Dodaj do ulubionych

Tarocistka Agnieszka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 00:03
Informacja dla moich klientek - z dniem 19 IV kończę współpracę z portalem parasfera osoby zainteresowane zapraszam adres agnieszka@czarymarytv.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: !!! Re: Która Tarocistka Agnieszka IP: *.play-internet.pl 18.04.14, 02:00
      Co to znowu za bubel , ten srarymary .
      Tarocistka Agnieszka jest tylko jedna !!!
      W Kosmica tv na wizji .
      • Gość: Agnieszka Re: dla moich klientek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 10:22
        Kobieto bubel to sama jesteś ,nie obrażam ani Ciebie ani nikogo tutaj ,napisałam informacyjnie dla moich klientów ,że odchodzę z portalu parasfera ,aby wiedzieli gdzie mnie znaleźć jak ktoś ma ochotę.I nie wylewaj na mnie swoich frustracji po co wchodzisz w wątek jak Ciebie nie dotyczy.Co do Agnieszki to właśnie tak mam na imię i zajmuje się tarotem stąd nazwa także tarocistek i Agnieszek może być bardzo dużo nazwa ani imię nie jest zastrzeżone.A ja też pracuje na wizji www.czarymarytv.Pozdrawiam sfrustrowanych i zazdrosnych zawistnych .Informacja jest dla ludzi normalnych !
        • Gość: Gosć !!! Re: Czy to prawda,czy frustracja. IP: *.play-internet.pl 18.04.14, 21:46
          Kobieto ,mam prawo wyrażać swoje zdanie jak mi się podoba.
          Natomiast Ty jezeli zabrałas się juz za umoralnianie ?
          Wytłumacz mi proszę co znaczy tekst i Twój krzyk ?

> informacja jest dla ludzi normalnych!

Przykro mi bardzo ,ale nie życze ani sobie ani innym trafiajacym po poradę do Ciebie kobieto,lub na ten portal ,który od paru dni bardzo jest reklamowany .
          Każdy jest normalny ,a jak Ty masz na ten temat inne zdanie i poddajesz to
          opiniowaniu ,to wybacz ....
          Będzie się działo... ' Jaka wróżka taka wróżba '
          • Gość: gosc Re: wróżyłaś tam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.14, 07:58
            sama postawiłaś 3 ! a czepiasz się innych ....co Ciebie interesuje portal jakiś i wróżka każdy idzie tam ,gdzie chce Ty też więc wyluzuj i nie Oceniaj sama użyłaś brzydkich określeń ....apropo wróżyłaś tam albo u tej wróżki jak nie tzn.że przemawia tobą zawiść,zazdrość i złość..
            A wątków tu jest dużo nie pisz w tym co nie do Ciebie skierowany
          • Gość: gosc jak piękny jest świat pełen nie zazdrosnych ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.14, 08:01
            nawet w nicku gość masz 3 !!! wykrzykniki wpadnij na analizę osobowości powiem ci co to znaczy ha ha ha
            • canaris7 Re: jak piękny jest świat pełen nie zazdrosnych l 19.04.14, 23:41
              Gość portalu: gosc napisał(a):

> nawet w nicku gość masz 3 !!! wykrzykniki wpadnij na analizę osobowości powiem
              > ci co to znaczy ha ha ha

Ta pani i tak nic nie zrozumie , szkoda czasu na taka osobe , niech sobie dalej krzyczy :(

Fajnie ,ze pojawiaja sie TV-internetowe ,moze w koncu bedzie troche dobrej
              ezoteryki :) bo te Kosmiki i wszystkie inne to jakies parodie i nieudolni kabaretysci.
              W zadnym stopniu nie mozna tego nazwac ezoteryka .

• gosc-hexx Re: Która Tarocistka Agnieszka 19.04.14, 22:45
        Gość portalu: !!! napisał(a):

> Co to znowu za bubel , ten srarymary .
        > Tarocistka Agnieszka jest tylko jedna !!!
        > W Kosmica tv na wizji .

A ja znam niejedna Tarocistke Agnieszke i akurat ta krzykliwa z Kosmiki mnie z pewnoscia nigdy
        nie zainteresuje :(
        • Gość: Gość !!! Re: do hexx IP: *.play-internet.pl 20.04.14, 00:30
          Przynajmniej Ta najdłuzej znana Tarocistka Agnieszka nie siedzi w stacji ,którą w innym wątku obsmarowano ,że zawiewa tam takim ,czy innym panem.
          Jeżeli chodzi o wykrzykniki :) Ale rozbawić drogie Panie potraficie .
          Tyle tu gości ,więc bardzo się cieszę ,że można być zauważalnym.
          Jak tam jakieś srary mary potraficie ,to przemielcie kartoluszkami ,może coś wyczytacie.
          Na razie to kulą w płot .
          Może pomocna okaże się Wielkanocna wróżba.
          Stuknijcie się jutro jajeczkiem ; czym skorupka nasiaknie za młodu ,tym na starość...
          • gosc-hexx Re: do hexx 20.04.14, 02:14
            Gość portalu: Gość !!! napisał(a):

>
            > Tyle tu gości ,więc bardzo się cieszę ,że można być zauważalnym.
            > Jak tam jakieś srary mary potraficie ,to przemielcie kartoluszkami ,może coś wy
            > czytacie.
            >

Tu nikt glupi nie jest zeby nie wiedzec , ze chcesz wszystkich przekrzyczec,zeby byc
            zauwazalna. :(
            Wyladowalas u kosmitow i jeszcze obrazasz inne wrozki - zenada !
            A Twoje mielenie kartoluszkami i Twoje odczytywanie to tez tylko kula w plot
            - NIC wiecej !
            Moze tym jajeczkiem stuknij sie porzadnie w glowe i moze cos Ci sie troche rozswietli :D:D:D

• Gość: Gość !!! Re: do hexx IP: *.play-internet.pl 20.04.14, 13:18
              kochanieńka nigdzie nie wylądowałam,ani nie wyladowałem.
              > Wyladowalas u kosmitow i jeszcze obrazasz inne wrozki - zenada !
              A o Tarocistce Agnieszce z Kosmica jasno i czytelnie została wyrażona moja opinia.
              Uważam ,że jest najdłuzej znana i na portalu ,który marką jest od lat ,
              a nie żadnych jakimś tam nowo wyrośniętym grzybom.
              • Gość: Agnieszka do gość !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.14, 13:47
                I się mylisz kochana byłam na kosmice ja pierwsza nie na wizji ale z przyczyn obiektywnych nie każdy ma parcie na szkło i chęć wyjazdu do Berlina ,Agnieszka o której mówisz trafiła tam znacznie później ja byłam na kosmice jak było 5 wróżek tworzyło portal ja byłam jako czwarta przyjęta...więc nie pisz,nie oceniaj ,nie krytykuj a grzybem sama jesteś.....i nie pisz w cudzych wątkach temat nie dotyczy Ciebie,napisałam ,że odchodzę z portalu parasfera i podałam zainteresowanym inf ,gdzie będę Ty nie jesteś i nie będziesz moją klientką ,więc daruj sobie swoje opinie bo one po mnie spływają ja mam klientów i będę miała Ty tego nie zmienisz..jestem uczciwą osoba a na swoją marke sama pracuje....wesołych świat
                • Gość: Gość !!! Re: do Agnieszka IP: *.play-internet.pl 20.04.14, 14:38
                  Droga Agnieszko , Wypisujesz barwnie jak Świąteczna pisanka .
                  Pisz dalej .Święta niebawem się kończą .
                  Za korzystanie z usług osoby,
                  która pisze

" informacja jest dla ludzi normalnych'

Bardzo dziękuję .
                  Już się wystarczająco zareklamowałaś.
                  Wesołych , nie tylko Świąt.
                  • Gość: gosc Re: gość!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.14, 17:30
                    A Ty w tym pomogłaś.dla normalnych tzn.nie gdaczących tutaj tak jak Ty ...
                  • Gość: słuchaczka radia Re: do gość !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.14, 19:19
                    Agnieszka jest osobą medialną jest nie tylko wróżka ale też moderatorem www.czarymarytv.pl i prezenterem,administratorem www.radio-holland.pl poczytaj na FB nie oceniaj bo widzę ,że zazdrość z Ciebie aż kipi.A jako wróżka ma dużą sprawdzalność i jest niezwykle miłą i uprzejmą osobą a ,że Twój wpis był chamski to każdemu mogą puścić emocje jesteśmy tylko ludźmi ..a Ty widać że z zazdrości weszłaś w jej wątek i mieszasz i buntujesz ludzi....zajmij się sobą ,załóż swój wątek a nie obgadujesz wróżki z którymi nie zamieniłaś nawet słowa....( nie mam na myśli tej dyskusji tu na forum,ale rozmowa na innym gruncie) A reklamę sama jej robisz bo wątek wciąż dzięki Twoim wpisom idzie w górę :P
                    • Gość: Gość !!! Re: do słuchaczki Radia IP: *.play-internet.pl 20.04.14, 22:01
                      Kolejna droga Pani .
                      Czy Pani co się zwie T.A wypada by puszczały jej nerwy ? Owszem ma prawo jako człowiek się zdenerwowac ,ale proszę sobie przeczytać watki od początku,
                      Wyraziłem i nadal będe wyrażać swoje zdanie na temat tej Pani Agnieszki .
                      Czy nie pszyszło zadnej z Pań do głowy ,że skoro wy jesteście tu jako zainteresowane ,to moja obecność jest taka sama . Przeczytałem wątek gdzie sądziłem ,że będzie Tarocistka Agnieszka z Kosmica ,tymczasem jest ta druga Pani ,o której wbrew pozorom w przeciwieństwie do was wiele nie miłego słyszałem.
                      I MI SIĘ OBERWAŁO - BO TWIERDZI ,ŻE WĄTEK PISZE DO LUDZI NORMALNYCH.
                      Kogo uważa za Normalnego ?
                      Słucham kogo ? Jeżeli kogoś sobie nawet zakwalifikuje do Normalnych ,to jakim prawem ?
                      Czyżby byle zapytanie i opinia była chamska i nie uprzejma ?
                      Jeżeli chodzi o Radio ,to też żadna rewelacja ,bo radio i audycje ma Piotr Dacjusz Górski z Kosmica i na Magicznych Wrotach doradcy ,też audycje miewają .
                      Więc o co ten szał i nerwy Pani T.A ?
                      Dalej nie wiem .
                      • Gość: gosc Re: do gość !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.14, 21:43
                        gość jest gościem i skoro wpadł z wizytą, to nie powinien obrażać gospodarza wątku :)
                        • Gość: Gość !!! Gospodarz z przerostem ego. IP: *.play-internet.pl 21.04.14, 23:37
                          Forum rządzi się polityką taką ,że to jest piknik.
                          każdy wpada i wypada ,pozostawiając swoje zdanie.
                          Wiersz Brzechwy ' Kwoka ' ,pozostawmy na inne konwenanse.
                          ale jak zostać przy grzecznosci ,to ileż tej grzeczności jest w samym gospodarzu ?
                          Cytuje;
                          Pisze w końcu do ludzi normalnych .
                          Dalsze dysputy nie mają sensu .Co miałem w tym temacie napisać już uczyniłem.
      • gosc-hexx Re: Która Tarocistka Agnieszka 21.04.14, 23:55
        Gość portalu: !!! napisał(a):

> Co to znowu za bubel , ten srarymary .
        > Tarocistka Agnieszka jest tylko jedna !!!
        > W Kosmica tv na wizji .

Ha ha ha ...to jest pewnie szczytem twojej grzecznosci ?

wstydz sie t. Agnieszko z Kosmici bo zawisc cie pozera :(
        mozesz najwyzej ugryzc sie w tylek :P
    • dianakina Re: Tarocistka Agnieszka 19.06.14, 11:44
      mogę wam polecić wróżkę sarę, korzystałam wcześniej z kilku innych osób, natomiast według mnie jej rozklady w stosunku do innych są o wiele trafniejsze, ponadto też zajmuje się rytuałami,może i wam pomoże , zostawiam wam namiary do niej -kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka