minulka33 06.10.14, 10:10 Korzystał ktoś z usług wróżki Tatiany z ezowymiar.pl ? Chodzi mi o rytuały. Dzwoniłam już do niej 3 razy i wszystko dotychczas sie sprawdzało, aczkolwiek rytuału nie zamawiałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
6tekla Re: rytuały 08.10.14, 12:14 Ostrzegam was przed Itonem, bo Iton to zwykły oszust który naciągnął mnie na swoje bajki i kłamstwa i zapewne już sporo innych ludzi. Trzymajcie się od niego z daleka jeżeli nie chcecie stracić swoich pieniędzy. Siedzi na różnych stronach blogach forach itp. non stop to pod innymi nickami i mailami, telefonami itp. celem uniknięcia ewentualnej konfrontacji z niezadowolonymi klientami i opiniami o nim, którzy po takich wpisach zazwyczaj orientują się że zostali najzwyczajniej w świecie przez niego oszukani. Wielokrotnie została też wyrzucony z for . za sianie zamętu, kłótnie, wyzwiska i oczernianie ludzi, a także zamieszczanie ich zdjęć na stronach internetowych i naśmiewanie się z nich. Swego czasu walczył też ze wszystkimi z branży ezoterycznej , wypisywał ich dane w sieci twierdząc ,że go oszukali! Szantaż i tu uwaga.....próby zwykłego zastraszania!!! (uważajcie na swoje dane osobowe!!!) Do tego po jego ostatniej "akcji " naciągnięcia wielu osób na swe pseudo ezoteryczne oferty, gdzie zrobiła się niemała afera - oczywiście za pieniądze - zmienił dotychczasowe nicki na forach, chyba tylko jeden mu został ?doora40i4? jakoś, mam nadzieje,że dobrze pamietam. Ma teraz kilka nowych i pisze sobie oponie w tematach o nim. Przez pewien okres zawiesił swą działalność po tym jak cała sprawa wyszła na jaw że wszystko to była jedna wielka bujda na resorach mająca na celu tylko i wyłącznie kradzież pieniędzy a teraz ponownie znów stara się wznowić swe oszukańcze praktyki....................Iton TO OSZUST!!! Ps Jezeli ktos pisze cokolwiek pochwalnego na temat Itona to jest to on sam! Mnie naciagnął na 700zł, efekt miał byc maks po trzech miechach, po ośmiu zarzadalam zwrotu pieniązkow i zaczal mi grozic. Odpowiedz Link Zgłoś
fiorka-at Re: rytuały 09.10.14, 12:16 6tekla Udowodnij swoje oskarżenia, bo obecnie jedyna przed którą trzeba ostrzegać to ja2312 Odpowiedz Link Zgłoś