IP: *.futuro.pl 12.12.04, 12:37
jak okreslilibyście osoby ze znaku Byka? jakie macie wrazenia? jacy to ludzie?
Obserwuj wątek
    • avatary : BYKI... 12.12.04, 14:29
      nie są tym czym sie wydaja być. nie są też inne
      • Gość: sara Re: : BYKI... IP: *.rybnet.pl 12.12.04, 17:06
        byki są bardzo cięzkimi partnerami a zwłaszcza mężczyzni ,mam ojca z tego znaku
        w ogole to prawie wszystkie planety włacznie z ascendentem w byku ,tylko
        ks.jest w skorpionie,bardzo miałam smutne dziecinstwo takie bez
        miłosci ,choc nie ukrywam ze czułam wielką wrazliwosc ,a nawet nadwrazliwosc w
        nim ale niestety nigdy tego mi nie okazywał .Jako mąż ,zaborczy całe zycie o
        moją mame tragedia,wiecznie jakies oskarzenia w stosunku do niej ,teraz to sie
        bardzo zmienił na starosc juz mam z nim lepszy kontakt niz kiedys(ja koziorozec
        ks.rybka asc.rak)Mogę jeszcze dodac ze dla innych ludzi zawsze bardzo miły i
        lubiany ,tylko w domu taki mały terrorysta!!pozdrawaim
    • Gość: ona Re: BYKI IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 12.12.04, 23:26
      a ja znam byka, ktory nie jest ani wiernym mezem, ani dobrym czlowiekiem, choc
      sie za takiego uwaza. nie dotrzymuje danego slowa i ma wybujala wyobraznie. ma
      dwoje dzieci...kazde z inna kobieta. jest dwulicowy i wiecznie klamie. poza tym
      lubi ludzi,ktorzy maja pieniadze, zreszta pieniadz stanowi dla niego podstawe
      wszystkiego. jest dobrym kochankiem. nie sposob go nie lubic, bo jest
      przystojny i wzbudza ogolnie zaufanie. ale pozory myla.
      • reneetka Re: BYKI 13.12.04, 02:55
        Jako byk powiem ci tyle, ze jest to bardzo ciezki znak. Tzn. ciezki do
        wspolzycia. Ja mialam na tyle szczescia, ze znalazlam meza, ktory ciagle znosi
        moje zmiany nastroju, depresje, fochy i wariactwa. Jest to rowniez znak bardzo
        wrazliwy, niestety czuly an to "co mowia inni", ale na ktorym mozna polegac
        jesli ci zaufa. Przyjaznie i inne zwiazki bierze bardzo powaznie, metoda "na
        smierc i zycie", i jak nie wychodzi zwykle bardzo to rani i konczy sie
        katastroficznie dla przywiazanego Byka.
      • delphine2 zastanówcie się 29.12.04, 13:11
        Słuchajcie :)

Każdy pisze inną opinie na temat BYKA dlaczego ? poniewaz kazdy ma styczność z
        innym BYKIEM a więc żaden BYK nie jest powtarzalny - poza tym nie ma ideałow -
        to też pamiętajcie - moge dodać że każdy znak czy to BYK czy nie - pod względem
        numerologicznym róźni sie i wtedy dopieor widac jakie cechy ma pozytywne a jkie
        negatywne - nie da się BYKOWI wystawic jednoznaczna opinie - wszystko zalezy od
        dnia urodzenia a nawet godziny :) pewne cechy oczywiscie sie powtarzaja ale czy
        sa negatywne czy poztytywne to zalezy od innych czynnikow niz myslicie.

pzdr!
        • llukiz Czy naprawdę uważasz 05.03.05, 20:47
          Że osoby urodzone w tym samym miejscu i o tej samej porze będą podone pod
          jakimkolwiek względem. Nie wiem, np charakteru, osobowości, albo ich losy będą
          podobne? Przecież to łatwo można sprawdzić i skoro naukowcy nie zauważają takich
          zależności, to może ich poprostu nie ma.
      • Gość: :) Re: BYKI IP: *.acn.waw.pl 13.03.05, 22:17
        Ciekawe znamy tego samego faceta, czy jest ich więcej ... ????????????
    • Gość: też żonka Re: BYKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:55
      Tak się składa, że wokół siebie mam 6 byków: 2 facetów i 4 kobiety.
      Wszyscy stawiają pieniądze na I miejscu. Kobiety, oprócz jednej, są ładne
      zadbane, uwielbiają seks (faceci też).Ja jestem koziorożcem i z wiekiem te byki
      doprowadzają mnie do szału, ponieważ nie można z nimi pogadać na różne tematy
      dla samego pogadania. Jeżeli coś je bardzo interesuje, to wyłącznie dlatego, że
      wietrzą w tym jakiś zysk. Nic nie robią za darmo, z serca...
      Aha, byki z kwietnia (2 osoby) są o wiele lepsze od tych z maja, bo te, to
      tragedia, a z wiekiem ich wady się pogłębiają. Poza tym ociężałe umysłowo.
      • avatary tak...te z maja byki są gorsze...od 13.12.04, 13:09
        np Karol Wojtyła
        • Gość: Mela Re: tak...te z maja byki są gorsze...od IP: *.forward.pl / 195.116.149.* 13.12.04, 14:02
          Ktory jest majowym Bykiem - dla nie poinformowanych.
          Za to kwietniowy Byk to np S. Husajn....ciekawe sprzecznosci.
    • Gość: kasia Re: BYKI IP: *.echostar.pl 13.12.04, 15:52
      A ja zgadzam sie z tym co napisała ONA powyżej ,to znaczy ,że byki rzeczywiście
      w wielu sprawach szukaja tylko zysku .Uwielbiaja sex ,ale podchodza do tego
      bardzo lekko zazwyczaj ,sex i już .Nie sa zli bo nikt nie jest zły ot tak z
      gruntu ,ale zrobienie czegos ot ,dla samej idei z dobrego serca to rzeczywiście
      nie częste ,chyba ,że dotyczy własnej rodziny ,Byki nawet jesli zdradzaja
      współmałzonka to nie mysla o rozpadzie rodziny ,ba nawet zazdrosne sa bardzo o
      połowicę ,wychodza z założenia ,że czego oczy nie widza to i sercu nie żal....
      Dlatego świetnie kłamią ,aby...nikomu nie było przykro:)
      Nie zgadzam sie ,że sa mało wydolne intelektualnie- bywaja bardzo
      inteligentne ,a niektóre też sprytne.
      W każdym razie robia dobre wrażwnie ,a często niestety traca przy bliższym
      poznaniu...Ale trudno ich nie kochać maja tyle wdzieku !!
      • reneetka Re: BYKI 13.12.04, 19:32
        W takim razie to ja chyba sie przez pomylke urodzilam w tym znaku, bo prawie
        nic o czym mowicie sie nie zgadza.
        • Gość: ene due Re: BYKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:51
          moze tak, byk bykowi nie równy, bo i ludzie rózni, z róznych rodzin pochodzacy
          i w rózny sposób wychowywani jako dzieci, wiec wyrastaja na takich dorosłych.
          zdaje sie , ze na to maja wpływ ascedenty i pozostałe rzeczy.
    • Gość: ona Re: BYKI IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 13.12.04, 23:56
      genialne podsumowanie Kasiu!! wlasnie taki jest BYK z ktorym jestem juz 3
      lata...
    • Gość: wiruska Re: BYKI IP: *.futuro.pl 14.12.04, 17:05
      Moim zdaniem Byki są b.zmysłowe, lubią dobrze wyglądać, ładnie pachnieć.
      Zwłaszcza kobiety są urocze. No i najważniejsze mają naprawdę dużo w sobie
      uroku.
      • Gość: Daga Re: BYKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 22:17
        hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
        czytam tak i włosy mi deba staneły...Ociężała umysłowo - może i jestem.
        Materialistka - pewnie jak wiekszość w dzisiejszych czasach. Leniwa i uparta, a
        owszem, interesiarska - o tak:], raczej nie do pogadania w tematach nie
        wypływajacych ode mnie:], i tak dalej....
        Ale czy Wy - pozostałe znaki jestescie az tak odmienni?????
        czy az tak sie od nas byczków róznicie?
        W czymże jesteście od nas lepsi??
        Złosliwcy;)
    • llukiz [...] 26.12.04, 21:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gosc-iowa :] Re: BYKI IP: *.internet.radom.pl 28.02.05, 16:25
      ja i moj partner jestesmy spod znaku byka. jakby tego bylo malo, on jest z 1
      maja a ja z 2 maja. i jest cudownie.:))) pozdrawiam wsyztskie byki:))
      ahaa
      moja mama tez jest spod byka i jest najwspanialsza kobieta na swiecie:)
      • Gość: ono Re: BYKI IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.05, 17:46
        Byki są bardzo dobrymi ludźmi, aczkolwiek są bardzo wielkimi zazdrośnikami i
        ludżmi niezwykle uparymi. Trzeba miec sporo cierpliwości do nich.
    • kawa_inka1 Re: BYKI 02.03.05, 17:40
      Jestem Bykiem i mam opowieść która może NAS charakteryzować w jakiś sposób.
      Parę lat temu spotkała mnie dziwna sytuacja: do pracy przyszła nowa dziewczyna.
      Byłam dla niej miła, pomocna ale trzymałam ją na dystans. Po paru miesiącach
      gdy bliżej się poznałyśmy przyznała mi się że... bała się mnie! Oniemiałam! Jak
      to?
      Druga opowieść: obok w pawiloniku spożywczym jest też totolotek. Pani z
      totolotka jest miła, przyjemna ale niektóre moje sąsiadki mówią że jej nie
      lubią bo "zadziera nosa". Kiedyś pogawędziłam dłużej z tą panią i okazało się
      że pani jest Bykiem.

Coś w tym jest że inni nie znając nas dobrze mogą stwierdzić że jesteśmy ludźmi
      wyniosłymi.
      • xxero Re: BYKI 05.03.05, 15:44
        zalezy co w tym byku. slonce, ksiezyc czy inna planeta? sloneczne byki maja
        opinie stalych, dobrych w biznesie, przyciezkich nieco. Ja jestem z ostatniego
        stopnia byka (ksiezyc) i pierwszego slonca (bliznieta) wiec troche namieszane i
        okreslilbym siebie calkiem szczerze - jako przyje..ca. Kobiety BYki sa
        charakterystyczne. Takie nielekkie i niezwiewne, przyciezkie jakby :)
        • kawa_inka1 Re: BYKI 05.03.05, 20:32
          xxero napisała:

> Kobiety BYki sa
          > charakterystyczne. Takie nielekkie i niezwiewne, przyciezkie jakby :)

No wieeesz cooo? Nie określiłabym siebie jako przyciężką i niezwiewną :)
          Byczkowe panie które znam nie są co prawda wiotkie i szparagi lecz w tym tkwi
          (tak myślę) nasz urok. Może oprócz tych na świeczniku: Kożuchowska, Pfeifer;
          one MUSZĄ być wychudzone. Ale my, zwykłe dziewczyny?
          Zanim schudłam mój facet mówił o mnie z miłością "moja foczko" ;)
          A co powiesz o tym że gdzieś głęboko w paniach Bykach jest naturalne wyczucie
          smaku, piękna i gustu? :-)
          • xxero Re: BYKI i poczucie piekna:) 05.03.05, 20:41
            nie no jest niewatpliwie zreszta bykiem rzadzi Wenus wiec wiadomo. tylko pls nie
            przywoluj mi tu Kozuchowskiej bo sie zrzygam.
            Ten znak jest kojarzony z artyzmem i pieknem, jasne. Wazne jest takze w jakich
            domach masz w horurze byka i tam nalezy szukac umilowania do piekna i realizacji
            tego piekna. ascendant byk moze byc jeszcze bardziej byczy od byka :)

Zamiast nieznosnej kouchowskiej wole sie powolac na Freda Asteira
      • Gość: byk majowy Re: BYKI IP: *.aster.pl 20.03.05, 20:53
        jakbym o sobie czytala...
    • kawa_inka1 Re: BYKI 05.03.05, 14:11
      Podciągam do góry - Byczki! Wpisujcie się.
    • llukiz No i jakie wnioski z tej dyskusji. 05.03.05, 20:57
      Ja proponuję następujące:
      Często ludzie spod tych samych znaków różnią się między sobą bardziej niż spod
      różnych. Ten fakt nie pozwala mi snuć sensownych rozważań na ten temat.
      • darkoholik Re: No i jakie wnioski z tej dyskusji. 22.03.05, 18:54
        llukiz napisał:

> Ja proponuję następujące:
        > Często ludzie spod tych samych znaków różnią się między sobą bardziej niż spod
        > różnych. Ten fakt nie pozwala mi snuć sensownych rozważań na ten temat.
        Brawo llukiz!
        To pierwszy krok do poznania prawdziwej astrologii! Gdyby ludzie spod
        konkretnego znaku byli jednakowi, to mielibyśmy 12 typów kobiet i 12 typów
        mężczyzn! Hmm... Mamy chyba nieco więcej, nieprawdzaż?
        A tak w ogóle nie są złe Byki z kwietnia, nie są gorsze z maja
        NAJGORSZE SĄ BYKI ORTOGRAFICZNE!!!!
        Pozdro
        Grzesiek
        • darkoholik Re: No i jakie wnioski z tej dyskusji. 22.03.05, 18:55
          darkoholik napisał:

> llukiz napisał:
          >
          > > Ja proponuję następujące:
          > > Często ludzie spod tych samych znaków różnią się między sobą bardziej niż
          > spod
          > > różnych. Ten fakt nie pozwala mi snuć sensownych rozważań na ten temat.
          > Brawo llukiz!
          > To pierwszy krok do poznania prawdziwej astrologii! Gdyby ludzie spod
          > konkretnego znaku byli jednakowi, to mielibyśmy 12 typów kobiet i 12 typów
          > mężczyzn! Hmm... Mamy chyba nieco więcej, nieprawdzaż?
          > A tak w ogóle nie są złe Byki z kwietnia, nie są gorsze z maja
          > NAJGORSZE SĄ BYKI ORTOGRAFICZNE!!!!
          > Pozdro
          > Grzesiek
          >Taki jak mi się wkradł:-)
          G.
    • figlia1 Re: BYKI 07.03.05, 21:36
      a ja jestem bykiem :-))
      • Gość: kala Re: BYKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:59
        byki to przede wszystkim hedoniści; na pierwszym miejscu stawiają
        przyjemności;potrafia korzystać z życia;
        wazne jest dla nich dobre jedzenie; a to, że te przyjemności mozna zdobyc tylko
        i wyłącznie przy pomocy pieniędzy,to juz nie nasza wina;poza tym pieniądze
        jakby się nas trzymają, same do nas przychodzą; przynajmniej byki nie sa
        skape, jak co po niektórzy; jesli ktos potrzebuje naszej pomocy zawsze zrobimy
        co w naszych siłach, żeby to zrobić;
        byki to tez wieczni optymiści; no bo po co zadreczać sie tym co bedzie jutro???

nie jest tez prawda, że byki najlepiej dogadują sie z koziorożcami i osobami
        spod znaku panny; to bzdura;
        pozdrawiam
        • comma Re: BYKI 14.03.05, 00:06
          Miałam bliskiego przyjaciela spod znaku byka. Ogromnie lubiany, wręcz
          promieniujący urokiem osobistym. Zniewalał zarówno kobiety jak i mężczyzn,
          nierzadko z rozbawieniem opowiadał o próbach "poderwania" go przez gejów.
          Ciepły i tolerancyjny, szczodry dla przyjaciół, darzący sympatią rodzaj ludzki,
          szukający usprawiedliwienia dla wad i słabości innych. Jednocześnie -
          niemożliwie uparty, niesłowny, pełen szalonych - wręcz nieodpowiedzialnych -
          pomysłów. Kochający dzieci i zwierzęta, lecz niezdolny do opiekowania się nimi.
          Podejście do wierności małżeńskiej - swobodne, jeśli idzie o niego samego. Z
          drugiej strony - patologiczna zazdrość o partnerkę. Świetny kumpel, ale na męża
          zupełnie się nie nadawał. Przynajmniej nie dla strzelczycy z ascendentem w
          pannie :-)
          • Gość: Iziula Re: BYKI IP: *.acn.waw.pl 14.03.05, 00:16
            wniosek : byki wspaniały materiał na kochanka lub przyjaciela ale broń boże na
            miłość ...
            • comma Re: BYKI 14.03.05, 09:47
              Oczywiście każda z nas opisała tu SWOJEGO Byka. Mam nadzieję, że Twój będzie
              miał jak najwięcej wspaniałych cech tego znaku, a jak najmniej złych :-)
            • Gość: gzgz Re: BYKI IP: *.tg.com.pl 14.03.05, 18:30
              święte słowa!....i dlatego z takim BYKIEM się rozwodzę
              • Gość: Iziula Re: BYKI IP: *.acn.waw.pl 14.03.05, 22:11
                Ja również tyle że nie rozwodzę a kończę jakiś chory stworzony przez Niego
                uklad bo trudno to inaczej nazwać. Miałam pecha i pokochałam i od kilku lat
                manipuluje mną i moimi uczuciami. Na szczęscie znalazł teraz nowy obiekt
                (biedna kobieta...) więc zbiorę się w sobie i ucieknę
    • Gość: ha Re: BYKI IP: 195.205.97.* 06.04.05, 07:37
      ja jestem bykiem,podobno 2 byki sie żle dogadują ,u mnie jest tak w rodzinie i
      rzeczywiśćie
    • Gość: Urszula Re: BYKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 23:41
      Mężczyźni spod Byka - okropnie przeczuleni na punkcie swej osoby, nie wolno
      skrytykować, nie wolno zranić uczuć! Czasem zdarzają się wręcz histerycy, czasem
      narcyzy, coż, nie wiadomo czy to ma związek z astrologią. Osobiscie preferuję w
      miłosci Koziorozce i Panny ze znaków ziemskich. Nieoceniona jest przyjaźń Byków,
      to jakies bzdury o materialiźmie, Byki lubią interesy, ale przyjaciół nie
      sprzedadzą, skąpi nie są, wierzcie mi. Forsa jest dla Byków po prostu rozrywką,
      jak dla Strzelców sporty ekstremalne, wiec po co ta nagonka?
      Co do kobiet Byków to sprawa jest bardziej skomplikowana, bo zdarzają się albo
      wyjątkowo leniwe domatorki ale równiez fascynujące i piekielnie inteligentne
      egzemplarze. W przyjaźni niezrównane, w miłosci wymagające, ale moze to i
      dobrze, bo nie dla kazdego się nadają. Często jest wokół nich otoczka zawisci
      innych kobiet, z czym Byczki nie potrafią sobie zupełnie poradzić, bo brzydzą
      się zazdroscią
    • Gość: skorpionek Re: BYKI IP: 217.153.6.* 17.12.05, 23:08
      są fajne , ale uwielbiają zdobywać pieniądze to jest dla nich ważne i niepowiem
      mają do interesów głowe
    • Gość: zakochany Re: BYKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:45
      pomocy! licze ze zjawią sie tu szybko jakies dziewczyny z Byka i mi doradzą.

jestem strzelcem i bardzo mi zależy na pewnej kobiecie z Byka. Przestraszyłem
      sie troche tego o czym tu pisali niekturzy, ze nie warto z Bykami budowac
      miłosci, ale mam nadzieje ze dotyczylo to mezczyzn

Moja Byczyca nie jest materialistką, co prawda ma zawsze własne pieniądze i to
      zarobione ale nie kieruje sie zyskami w życiu

zawsze broni tego w co wierzy, najwazniejsza jest dla niej prawda i
      sprawiedliwosc. broni pokrzywdzonych. Jest cierpliwa ale gdy juz wybuchnie to
      dosłownie lepiej sie schowac!

uwielbia zwierzęta i rosliny, nie znosi sztucznosci, nawet ubran z poliestru
      ;))) dba o urode, ale przede wszystkim o zdrowie. choc mało sie maluje i stroi,
      zawsze wygląda świerzo i ładnie

nie wiem czy jest przyciezka umyslowo, a czym to sie mieży? no bo jest
      inteligentna i zorientowana i bardzo pomyslowa, nie znosi rutynowych czynnosci

pomóżcie!!!
      • Gość: skorpionek Re: BYKI IP: 217.153.6.* 27.12.05, 18:30
        myślę , gdyż znam taką parę , że świetnie się dogadują i są bardzo zazdrośni o
        siebie ale to ich jeszcze bardziej zbliża ,pozdro

• agrentowy4321 Re: BYKI 04.03.23, 15:06
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: BYKI 24.04.23, 18:51
      To zadawane
    • irona.sonata Re: BYKI 03.05.23, 00:12
      Nie wiem, ale się dowiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka