Dodaj do ulubionych

Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobom

26.08.14, 08:45
Postawię bezpłatnie karty pierwszym 5 osobom. Każdy może zadać 2 konkretne pytania.
Można opisać pokrótce swoją sytuację. Proszę o podpisywanie pytań imieniem i datą urodzenia lub przybliżonym wiekiem.

Nie odpowiadam na pytania o datę śmierci, zdrowie, wyniki gier i prognozy na cały tydzień, miesiąc czy rok.
Obserwuj wątek
    • klonowy_jar Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 08:48
      Dodam, że można również otrzymać przesłanie od Osób, które na zawsze odeszły z tego świata. W takim przypadku poproszę o imię Bliskiej Wam Osoby i kim była dla Was ( np. ciocia, babcia, przyjaciółka ...itd ).
    • fransua0522 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 09:28
      1)Co mnie czeka w niedalekiej przyszłości.2)Czy będę z Tą o kim myślę.Franciszek 22.05.1964
      • klonowy_jar Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 19:52
        To nie jest pytanie konkretne ale bardzo ogólne, gdzie nawet nie wiem o jaką sferę Panu chodzi. ale tak skrótem do końca tego tygodnia:

- na minus poróżnienie się z kimś w jakiejś sprawie (dłużącej się, z dawna, coś nie dojdzie do skutku ) a przez to niezgoda, sprzeciw, negatywna ocena kogos lub czegoś,
        - zmęczenie, znużenie, chodzenie za czymś bez rezultatu,
        - wiadomości z daleka, od osób z innego miasta lub kraju ( sms, email, tel ); ktoś tez sam z siebie wyjdzie z inicjatywa, odezwie się lub złoży jakąś propozycję,
        - przeglądanie jakiś ofert lub wiadomości, szukanie czegoś w danej branży,
        - krótka podróż w sprawunkach ( osiedle vis a vislub strefa podmiejska ),
        - mozliwość zawiąania współpracy z kimś lub znalezienia ciekawego pomysłu/rozwiązania,
        - dobra rozmowa i uzgodnienia w interesującej Pana sprawie.

Do końca tego tygodnia ( do niedzieli włącznie )

Niespodzianka na plus to kontakt z dawna lub pomysł z dawna, który odzyje w lepszej formie. Odejdzie rozczarowanie, chaos a nadejdzie nadzieja, i spokój.

Niespodzianka na minus to to oczym pisałam a więc mimo upływu czasu, wysiłków, brak rezultatów w jakiejś sprawie - poczucie utknięcia, cudzego braku szerszego spojrzenia, zmarnowanego czasu.

Zastanawiałam się o kogo Pan pyta poniewaz karty powiedziały tak ale wskazując na Pana zamysł (wizję, sens pytania) a nie stricte kobietę... W dodatku pokazały samą sprawę na bardzo młodą.
        Karty odrzuciły romans pokazując znów Pana pomysł, wyobraźnie lub wizję dodały potem "spojrz w przeszłość" na słowa. Pytając o kochanków znów pokazały sytuację - albo fałszu i kogoś żyjącego w wyobraźni - albo sprawę, która ma minimum drugie dno.

Cokolwiek to jest karty pokazały związek jako burzliwy lub jako sytuację w której trzeba się wykazać, ew. stwozoną po to - aby podnieść sobie ciśnienie :). Natomiast jego wadą jest... no trochę lekkomyślność, brak dojrzałości, myślenie takie wakacyjne wręcz "że wszystko jest i będzie cudnie". Trochę to taka bajka.

Natomiast przed Pana jest lepszy związek, niż obecny ... Będzie to niespodzianka, zaskoczenie dla Pana i bardzo mozliwe, że osoba już kiedyś poznana lub z którą Pan się zetknął dawno temu. Raczej w II połowie roku po zimie, po Wielkanocy ( najbardziej od maja lub lipca wzwyż ).
        • fransua0522 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 27.08.14, 06:39
          Dziękuje za odpowiedż na pytania.
          Pozdrawiam.Franciszek
    • lolka32 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 09:41
      Witam, chcialabym się zapytać czy będzie mi pisana jeszcze jakaś miłość i czy będę miała swoje niezależne mieszkanie z córką
      Dziękuję i pozdrawiam
      Jolanta 14.05.1977
      • kikka111 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 10:51
        Ja też poproszę.

Co czeka mnie w życiu uczuciowym i zadowo-finansowym ?

Karolina ( 29lat )
        • kikka111 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 11:04
          Oczywiście ZAWODOWO-finansowym ;) .
        • klonowy_jar Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 11:34
          Pani Karolino,

tylko, że ani jedno ani drugie pytanie nie jest konkretne. Jak pisałam nie stawiam tu kart ogólnie i na konkretny czas. Bardzo Panią na przyszłość proszę o konkretne pytania czyli np.
          Obecnie pracuję. Czy uda mi się zmienić pracę ? / Czy dostanę podwyżkę ?
          Jestem singielką. Czy zakocham się w tym roku ?

Do końca jesieni w miłości ma Pani czas żegnania i rozliczania się z przeszłościa- bardzo wiele myśli, wspomnień wokół osób z dawna oraz mozliwe sny z osobami/miejscami/sytuacjami z pzeszłości. Podłożem tych stanów będa napływające do Pani wiadomości ( tak listy, telefony jak i cudze słowa, opowieści). Powróci do Pani ( jako kontakt ) kilka osób ( minimum 2 ), w tym jedna ukochana dawniej osoba lub wieści o niej, o jej życiu. Czeka też Panią poczucie straty w związku z odejściem na zawsze osoby z dawna; najprawdopodobniej będzie Pani na jej pożegnaniu, które odbędzie się do końca jesieni.

Do końca jesieni czeka Panią dobry czas w życiu zawodow finansowym choć bardziej przy końcu jesieni, niż na początku - ten początek może być dla Pani nużący, niosący poczucie utwkienia w miejscu lub marnowania się. Ale z dobrych rzeczy do końca opisywanej pory roku otrzyma Pani propozycję nowej pracy lub współpracy - będzie to dla Pani niespodzianka, miłe zaskoczenie. Propozycja albo poprzez dawniej wysłaną ofertę albo poprzez kontakty, znajomych. Miejsce pracy to raczej Pani miasto lub ew. Pani miejsce jako dom, praca zdalna. Nie rozkładam już tego.
          W kwestii pracy karty radzą postawić na pęd, dynamizm, wiarę w sieie i chwytanie szans i okazji bo to doprowadzi do radości i celu. Nie martwić się niepowodzeniami i upływem czasu, spotkaniami które nic nie niosą, bo w końcu Pani trafi na to czego dokładnie szuka choć jeszcze to potrwa ( moim zdaniem tak do okolic października... ).
          • kikka111 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 11:54
            Dziękuję za odpowiedź.

"Czeka też Panią poczucie straty w związku z odejściem na zawsze osoby z dawna; najprawdopodobniej będzie Pani na jej pożegnaniu, które odbędzie się do końca jesieni. "

Co to znaczy "osoby z dawna" ? Przeraziła mnie ta informacja, bo w ubiegłym roku straciłam dwie osoby z bardzo bliskiej rodziny ( w ciągu zaledwie 4 miesięcy ) i nie wiem czy osoba z dawna to ktoś kogo znam czy znowu ktoś bardzo mi bliski.

• klonowy_jar Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 19:24
              Osoba z dawna, czyli ktoś kogo Pani zna, z kim się zetknęła, gdzie była wspólna historia.
              Taka osoba nie musi oznaczać najbliższej - ale choćby ktoś z kim kiedyś Pani droga się przecięła np. kolega ze szkolnych lat, dawny współpracownik, sąsiad etc.
              • sylviee88 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 19:26
                Proszę bardzo o uwzględnienie mojej prośby , jestem troche w kiepskiej sytuacji
      • klonowy_jar Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 19:36
        Tzn. do końca przyszłego roku Pani się zakocha w kimś - będzie to dla Pani samej dziwne uczucie, nagłe. Osoba z dawna, z przeszłości ktoś z kim miała Pani wspóną przeszłość ( np. zawodową albo choćby młodzieńcze, szkolne lata ), ktoś kto był dla Pani bliski, zaufany, z ki tworzyła Pani jedną grupę ( jako krag przyjaciół, ew. pracowników ). Pan chyba starszy od Pani, z którym teraz nie ma kontaktu, być może przez jego wyjazd/przeprowadzkę lub meandry życiowe. Pan jest Polakiem.

Natomiast nie jestem pewna, czy nie będzie to jakby romans na odległość, znajomość trochę z doskoku - bo tak to wygląda. Bardzo dużo rozmów, wiele wspólnych tematów, zgłębianie się w sobie, w siebie, szlifowanie życiowej wiedzy, miłe towarzystwo ale nie widzę tu np. zamieszkania razem - lub nie widzę na dziś, gdy tego Pana fizycznie jeszcze przy Pani nie ma.
        Tutaj tylko ostrzeżenie kart, aby dawać tyle ile się dostaje, aby Pani nie poczuła się rozczarowana, że wciąż daje, zabiega, chce a zostanie ... poczucie niespełnienia. Tym bardziej, że Pan jest czarującym egoistą, nieco zapatrzonym w siebie.

Tu karty wypadły takie...jakby Pani doskonale znała odpowiedź na to pytanie.
        A pytanie miało Panią tylko w czymś upewnić albo potwierdzić Pani racje.

Ogólnie jak dopytałam to się pokazało to tak -
        na razie nie, bardzo dużo spraw do rozwiązania, rozplątania, uporządkowania, ew. formalności ( typu spłata nalezności, kredytów, pożyczek lub innych spraw ).

I znów wypadły jakieś sprawy do rozwiązania- obrona swoich finansów, spraw majątkowych lub formalnych ( tam gdzie urząd, pismo, administracja, składanie podań lub uczestniczenie w jakimś konkursie/ postępowaniu jak kolejka na coś, lista na coś, ubieganie się o coś...
        Taka mozliwość pkazała się minimum do 6-7 lat maksymalnie do 15 lat.

No ibardzo możliwe, że to niezależne mieszkanie będzie albo dzięki pomocy właśnie szeroko rozumianego urzędu lub firmy i kontraktu z nią albo poprzez związek z mężczyzną.
    • bronxi Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 10:57
      więc i ja poproszę:
      1. czy mam szansę zarobić na szydełkowych robótkach?
      2. jak będzie układać się z moim partnerem w najbliższym czasie < trochę trudno się nam ostatnio porozumieć> jakie są tego przyczyny?
      Ewa <30 lat>
      • klonowy_jar Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 11:20
        1.

Szansę tak, inna sprawa czy Pani będzie z tego zadowolona. Wedle kart czas minimum do końca jesieni to większe zainteresowanie ( uwaga odbiorców ), niż zbyt towaru a przez to dla Pani niedosyt,poczucie, że dało się z siebie tak wiele a tak niewiele się otrzymuje w zamian, bo tam widac Pani wielkie serce, miłość tak naprawdę i emocje a nie tworzenie dla handlu.
        Natomiast to tak w skrócie wygląda perspektywa najbliższa 1-3 miesięcy.

Solidne zyski ( satysfakcjonujące ) będą w czasie minimum do 4 a maksymalnie do 6 miesięcy i jak najbardziej już czas od Wielkanocy do lata przyszłego roku. Bardzo mozliwe zresztą, że w/po zimie wejdzie Pani we wsółpracę lub spółkę z jakąś firmą i dla niej będzie Pani jako podwykonawca tworzyć swoje szydełkowe cuda. Wtedy ( do 6 miesięcy ) widać znalezienie tego, co dziś jest brakującym ogniwem, zabezpieczenie w sensie stałego dopływu zleceń i pieniędzy a przez to zadowolenie.

Czas tej jesieni i jeszcze tak do zimy wypada niekorzystanie i kartyostrzegajaść depresję, wwątpienie i podkopywanie samej siebie z tego powodu aby nie odejść od tego hobby.

2. Ta jesień wygląda dla Państwa niekorzystnie zwłaszcza do końca września - poczucie dla Pani zniewolenia wewnątrz i na zewnątrz, bycia okłamywaną lub trochę oszukiwaną ( brak wglądu we wszystkie sprawy, brak zaufania co do słów partnera, poczucie bycia zdradzonej w kwestii zaufania i nie tylko ), chaos i znużenie tym związkiem i jednocześne i chęć wyrwania się i uporząkowania wszystkiego a z drugiej strony poczucie bezsilności - potęgowane postawą partnera, który nie znosi kontroli, prawie zawsze wie wszystko lepiej a przynajmnie musi w końcu postawić na swoim, choćby były to ostatnie 2 grosze. W zasadzie on bardzo czesto tk podchodzi o rozmów - ja mam rację i tylko ja wiem lepiej, a Ty powiedz co tam wiesz a i tak koniec końców wyjdzie na moje... Tu Dopiero koniec jesieni przyniesie więcej uspokojenia.

Poza tym pan nie lubi ciagłego wypominania mu win, błędów, czy wracania do starych spraw - inna rzecz, że sam nie działa fair i tutaj karty ostrzeają panią przed tym, co prawdopodobnie już miało miejsce ( jako dymysłu lub fakt ) - przed kochanką.
        Burzliwy, czysto erotyczny romans a nawet bardziej skok w bok - przygoda po prostu, seks.
        W dodatku wedle kart, odkryje się tajemnica, bo Pani zna tę osobę - może być ona z dawna zaprzyjaźniona z rodziną firmą. Pewna siebie kobietka, podobna do Pani ( fizycznie lub w Pani wieku), z którą była rozmowa mniej więcej kto postawi na swoim, osoba która okazjonalnie się pokazała/pokazywała u Państwa.
        Wedle kart do końca września znajdzie Pani jasne twarde dowody na ten romans - znajdzie je Pani przez przypadek, niemiła niespodzianka, znalezienie tego co ważne; ew. przez przypadek będzie Pani świadkiem sceny/ sytuacji jawnie o opisywanym romansie i zdradzie.
        • bronxi Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 11:35
          Bardzo dziękuję za odpowiedź.
          cały czas mnie zapewnia, że nie ma nikogo, bo fakt ja mu wypominam, że kiedyś tam kilka razy spotkał się z inną dziewczyną.. i sama cały czas sobie wmawiam, ze musi mieć kogoś bo raz tak zrobił..
          Rozejdziemy się?
          • klonowy_jar Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 11:50
            To zalezy tylko i wyłącznie od Państwa - jak zawsze.
            PS Odpowiadam tylko na 2 pytania :)
            • bronxi Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 11:55
              rozumiem może innym razem się uda, dopytałam, bo myślałam, że było widać w tym rozkładzie, a zadałam jeszcze inne pytanie nie dotyczące postawienia kart.
              Dziękuję bardzo za poświęcony czas :)
        • bronxi Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 11:53
          i jeszcze takie pytanie, które mnie nurtuje od zawsze czy intensywne myślenie o czymś może zafałszować wynik kart? bo mnie to zastanawia temu, ze się może trochę, a nawet bardzo się nakręcam i wmawiam sobie i jemu, że ma kogoś, pomimo, że nie mam dowodów, kiedy chce przyjeżdża i w sumie dużo ostatnio czasu spędzamy ze sobą.. nie kwestionuje tego, że może mieć kogoś tylko kwestia czy intensywne myślenie i nabijanie sobie głowy jedną rzeczą, że ma kogoś może zafałszować obraz kart?
          • klonowy_jar Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 18:07
            wróząc odczytujemy tak naprawdę energie wokół. Jeśli ktoś bardzo intensywnie myśli oczymś a więc jest otoczony własną ukierunkowaną na coś energią albo jeśli ktoś jest pod wpływem działania rytuału ( cudzej energi ) to karty ją pokażą... Natomiast ja stawiałam 2 x karty na tą sytuację. Naturalnie życzę aby jednak jej nie było - najważniejsze to dobry związek :)
            • bronxi Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 27.08.14, 07:03
              Ja rozumiem i wcale nie kwestionuję wróżby, po prostu mnie to bardzo ciekawiło i już kiedyś pytałam kogoś o to, ale nie otrzymałam odpowiedzi. Jeszcze raz dziękuję za karty i będę czekać co z tego wyjdzie, jak można się odwdzięczyć?
    • ilona177 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 11:31
      Witam
      1.Czy wrócę do poprzedniego miejsca pracy?
      2.Jak się będzie układało nasze życie uczuciowe i kiedy zamieszkamy razem?Ilona 39lat,Sławek 40 lat
      Dziękuje i pozdrawiam
      • klonowy_jar Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 11:41
        Tak, uda się Pani powrócić do dawneo miejsca pracy ale nie teraz jeszcze nie w tej chwilii. karty mówią, że sprawiedliwość będzie Pani stronie oraz pomoc osoby z dawna, moim zdaniem kobiety na stanowisku lub zajmującej się sprawami administracyjnymi, ew. to przyjaciółka z dawna. Będzie tu pomoc i spełnienie Pani próśb lub modlitw.

Jeszcze czas do końca miesiąca i aż do października może przynieść zmęczenie w dochodzeniu do swego i czekaniu; karty radzą się nie denerwować na upływ czasu, cudze wady, drobiazgi... Powróci Pani tam minimum do 2 a maksymalnie do 6 (góra 8) miesięcy.
        Moim zdaniem jednak będzie to czas na pewno do końca tego roku, sądzę, że jesienią.
        • dagmarez Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 11:50
          1. Czy warto abym zajęła się rękodziełem. Nie idzie mi sprzedaż, nie wiem czy ma jakikolwiek sens to wystawiać na aukcjach, bo ponoszę tylko same koszty a nie zyski. Niby ludziom się podoba ale w ogóle tego nie kupują. Co robić?

2. Z czego mogłabym czerpać zyski, z jakiej działalności?
          • klonowy_jar Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 19:10
            Zmienić taktykę, wyjść z towarem do ludzi, którzy są zainteresowani:

1. Napisać list
            ze swoją ofertą, to co Pani robi, jakimi technikami plus mozliwie dużo zdjęć.
            Rozesłać do firm z branży mody, konfekcyjnej i zabawkarskiej ( atelier, małe pracownie )
            Napisać, że szuka Pani zleceń, chętnie wejdzie we współpracę, pokazać się światu.

2. Ludzie wokół
            - wiele fundacji, stowarzyszeń, klubów mam, czy domów kultury jest zainteresowanych prowadzeniem nieodpłatnie zajęć z szydełkowania i rękodzieła. Proszę wysłać swoją oferte, że Pani zorganizuje w siedzibie fundacji taki wieczór/ popołudnie - w zamian za możliwość pokazania i sprzedaży swoich wyrobów rękodzielniczych oraz za zostawienie swojej oferty/ulotek/ogłoszenia

- dac ogłoszenie o podjęciu współpracy z firmą konfekcyjną lub zabawkarską
            napisac o tym co Pani robi, dodać zdjęcia prac. Ogłoszenie umieścić na jednym z popularnych portali.

- anonse a więc ogłoszenia wydrukowane przyklejone na tablicach ogłoszeń, słupach tam gdzie jest wiele ludzi - z dopiskiem, że wykonuje Pani takie rzeczy na zamówienie, również na życzenie inne rzeczy niż te pokazane. Oferta musi mieć minimum 2 zdjęcia.

3. Kiermasze
            Proszę się rozejrzeć po okolicy, i spróbować się wystawić na stoisku przy jakimś święcie, festynie ( często parafie i urzędy robią takowe ).

Do maksymalnie 9 tygodni wpadnie Pani na dobry pomysł na działalność.
            Pomysł, który był już dawno ( lub inspiracja, sam początek ) a który teraz powróci lub zostanie przez Panią nieco zmodyfikowany i ulepszony. Pomysł z przeszłości, którym w pewnym sensie samą Panią nieco zadziwi - że coś się może z czymś łączyć, tworzyć całość, wspólgrać.
            Zresztą bardzo mżliwe, że pomysł albo wpadnie Pani podczas szukania i przeglądania wiadomości lub przy kontakcie lub współpracy z kimś, zastanawianiem się nad czymś co będziecie razem tworzyć.
            • dagmarez Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 27.08.14, 14:47
              Dziękuję, nie wiedziałam co źle robię. Dla mnie wydawało się to dziwne, że inni sprzedawcy rękodzieła, dopiero co startujący na aukcji, sprzedają swój pierwszy szalik od razu.
              Mnie wszyscy omijali szerokim łukiem, a przecież ceny mam przyzwoite (wręcz zaniżone), rzeczy według mnie ładne i według innych ludzi też. Nie wiem tak jakbym musiała rozpoznać mechanizm reklamy w internecie. Ciekawe, że innym babkom wystarczyło, że założyły bloga i samo się jakoś dalej wszystko układało.
          • klonowy_jar Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 19:13
            Wrto i o tym dalej piszę. Po zmianie taktyki będzie mieć Pani pierwsze zyski minimum do 3 tygodni a maksymalnie do 12 tygodni -ale po miesiącu ( do 5-7 tygodni) powinno się pojawić zadowolenie. Nie jak teraz poczucie winy, wyrzuty sumienia, myśli o zmarnowym czasie, rozczarowaniu, stratach ale zadowolenie i myśli jak iść dalej...
        • ilona177 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 12:14
          Dziękuje za wyczerpującą odpowiedz na pierwsze pytanie ,planuje wrócić w listopadzie.Czy mogę jeszcze prosić o odpowiedz na drugie pytanie.Pięknie dziękuje
      • klonowy_jar Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 19:22
        Tzn. trochę tak to dziwnie wypadło...
        Mimo wszystko jakby chyba Pan albo mieszkał w II części miasta - z podróżami przez wodę (rzekę) albo obok wody (rzeka, jezioro, morze, ew. jakiś akwen lub fontanny );lub był osobą dojeżdżającą z innego miasta lub strefy pod miejskiej; b.ew. z innego kraju.

Więc tak - ten rok i czas do końca jesieni to podróże, mężczyzna przyjeżdżający, podróże w tę i wewtę. W okresie zimy zmiany - ale dla mnie to jest raczej bycie razem w związku z planem lub świętem, coś co się uzgodniło jednak moim zdaniem okres świąteczny.

Wspólne zamieszkanie razem to czas minimum do 6-7 miesięcy a maksymalnie do 13 miesięcy. Moim zdaniem jednak będzie to II połowa roku i czas po zimie a bliżej dojrzałeo lata ( od maja/ czewca wzwyż aż do sierpnia i jesieni 2015 ). Czas do marca włącznie to jeszcze mimo wszystko takie podróżowanie albo przeprowadzanie się ... w każdym razie bycie i w jednym i w drugim miejscu. Czas po czerwcu i czas dojrzałego lata to stabilizacja.

Jeszcze tak patrząc karty znów mówią, że zamieszkacie Państwo razem w przyszłym roku i znów wypada tutaj czas sierpień-jesień (wrzesień/październik). Przedtem rozwiązywanie problemów rodzinnych lub zawodowych w tle, potrzeba cierpliwości, wytrwałości, trzymania się razem i trzymania się celu. To ważne, bo będzie ciężko po drodze - raz ludzkie słabości i wady, dwa jakiś dłużący się czas wciąż szukanie rozwiązania, trzy ew. dokumenty lub sprawy prawne tudzież te które są powiązane z ustnymi umowami byciem słownym, zaufaniem. Ale w końcu widać dopięcie swego, osiągnięcie celu. Jesień ( wrzesień-październik ) to zadowolenie i spokój. Własny mały świat ( dom)
        • ilona177 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 23:45
          Mieszkamy osobno,ale w tym samym mieście,on często dojeżdża.Jestem pod wrażeniem jak dokładnie i trafnie Pani czyta karty.Czy może Pani podać jakiś namiar na siebie.Dziękuje za poświęcony czas
    • lolka32 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 12:24
      Witam, nieskromnie się przypominam.. .byłam druga w kolejce ale nie dostałam odpowiedzi od Pani....
    • fransua0522 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 13:03
      Witam,
      A ja byłem pierwszy w kolejce nie dostałem odpowiedzi.
      Franciszek
      • gazeta_mi_placi Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 15:11
        Ad 1.
        Zawał serca i wszczepienie by-passów.
        Ad 2.
        Nie, za mniej więcej miesiąc Luba pozna bogatszego.
      • klonowy_jar Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 18:13
        Dzień dobry.

Dziś wszystkim odpwiem na pytania - zaczęłam odpowiadać na listy od końca, przerwałam w połowie jednej z pań bo niespodziewanie musiałam wyjść na spotkanie. Dziś wieczorem wszystkim osobom odpowiem. Pozdrawiam...
        • sylviee88 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 18:34
          Mogę jeszcze ja jedno pytanie Co mnie czeka w miłosci i jak potoczy sie sytuacja z mezczyzna z ktorym sie spotykam Sylwia .11.11.1988
        • gosia44114 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 18:37
          Może i mnie się uda...:)
          Mam naprawdę dylemat , jest ich dwóch, R. - starszy ode mnie, drugi młodszy- Z.
          na którego się zdecydować ?
          nie wiem co zrobić.
          • gazeta_mi_placi Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 26.08.14, 19:30
            Młodzika do łóżka, starszego do życia.
        • mr.sunset Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 27.08.14, 19:23
          Witam, obecnie znajduję się w dość podbramkowej sytuacji. nie wiem czy dalej tkwić w związku który nie daje mi radości. Czy jest szansa ze spotkam prawdziwą miłość? 18-09-1972. dziękuję
    • theorema_leggero Iwona 26.08.14, 20:08
      Proszę o pomoc, mam nieciekawą delikatnie mówiąc sytuację. Podbramkową.

1. czy uda mi się w miarę korzystnie załatwić moje sprawy finansowe (zaległe zobowiązania) i generalnie czy mam liczyć na katastrofę czy w miarę stabilną sytuację...

2. myślę o wyjeździe z tego miasta (i odejściu do mężczyzny).
      Mam teoretycznie dwie możliwości - dwa miejsca i pytanie dotyczy : czy to będzie niezbyt daleka odległość czy dalsze miasto na drugim końcu Polski, o jakim myślę. Czyli które miejsce jest dla mnie bardziej korzystne no i czy w ogóle się uda, bo tego tez nie wiem.

Iwona, 22.06.71
      • maja.1987 Re: Iwona 26.08.14, 20:15
        Czy moge jeszcze sie załapać? :)
        • theorema_leggero Re: Iwona 26.08.14, 20:18
          nie lepiej tytułować wątek własnym imieniem? będzie czytelniej.
    • tuffatore Do klonowy_jar 26.08.14, 20:19
      Witam, Czy te dwie osoby coś połączy? Asia(19-05) Tomek(08-02) Znajomość, przyjaźń, wspólna przyszłość, związek. Jak ułoży się stosunki między tym dwojgiem ludzi? Dziękuję i pozdrawiam

• sylviee88 Re: Do klonowy_jar 26.08.14, 20:33
        proszę mi pomóc, błagam
        • klonowy_jar Drodzy Państwo 27.08.14, 07:29
          Dzień dobry.

bardzo proszę o czytanie - ze zrozumieniem - prznajmniej pierwszego zdania w poście ( mam wrażenie, że nikt z Państwa go nie przeczytał, bo po co... ).
          "Postawię karty bezpłatnie pierwszym 5 osobom".
          Postawiłam karty 6 osobom - a więc z nawiązką - i im bardzo dziękuję za zaufanie.

PS Sylviee naucz się wyznaczać granice w swoim związku - zawsze. Zasługujesz na miłość a nie na rozterki, ból i poświęcenie, które nic nie niesie. Wyjdź poza złudzenia i brak odwagi. Odważ się i naucz stawiać na siebie w 100% i cieszyć pełnowartościowymi szansami; nie musisz się godzić na coś gorszego w myśl "tak już jest i musi być".
          • gosia44114 Re: Drodzy Państwo 27.08.14, 10:43
            Witam, żałuję że nie zalapalam sie na wrozbe.
            Czy istnieje możliwość uzyskania jej poza forum, oczywiście odpłatnie? Bardzo mi zależy...
          • lolka32 a ja byłam druga w kolejce... 27.08.14, 12:38
            ja byłam druga w kolejce , jednak wróżby się nie doczekałam ... zrobił się harmider i mnie ominęto ... :(
      • gazeta_mi_placi Re: Do klonowy_jar 27.08.14, 10:18
        Nic z tego nie będzie, Tomek (08-02) jest od pewnego czasu w związku z Jarosławem (10-04) o czym z wiadomych względów nie wie nawet najbliższa rodzina. Rzeczony Jarosław jest księdzem.
    • lolka32 a ja byłam druga w kolejce... 27.08.14, 12:44
      ja byłam druga w kolejce , jednak wróżby się nie doczekałam ... zrobił się harmider i mnie ominęto ... :(
      • klonowy_jar Re: a ja byłam druga w kolejce... 27.08.14, 12:48
        Odpowiedziałam Pani, na górze była odpowiedź:

Tzn. do końca przyszłego roku Pani się zakocha w kimś - będzie to dla Pani samej dziwne uczucie, nagłe. Osoba z dawna, z przeszłości ktoś z kim miała Pani wspóną przeszłość ( np. zawodową albo choćby młodzieńcze, szkolne lata ), ktoś kto był dla Pani bliski, zaufany, z ki tworzyła Pani jedną grupę ( jako krag przyjaciół, ew. pracowników ). Pan chyba starszy od Pani, z którym teraz nie ma kontaktu, być może przez jego wyjazd/przeprowadzkę lub meandry życiowe. Pan jest Polakiem.

Natomiast nie jestem pewna, czy nie będzie to jakby romans na odległość, znajomość trochę z doskoku - bo tak to wygląda. Bardzo dużo rozmów, wiele wspólnych tematów, zgłębianie się w sobie, w siebie, szlifowanie życiowej wiedzy, miłe towarzystwo ale nie widzę tu np. zamieszkania razem - lub nie widzę na dziś, gdy tego Pana fizycznie jeszcze przy Pani nie ma.
        Tutaj tylko ostrzeżenie kart, aby dawać tyle ile się dostaje, aby Pani nie poczuła się rozczarowana, że wciąż daje, zabiega, chce a zostanie ... poczucie niespełnienia. Tym bardziej, że Pan jest czarującym egoistą, nieco zapatrzonym w siebie.

Tu karty wypadły takie...jakby Pani doskonale znała odpowiedź na to pytanie.
        A pytanie miało Panią tylko w czymś upewnić albo potwierdzić Pani racje.

Ogólnie jak dopytałam to się pokazało to tak -
        na razie nie, bardzo dużo spraw do rozwiązania, rozplątania, uporządkowania, ew. formalności ( typu spłata nalezności, kredytów, pożyczek lub innych spraw ).

I znów wypadły jakieś sprawy do rozwiązania- obrona swoich finansów, spraw majątkowych lub formalnych ( tam gdzie urząd, pismo, administracja, składanie podań lub uczestniczenie w jakimś konkursie/ postępowaniu jak kolejka na coś, lista na coś, ubieganie się o coś...
        Taka mozliwość pkazała się minimum do 6-7 lat maksymalnie do 15 lat.

No ibardzo możliwe, że to niezależne mieszkanie będzie albo dzięki pomocy właśnie szeroko rozumianego urzędu lub firmy i kontraktu z nią albo poprzez związek z mężczyzną.
        • klonowy_jar wróżby 27.08.14, 12:50
          Tak, naturalnie, stawiam odpłatnie karty - proszę napisać na mój email.
          Dodam, że są to o wiele bardziej szczegółowe wróżby, niż te na forum.
          • sylviee88 Re: wróżby 27.08.14, 13:35
            proszę podać maila w takim razie i jaka jest cena wróżby?
            • gazeta_mi_placi Re: wróżby 27.08.14, 16:59
              Bóg Zapłać, ale nie mniej niż 50 zł.
          • gosia44114 Re: wróżby 27.08.14, 17:48
            prosiłabym o podanie adresu mailowego
        • lolka32 dziękuję 27.08.14, 13:12
          Wróżba tak trafna , że aż mnie ciarki przeszły ! Fakty z teraźniejszości absolutnie się zgadzają. Mam głęboką wiarę że spełni się to o czym Pani pisze.
          Dziękuję i pozdrawiam serdecznie !
          Jolka
    • theorema_leggero Re: wróżby 27.08.14, 20:01
      Byłam na Pani blogu, ale nie znalazłam adresu mailowego.
      Nie chcę korzystać z portali wróżbiarskich.

Bardzo zależy mi na kontakcie z Panią, to nie są moje fanaberie.

Jesli nie chce Pani podać swojego kontaktu mailowego, czy może Pani do mnie napisać? wtedy skontaktuję się z Panią szczegółowo.
      Bardzo proszę i pozdrawiam.
    • gosia-2202 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 28.08.14, 11:34
      ...pewnie jest juz za późno i nie dostane odpowiedzi na moje pytanie, ale spróbuje
      Jestem Goska ur 22.02.1973 w pracy wdałam się w romans (21.02.1974) czy jest szansa na to że będziemy razem??? może zmienić pracę??? CO ROBIĆ??? ...jestem mężatką... kochanek ostatnio się mną nie interesuje a ja sie chyba zakochałam
      • anka2555 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 28.08.14, 19:22
        A ja sie jeszcze zalape??? Ania 25.07.1988 chodzi o taka ogola przepowiednie dot pracy I uczuc
    • blabla1237 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 30.08.14, 20:22
      czy można prosić o kontakt mailowy do Pani?
    • agnieszka-111 Re: Postawię karty na 2 konkretne pytania 5 osobo 01.09.14, 13:51
      jeśli jeszcze można, to miałabym prośbę o postawienie kart dla mnie.Rozstałam się jakiś czas temu z partnerem, czy jest możliwe żebyśmy wrócili do siebie, czy powinnam pogodzić się z jego odejściem?
      Moja data ur. 08.06.1972

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka