Gość: Marysia0202
IP: *.180.189.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
18.04.14, 20:24
Hej :)
Nie wiem gdzie sie z tym zwrocic, bardzo zalezy mi na pomocy w odczytywaniu i znaczeniu kart klasycznych. Mam nadzieje, ze ktos mi pomoze rozwiazac moja zagadke.
Od jakiegos czasu interesuje mnie wrozenie, karty i przyszlosc odczytywana z kart. Nigdy tego osobiscie nie robilam ale lubie o tym poczytac. Mam w domu talie kart klasyczych..czasami wroze sobie na krotkie pytania TAK/NIE .. tak dla wlasnej ciekawosci a pozniej czytam sobie co moga oznaczac dane karty. Lecz ostatnio zapytalam karty o jedno dla mnie wazne pytanie.. chodzilo o milosc, o konkretna osobe.. zapytalam czy to moze byc przeznaczenie. Bardzo skupilam si ena tym pytaniu i tasowalam karty...podczas taswoania wyleciala mi karta 10Kier. Wiem jakie ma znaczenie ta karta, to karta wielkiej milosci, wesela, radosci... dlatego moje pytanie do Was? co to moze oznaczac, ze akurat przy takim pytaniu wyleciala mi tak akarta? Czy ogolnie ma jakies znaczenie gdy podczas tasowania wyleci jakas karta? Czy to zwykly zbieg okolicznosci? Prosze o odpowiedz:) bede bardzo wdzieczna. Pozdrawiam Marysia