Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 20:21 jak wrazenia?sprawdza sie powoli?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atena Re: wrozka berenika-warszawa-byl ktos? IP: *.mlociny.pl / *.mlociny.pl 14.02.05, 22:20 A gdzie można znaleźć tę wróżkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: wrozka berenika-warszawa-byl ktos? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.02.05, 23:32 Ja kiedys bylam. Przyjmuje na ul. Deotymy (Warszawa)- mialam kiedys telefon do niej ale go wyrzucilam. Wrozyla z kart i z reki. Stwierdzila, ze nigdy nie widziala tak ciekawej dloni jak moja:-) To co powiedziala nie sprawdzilo sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: providence Re: wrozka berenika-warszawa-byl ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 14:52 witam serdecznie, Mam ogromną prośbę, rozumiem że nie masz już telefonu do pani Bereniki ale moze pamiętasz chociaż adres (Deotymy ile?) Bardzo mi zależy na tym, może pamiętasz skąd dostałaś do niej kontakt? Jak ta wróżka sie nazywa - chodzi mi o imię i nazwisko - jeśli wiesz prooooszę powiedz, zostawiam e- mail : providence@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: wrozka berenika-warszawa-byl ktos? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.05, 12:08 Niestety nie pamietam. Bylam u niej bardzo dawno. Kojarze jedynie, ze mieszkala w starym wiezowcu , blizej ul. Gorczewskiej. W niedziele jade do swoich rodzicow i tam przeszukam swoje stare szpargaly - moze znajde jej numet telefonu w jakims notesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: providence Re: wrozka berenika-warszawa-byl ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 09:09 super, dzięki bardzo, że chociaż próbujesz, naprawdę jestem ci b wdzięczna. Z niecierpliwością poczekam może uda ci się coś znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: do Providence IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.05, 21:03 Odbierz poczte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy Re: do Providence IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.05, 22:55 ja też byłbym zainteresowany jakimkolwiek kontaktem do wrózki Bereniki.Byłbym bardzo wdzięczny za info,może ktokolwiek posiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: providence Re: do Providence IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:12 Nadia bardzo ci dziękuję, jesteś super! Jak będę miała jakieś komentarze co do tej wróżki to dam ci znać. Jeszcze raz dziękuję bardzo Pozdrawiam i do usłyszenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LiLi2005 [...] IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 21.03.05, 18:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: wrozka berenika-warszawa-byl ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 14:06 jezeli istnialaby szansa rowniez prosilabym o namiary aleksana1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja także proszę Re: wrozka berenika-warszawa-byl ktos? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.05, 20:10 o namiary e-mail: loork@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vice Re: wrozka berenika-warszawa-byl ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:11 również prosiłbym o namiary: vice890@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nata Re: wrozka berenika-warszawa-byl ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:48 Czesc ponownie.....sluchajcie faktycznie nikt z Was nie ma do Niej namiaru ????? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: di Re: wrozka berenika-warszawa-byl ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:12 w internecie znalazlam adres p. Bereniki Plac Zamkowy 8, ale tam gallery???? Czy ktoś zna telefon do p. Bereniki Odpowiedz Link Zgłoś
inez101 Re: wrozka berenika-warszawa-byl ktos? 09.05.05, 11:54 nie wiem, czy jeszcze ktos szuka namiarow na Berenike, ale mam telefon i moge podzielic sie wrazeniami. jesli ktos jest zainteresowany, prosze o kontakt na inez101@wp.pl pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
delphinee Re: inez101 09.05.05, 12:01 podziel się na forum doświadczeniami z tą wróżką :-))) jestem bardzo ciekaw - zdania są podzielone zresztą jak widać :-)) pozdrawiam p/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez101 Re: inez101 IP: 194.202.25.* 10.05.05, 11:41 Z wrozka, jak to z wrozka. kazdy ma inne odczucia. U bereniki kilka rzeczy sie nie sprawdzilo, w kilku sie mylila juz na starcie, ale w kilku zaskoczyla mnie trafnoscia i wiedza o faktach, o ktorych zgadnac na chybil trafic nie sposob. wiec gdzies tam pod skora czlowiek jakos analizuje to, co taka wrozka powie, ale zawsze dopasowuje sie fakty do wrozb - szczegolnie tych bardzo ogolnych. Nie zdarzylo sie wam, ze jakis czas po takiej wizycie zdarza sie cos, co od razu przypisujecie wrozbie? a moze to po prostu wrozba, ktora daje ogromne pole do wlasnej interpretacji. Zreszta tak zazwyczaj jest. wrozka nie mowi konkretow. Reszte dopisujecie sami. a moze zamiast isc z problemami do wrozki, lepiej udac sie do dobrego psychologa i zastanowic nad tym jakiej odpowiedzi szukamy u wrozki i dlaczego ? pozdr,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHEYENNA Re: wrozka berenika-warszawa-byl ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 10:34 BYLAM, ZA JEDNO ZDANIE, POWINNA PANI ROZSTAC SIE Z MEZCZYZNĄ BO PANIĄ BIJE (?????) ZAPLACILAM 100 ZL. MINELO JUZ KILKA LAT A JA ZALUJĘ TYCH 100 ZL, MAM NADZIEJE ZE PANI SIE NIMI UDLAWILA. WIZYTA TRWALA 30SEKUND!!!ACHA, Z ZADNYM MEZCZYZANĄ WTEDY NIE BYLAM HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
delphinee Re: CHEYENNA 09.05.05, 11:58 :-)) pisz tak jak w zdaniu, małymi i dużymi literkami - duze to krzyk w sieci :-)) pozdraiwam p/w Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: wrozka berenika-warszawa-byl ktos? 08.03.23, 05:58 Ile wy zajmujecie się tym? Odpowiedz Link Zgłoś