Gość: patrycjaaa46
IP: *.dynamic.chello.pl
28.12.13, 21:48
Dziewczyny!!!
Ponad rok temu zdecydowalam sie napisac o pomoc duchowa w pewnej kwestii do tego wrozbity, przelalam mu pieniadze na konto.........powiedzmy, ze mialam powazny dylemat
Chcialabym sie dowiedziec, czy ktoras z Was (Panow tez sie to dotyczy!) korzystala z uslug tego nawiedzonego dziada? Wybaczcie mi ma wulgarnosc....ale to nie jest zadna antyreklama!!!
Chcialabym, by moj post byl dla Was wszystkich PRZESTROGA pewnego rodzajju. Zadalam mu dokladnie 2 pytania a odpowiedz jaka uzyskalam to byl skrot jakby mojej przyszlosci do konca zycia ze szczegolowym uwzglednieniem kilku miesiecy naprzod....Nie bylo to etyczne, ja rozumiem ze decydujac sie na wrozbe bierze sie bagaz odpowiedzialnosci, bo jest ryzyko, ze nam odpowiedz sie spodoba lub nie, ale po jakiego grzyba on Wam chce przepowiedziec cale zycie, straszac Was wrecz???????????Nawiedzony frajer!!! Gada tak jakby cale zycie bylo ustalne z gory a przeciez karty pokazuja tylko prognozy na podstawie OBECNYCH ENERGII.....
Do czego zmierzam...strasznie przejelam sie ta cala wrozba (prognoza) na kilka najlbizszych miesiecy,nie spalam po nocach, wsciekla bylam na siebie, ze zdecydowalam sie do niego napisac i jeszcze mu zaplacic. Co sie okazalo? Ze wrozba okazala sie byc brednia, bo nic z tego sie nie sprawdzilo! A ja glupia przezywalam, martwilam sie...
Czy ktos z was mial podobnie??? Bardzo Was prosze wszystkich, to dla zdrowia waszego umyslu - nie kontaktujcie sie z nim, koles jest nawiedzony i chce Was nastraszyc!