Dodaj do ulubionych

Pomoc - karty klasyczne

IP: *.180.189.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.04.14, 20:24
Hej :)
Nie wiem gdzie sie z tym zwrocic, bardzo zalezy mi na pomocy w odczytywaniu i znaczeniu kart klasycznych. Mam nadzieje, ze ktos mi pomoze rozwiazac moja zagadke.
Od jakiegos czasu interesuje mnie wrozenie, karty i przyszlosc odczytywana z kart. Nigdy tego osobiscie nie robilam ale lubie o tym poczytac. Mam w domu talie kart klasyczych..czasami wroze sobie na krotkie pytania TAK/NIE .. tak dla wlasnej ciekawosci a pozniej czytam sobie co moga oznaczac dane karty. Lecz ostatnio zapytalam karty o jedno dla mnie wazne pytanie.. chodzilo o milosc, o konkretna osobe.. zapytalam czy to moze byc przeznaczenie. Bardzo skupilam si ena tym pytaniu i tasowalam karty...podczas taswoania wyleciala mi karta 10Kier. Wiem jakie ma znaczenie ta karta, to karta wielkiej milosci, wesela, radosci... dlatego moje pytanie do Was? co to moze oznaczac, ze akurat przy takim pytaniu wyleciala mi tak akarta? Czy ogolnie ma jakies znaczenie gdy podczas tasowania wyleci jakas karta? Czy to zwykly zbieg okolicznosci? Prosze o odpowiedz:) bede bardzo wdzieczna. Pozdrawiam Marysia
Obserwuj wątek
    • majarudakowska Re: Pomoc - karty klasyczne 19.04.14, 07:55
      Jedni mówią że ma,inni że nie ma.Ja wczoraj wieczorem wróżyłam sobie,kartami Tarota,i wypadła mi karta Eremity.Prawdę mówiąc,dla mnie to było bez znaczenia.Wzięłam to bardziej na karb mojej nie uwagi.Pozdrawiam :*
      • Gość: Marysia0202 Re: Pomoc - karty klasyczne IP: *.31.65.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.04.14, 12:17
        Rozumiem, dziekuje za odpowiedz :) Mam jeszcze pytanie dotyczace odczytywania i laczenie kart. Wspominalam juz ze na razie ucze sie i probuje robic male rozklady.
        Wczoraj zrobilam sobie rozklad na 3 karty wyszla 9 trefl odwrocona + 9 kier odwrocona+10 kier
        Czy moze mi ktos pomoc dokladnie rozczytac to co chcialy powiedziec mi te karty?
        Ja to rozumiem tak : odwrocenie zmartwien dotyczacych braku szczescia, odwrocenie sie pecha ktory zakonczy sie miloscia
        prosze o pomoc i z gory dziekuje :))
        • majarudakowska Re: Pomoc - karty klasyczne 24.04.14, 07:31
          Oj bardzo mi przykro.Ja nie stosuję,kart odwróconych,i uważam,że jeżeli jest Pani dopiero na etapie uczenia się,najlepiej najpierw nauczyć się znaczeń kart w pozycji prostej,a potem dopiero odwróconej.Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka