Dodaj do ulubionych

5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f-ra!

17.08.13, 01:04
Drogie Panie i Panowie.

Tak oficjalnie dam 5 000 zł osobie która spowoduje że wróci do mnie mój były. Obecnie jest stanu wolnego. Warunek: działalność gospodarcza i wystawienie f-ry. dwa: płacę z góry połowę. Trzy: jeżeli w podanym terminie nie wróci, zwrot pieniędzy jako formy zaliczki. Zgodnie z Kodeksem Cywilnym.

Zapraszam odważne
Obserwuj wątek
    • sabatini55 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 01:06
      W rachubę wchodzi tylko spotkanie osobiste i udział w rytuałach. Stać mnie więc z mojej strony żaden kłopot by dojechać. Za efekt nawet premia!
    • ruudai Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 10:40
      Tak, tak. Tylko ta inicjatywa nie spotka się z gromkim odzewem, wątpię. Już jednak to że chcesz pokazać że uroki to bajki może podgrzać co niektórym temperature. Pożyjemy, zobaczymy.
      • Gość: :) Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.13, 10:43
        z ciekawością będę śledzić rozwój sytuacji, autorce wątku oczywiście życzę, aby się udało, z rytuałem czy bez
        • 3scorpion666 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 11:48
          Brawo!
          Ten post spowoduje, że rzeczone wróżki ukryją się w jeszcze głębszym podziemiu...
          NIE ma żadnej, która odwazy się na spotkanie osobiste i udział w rytuałach! Bo one- nie robią żądnych rytuałów! Proste? Biorą kasę i leją wodę. Ot i bajka cała :)
          • Gość: sasha0409099 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- IP: 212.183.140.* 17.08.13, 16:42
            Rytualy dzialaja!! I ja doswiadczylam tego na wlanej skorze
            • 3scorpion666 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 16:46
              No widzisz Sasha, oczywiscie, że działają! klątwy też.
              • Gość: sasha0409099 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- IP: 212.183.140.* 17.08.13, 17:10
                Tak jak najbardziej
              • ruudai Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 18:07
                Bicie piany: uroki działają. Takie bajki można równie dobrze pisać sprajem po murach.
    • 3scorpion666 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 12:03
      Sabatini55,
      ponawiam swoją propozycję (juz pisałam do Ciebie w innym wątku) i czekam na odpowiedź!
      Zrobię dla Ciebie rytuał!
      Kiedy i gdzie
      Czekam.
      Scorpio
      • sabatini55 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 12:07
        Ty nie jesteś wróżką przecież. Zresztą Twoje wpisy na tym portalu dają wiele do myślenia.
        • 3scorpion666 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 12:09
          Nie jestem wrózką. Magiem. O co Ci chodzi? Cykor obleciał? Publicznie proponuję, że zrobię ryt, nie chcesz, aby były powrócił???? Ściema!
          No i wykazałaś - jesteś gorsza od wszystkich wrózek razem wziętych, które tutaj tak krytykujesz!
          • sabatini55 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 12:16
            Pisz do mnie na email. Masz jakieś problemy emocjonalne skoro tak się tutaj produkujesz.
            • 3scorpion666 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 12:19
              To TY potrzebujesz ryt, nie ja. A wiec, to Ty - pisz do mnie na mail :)
              A to że się "produkuję", to mój problem. Ty rozpisujesz się o 1:26 w nocy , bo co, masz bezsenność? Ktoś rzucił na Ciebie klątwę bezsenności? :)
              • sabatini55 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 12:23
                Dziękuję. Ja płacę ja wymagam. Ci zaś co najwięcej gadają - najmniej efektów mają. Krowa która dużo ryczy, mało mleka daje.

Pozdrawiam serdecznie
                • 3scorpion666 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 12:30
                  No i wyszło szydło z worka! Nie masz żadnych 5000! Narobiłaś szumu, bo liczyłaś, że nikt sie nie zgodzi na ten ryt? No cóż, teraz pozostaje Ci znowu zmienić nick i pisać dalej znowu pod innym nickiem! A zmieniasz, często gęsto, jak kolor włosów.....
                  • sabatini55 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 12:34
                    Proszę pisać na email. nie mam zwyczaju użerać się na forum. Pani widzę tak

Pozdrawiam serdecznie
            • 3scorpion666 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 12:41
              Dziecko, Tobie się wydaje, że 5000 to jakaś fortuna??? Panoszysz się tutaj, jakbys była co najmniej milionerką!!! Doskonale wiesz, że nikt - dosłownie NIKT oprócz mnie, nie odpowie na Twoją ofertę! Bo NIKT nie ma takiej odwagi ani takich możliwosci, jak ja. Tobie wcale nie zależy na Rycie! Ty tutaj czegoś innego szukasz!

PS I nie próbuj sztuczek typu, że zmienisz sobie Nicka i niby sama sobie zaoferujesz ten ryt jako inna osoba :))))
              • Gość: gosc Re: 5 000 zł za rytuał. do sabatini55 IP: *.net.cybernetwmw.com 17.08.13, 12:46
                Mogę Ci za darmo wysłać rytuał, skuteczny :) Tylko musisz go wykonać sama. Podaj maila, to wyślę Ci szczegóły.
                • sabatini55 Re: 5 000 zł za rytuał. do sabatini55 17.08.13, 12:58
                  Pisz na email w nicku.

Pozdrawiam serdecznie

Gość portalu: gosc napisał(a):

> Mogę Ci za darmo wysłać rytuał, skuteczny :) Tylko musisz go wykonać sama. Poda
                  > j maila, to wyślę Ci szczegóły.
                • 3scorpion666 Re: 5 000 zł za rytuał. do sabatini55 17.08.13, 14:20

> Mogę Ci za darmo wysłać rytuał, skuteczny :) Tylko musisz go wykonać sama. Poda
                  > j maila, to wyślę Ci szczegóły.

Super> Mozesz nawet sama sobie ząb na przykład usunąć :))) Powodzenia! Z demonicznymi bytami podobno jest..."kupa zabawy"? Dzieciak. Norma.
                  wsród młodziezy :)) a potem - płacz...
                • Gość: kalinka Re: 5 000 zł za rytuał. do sabatini55 IP: *.opera-mini.net 17.08.13, 16:54
                  moglabym rownierz prosic o ten rytual na emaila kalinka1223@interia.pl
              • Gość: emma cole Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- IP: *.sin.nokia.net 17.08.13, 12:53
                Musze sie zgodzic... I jeszcze to " ja place i wymagam ". Niepotrzebne negatywne podejscie.

Gdyby Pani zalezalo faktycznie na rytuale, nie zachowywalaby sie Pani w taki sposob.

Powiem jeszcze cos : po tym jak Pani paskudnie sie do mnie odniosla, wnioskuje, ze ma Pani problemy.

Tutaj rytual nie pomoze.

Mimo wszystko zycze Pani powodzenia.
                • sabatini55 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 12:57
                  No właśnie. komentarz mówi sam za siebie: nie pomogę. Bo Pani nie potrafi. Tak trudno się przyznać do błędu. Tak żyjemy w Polsce.

Pozdrawiam serdecznie

Gość portalu: emma cole napisał(a):

> Musze sie zgodzic... I jeszcze to " ja place i wymagam ". Niepotrzebne negatywn
                  > e podejscie.
                  >
                  > Gdyby Pani zalezalo faktycznie na rytuale, nie zachowywalaby sie Pani w taki sp
                  > osob.
                  >
                  > Powiem jeszcze cos : po tym jak Pani paskudnie sie do mnie odniosla, wnioskuje,
                  > ze ma Pani problemy.
                  >
                  > Tutaj rytual nie pomoze.
                  >
                  > Mimo wszystko zycze Pani powodzenia.
                  >
                  • Gość: emma cole Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- IP: *.sin.nokia.net 17.08.13, 13:08
                    Nie. Nie pomoge Pani, bo Pani chce tylko cos udowodnic.

Ponadto emanuje Pani negatywnymi emocjami, a ja nie mam zamiaru sie wystawiac na ich dzialanie.

Prosze najpierw zmienic siebie i swoje podejscie, dopiero pozniej szukac pomocy u wrozek.

Pozdrawiam i znikam.
                    • Gość: O.o Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- IP: *.play-internet.pl 17.08.13, 13:55
                      szczerze potwierdzam przedmówczynię... autorka postów chyba ma ostre problemy psychiczne...
                      • ruudai Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 15:15
                        Tak, widać chce udowodnić. Że uroki to bajki dla dorosłych dzieci. Już widać po wpisach reakcje wróżek, boją się. haha. Tak samo jest z Jackowskim - jasnowidzem. Sama reklama a efekty żadne. To samo jasnowidzenia - trzeba mieć dar. Przecież te portale ezoteryczne to sami oszuści, byle zarobić.
                        • 3scorpion666 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 15:35
                          ładnie podsumowałaś ten wątek, ruuuda :)))) należało się
                          jasne, że tzreba mieć dar! A te dzieciaki myślą, że jak świeczke zapalą, na karteczce coś tam napiszą - i heja! Były - wróci... Dziecinada! A wywoływanie Demona do rytu kończą się zazwyczaj w najlepszym wypadku u egzorcysty. Tak że , życzę powodzenia, szczególnie - szewcowej od sabotów
                          • wiara-i-przeznaczenie Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 15:37
                            Sabatini odpisz do mnie. hej
                            • wiara-i-przeznaczenie Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 16:17
                              wiara-i-przeznaczenie@gazeta.pl
                              wiara-i-przeznaczenie napisał:

> Sabatini odpisz do mnie. hej
                              • wiara-i-przeznaczenie Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 19:18
                                Mam jakieś kłopoty z kontem. proszę pisać na wiaraiprzeznaczenie@wp.pl

Dziękuje

wiara-i-przeznaczenie napisał:

> wiara-i-przeznaczenie@gazeta.pl
                                > wiara-i-przeznaczenie napisał:
                                >
                                > > Sabatini odpisz do mnie. hej
              • ann.pt do Skorpion 20.08.13, 08:53
                ja chetnie skorzystam z Twoich usług Skorpion
                • Gość: Gość Re: do Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 10:37
                  Sabatini czujesz się osobą mało wartościową? Jak można swoją własną duszę poświęcać dla kogoś kto ewidentnie nas nie kocha? Dlaczego bardziej nie kochasz swojej duszy i siebie samej? Czy ta osoba na Ciebie zasługuje? Czy nie lepiej zająć się sobą niż poświęcać czas dla kogoś komu jesteśmy obojętni? Moim zdaniem ta osoba nie jest warta żadnych pieniędzy ani energii.Powiesz,że kochasz i dla miłości zrobisz wszystko? Tylko co Ci to da? Myślisz,że zmienisz komuś uczucia, poglądy,charakter?Nigdy!Szkoda Twojego czasu i pieniędzy.Chyba,że prowokujesz wróżki swoimi postami bo chcesz coś udowodnić.
                • 3scorpion666 Re: do Skorpion 20.08.13, 10:37
                  proszę pisać na maila
                  pozdrawiam
                  • ann.pt Re: do Skorpion 20.08.13, 12:32
                    Bardzo chetnie tylko gdzie go znajde? profil jest nie aktywowany...
                    • 3scorpion666 Re: do Skorpion 20.08.13, 12:55
                      Dziwne, zaraz sprawdzę! powinien być aktywny, 3scorpion666@gazeta.pl. od innych osób - otrzymuję maile, jak najbardziej. proszę spróbowac raz jeszcze napisać na podany mail
                      • ann.pt Re: do Skorpion 20.08.13, 13:08
                        juz napisalam @
        • doora40i4 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 18.08.13, 16:48
          Masz rację. Do mnie też się przyczepiła jak rzep do psiego ogona. Biedulka, nie ma pewnie w ogóle z kim rozmawiać.

sabatini55 napisał(a):

> Ty nie jesteś wróżką przecież. Zresztą Twoje wpisy na tym portalu dają wiele do
          > myślenia.
      • zetoja Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 25.10.14, 21:41
        mi mozesz zorbic :) po_prostu_ja@go2.pl
    • 3scorpion666 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 15:58
      Uzytkownik sabatini55 - UŻYTKOWNIK NIE AKTYWOWAŁ PROFILU

A więc po co (i kogo?) zachęca pisania do siebie na mail , skoro nie posiada takowej? Ciekawi mnie, kto i w jakim celu urządza tego typu prowokacje na portalu, a więc sprawdzam! No i dziecinada, nie ma pojęcia o niczym a udaje ważniaka.... dziecko, tyle!
    • sabatini55 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 18:37
      Tak jak wiedziałam. Wielka dyskusja z "małej chmury, mały deszcz". Widać teraz prawdziwe zaangażowanie wróżek w ich rzekome uroki. Urażony honor? To taki trend, udawanie jestem jedyna. Śmieszne raczej to i żenujące. Jednak to facet pierwszy się odezwał, i jakoś nie widzę ze strony mężczyzn tyle jadu co wylewające je tutaj dwie/ trzy osoby.

Pozdrawiam serdecznie
      • 3scorpion666 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 19:25
        Casablanka, czy teraz - sabatini :), daj znać , jak M. do Ciebie wróci :)))
        powodzenia.
    • wiara-i-przeznaczenie Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 20:33
      Dziękuje za liczne zapytania o urok. Jednak moja oferta była jednorazowa i skierowana bezpośrednio do osoby o nicku sabatini. Miłego wieczoru
      • Gość: x Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.13, 20:46
        ile tych zapytań było ? 2?
        • Gość: pp~~ Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.13, 20:50
          eee tam, co za złosliwość... :D zawaloną skrzynkę ma , nie może się doliczyć
          • ruudai Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 17.08.13, 20:56
            kto zaś robił rytuały u tej 3scorpio666 wszędzie jej pełno a jakoś nigdzie o niej niema? jakieś nowe wcielenie, kolejne wróżki pewnie. Brak szmalu to się udziela. Możecie się sami przekonać po wpisach. jeszcze jej mało szmalu. Jaka bezczelna jeszcze
            • Gość: gosc do sabatini IP: *.dynamic.mm.pl 17.08.13, 21:02
              hej Kochana, nikt i nie odezwie bo ryty nie działają i wszyscy o tym wiedzą, a i ja wydalam kilkanascie stowek na to. Jak widzisz ludzie Cię linczują, ja jestem z Tobą ;)
              • 3scorpion666 Re: do sabatini 17.08.13, 21:10
                Moje drogie! Nie powiem, kochane, bo poważnie traktuję miłość, bez jaj :P Zbliza się Pełnia Księżyca, najlepsza pora na zrobienie rytuału. Dowolnej osobie, która zgłosi się do mnie na maila, zrobię ryt - tylko po to, aby udowodnić, że rytuały, działają. Nic poza tym. Zapraszam.

• ruudai Re: do sabatini 17.08.13, 21:42
                  Marna podróbka o której nikt wcześniej nie słyszał;) Kryptoreklama żerująca na różnych forach. Załóż swoje forum i tam wal ścieme. Dobranoc

3scorpion666 napisała:

> Moje drogie! Nie powiem, kochane, bo poważnie traktuję miłość, bez jaj :P Zbl
                  > iza się Pełnia Księżyca, najlepsza pora na zrobienie rytuału. Dowolnej osobie,
                  > która zgłosi się do mnie na maila, zrobię ryt - tylko po to, aby udowodnić, że
                  > rytuały, działają. Nic poza tym. Zapraszam.
                  >
                  >
              • sabatini55 Re: do sabatini 17.08.13, 22:32
                Dziękuję. Nie przejmuje się wcale tymi lafiryndami. Ich wpisy są wystarczającym dowodem obłudy i kłamstwa. Dobrze wiedzą że musiały by oddać pieniądze i przyznać się do błędu. Więc nie zaryzykują! Więc ja podnoszę stawkę do 10 000 zł. Stać mnie na to. Zapraszam zainteresowane

> hej Kochana, nikt i nie odezwie bo ryty nie działają i wszyscy o tym wiedzą, a
                > i ja wydalam kilkanascie stowek na to. Jak widzisz ludzie Cię linczują, ja jest
                > em z Tobą ;)
                • sabatini55 Stawka zostaje podniesiona do 10 000 zł 17.08.13, 22:33
                  Pozdrawiam i zapraszam na sabatini55@wp.pl
                  • sabatini55 Re: Stawka zostaje podniesiona do 10 000 zł 17.08.13, 22:40

ma być sabatini-55@wp.pl

sabatini55 napisała:

> Pozdrawiam i zapraszam na sabatini55@wp.pl
                    >
                • 3scorpion666 Re: do sabatini 17.08.13, 22:37
                  Co za głupota... Myślisz, że za pieniądze można kupić - Magię???
                  A co z panem "przeznaczenie", nie dogadaliście się? Nie dziwi nic!
                  • sabatini55 Re: do sabatini 17.08.13, 22:48
                    Pani jest bardzo zagubiona w swoim myśleniu. Ludzie zobaczą że uroki to oszustwo, skoro ktoś daje pieniądze a jest tylko jedna osoba zainteresowana? To świadczy o tym jak bardzo oszustki są zdesperowane oczerniając moje wpisy i moją osobę.

Dobranoc. Pozdrawiam malkontentów.

3scorpion666 napisała:

> Co za głupota... Myślisz, że za pieniądze można kupić - Magię???
                    > A co z panem "przeznaczenie", nie dogadaliście się? Nie dziwi nic!
                    • 3scorpion666 Re: do sabatini 17.08.13, 22:53
                      Oszustka to Ty jesteś moja droga! Ja Tobie zaproponowałam urok - bez żadnej zapłaty! A Ty dalej plujesz jadem.
                      Innych chętnych nie ma nie z tego powodu, że uroki nie działają , tylko z powodu Twoich złych intencji.
                      Tyle w temacie!

PS Jutro podbijesz do miliona, co? Bo i tak nie masz żadnej kasy, szukasz sensacji, to wszystko!
                      • Gość: :) Re: do sabatini IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.13, 00:58
                        a ja naprawdę nie ogarniam skąd tu tyle krzyku i zamieszania. W ogóle mnie nie obchodzi kim jest autorka wątku i czy pisała gdzie indziej. Jest osobą zainteresowaną wykonaniem rytuału przy jasno określonych zasadach i zapłacie za pracę. Nie interesuje mnie również, jakie nią kierują pobudki - czy chce coś komuś udowodnić (eg. rytuały nie działają, wróżki to oszustki czy co kto tam sobie wymyśli) czy też jak najbardziej potrzebuje pomocy, a przy tym jest dobrze sytuowana i pewna siebie.
                        Odpowiadając na pytanie którejś tam z Was - tak, 5000 to ogromne pieniądze. Ja niedawno wydałam dużo mniej. A i tak nie było warto.
                        Mam stosunek obiektywny tylko razi mnie jak szybko podniosło się larum bez powodu. Z chęcią obserwuję nadal.
                • Gość: parę słów Re: do sabatini IP: *.play-internet.pl 18.08.13, 07:35
                  Szkoda czasu i pieniędzy ,może pieniędzy nie koniecznie -bo one byłyby do odzyskania w.g wcześniejszych wymogów umowy itd.,itd. .
                  ale sam Pan w Kartach przedstawia się jako osoba ,która zamyka się w swoich sztywnych ramach ,własnych emocjach i tym co już w zyciu zaznał ,jak również ,to co z Sabatini doznał ,czy przeżył. woli się skupic na sprawach również zawodowych . Tak jak może i przez chwilę zabiegał o Pani względy i stowrzenie czegoś wspólnie tak cóz ? Można powiedzieć w tej chwili nie chce tego .Dlaczego ? Jak Panią postrzega ? jako zaborcza kobietę ,zazdrosną ,kontrolującą . Gdybyś chciała Sabatini 55 zaprzeczyc i powiedzieć bzdura ? To proszę zapytać obiekt swoich westchnień jak Ciebie postrzega ,a może tez i czuje energetycznie. Z tej mąki chleba nie będzie . Owszem męczyzna wolny ,ale to,że wolny nie znaczy do zdobycia .Dlaczego nie zdobycia ? Bo w kartach ewidentnie widać ,że ten Pan nie chce nic wspólnie tworzyć .
                  Mam cichą nadzieję ,że każdy kto się zdeklaruje na wykonanie Rytuału ,siłą rzeczy nie zapomni o spojrzeniu od strony kart jak to wygląda.
                  Dodam jeszcze .Tak,Tacy klienci z brakiem pokory do siebie i życia potrafią być butni i nie raz się słyszy ' ja płacę ,ja wymagam "
                  I co w związku z tym ? płace i wymagam ? To nie czasy PRL ,klient nasz Pan ? Szanujaca się wróżka nic nie musi udowadniać ,ani takiej osoby przyjąć .
                  ------------Co do 3scorpion666 coś ostatnio ganiasz od forum do forum ,na jednych się udzielasz jako wszechwiedza ,na drugim udajesz przysłowiowego żółtodzioba .
                  Ilez to człowiek masek przywdziać potrafi.
                  ps; Śpieszę z wyjaśnieniem gdyby nagle się okazało ,że ów osobę i własne pragnienia Sabatini55 wymyśliła - Karty odpowiedziały Tobie tym samym.
                  • 3scorpion666 Re: do sabatini 18.08.13, 09:37
                    Co do 3scorpion666 coś ostatnio ganiasz od forum do forum ,na jednych się udzielasz jako wszechwiedza ,na drugim udajesz przysłowiowego żółtodzioba .
                    Ilez to człowiek masek przywdziać potra

Skorpion odpowida :)
                    Dusza nie jedną ma twarz.. Cóz, w jednych sprawach - jestem "żółtodziobem", w innych - "ekspertem"! Normalne! Zasadą jest, że - samemu sobie się, nie wrózy! A więc, w czym problem? jeżeli w którymś momencie , we własnych sprawach scorpio potrzebuje pomocy , no to udziela się, jako - żółtodziob, jak to określiłeś, w innych, jako ekspert! Myśliśz, że lekarze nie chorują? Tu przyjmuje pacjentów, jako lekarz, ekspert, po pracy - idzie do kolegi i sam się bada, co w tym dziwnego? Kto z nas jest Alfą i Omegą - we wszystkich sprawach? Chyba tylko Bóg. ja Bogiem nie jestem . :)
                    pozdrawiam cieplutko
                    • Gość: Lizol Re: do sabatini IP: *.play-internet.pl 18.08.13, 09:51
                      Fałszywa jak skorpion i udaje szatana. Niezła polewka intelektualna. Naprawdę mas zjechany beret
                      • 3scorpion666 Re: do sabatini 18.08.13, 10:30
                        Lizol wierzy w szatana .....hmmm.... no i kto tu ma "zryty beret")))))
                        • doora40i4 Re: do sabatini 18.08.13, 10:47
                          Do kogo pijesz? Masz naprawdę coś z głową. Tak mi przykro biedactwo

3scorpion666 napisała:

> Lizol wierzy w szatana .....hmmm.... no i kto tu ma "zryty beret")))))
                          • 3scorpion666 Re: do sabatini 18.08.13, 10:48
                            na pewno nie do Ciebie! Napisane jasno - lizol, czyli osoba pod nickiem Lizol, więc?
                          • Gość: Arbiter Re: do sabatini IP: *.play-internet.pl 18.08.13, 16:53
                            Wypowiadają się osoby, które zeszły z tematu jest osoba która się podejmie wyzwania rzuconego przez autora/ autorkę?
                            • 3scorpion666 Re: do sabatini 18.08.13, 17:00
                              Zaproponowałam, że zrobię Pani sabatini55 ryt - za darmo! Nie chce. Pan wiara-i-przeznaczenie, też zaproponował swoje usługi - nie chce. A wiec, nie przyspieszajmy biegu wydarzeń! Może, z czasem ktoś sprosta wysokim wymaganiom tej Pani. czas pokaże!
                              • wiara-i-przeznaczenie Re: do sabatini 18.08.13, 17:06
                                Niech Pani nie będzie śmieszna. Po tak negatywnych opiniach o Pani ktoś będzie chciał skorzystać z Pani usług? Pani jest śmieszna i niepoważna. Nawet gdyby mi Pani dopłaciła nigdy bym na to nie poszedł. Chory człowiek powinien odpocząć a nie takie bzdury pisać po forach

3scorpion666 napisała:

> Zaproponowałam, że zrobię Pani sabatini55 ryt - za darmo! Nie chce. Pan wiara-
                                > i-przeznaczenie, też zaproponował swoje usługi - nie chce. A wiec, nie przyspi
                                > eszajmy biegu wydarzeń! Może, z czasem ktoś sprosta wysokim wymaganiom tej Pani
                                > . czas pokaże!
                                • 3scorpion666 Re: do sabatini 18.08.13, 17:12
                                  Ale, czy kogoś zmuszam? Nie zależy mi na tym, aby pomagać komuś - na siłę! Nie każdy jest gotów przyjąć pomoc, a wiec, tylko te osoby, które chcą skorzystać, piszą do mnie na maila. Ale zawsze zapewniam dyskrecje, więc NIGDY nie ujawniam tych przypadków na forum. Nieładnie się chwalić, dawniej mówiono - skromność zdobi człowieka! No ale teraz, w dobie reklam, czyz liczy sie rzeczywista, faktyczna wartość? Nieliczna grupa koneserów , potrafi docenić.

• casablanka11 do nick 3csorpio666 18.08.13, 17:17
                                    Już Tobie ktoś tutaj napisał: od Ciebie pomocy to nawet gdybyś zapłaciła nikt nie chce. Poznali się na ttobie lafiryndo, i nie udawaj takiej cacy farbowany lisie.

3scorpion666 napisała:

> Ale, czy kogoś zmuszam? Nie zależy mi na tym, aby pomagać komuś - na siłę! Nie
                                    > każdy jest gotów przyjąć pomoc, a wiec, tylko te osoby, które chcą skorzystać,
                                    > piszą do mnie na maila. Ale zawsze zapewniam dyskrecje, więc NIGDY nie ujawnia
                                    > m tych przypadków na forum. Nieładnie się chwalić, dawniej mówiono - skromność
                                    > zdobi człowieka! No ale teraz, w dobie reklam, czyz liczy sie rzeczywista, fakt
                                    > yczna wartość? Nieliczna grupa koneserów , potrafi docenić.
                                    >
                                    >
                                    >
                                    • 3scorpion666 Re: do nick 3csorpio666 18.08.13, 17:22
                                      małgosiu, w odróznieniu od Ciebie, nigdy włosów nie farbuję. nikogo - nie oszukuję. Nigdy nie przedstawiłaś dowodów na te głupoty, co tutaj wypisujesz! Odważna jesteś, w internecie! Masz jakieś zarzuty? Zadzwoń! Proponowałam też niejednokrotnie spotkanie osobiste, ale nie - Ty wolisz opluwać pod róznymi nickami. Ale może słyszałaś taki żarcik?
                                      - Słuchaj stary, podobno istnieje życie poza internetem!!
                                      - Chrzanisz! podaj link!

Niestety, Gosiu, Twoje życie - toczy sie wyłącznie na necie. W realu, nie potrafisz się odnależć.
                                      By.
                                      • Gość: Lizol Re: do nick 3csorpio666 IP: *.play-internet.pl 18.08.13, 17:28
                                        Ładnie, to wiesz stara ku... komu nacisnęłaś na odcisk. Takie coś powinno się zaszlachtować jak kurę na obiad. oddzielić łeb od dupy, gdyż ta śmierdzi
                                        • 3scorpion666 Re: do nick 3csorpio666 18.08.13, 17:51
                                          kulturka, nie ma co :) Co do meritum , małgosia nie ma powodu, aby się wkurzać na mnie. Czy moja wina, że jej mąż ciągle w rozjazdach?
                                  • Gość: parę słów Re: do 3scorpio666 IP: *.play-internet.pl 19.08.13, 05:20
                                    Wytykając niejakiej Pani Małgosi ,właśnie zostało przedstawione ile z Twoich słów jest warte.
                                    Powodzenia w takiej dyskrecji.
                                    Nim nerwy puszczą ,to faktycznie lepiej zadzwonić i sobie prywatnie wyjaśnić parę sekwencji
                                    a nie... robić z 'gęby dupe '
                                    *
                                    3scorpio666 napisała;
                                    Ale, czy kogoś zmuszam? Nie zależy mi na tym, aby pomagać komuś - na siłę! Nie każdy jest gotów przyjąć pomoc, a wiec, tylko te osoby, które chcą skorzystać, piszą do mnie na maila. Ale zawsze zapewniam dyskrecje, więc NIGDY nie ujawniam tych przypadków na forum. Nieładnie się chwalić, dawniej mówiono - skromność zdobi człowieka! No ale teraz, w dobie reklam, czyz liczy sie rzeczywista, faktyczna wartość? Nieliczna grupa koneserów , potrafi docenić.
                                    • Gość: gość Re: do 3scorpio666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 07:47
                                      Utrzymuję nadal,że WRÓŻBIARSTWO to ŚWIRLANDIA.Widać to na nie jednym forum.Zalecam porady psychologów i psychiatrów na pewno zadziałają szybko i skutecznie.Wszystkim korzystającym z magów, jasnowidzów i wróżbitów/tek również.Świrowanie to choroba trudna do wyleczenia i bardzo szybko rozprzestrzenia się na duży ogół społeczeństwa./Wymiana energetyczna/.
                                      • doora40i4 Re: do 3scorpio666 19.08.13, 17:05
                                        Zdecydowanie uproszczona formuła. Nie mniej temat jako podejście naukowe już wielokrotnie udowodnione. Poza portalami z naciągaczami
                                        • doora40i4 Re: do 3scorpio666 19.08.13, 17:41
                                          Ktoś w końcu do Oślej ławki wyniósł tamte wpisy. Bardzo dobrze, najlepiej gdy admin działał 24/24 a nie po dwóch dniach interweniował. parodia
    • wiara-i-przeznaczenie Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 18.08.13, 17:51
      Przykro mi, jednak obecnie nie realizuję usług. Inne zobowiązania. Pozdrawiam
      • lolka32 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 18.08.13, 19:40
        Ludzie, opamiętajcie się !!! takie tu chamstwo że szkoda słów . Tu choćby chciała , to żadna magia nie zadziałała, bo każda wróżka ktora czyta posty na tym forum pooda się chociażby z jednego powodu. Po co Jej zadzierać z takim prwymytywizmem .Wstydźcie się !!!!
        • Gość: :) Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.13, 19:49
          sugeruje wykasowanie postów nie na temat w tym wątku, zwłaszcza ze osiągnęły poziom rynsztoku
        • doora40i4 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 19.08.13, 17:48
          Masz racje i to całkowicie. To ostatnie sześć lat społeczeństwo pod rządami aktualnej formacji całkiem zeszło na psy. Co wolno politykowi nie wolno na dole. Kiedyś to były elity, jakieś poszanowanie do drugiego człowieka. Dzisiaj elektorat rozmawia językiem swoich emisariuszy politycznych. Widzą że się sądzą, tylko że wyroki zapadają po paru latach a o sprawie już nikt nie pamięta!
    • sabatini55 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 18.08.13, 19:58
      Przez tą niemądrą 3scurpio666 cały wątek padł. Zrobiła to specjalnie, co;) Jednak widzę że nie tylko mnie podpadła. Co za podłym człowiekiem trzeba być. Nie dziwię się teraz wcale że tak po niej jadą. Co zasiała to zebrała. Karma nie lubi próżni
      • 3scorpion666 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 19.08.13, 17:57
        O jakim wątku mowa? Czyżby o tym ,że scorpio to niby oszust?
        Hej :)
        • doora40i4 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 19.08.13, 17:59
          O tym, co bił rekordy popularności na necie w ostatniej dobie;)
          • 3scorpion666 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 19.08.13, 18:05
            jakiś link, pls?
            • doora40i4 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 19.08.13, 18:08
              Co to znaczy pls?

3scorpion666 napisała:

> jakiś link, pls?
              • 3scorpion666 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 19.08.13, 18:09
                skrót, używany w sms-ach od : please, czyli: prosżę, po-angielsku :))))
                • doora40i4 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 19.08.13, 18:11
                  Pani jest inteligentną osobą z darem jasnowidzenia przecież;) proszę sobie wywróżyć.....
                  • doora40i4 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 19.08.13, 18:13
                    Pani 3scorpio666 te gierki Pani mnie nużą i są takie infantylne;) Kogo Pani chce sprowokować, mnie? Człowiek musi się dużo uczyć by się nauczyć......
                    • 3scorpion666 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 19.08.13, 18:18
                      nie wiem, o jakie gierki chodzi, absolutnie nie jest moim zamiarem prowokowanie nikogo, tylko zapytałam o link. Ale ma pani rację, zobaczę sobie, skoro podanie linku to tak trudne.
                      pozdrawiam.
                • ruudai Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 19.08.13, 18:37
                  3scorpion666 napisała:

> skrót, używany w sms-ach od : please, czyli: prosżę, po-angielsku :))))

Kiepski ten angielski. To chyba w Polsce bo na wyspach anglicy nie używają takich skrótów językowych. Często tam mam okazje jeździć
                  • canaris7 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 19.08.13, 23:47
                    Mysle ze nawet za sto tys. nikt sie tego nie podejmie ! Taka wrozka pomysli , ze napracuje sie ,
                    przekaze ci swoja wiedze i moze nie dostanie zaplaty , bo przeciez pozniej mozesz powiedziec
                    ze ryt nie dziala i wykrecic sie od zaplaty. Wrozkom placimy za wykonana prace (postawienie
                    kart , wykonanie rytualu ) a nie za efekt , rytual to jest tylko pobudzenie energii a reszte juz trzeba zrobic samemu . Moze lepiej zaprosic tego bylego niezobowiazujaco na kolacje i porozmawiac , powspominac ?
                    • aderydy po pierwsze.... 20.08.13, 07:07
                      po pierwsze...
                      wrózka=jasnowidz=rytualistka=???? NIE!!!
                      bo np. dentysta=ginekolog=kardiolog to tez nie to samo ;-)
                      po drugie..
                      ryty nie działaja, bo na odleglosc, czyli bez bezposredniego kontaktu z osobą zaintereowaną, bez jej energii nie mają prawa działać! bez względu na zapewnienia rytualistek;-)
                      po trzecie...
                      za pieniądze mozna kupic magię, jak najbardziej...jakos nigdy wiedzmy nie działaly za darmo, zawsze musiała byc zaplata ( piszę o czasach dawnych)...
                      żądania niektorych osóbek, by za darmo wrozyc lub innych uslug swiadczyc jest...nieporozumieniem lub żerowaniem;-)
                      po czwarte...
                      mozna samej sobie wrózyc, nie ma żadnch przeciwskazan..tylko moze byc problem z obiektywną interpretacją ;-)
                      na koniec...
                      sabatini zbiera gotówkę, bo duszę chce sprzedac ;-) więc jednak nie miala kasy, jak wczesniej tu niektórzy sugerowali ;-)
                      • ann.pt Re: po pierwsze.... 20.08.13, 13:02
                        Ja Was ludie naprawde nei rozumiem. Skad u Was taka zawisc, zazdrosc, rozumiem ze moze komus zycie nie poszlo tak jakby chcial ale czemu od razu trzeba wyzywac sie na forach. Nowa forma ekspresji?

Ja wchodzac na to forum mialam nadzieje ze przeczytam sensowne odpowiedzi ktore ukierunkuja mnie ale widze ze tutaj wiekszosc sie wyzywa i jedno drugiemu probuje pokazac ze jest wiecej wart....

Zastanowcie sie czy to jest celem tego forum?
    • Gość: wwww Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 13:57
      Takiej bzdury nie czytałem, wystarczy że ty nie spełnisz warunków jakie są do spełninia kiedy robi sie magie i juz nikt nie pomoze w sprowadzeniu byłego.Poczytaj kobieto troche ksiażek bo mądry mag ciebie pozwie do sądu ze nie wywiazałaś sie z platności za pracę.A sad przyzna mu racje wystarczy że mag pokaże to co w ksiazkach;)
      Magia i rytuały to nie to samoco uszycie gaci u krawcowej;)))
      • 3scorpion666 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 20.08.13, 14:02
        Oj, brawa za ten wpis :)))) wielkie, brawa. Ciekawa jestem, czy pani sabatini wymaga od księdza w kościele faktury i czy ma zamiar pozwać go , jak nie spełnią się jej oczekiwania i po śmierci nie znajdzie się w Królestwie Niebieskim, tylko gdzie indziej....
        Pozdrawiam ;)
        • Gość: PiS( Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- IP: *.play-internet.pl 20.08.13, 17:26
          No idiotka!
    • 1liljana Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 13.11.14, 12:36
      znalazłaś kogoś chętnego?
    • zapomniana89 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 13.11.14, 17:53
      Słuchaj mam nadzieję, że robisz prowokacje i to dosyć sporą i że to było Twoje zamierzenie.
      Mam nadzieję, bo inaczej radzę iść do psychiatry.
      Uwierz że żaden urok nie zadziała, kiedy facet po prostu Cię nie kocha i nie wyobraża sobie być z Tobą!!
      No błagam! Gdzie Ci ludzie jak Ty się rodzą?!
    • kolorowy.motylek Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 13.11.14, 18:05
      Popieram akcje, masz kase , wierzysz w to masz prawo. A tylko kwestia magów i rzekomych znawców czy naprade wierza w swoje czary mary czy tylko naciagja ludzi zdesperowanych. konkretnie i na temat , jesli wierza w to nie powinni sie obawiac chyba , ze łatwej im od zdesperowanej osoby wyłudzic 50 zl czy 100zł ale juz od grona 100 czy 200 osob sumka robi sie wieksza. Mniejsze prawdopodobienstwo, ze wszyscy sie skrzykna i zazadaja zwrotu. Dlatego wiekszosc takich ściemniaczy daje dlugie terminy na realizacje uroku maja czas by dziaąłc dalej. Nie pojmuje jak mozna żerowac na ludzkim nieszczesciu .
      Tu prosze brdzo dobrze robisz konkretan kwota i konketny urok - masz prawo szukac takiego specality a taka umowa czy postawa wyeliminuje sciemniaczy -wyłudzaczy . Bardzo dobrze tylko ktos znajacy sie konkretnie pojdzie na to! A jak nie znajdzie sie to tak jak ja w swoim watku (choc proponuje tylko stwke) oczyscie to atmosfere i mniej bedzie oszustów. Ja cie rozumiem doskonale choc magii i rytuałow na milosc nie widze w swoim zyciu i nie jestem za tym ale cała akcja jej sens jest bardzo dobry
      • nefredyta Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 14.11.14, 18:54
        To nie tak do końca może, co? Forsa to nie wszystko i każdy widzi że to prowokacja. Nikt nie chce zrobić z siebie idioty nawet za grubą kasę. Inna rzecz, że muszę przyznać rację w innej rzeczy. To forum to totalny śmietnik który nic nie reprezentuje
        • kolorowy.motylek Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 14.11.14, 19:05
          Nie robie prowokacji ale uwazam, ze 100ł to dobra cena za 1 pyt dla dobrej wróżki.
          Była syatcja, ze weszła sobie amatorka , poczytała najpierw moje posty na innych foarch i zaczeła lać wode . Nie odpowiedziała na moje pytanie , nawet nie zadała pytania z jakiej dziedziny, powymieniała kilka ot tak. Na koniec "uprzejmie mnie poprosiła" abym tak na znak przyjazni napisała jej jaki jest ten wynik czyli podała rozwiazanie . Nie zgodziłam sie - wiadmo czemu. Po małej chwili wpadła z innego nka popierajc sama siebie ;)
          Moj watek nie jest prowokacją , czekam na kogos kto potrafi a nie na kogos kto próbuje bo 100zł za jedno pytanie wymaga jakiegos poziomu wiedzy. Mam dsyc wiadmosci smiecu od ponoc "zawodowych wróżek", czy to źle?
    • fransua0522 Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 14.11.14, 20:12
      Zawsze było tak że woła do karety się zaprzęgało a teraz odwrotnie karetę do woła,ciekawe co z tego wyjdzie.Może 5 000 zł to za dużo żadna wróżka tyle nie chce bo jest skromna,zaproponuj 250 zł
      • kolorowy.motylek Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 14.11.14, 22:47
        Nie rozumiem przenosi jak zawsze było tak ? To znaczy ze powinno sie zaplacici kupe kasy zeby otrzymac bzdury o "brunecie wieczorowa pora" ? Ja daje za jedno pytanie 100zł bez umów ale prosze o odp publicznie na 1 pytanie - uczciwie i bede wiedziała czy warto. Nie ma skromnych wrózek tylko wrozki maja bezieczne ceny aby wkurzony klient nie robil afery gdy sie jemu nie sprawdzi wrózba bo nie warto o 50 zł ale juz o 5000 zł to nawet przed sadem warto. Skromne wrózki ..haha dobre... jednej zapłaciłam 150 zł i nic sie nie sprawdziło , wie o tym i jak jej to udowodniłam to mi odpisała "coz zle zostało zinterpetowane " dobre prawda? Jak zostało ? Samo sie zinteretowało czy czasami nie ona interpretowała? Wyslałam jej dokumenty aby nie sądziła ze kłamie - nie sadzisz ze powinna oddac pieniadze a nie dziekowac za weryfikacje? Czy to skromna wrózka czy niedouczona amatorka, której sie wydaje ze jest wrózka? Po otzrymaniu dok zwyzywała mnie wulgarnie bo chciałam wystawic negatywny komentarz - nie było to skromne zapewniam , nie przebireała w słowach. Mam te maile do dzis dnia
    • irona.sonata Re: 5 000 zł za rytuał. Warunek: działalność i f- 24.04.23, 22:22
      Hmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka