Dodaj do ulubionych

jak "odwrócić" zaklęcie

IP: *.play-internet.pl 12.12.13, 13:49
J.w. Jak odwrócić zaklęcie i sprawić, żeby ktoś się odkochał?
Obserwuj wątek
    • Gość: agusia Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.13, 16:53
      Witam moglabys napisać jakiego zaklęcia użyłaś że zadziałalo.
      • Gość: gość Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.play-internet.pl 12.12.13, 17:45
        To było takie zaklęcie z gazety Gwiazdy Mówią - "pieczęć miłosci" . Zrobiłam go dla żartu i teraz nie wiem, jak to odwrócić :(
        • rybka-23 Re: jak "odwrócić" zaklęcie 12.12.13, 20:14
          Nie ma czegoś takiego jak "odkręcenie uroku". Może i fajnie nazwałaś, jednak to bardziej propaganda pijaroska. Mało kto to robi profesjonalnie jeżeli w ogóle w kraju są profesjonaliści...
          Ci z internetu samochwały to jakieś nieporozumienie, stracony czas i pieniądze. Zdecydowanie jednak wolę szukać poza granicami kraju. Drogo ale rzetelnie. Brak przede wszystkim tej nienawiści i chamstwo co rzuca się w oczy na polskich forach.

Gość portalu: gość napisał(a):

> To było takie zaklęcie z gazety Gwiazdy Mówią - "pieczęć miłosci" . Zrobiłam go
          > dla żartu i teraz nie wiem, jak to odwrócić :(
        • Gość: pomocny Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.ip.r-link.pl 12.12.13, 20:18
          a opisz nieco sytuacje ? kiedy to mniej więcej było ?
          • Gość: gość Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.play-internet.pl 12.12.13, 20:31
            Jakieś cztery miesiące temu. Koleżanka przyniosła mi gazetę. Chciałam tylko spróbować czy to działa. I teraz mam problem, bo zadziałało :( i nie wiem jak to "odwrócić".
            • Gość: pomocny Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.ip.r-link.pl 12.12.13, 21:11
              można samemu ale najlepiej: wyślij go na odczynienie uroku do jakiejś szeptuchy
    • Gość: Duch Salamandry :) Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.13, 21:37
      Od kilku m-cy udzielam się na tym Forum i nie mogę wysc z podziwu, jak to osoby, które nawet bladego pojecia op magii nie posiadają, z miną fachowca rozpisuja się na tematy jej stosowania i działania.
      Dzieci, nie można w sobie kogoś - rozkochac przy lpomocy Magii! Można, i z dużym powodzeniem, jedynie wzbudzić pożądanie.
      Natomiast pożądanie tyle ma wspólnego z Miłością, co piernik z wiatrakiem. Albo i mniej. Prawdziwej miłości - nie można się "pozbyć" Jeżeli ktoś Ciebie pożada - zrób sie (tym razem) nie na Bóstwo, tylko - na brzydactwo. Zacznij zachowywać sie tak, aby wybrankowi odechciało się... Ale jeżeli - nie odechce się, uważaj, On Cię kocha naprawdę :)))
      No i ostatnie: już wzięłaś jeden "grzech" na siebie, bezmyślnie rzucając na kogoś Urok./ Czy teraz, zdecydujesz się wziac na siebie grzech następny? Odwrócenie uroku - to de facto klątwa.
      Czym sobie zasłużył ten biedny człowiek, że najpierw Go uwiodłaś, a teraz - chcesz zafundować mu spor dawkę energii negatywne?
      Chciałabyś, aby to Tobą ktoś się bawił, jak kukiełka?
      Pomyśl.
      • Gość: gość Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.play-internet.pl 12.12.13, 22:51
        Problem w tym, że to była tylko głupia zabawa. Wyszło jak wyszło.
        Jak ta energia negatywna to "odwróci" to warto spróbować. Zaklęcie przestanie działać i chyba dla nas obojga będzie ok :)

Spróbuję z tą szeptuchą :)
        • Gość: gość Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.ip.r-link.pl 13.12.13, 01:12
          tak chyba najbezpieczniej, ale spróbuj naturalnych sposobów nie wiem ubierz się najgorzej jak potrafisz powiedz ze do siebie nie pasujecie, fajnie było ale to koniec ;D
          • Gość: gość Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.play-internet.pl 13.12.13, 13:35
            Nie działa. Nawet to, że kogoś mam nie pomaga.
            • Gość: gość Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.ip.r-link.pl 13.12.13, 14:44
              to uważaj, bo może on naprawdę się w Tobie zakochał ;)
    • claraloca Re: jak "odwrócić" zaklęcie 13.12.13, 02:40
      Zapisz zaklęcie na kartce i podrzyj ją na drobne kawałeczki mówiąc zdecydowanie:

- Odczyniam urok - nie chcę tego zaklęcia - przepraszam - to był żart

Podartą kartkę zakop w ziemi.
      • Gość: gość Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.play-internet.pl 13.12.13, 13:36
        Dzięki :) Tak zrobię.
        • Gość: Duch Salamandry :) Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 21:15
          Taaak... Koniecznie - tak zrób :)
          • Gość: gość Re: do Ducha Salamandry IP: *.play-internet.pl 13.12.13, 23:08
            Nie rozumiem Twojego sarkazmu.
            Jak zadziałało pierwsze (chociaż to był żart), to może to też zadziała. Kto wie. Coś zrobić muszę.
            • Gość: Duch Salamandry :) Re: do Ducha Salamandry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 23:13
              A dlaczego sarkazmu???? Napisać karteczkę, wiele rytuałow opiera się na paleniu karteczek lub zakopywaniu w ziemi, lub wrzucenia do rzeki (uwaga! nie moze być staw:))) To sprzyja zapomnieniu danej osoby lub sprawy :)))
              • Gość: gość Re: do Ducha Salamandry IP: *.play-internet.pl 14.12.13, 00:38
                Przepraszam. Tak to odebrałam.

W każdym razie dziękuję za rady. Mam nadzieję, że coś zadziała :)
        • Gość: claraloca Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.13, 01:33
          Ten prosty rytuał wymyśliłam dla Ciebie na poczekaniu, ale to nie ma znaczenia, bo przecież tamto zaklęcie też ktoś kiedyś wymyślił - siła nie tkwi w zaklęciu tylko w Tobie - zrób tak jak napisałam, a wszystko wróci do normy - nie bez powodu napisałam, żebyś zakopała karteczkę w ziemi - to jak powierzenie sprawy Matce Ziemi, a ona ma wielką moc i nikt tu się nie naśmiewa - spróbuj tak zrobić - co Ci szkodzi... - Trochę nabroiłaś - popełniłaś błąd, ale kto nie popełnia błędów - wszyscy jesteśmy ludźmi - uczymy się - bardzo dobrze, że chcesz to naprawić - już samo to, że napisałaś o tym jest pewną formą rytuału i myślę, że wszystko jakoś i tak rozejdzie się po kościach.
          • wiara-i-przeznaczenie Re: jak "odwrócić" zaklęcie 14.12.13, 21:17
            MOże lepiej poczytać na innych forach. Tutaj to już totalne zero kultury czy wiarygodnej informacji
    • claraloca Re: jak "odwrócić" zaklęcie 15.12.13, 21:07
      Ja uwazam, ze musisz koniecznie cos z tym zrobic - zanim temu chlopakowi przyjdzie do glowy, zeby rzucic urok na ciebie - no bo jak tak zrobi to z tego wyjdzie niezly bigos - powstanie zwiazek dwojga ludzi, ktorzy tak naprawde nic do siebie nie czuja.
      • Gość: do claraloca Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.13, 21:17
        Klaro, wcale nie jesteś tan loca!!!
        Bardzo mi się podoba Twój wpis! ...zanim temu chlopakowi przyj
        > dzie do glowy, zeby rzucic urok na ciebie
        ....
        Super!!!!
        Kazda tutaj obecna biała główka powinna zadać sobie pytanie: co będzie, jak to na mnie ktoś rzuci urok???
        • usa-hexa Re: jak "odwrócić" zaklęcie 16.12.13, 12:58
          Gość portalu: do claraloca napisał(a):

> Klaro, wcale nie jesteś tan loca!!!
          > Bardzo mi się podoba Twój wpis! ...zanim temu chlopakowi przyj
          > > dzie do glowy, zeby rzucic urok na ciebie
          ....
          > Super!!!!
          > Kazda tutaj obecna biała główka powinna zadać sobie pytanie: co będzie, jak to
          > na mnie ktoś rzuci urok???

Wlasnie z urokami tak jest !
          Jezeli ktos rzuca uroki na innych to pozniej ciagle zyje w strachu , ze ktos inny
          tez rzuci na niego urok . Mowi sie , ze zlo powroci trzykrotnie , a ja mysle , ze powraca
          raczej na trzech poziomach i to jest wlasnie jeden z tych poziomow.
      • Gość: gość Re: do claraloca IP: *.play-internet.pl 16.12.13, 00:59
        Z tym sarkazmem to było do Ducha Salamandry :)

Zrobiłam rytuał, który dla nie wymyśliłaś. Mam nadzieję, że zadziała. Na tym koniec z zabawą z magią. Jak coś zrobię, to porządnie to przemyśle :)
        Można jakoś zapobiec ewentualnemu urokowi rzuconemu przez niego?
        • claraloca Re: do claraloca 17.12.13, 20:06
          Oj - sposobow na ochrone jest bardzo duzo - ja polecam postawic sobie na oknie ziele dziurawca w jakims ladnym naczynku - to chroni ogolnie przed wszystkimi klatwami i urokami i przed wszelkim zlem - kiedys panny ktore podejrzewaly, ze ktos rzucil na nie urok milosny obmywaly sie cale w naparze z wrotycza pospolitego - ja tak kiedys zrobilam i jestem zadowolona z efektu - ale to straszne swinstwo jest - az mi sie slabo zrobilo od zapachu tego ziela- nie pij tego bo to trucizna i wogule nie wiem czy dobrze zeby to organizm wchlanial przez skore - mysle ze lepiej i bezpieczniej wykapac sie w rumianku, a i zdrowy jest - na oknie i drzwiach mozesz powiesic pentagram - mysle, ze nie musisz sie obawiac uroku, bo chociaz mowi si, ze wszystko wraca po trzykroc to jest jeszcze prawo przebaczenia - polega ono na tym,ze kazdy kto zrozumie swoje winy i szczerze obieca sobie w duchu, ze juz wiecej tego nie zrobi, to automatycznie zostaje ulaskawiony. Masz zadatki na niezla czarownice - tylko pogratulowac :) Pozdrawiam Cie magicznie - Clara Loca Andromeda.
          • Gość: Duch Salamandry :) Re: do claraloca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.13, 20:11
            az mi sie slabo zrobilo od zapachu tego ziela>>>>

Mniej zielska, więcej wody.
            Inna proporcja musi być

Co za wiele, to niezdrowo (mądrość ludowa :))))
            • claraloca Re: do claraloca 17.12.13, 23:51
              Tak - ogolnie wszystko jest dla ludzi, tylko z glowa i z umiarem, jednak mimo wszystko wrotycza nie polecam :P - tak sobie wygooglalam raz i przetestowalam na sobie, wiec dziele sie spostrzezeniami - wcale nie zaparzylam tego duzo - sa inne lepsze ziola, bardziej bezpieczne - pozdrawiam ksiezycowo, bo dzis jest pelnia :)
              • Gość: gość Re: do claraloca IP: *.play-internet.pl 19.12.13, 01:54
                Dzięki :)

Zrobię tak jak piszesz.
          • usa-hexa Re: do claraloca 18.12.13, 02:43
            claraloca napisała:

> Oj - sposobow na ochrone jest bardzo duzo -

- bo chociaz mowi si, ze wszystko wraca po trzykroc to jest jeszcze prawo prze
            > baczenia - polega ono na tym,ze kazdy kto zrozumie swoje winy i szczerze obieca
            > sobie w duchu, ze juz wiecej tego nie zrobi, to automatycznie zostaje ulaskawi
            > ony.

>- Clara Loca Andromeda.

To tak jak na spowiedzi ? ... wyspowiadasz sie i juz niema grzechu ??

Sposobow na ochrone jest bardzo duzo - to prawda - ale nie pozbedziesz sie strachu.
            Ciagle bedziesz sprawdzac , podejrzewac , szukac coraz to nowych sposobow ochrony
            a ten strach nie bedzie mniejszy , przeciwnie , im wiecej bedziesz sie tym zajmowac ,
            tym gorzej bedzie. Powstana problemy mentalne , emocjonalne i w koncu fizyczne .
            Wiem cos o tym bo nieraz pomagam innym w pozbywaniu sie takich problemow.
            pozdrawiam :)))
            • Gość: claraloca Re: do claraloca IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.13, 20:56
              Magia ochronna to podstawa magii i jest to bardzo obszerny temat - chronic sie trzeba, ale tylko z Bogiem i trzeba do tego z pdejsc zpowaga, ale i na luzie, - brak Boga w zyciu powoduje leki - strach pochodzi od zlego i to jest sygnal, ze cos jest nie tak, na wszelkie leki polecam afirmacje anielskie, a jesli chodzi o spowiedz - jest to jakas forma oczyszczenia, ale ten co idzie do spowidzi ten juz nie powinien isc do wrozki , bo to sie gryzie - czesto spowiedz jest nieszczera, bo ludzie spowiadaja sie z rzeczy, ktore w duchu nie uwazaja za zle - ten kto na powaznie wstepuje do Kosciola jako do wspolnoty staje sie w pewnym sensie niewolnikiem systemu religijnego - jesli komus to odpowiada to niech sie spowiada - ja nie czuje takiejpotrzeby.
    • Gość: dd Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.army.mil.pl 16.12.13, 11:13
      d
    • adelkaaaaaa Re: jak "odwrócić" zaklęcie 18.12.13, 09:31
      z całego serca mogę polecić wam wróżkę sarę .wiele mi pomogła.podaję adres do niej : kobietamag@interia.pl
      • Gość: do adlekaaa Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 09:37
        spamiarka szuka naiwnych
        • sabatini55 Re: jak "odwrócić" zaklęcie 18.12.13, 17:38
          Odwrócić to można gazatę....

Gość portalu: do adlekaaa napisał(a):

> spamiarka szuka naiwnych
    • Gość: gość Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: 199.48.147.* 25.12.13, 14:23
      malabora potrafi odwracać zaklęcia ale trudno go przekonać do użycia tego zabiegu tak jak i do czarnej magii. Gdy mu to zleciłam to przekonałam się że umie zrobić to solidnie. Z odwracaniem zaklęć nie ma żartów
      • Gość: xxx Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.13, 15:13
        z Magią ogólnie - nie ma żartów!
        No chyba że ktoś jest oszustem i udaje, e robi rytuały, wtedy - nie działa.
        Prawdziwa Magia, zawsze ma efekty!
    • 2zytka Re: jak "odwrócić" zaklęcie 25.12.13, 18:46
      z całego serca mogę polecić wam kobietemag, wiele bardzo mi pomogła,dodała otuchy,wróżby się sprawdziły,wykonuje także rytuały tak więc na pewno Ci pomoże :),podaje kontakt do niej kobietamag@interia.pl
      • Gość: do Zytki Re: jak "odwrócić" zaklęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.13, 18:47
        Osoba która zaśmieca kazdy wątek
        Naprawdę dobrej, skutecznej osoby - nie trzeba reklamować w tak nachalny prostacki sposób
    • irona.sonata Re: jak "odwrócić" zaklęcie 24.04.23, 20:39
      Raz tak a raz inaczej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka