Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 19:37 macie moze jakies namiary na godna polecenia wrozke z warszawy?Z gory dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: dobra i sprawdzona wrozka z Warszawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:24 a czy osobie, ktora Ci je polecala, sprawdzilo sie to, co powiedzialy te wrozki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perelka Re: dobra i sprawdzona wrozka z Warszawy? IP: *.futuro.pl 23.10.04, 22:54 Mowila, ze sporo sie sprawdzilo, ale konkretnie co i w jakim stopniu tego nie wiem. Stwierdzila tylko, ze duzo jej pomogly... Kobitki sa ponoc sympatyczne i nie zadaja duzo pytan. Mysle, ze gdyby nie byla zadowolona z ich uslug nie polecalaby ich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobra i sprawdzona wrozka z Warszawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 11:19 sistars-a mozesz cos wiecej o niej powiedziec?jak ma na imie, gdzie przyjmuje i czy duzo rzeczy sie sprawdza.I czy jest bardzo droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sistars Re: dobra i sprawdzona wrozka z Warszawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 21:44 Przyjmuje pod Warszawa ale latwo dojechac kolejka (Brwinów, ze Srodmiescia ok. 30 min.). Na imie ma Aneta. I jest raczej droga. Ale powtarzam - jak ma faze... Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: dobra i sprawdzona wrozka z Warszawy? 24.10.04, 21:52 A dla czego wszyscy inteligentni uważają że wróżki to strasznie oszukują. Płaćcie dalej frajerzy wrózkom. Może akurat coś wam się sprawdzi ze bzdur które wygadują. Nie macie znajomych którzy wyprowadzą was z błędu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: dobra i sprawdzona wrozka z Warszawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 01:29 Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja z Krainy... Re: dobra i sprawdzona wrozka z Warszawy? IP: 82.154.47.* 25.10.04, 11:15 Llukiz, a moze bys tam sie zajal swoim zyciem? Kazdy ma prawo wyboru swojej drogi, wiec nie wchodz z butami w wybory innych. A moze tak zamiast tracic swoj cenny czas na tym forum spotkasz sie ze swoimi inteligentnymi znajomymi? Hmmm... a moze ich nie masz, i zabijasz tu czas by wyladowac swoje frustracje i niepowodzenia? Ale pamietaj, myslisz ze zabijasz czas, ale tak naprawde to czas zabija Ciebie... wiec moze zacznij gospodarowac nim rozsadniej... taka dobra rada... z Krainy Czarow...:P alicja Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Szukam wsparcia 25.10.04, 19:17 A może chociaż J.wojak albo Kasso mnie poprą w opini że wróżka to taki psycholog bez wykształcenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga a kogo to obchodzi...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:51 ...czy Ci sie podoba to czy chodzimy do wrozek czy nie.Jak Ci sie nie podoba to po co tu wlazisz?Bez sensu zupelnie.Nie podoba sie to nara z tego watku.A wsparcia szukaj sobie gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: a kogo to obchodzi...? 25.10.04, 20:14 Niepodoba mi się że raklamują się tu wróżki i nabierają głupich ludzi i naciągają na pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sistars Z ta reklama to niezupelnie tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 20:46 Tak sie sklada ze ta wrozka o ktorej pisze nic na ten temat nie wie. Po prostu znam ja i wiem ze miewia przeblyski genialnosci. Mowi o rzeczach o ktorych absolutnie nie ma prawa wiedziec. Chociaz oczywiscie bez gwarancji ze za kazdym razem jej wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga do sistars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:40 zdradz mi, ile Twoja wrozka (ta z Brwinowa)bierze za seans.Nie wiem ile ewentualnie mam kasy szykowac.I czy duzo rzeczy Ci sie sprawdzilo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sistars Re: do Agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:00 Nie wiem ile bierze aktualnie ale chyba ponad stowe(150?).Pare lat temu byla duzo tansza i przyjmowala w Warszawie ale tlumy ludzi do niej walily to stwierdzila ze moga dojezdzac i do Brwinowa. Pewnie nie wszystkim to pasuje. Co do sprawdzalnosci to oczywiscie nie daję zadnej gwarancji. Prywatnie jest troche szurnieta co moim zdaniem uwiarygadnia ja jako wrozke. Pojawia sie tez czasem w mediach: wspolpracuje z redakcja "Wrozki"(odpisuje na listy), byla pare razy w tv i w radiu. Ale powtarzam: Musi miec faze. Inna sprawa ze rzeczy ktore czasem przepowiedziala potrafily sie sprawdzic ze znacznym opoznieniem. Np. zamiast po roku to po trzech. Pozdrawiam i zycze samych dobrych wiadomosci (oczywiscie takich ktore potem sie sprawdza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: do Agi IP: *.aster.pl 26.10.04, 23:00 bylam u Anety z Brwinowa, ktora wczesniej przyjmowala na Muranowie, a wczesniej jeszcze gdzies... niestety, pewnie nie miala fazy, bo sie nie sprawdzilo. Jesli sprawdzi sie z opoznieniem, to dam znac (ale to jakies nad wyraz duze opoznienie musialoby byc, bo bylam z wizyta poltora roku temu i nic sie z wyczytanych w gwiazdach rzeczy jak dotad nie zdarzylo :( ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sistars Re: do Agaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:01 Tak z ta jej faza roznie bywa jak widac. Ale w Warszawie jest tyle innych wrozek ze jest z czego wybierac. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: dobra i sprawdzona wrozka z Warszawy? 08.03.23, 11:21 Czasem sporo czasu to zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: dobra i sprawdzona wrozka z Warszawy? 29.04.23, 01:28 Jestem wstrząśnięta Odpowiedz Link Zgłoś