Dodaj do ulubionych

Chory Duch Salamandry tropi SB

03.01.14, 08:31
Chora Duch Salamandry opuścił nasze forum lub zmienił profesje by teraz szkalować ludzi. Tutaj www.mmzielonagora.pl/blog/feniks080/esbecja-wiecznie-zywa pod pseudonimem feniks080 feruje swoje teorie spiskowe.

Po tym gdy redakcja mm zdjęła jej posty szkalujące imiennie człowieka, wzięła się za prozę? Jednak i tam są mądrzy ludzie a nie może sobie pozwolić na taką jazdę jak urządzała na tym forum. To co narusza jakiekolwiek dane od razu jest usuwane. W końcu to forum poważnej gazety a nie śmietnik Ducha
Obserwuj wątek
    • Gość: hahah Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 08:47
      ruudai

a świstak siedzi i zawija je w te sreberka :))))))
    • ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 03.01.14, 09:31
      Do urodzonego SB-ka. Szkoda mi profilu do zaśmiecania mm. Mówiłem że usuną posty.

ruudai napisał(a):

> Chora Duch Salamandry opuścił nasze forum lub zmienił profesje by teraz szkalować ludzi. Tutaj www.mmzielonagora.pl/blog/feniks080/esbecja-wiecznie-zywa pod pseudonimem feniks080 feruje swoje teorie spiskowe.
      >
      > Po tym gdy redakcja mm zdjęła jej posty szkalujące imiennie człowieka, wzięła s
      > ię za prozę? Jednak i tam są mądrzy ludzie a nie może sobie pozwolić na taką j
      > azdę jak urządzała na tym forum. To co narusza jakiekolwiek dane od razu jest u
      > suwane. W końcu to forum poważnej gazety a nie śmietnik Ducha

• Gość: ?? Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 10:49
        Czyje? :)))))

Przestań pościć, bo to wpływa również na masę mózgu :))))

PS A TY piszesz na tej mm-ce, coś taka cała zaangażowana w temacie, kochanie??
    • Gość: Duch ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 10:51
      ruudai zapewne właśnie jest z tego układu, a inaczej dlaczego tak się denerwuje? "Na złodzieju czapka gore"
      Ot, mądrośc ludowa :))))
      • ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 03.01.14, 12:32
        Chory Duch Salamandry prześladuje całą rodzinę Baszy Albion. Suka listy pisze!
        • doora40i4 Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 03.01.14, 15:08
          Co znowu ta chora kobieta robi? Naświetl temat bo nie nadążam. Swoją drogą że tym kraju ofiara musi liczyć się z przestępcą. No nie pierwszy to przypadek, takich jak Duch Salamandry powinno się utylizować.

ruudai napisał(a):

> Chory Duch Salamandry prześladuje całą rodzinę Baszy Albion. Suka listy pisz
          > e!

• gazeta_mi_placi Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 03.01.14, 16:34
          Jeden oszust żyjący z naiwności i głupoty niektórych ludzi prześladuje innego oszusta robiącego to samo?
    • Gość: Sensownie Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.31.165.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.01.14, 19:43
      Smród Ducha Salamandry i jej niedomytych pach czuć na forum. Są jej wpisy, jednak bez nicku. Jednak to mniej istotne. Dlatego przybrała nowy głupi nick widmo ruuda
    • Gość: do Ducha Salamandr Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.31.165.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.01.14, 20:00
      Twoje listy polecone i tak trafiają do śmieci. Podaruj sobie i przemyśl co robisz nie tak;)))
      • Gość: Duch Salamandry Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 20:22
        Widzę że coś mnie tu ominęło?
        Jak zawsze, kultura wypowiedzi na forum - poraża, szczególnie w wykonaniu doora40i4 oraz ruudai.
        Dobre rady, wsadźcie sobie dziewczyny. Do wazonika :)))) MOże wam coś sensownego urośnie :))))
        Pa.

PS Miło że macie obecnie nowe zajęcie - szukanie Salamandry tam, gdzie jej nie ma :))) Ale zawsze, jakieś zajęcie, niż tępe spoglądanie do TV :)))))
        Szukajcie a znajdziecie :))))
        Ale - nie mnie! I nie na tym forum :))))
        • ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 03.01.14, 20:32
          Znowu ku...kie nasienie kłamie! Skoro już odpisałaś to jesteś. Zonk. Zresztą standard, kłamstwo za kłamstwem. Twoje listy trafiają do kosza. Tam ich miejsce. Pa pa

P.S

Już nie liczę ile wpisów na każdym możliwym forum w dniu dzisiejszym pod nieswoim nickiem. Łżesz całe życie. Ze szkoły usuneli Pani nauczycielko, chyba aktualna dyrektorka to potwierdzi. Wlazłaś komuś w życie z kopytami, czasem można wyjść z nimi. Sama to sprowokowałaś i ty też poniesiesz konsekwencje swojego ku...kiego zachowania.

Gość portalu: Duch Salamandry napisał(a):

> Widzę że coś mnie tu ominęło?
          > Jak zawsze, kultura wypowiedzi na forum - poraża, szczególnie w wykonaniu doora
          > 40i4 oraz ruudai.
          > Dobre rady, wsadźcie sobie dziewczyny. Do wazonika :)))) MOże wam coś sensowne
          > go urośnie :))))
          > Pa.
          >
          > PS Miło że macie obecnie nowe zajęcie - szukanie Salamandry tam, gdzie jej nie
          > ma :))) Ale zawsze, jakieś zajęcie, niż tępe spoglądanie do TV :)))))
          > Szukajcie a znajdziecie :))))
          > Ale - nie mnie! I nie na tym forum :))))
        • Gość: Wrota Czasu Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.31.165.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.01.14, 00:05
          Twój pusty mózg ominął rozum. W drodze do szkoły 40 lat temu
    • Gość: do ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 22:38
      ruudai,
      Twoje bezczelne kłamstwa w końcu zostaną wynagrodzone :)))))
      • ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 03.01.14, 22:47
        Do kogo Ty idiotko w ogóle pijesz? Ja Twoje dane znam wszystkie a ty moje, żadne! To jest ta różnica między nami. Ja się uczę na swoich błędach, ty na plecach najbliższych. Taka jest między nami mendo różnica......

Gość portalu: do ruudai napisał(a):

> ruudai,
        > Twoje bezczelne kłamstwa w końcu zostaną wynagrodzone :)))))
        • ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 03.01.14, 22:54
          Twoje wszystkie listy i emaile zostaną zeskanowane i zamieszczone w jednym bloogu. Trzymaj się. Link podeślę w swoim czasie tutaj na forum. Każdy Twój list znajdzie się na publicznym blogu, z Twoimi danymi. Nie żartuje, już miałaś hieno życiowa się okazje przekonać. Znam linki do Twojej Szkoły Muzycznej na Szpitalnej. Może tam je zamieścić?
          • Gość: do ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 00:36
            hiena, to padlinożerca. Mnie to nie dotyczy.

A róznica między nami jest taka, że Ty - jesteś podłą kreaturą, szantażystką, a ja - na szantaż się nie poddaję.
            • ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 04.01.14, 11:15
              Nie jesteś kurwą rozbijającą małżeństwo? Nie, to to twój list dzisiaj będzie w necie z danymi.
              • Gość: kasia Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.14, 11:21
                gdzie będzie go można przeczytać?
                • ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 04.01.14, 11:56
                  W internecie;)))

Gość portalu: kasia napisał(a):

> gdzie będzie go można przeczytać?
                  • Gość: do ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 12:38
                    w internecie... uśmiech szaleńca!
                    Na co cierpisz istoto? podano Ci diagnozę?
                    Zamieszczanie danych prywatnych bez zgody właściciela, jest karalne. Wpychasz się na własne życzenie do sianokosiarki.
                    Powodzenia.
                    Twoja histeryczna reakcja jedynie utwierdza mnie w przekonaniu, że jestem na właściwym tropie!
                    Im bardziej próbujesz mi przeszkodzić w Jego poszukiwaniach, tym lepiej wiem, gdzie On jest ......
                    • ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 04.01.14, 12:47
                      przecież już dawno zamieściłem linki do twojej pracy -ogólnodostępne
                      imię i nazwisko - ogólnodostępne
                      wiek - ogólnodostępne
                      zdjęcia - ogólnodostępne

Rozumiem że mam je podać jeszcze raz tutaj te linki?

tak osobaktóry zna prawo by obrzydzić Tobie życie

> w internecie... uśmiech szaleńca!
                      > Na co cierpisz istoto? podano Ci diagnozę?
                      > Zamieszczanie danych prywatnych bez zgody właściciela, jest karalne. Wpychasz s
                      > ię na własne życzenie do sianokosiarki.
                      > Powodzenia.
                      > Twoja histeryczna reakcja jedynie utwierdza mnie w przekonaniu, że jestem na wł
                      > aściwym tropie!
                      > Im bardziej próbujesz mi przeszkodzić w Jego poszukiwaniach, tym lepiej wiem, g
                      > dzie On jest ......
                      • ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 04.01.14, 12:52
                        www.aganot1.4web.pl/zdjecia.htm tutaj zdjęcie oraz imię i nazwisko, adres szkoły w jakiej uczyłaś

• ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 04.01.14, 12:54
                          Dane ze strony gdzie był koncert www.aganot1.4web.pl/zdjecia.htm 17 czerwca 2010 r.

Koncert w Domu Dziennego Pobytu w Zgierzu
                        • Gość: do ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 12:56
                          weź leki, bo sama ze sobą piszesz. Tylko z grzeczności odpowiadam. Ja - nie mam powodów, aby sie ukrywać. Mam czyste sumienie.
                          Ty - najwyraźniej, masz wiele do ukrycia!
                          Myślisz, że ponad twoim "prawem" - nie ma żadnego innego Prawa?
                          Dalej wpychaj rece do sianokosiarki, a przekonasz się.
                          • ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 04.01.14, 13:04
                            Dopiero twierdziłaś że ujawniam niezgodnie z prawem kreaturo. Już spokorniałaś, to nie moje prawo. To prawo cywilne. Ty mi grozisz z tą kosiarką? To już podlega pod ustawę o groźbach karalnych debilu skończony

> weź leki, bo sama ze sobą piszesz. Tylko z grzeczności odpowiadam. Ja - nie mam
                            > powodów, aby sie ukrywać. Mam czyste sumienie.
                            > Ty - najwyraźniej, masz wiele do ukrycia!
                            > Myślisz, że ponad twoim "prawem" - nie ma żadnego innego Prawa?
                            > Dalej wpychaj rece do sianokosiarki, a przekonasz się.
                            • ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 04.01.14, 13:05
                              Dobrze wiesz że do psycholi nikt normalny nie odpisze, zwłaszcza z jego rodziny.

ruudai napisał(a):

> Dopiero twierdziłaś że ujawniam niezgodnie z prawem kreaturo. Już spokorniałaś,
                              > to nie moje prawo. To prawo cywilne. Ty mi grozisz z tą kosiarką? To już podle
                              > ga pod ustawę o groźbach karalnych debilu skończony
                              >
                              > Gość portalu: do ruudai napisał(a):
                              >
                              > > weź leki, bo sama ze sobą piszesz. Tylko z grzeczności odpowiadam. Ja - n
                              > ie mam
                              > > powodów, aby sie ukrywać. Mam czyste sumienie.
                              > > Ty - najwyraźniej, masz wiele do ukrycia!
                              > > Myślisz, że ponad twoim "prawem" - nie ma żadnego innego Prawa?
                              > > Dalej wpychaj rece do sianokosiarki, a przekonasz się.
                              • ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 04.01.14, 13:09
                                Emaile od psychola

Od:
                                Sobota, 5 Stycznia 2013 14:25
                                ran8
                                <
                                ran8@o2.pl
                                >

użyj adresu...

Temat:
                                prośba Re: Odp:
                                Aby otrzymywać darmowe Powiadomienia SMS o nadejściu wiadomości e-mail od
                                ran8

kliknij tutaj
                                |
                                pokaż więcej informacji

proszę mnie tak nie szarpać energiami, no chyba że to efekt odczuwam jak pan jest zdenerwowany
                                ogromnie dziękuję za przywracanie mnie do życia. gdyby przestał pan odbierać wszystko co pisze doslownie wprost, już dawno by zrozumiał... jeszcze mnie szarpie to nie jest takie proste poza tym wrogów któz ich nie ma? nie jestem na sto pr pewna pana, nie chce sie pan spotkać. bardzo prosze na razie nie zmieniac nr potrzebuje jeszcze chwl czasu aby załozyc antywirus i nowa poczte, bardzo prosze. te quiero :)
                                • Gość: kasia Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.14, 13:14
                                  faktycznie wygląda, jakby ten email psychicznie chora osoba pisała. i o co chodzi, że ją tak szarpie tymi energiami?
                                  może paluchy do gniazdka włożyła?
                                  • ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 04.01.14, 13:16
                                    Mózg, mózg. Wyrwało płat czołowy i zwoje się przepaliły.

Gość portalu: kasia napisał(a):

> faktycznie wygląda, jakby ten email psychicznie chora osoba pisała. i o co chod
                                    > zi, że ją tak szarpie tymi energiami?
                                    > może paluchy do gniazdka włożyła?
                                    • ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 04.01.14, 13:18
                                      Email wiarygodny! Mogę z czystym sumieniem podać scany na policję. Nikt nie zarzuci mi manipulacji tekstem.
                                      • Gość: Duch Salamandry Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 14:45
                                        Dasz radę jeszcze wyżej podskoczyć?

PS Nie zapomnij dodać na policji, że zamieszczasz moje maile - bez MOJEJ zgody, tym samym pogwałacając moje prawa do prywatnośći :))))) Prawo Cywilne.
                                        Powodzenia!
                                        • Gość: Wrota Czasu Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.204.1.90.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.01.14, 15:59
                                          Kogo to obchodzi, znikoma szkodliwość społeczna. Znasz to pojęcie pajacu...
    • ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 06.01.14, 14:57
      Do chorej na mózg, oto Twój link www.mmzielonagora.pl/blog/feniks080/poszukiwany-poszukiwana

ruudai napisał(a):

ObserwatorEALISTA pon., 2014-01-06 01:39
      Rzecznik prasowy Policji wyjaśnia:
      @ObserwatorEALISTA:

Tymczasem jeśli ktoś zgłosi się do jakiegokolwiek komisariatu na terenie Polski, powie, że jest osobą pełnoletnią, oświadczy, że świadomie ze względów osobistych zerwał kontakty z bliskimi i zastrzeże, że nie chce, by o jego miejscu pobytu informować rodzinę, to zostanie wykreślony z Krajowego Systemu Informacyjnego Policji i poszukiwania będą odwołane. Nikt nie udzieli rodzinie informacji o miejscu jego pobytu.
      • Gość: Duch Salamandry Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.14, 16:33
        Ale o co chodzi z tymi linkami?
        O co ta wrzawa?
        Komuś mózg się przegrzał?
        Nie dziwi nic, za dużo świąt!
        POoakrecać butelki i na spacer :))))
        • ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 06.01.14, 17:16
          Słuszna uwaga. Durne wpisy Admin już usunął na mm. Czas wyprowadzić bez mózg na spacer. Niech się przewietrzy.

Gość portalu: Duch Salamandry napisał(a):

> Ale o co chodzi z tymi linkami?
          > O co ta wrzawa?
          > Komuś mózg się przegrzał?
          > Nie dziwi nic, za dużo świąt!
          > POoakrecać butelki i na spacer :))))
          • Gość: do ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.14, 17:34
            Sorry, a o kim piszesz? Coś nie mogę się połapać
          • Gość: do ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.14, 21:16
            Od razu widać, że wychowywały cię jakies siostry zakonne :(
            Nie nauczono cię nawet, że jak ktoś zadaje ci pytanie - należy odpowiedzieć! Chamstwo nie z tej ziemi.
            Wyskakujesz na tym forum jak wariatka , nabzdecisz, naśmiecisz i znikasz.
          • canaris7 Re: Duch Salamandry 06.01.14, 21:31
            ruudai napisał(a):

> Słuszna uwaga. Durne wpisy Admin już usunął na mm. Czas wyprowadzić bez mózg na
            > spacer. Niech się przewietrzy.
            >
            Szkoda tylko , ze twoich Durnych wpisow nikt nie zauwaza i nie skasuje
            bo to by bylo potrzebniejsze !
            wiec wyprowadz sobie w koncu ten twoj wlasny bezmozg i niech juz tam zostanie !!!!!!!!

• ruudai Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 06.01.14, 15:30
      haha Śmieszna jesteś idiotko z tymi wpisami. Nawet sama nie wiesz co się dzieje na swoim bloogu. Dopiero po mojej informacji poleciała się produkować. Chyba Tobie mózg wymięka pajacu. Szukajcie a znajdziecie, śmierć lub śmiecie.
      • canaris7 Re: Chory Duch Salamandry tropi SB 06.01.14, 15:44
        ruudai napisał(a):

> haha Śmieszna jesteś idiotko z tymi wpisami. Nawet sama nie wiesz co się dzieje
        > na swoim bloogu. Dopiero po mojej informacji poleciała się produkować. Chyba
        > Tobie mózg wymięka pajacu. Szukajcie a znajdziecie, śmierć lub śmiecie.

Pewnie sama jestes wieksza idiotka i pajacem !
        Mozesz sobie do niej pisac na jej bloogu -
        • Gość: Sensownie Re: Chory Duch Salamandry tropi SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.14, 16:18
          Zgadzam się ,canaris7
          ruudai wyśmiewa innych, a własnej śmieszności nie zauważa?
          kuriozalne....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka