przykład poprzez zamykanie się na ludzi.

pozdrawiam
        Ewa G.
    • Gość: bożka1 Re: Numerologia - część enta. IP: *.sokolka.org / *.pl 02.08.04, 20:46
      Pani Ewo proszę o analizę dat urodzenia moich kuzynek:
      12.11.1944, 13.07.1948, 25.07.1949. Dziękuję.

• ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 03.08.04, 13:20
        12.11.1944
        Szybka, zmienna, nerwowa. Łatwo się irytuje i niecieprliwi. Towarzyska i
        kontaktowa, lubi przebywać z ludźmi. Zbyt mało konsekwencji, za to dużo
        pomysłów. Szybko przyswaja informacje.

13.07.1948
        jeśli ma w danych litery F, O, X:
        Temat życia - miłość i rodzina. Opiekuńcza, emocjonalna, potrzebuje bliskości
        ludzi. Do przerobienia (jeśli jeszcze nie przerobiła) lekcja związana ze
        stabilizacją i niezdrowym stosunkiem do pracy - np: " Muszę przez całe życie
        odpracowywać swoje winy", "Pracuję, dopóki nie padnę na twarz" albo wręcz
        przeciwnie: "Nie muszę pracować, bo i tak wszystko dostaję".

25.07.1949
        siła przebicia, wie czego chce, ambitna, pracowita. Myślenie analityczne i
        przestrzenne na wysokim poziomie. Zdolność szybkiego i trafnego wyciągania
        wniosków, zwłaszcza jeśli chodzi o ludzi, ich zachowania, rozszyfrowanie ich.
        Perfekcjonistka.
    • Gość: ona Re: Numerologia - część enta. IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 02.08.04, 22:06
      Droga Ewo co mogłabyś powiedzieć o człowieku urodzonym 19.03.1975r.
      z góry dziękuję.
      • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 03.08.04, 13:24
        19.03.1975
        prawdopodobne, że z wczesniejszego stanu bezsilności, uciśnienia (z
        dzieciństwa, wczesnej młodości?), przechodzi do pełnej samoświadomości i siły.
        kategoryczny, krytyczny, pragmatyczny. Rozmach w planowaniu, dużo wymaga od
        siebie i innych, ciężko mu zrozumieć czyjeś i swoje słabości. Pasjonat, żyje
        szybko, aktywnie, bierze życie w swoje ręce.
        Pamiętać należy, że to potencjał, droga życiowa - to, jak i czy go
        wykorzystujemy leży już głębiej...
        pozdrawiam
        Ewa G.
        • Gość: eliza19niezalogowa Re: Numerologia - część enta. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.08.04, 13:36
          Jestem zagubiona , często wracam do przeszłości nie moge sie odnaleść i mam
          troche kłopotówq w zyciu osobistym prosze o pomoc Pani Ewo 08.12.1984
          • ewa.gs Re: Eliza 03.08.04, 13:47
            Problem leży prawdopodobnie głębiej niż w samej dacie, bo data to tylko
            potencjał do wykorzystania. Problem zaczyna się, kiedy nie potrafimy z tego
            potencjału korzystać, a to obrazują imiona, nazwiska, podpisy.
            Jeśli potrzebujesz zmiany a czujesz, że nie jestes w stanie sobie poradzić
            sama, możesz zainteresować się terapią za pomocą zmiany karty numerologicznej,
            jeśli wiesz, że możesz sobie poradzić - włóż w to maksimum energii, zmobilizuj
            się do działania.
            Jeśli chodzi o datę - jeśli posiadasz w danych litery F, O, X:
            08.12.1984
            Twoim celem życia jest miłość, bliskość, rodzina.
            Jesteś osobą, która przywiązuje się mocno do ludzi, potrzebuje wsparcia, pełnej
            akceptacji, czułości, dotyku, i chce to samo dawać.
            Możesz mieć konflikt pomiędzy swoimi wymaganiami wobec samej siebie (a te są
            bardzo duże), a jakąś apatią, bezwładem, który czujesz. Pomiędzy dominowaniem a
            poddawaniem się ludziom, z którymi jestes blisko.
            Jesteś osoba ciepłą, rodzinną, lubisz czuć grunt pod nogami, nie przepadasz za
            zmianami.
            Ciekawość zawodowa: czy masz w danych litery E, N, W, a jeśli tak, to ile?
            pozdrawiam
            Ewa G.
            • Gość: eliza19niezalogowa Re: Eliza IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.08.04, 13:54
              Dziekuje za odpowiedź , zgadza sie ,że problem lezą głębiej ale miałam
              nadzieje , że uda sie rozwiązac problemy za pomoca numerologii.
              Mam w nazwisku jedno E (cokolwiek by to mialo znaczyć :)
              a tych F O X wogóle .
              Pozdrawiam gorąco !
              • Gość: eliza19niezalogowa Re: Eliza IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.08.04, 13:57
                może napisze do Pani maila bo niechciałabym podawac tutaj wszystkich swoich
                danych ?
              • ewa.gs Re: Eliza 03.08.04, 13:58
                Co miałoby to znaczyć...
                Jedno E to mało - brak energii 5, czyli właśnie zaglądanie w przeszłość,
                niechęć do życia teraźniejszością, mobilizacji, brak motywacji do zmian.
                Brak F, O, X, oznacza że cechy szóstki (te o których pisałam) musisz w sobie
                dopiero rozwinąć - narazie jesteś silnie emocjonalna, ale często po stronie
                negatywnej (zazdrość, złośliwość, chociaż potrzeba miłości tak samo silna)
                • Gość: eliza19niezalogowa Re: Eliza IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.08.04, 14:00
                  ta numerologia to naprawde skarbnica wiedzy o człowieku :) wszystko sie zgadza
                  niestety . Jeszcze raz dziekuje !!
    • Gość: Mag Re: Numerologia - część enta. IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 03.08.04, 13:44
      Droga pani Ewo chciałabym prosić o charakterystykę: on ur.14.07.1966.
      Bardzo dziękuję.
      • Gość: Anna Re: Numerologia - część enta. IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 03.08.04, 13:55
        Co może Pani powiedzieć o osobie ur. 30.07.1973
        pozdrawiam
        • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 03.08.04, 15:12
          30.07.1973
          mm... opcji jest parę.
          Czy ma w danych (imię, drugie imię, imię od bierzmowania, nazwisko, jeśli
          kobieta to panieńskie i po mężu/mężach) litery C, L, U? Ile ich ma?
          • Gość: Daria Re: Numerologia - część enta. IP: *.chello.pl 03.08.04, 15:15
            Bardzo proszę o opis tej daty- 29.10.1966 r.Bardzo dziękuję.Daria.
            • Gość: Pamela Re: Numerologia - część enta. IP: *.chello.pl 03.08.04, 15:20
              A ja poproszę o scharakteryzowanie mojej córki, bo jest dla mnie nie lada
              zagadką.Dziękuję.data urodz. 26.06.1994 r. Gdańsk
          • Gość: anna Re: Numerologia - część enta. IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 03.08.04, 15:30
            ewa.gs napisała:

> 30.07.1973
            > mm... opcji jest parę.
            > Czy ma w danych (imię, drugie imię, imię od bierzmowania, nazwisko, jeśli
            > kobieta to panieńskie i po mężu/mężach) litery C, L, U? Ile ich ma?

c-1
            l-2
            u-2
            pozdrawiam
            • ewa.gs Re: Numerologia - część enta. 03.08.04, 15:35
              hmmm... sporo... mam wrażenie, że jednak pozytywna 3, ale sprawa nie jest tak
              oczywista.
              A pozytywna 3 oznacza optymizm, ciepło, towarzyskość. Jesli jest jej dużo, to
              często nadmierną skłonność do przystosowywania się do otoczenia, przyjmowanie
              cudzych cech czy poglądów dyktowane chęcią pasowania do grupy. Poza tym, radość
              życia, zmysłowość, atrakcyjność, ekspresja, ruch, rozmowność, chęć bycia w
              centrum grupy, pomysłowość, elokwencja, zdolności artystyczne... ale i zbyt
              słaba wola, problemy z asertywnością, nierealne plany, zbytnia akceptacja
              każdego stanu rzeczy - niechęć do jego zmiany, brak motywacji.
              pozdrawiam
              Ewa G.
              • Gość: anna Re: Numerologia - część enta. IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 03.08.04, 16:08
                Zasadniczo zgadza się, nawet bardzo, sa pewne nieścisłości .Zaintrygowało mnie
                stwierdzenie:
                > hmmm... sporo... mam wrażenie, że jednak pozytywna 3, ale sprawa nie jest tak
                > oczywista.
                A gdyby miała Pani zakładać ze nie jest to taka pozytywna 3,(jest to bardzo
                nierówna osoba )to jakby to wyglądało? Proszę o parę szczegółów
                pozdrawiam
    • dora76 Re: Numerologia - część enta. 03.08.04, 16:47
      Pani Ewo,
      Czy moge prosic o charakterystyke dwoch osob:
      Mezczyzna 05.07.1967 i kobieta 20.04.1969
      Serdecznie dziekuje i pozdrawiam...
    • Gość: Magda Re: Numerologia - część enta. IP: *.futuro.pl 03.08.04, 17:15
      Pani Ewo, co By Pani powiedziała o mnie: 15.05.1974r = 5.
      Dziękuję.
      • Gość: malaMi Re: Numerologia - część enta. IP: *.10.12.vie.surfer.at 05.08.04, 22:34
        pani EWO SERDECZNIE PROSZE O KILKA SLOW NA MOJ TEMAT, 30.06.1985= 5. co by
        pani powiedziala na temat mojego zwiazku z bykiem i skorpionem? ktory bylby
        lepszy? dziekuje:)
        • Gość: malaMi Re: Numerologia - część enta. IP: *.10.12.vie.surfer.at 06.08.04, 14:31
          pani Ewo dodam jeszcze ze mam ksiezyc w strzelcu wg 3 zrodel, jesli to ma
          znaczenie.
          • Gość: malaMi Re: Numerologia - część enta. IP: *.10.12.vie.surfer.at 06.08.04, 14:33
            aha jeszcze jedno:) urodzilam sie ok. godz 16.30. prosze o jak najbardzej
            wyczerpujaca odpowiedz:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka