Dodaj do ulubionych

Przejęcie konta

23.01.15, 00:33
Kilka godzin temu wyświetlił mi się alert na komputerze, że moje konto jest używane z innej lokalizacji. Po wejściu w szczegóły okazało się, że 36 razy (!) logowano się z innego komputera na moje konto pocztowe.
Rozumiem po to, aby wysyłać maile od mojego imienia?

Ciekawe, komu tak bardzo zależy na tym, aby podszywać się pode mnie, że zadaje sobie tyle trudu żeby złamać hasło do mojej poczty i udawać - mnie?
Obserwuj wątek
    • baba503jaga Re: Przejęcie konta 23.01.15, 12:49
      Oczywiście, hasło zostało natychmiast zmienione i dalej mam zamiar korzystać ze swojego konta.
      Być może intencją włamywaczy było aby Baba Jaga zniknęła? :)

hm....
      Zastanawiam się nad przekazaniem sprawy do wydziału spraw dt przestępczości internetowej KG
    • ruudai Re: Przejęcie konta 31.01.15, 11:38
      masz alert w dupie lara9369 vel baba503jaga vel Duch salamandry vel Salamandra.69 ile jeszcze masz nicków pogięta wariatko z Odessy. Urodzona w Odessie

baba503jaga napisała:

> Kilka godzin temu wyświetlił mi się alert na komputerze, że moje konto jest
      > używane z innej lokalizacji. Po wejściu w szczegóły okazało się, że 36 razy (!)
      > logowano się z innego komputera na moje konto pocztowe.
      > Rozumiem po to, aby wysyłać maile od mojego imienia?
      >
      > Ciekawe, komu tak bardzo zależy na tym, aby podszywać się pode mnie, że zadaje
      > sobie tyle trudu żeby złamać hasło do mojej poczty i udawać - mnie?

• obserwatorka0 lara 9369 manipulantka 31.01.15, 11:44
        jasne konto ci przejeli przejmie to ciebie odpowiedni organ to co robisz to przestepstwo
    • lara9369 Re: Przejęcie konta 03.02.15, 10:32
      Najgorsze z możliwych przejęc konta nastąpiło wówczas, kiedy oszuści mianujący siebie kapłanami, ustami boga.... zaczęli przekazywac ludziom fałszywe wiadomości jakoby od Boga i w Jego imieniu.

Jednocześnie, oczernili prawdziwego Boga - w oczach ludzi, zwaliwszy na Niego wszystkie winy tego świata....
      i tylko ten, co miał odwagę - przebudzić się, zrozumiał - Prawdziwego BOGA
      Tego, co Szatanem został określony

Wybacz Boże ze jak papuga powtarzałam za kłamcami kłamstwa na Twój temat
      • blondina569 Re: Przejęcie konta 04.02.15, 00:03
        Ale to nie jest forum religijne tylko ezoteryczne.
        • lara9369 Re: Przejęcie konta 04.02.15, 00:08
          blondina569
          jaka róznica?
    • lara9369 Re: Przejęcie konta 03.02.15, 10:48
      Ten, który

jako szpetny został określony

tak naprawdę

Najpiękniejszy jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka