Gość: gaga IP: *.tin.it 02.10.02, 22:22 Panowie i Panie czyli watek niezobowiazujacy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur yabba dabba dooooooooo! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 02.10.02, 22:57 hey, super, ruchanie na friko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: yabba dabba dooooooooo! IP: *.tin.it 02.10.02, 22:59 Glodnemu chleb na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: yabba dabba dooooooooo! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 02.10.02, 23:31 Gość portalu: gaga napisał(a): > Glodnemu chleb na mysli? A co, ty taka napasiona? czy tylko cool, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: yabba dabba dooooooooo! IP: *.tin.it 02.10.02, 23:44 ja o chlebie i wodzie zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: yabba dabba dooooooooo! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 02.10.02, 23:50 Gość portalu: gaga napisał(a): > ja o chlebie i wodzie zyje! .................................. to ma duzo wyjasniej: -albo siedzisz w pierdlu w izolatce, -jestes ascetka, -na poczatku, masz juz koniec miesiaca. -dieta odchudzajaco-masochistyczna. Wybierz co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: yabba dabba dooooooooo! IP: *.tin.it 02.10.02, 23:52 Wybieram smierc! w pajeczynie. jestem mucha i zgine. Co za popierdolone kawalki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: yabba dabba dooooooooo! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 02.10.02, 23:57 Gość portalu: gaga napisał(a): > Wybieram smierc! w pajeczynie. jestem mucha i zgine. Co za popierdolone > kawalki! huraaaa! rzut na line. A jak jestes mucha, to moze smierc na lepie, zawsze to slodziej niz byc wyssana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: yabba dabba dooooooooo! IP: *.tin.it 03.10.02, 00:01 Jestes owadozerny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: yabba dabba dooooooooo! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 03.10.02, 00:06 Gość portalu: gaga napisał(a): > Jestes owadozerny? tak wogole nie lubie much Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: yabba dabba dooooooooo! IP: *.tin.it 03.10.02, 00:10 A ja testow z wyborem odpowiedzi. I spac mi sie chce, niekoniecznie z muchami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur gaga, jestes jednak kobieta IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 03.10.02, 01:01 Ja tu szczerze odpowiadam, a ona ja syczy, o i masz czlowieku. Skad ja to juz znam? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: yabba dabba dooooooooo! 03.10.02, 00:10 <>Pamientam!Tak,tak! to byl Yogi! Ale on nic nie pierdolil. Dziwne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: yabba dabba dooooooooo! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 03.10.02, 00:36 lolo27 napisała: > <>Pamientam!Tak,tak! to byl Yogi! > Ale on nic nie pierdolil. > Dziwne.... no...dziwne, szczegolnie gdy sie samemu pierdoli. A wogole, tak do informacji to byli Flinstones. uuups Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: yabba dabba dooooooooo! 03.10.02, 12:26 Gość portalu: Artur napisał(a): > lolo27 napisała: > > > <>Pamientam!Tak,tak! to byl Yogi! > > Ale on nic nie pierdolil. > > Dziwne.... > no...dziwne, szczegolnie gdy sie samemu pierdoli. > A wogole, tak do informacji to byli Flinstones. uuups <>Nie prawda!Jak mowie ze Yogi,to Yogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur :))))))))))))))))) do Misia Yogi IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 03.10.02, 12:43 ten text, jest czesto uzywany w roznych Cartoon-Filmach Odpowiedz Link Zgłoś