Dodaj do ulubionych

Odczynianie uroków

22.03.14, 21:17
Nie wiem czy jestem chora, znerwicowana czy ktoś rzucił na mnie klątwę. Można to określić jako poczucie związanych nóg, rąk a nawet umysłu jakby niewidzialną, silną i nieustępliwą siecią. Proszę bardzo pomóżcie. Zawsze uważałam że znam swoje mocne i dobre strony. Teraz wiem że nie
Obserwuj wątek
    • Gość: do wiara-i-przezna Re: Odczynianie uroków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.14, 21:26
      zrób rachunek sumienia
      • nowe-zyciee Re: Odczynianie uroków 22.03.14, 21:30
        Nie potrzebuje porad pseudo psychologów.nawet nim nie jesteś sądząc z Twojego wpisu. Dzięki za radę, znam mądrzejszych

Gość portalu: do wiara-i-przezna napisał(a):

> zrób rachunek sumienia
        • Gość: do wiara-i-przezna Re: Odczynianie uroków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.14, 21:34
          a więc może warto rozpocząć własciwe leczenie u swoich znajomych?
    • 6tekla Re: Odczynianie uroków 08.10.14, 16:00
      UWAGA NA OSZUSTA ITONA !!! iton.com.pl
      Ten cały Iton to zwykły oszust który naciągnął mnie na swoje bajki i kłamstwa i zapewne już sporo innych ludzi. Trzymajcie się od niego z daleka jeżeli nie chcecie stracić swoich pieniędzy. Siedzi na różnych stronach blogach forach itp. non stop to pod innymi nickami i mailami, telefonami itp. celem uniknięcia ewentualnej konfrontacji z niezadowolonymi klientami i opiniami o nim, którzy po takich wpisach zazwyczaj orientują się że zostali najzwyczajniej w świecie przez niego oszukani. Wielokrotnie została też wyrzucony z for . za sianie zamętu, kłótnie, wyzwiska i oczernianie ludzi, a także zamieszczanie ich zdjęć na stronach internetowych i naśmiewanie się z nich. Swego czasu walczył też ze wszystkimi z branży ezoterycznej , wypisywał ich dane w sieci twierdząc ,że go oszukali! Szantaż i tu uwaga.....próby zwykłego zastraszania!!! (uważajcie na swoje dane osobowe!!!) Do tego po jego ostatniej "akcji " naciągnięcia wielu osób na swe pseudo ezoteryczne oferty, gdzie zrobiła się niemała afera - oczywiście za pieniądze - zmienił dotychczasowe nicki na forach, chyba tylko jeden mu został ?doora40i4? jakoś, mam nadzieje,że dobrze pamietam. Ma teraz kilka nowych i pisze sobie oponie w tematach o nim. Przez pewien okres zawiesił swą działalność po tym jak cała sprawa wyszła na jaw że wszystko to była jedna wielka bujda na resorach mająca na celu tylko i wyłącznie kradzież pieniędzy a teraz ponownie znów stara się wznowić swe oszukańcze praktyki....................Iton TO OSZUST!!!
      Ps Jezeli ktos pisze cokolwiek pochwalnego na temat Itona to jest to on sam! Działał głównie na Anglie, ale już też tam jest opisany, więc wszedzie spalony. Jeszcze raz zalecam uważać na niego! Mnie oszukał na 700zł.
      • ruudai Re: Odczynianie uroków 08.10.14, 17:31
        patataj, patataj. To on czy ona. Ja też walczyłam z jedną idiotką tutaj na forach i nigdy gdy do niej pisałam nie podawała faktów. poszukaj moje wpisy to sama zobaczysz o kim mowa. Robisz ten sam błąd. Dobrze napisała moja poprzedzniczka.

Podaj linki do tych stron z danymi co sama opisujesz, będziesz bardziej wiarygodna. Inna rzecz, to on czy ona. Popełniłam ten sam błąd co ty i sprawa ucichła. Chętnie sama bym chciała zobaczyć opisane przez Ciebie sytuacje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka