matylda41 31.08.04, 14:13 Witam wszystkich po krótkiej przerwie i dziękuję za życzenia i pozdrowienia. Pozdrawiam.Matylda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bb07 Re: MATYLDA - JUŻ WRÓCIŁAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:54 Cześć Matyldo.Czy mógłbym Ciebie prosić o pomoć zodiakalną?BNardzo tegop potrzebuję, bo jestem w całkowitym załamaniu- totalnym dołku i mam dośc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: MATYLDA - JUŻ WRÓCIŁAM IP: *.icpnet.pl 08.09.04, 20:29 Bardzo chętnie,ale ja mogę Tobie jedynie powiedzieć co się z Tobą dzieje na podstawie opisanego przez Ciebie snu.W ten sposób mogę przetłumaczyć Tobie co mówi Twoja podświadomość,a zapewne mówi wiele.O pomoc zodiakalną poproś Amatemi lub Ewę g.s. Pozdrawiam.Matylda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniskaa Re: MATYLDA - JUŻ WRÓCIŁAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 10:21 Witak Matyldo - cieszymy się, że już jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda41 Re: MATYLDA - JUŻ WRÓCIŁAM 09.09.04, 11:12 Do MONISKAA Dziękuję za miłe powitanie,ale to stary post jestem już od tygodnia. Pozdrawiam.Matylda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: MATYLDA - JUŻ WRÓCIŁAM IP: *.nfosigw.gov.pl / *.nfosigw.gov.pl 09.09.04, 10:37 Matyldo, Odpowiedz prosze na post "Wizja - ..." Z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś