Dodaj do ulubionych

Tarot - karty i wróżenie

IP: *.chello.pl 01.06.02, 22:49
Zapraszam na stronę gregorx.w.interia.pl
Obserwuj wątek
    • iza.podlaska Re: Tarot - karty i wróżenie 03.06.02, 11:39
      Bardzo ładna strona, czy będzie możliwość wróżebia on-line?

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w internecie

Iza Podlaska
      • Gość: Grzegorz Re: Tarot - karty i wróżenie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 14:26
        Dziękuję. Podsunęła Pani mi wspaniały pomysł. Prawdę mówiąc nie jestem
        specjalistą w tym temacie, ale bardzo mnie te sprawy interesują spośród wielu
        innych. Tak sobie pomyślałem, że z Pani małą pomocą postarał bym się coś
        takiego stworzyć. Korzyści pewnie były by obustronne. Ale nie chciałbym tu nic
        sugerować.

pozdr.
        • Gość: Grzegorz Re: Tarot - karty i wróżenie IP: *.chello.pl 03.06.02, 22:33
          Tak czy inaczej spróbuję swoich sił... ale może to potrwać.

Serdecznie pozdrawiam obie Wróżki:)
        • iza.podlaska Re: Tarot - karty i wróżenie 05.06.02, 11:38
          Jesli mogę w czyms pomóc, to chętnie, ale przynam, że nie jestem specjalistka
          od tarota. Ciesze sie natomiast, kiedy ktos robi coś dla innych, nicech Pan
          wiec próbuje dalej.

Pozdrawiam serdecznie

Iza Podlaska
        • jamelia Re: Tarot - karty i wróżenie 06.06.02, 08:44
          Jeżeli chcesz, ja Ci chętnie pomogę (w sprawie Tarota).
          To moja pasja. ;-)

Pozdrawiam,
          jamelia
          • Gość: Grzegorz Re: Tarot - karty i wróżenie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 10:52
            Dziękuję:) Na stronie chcę zrobić skrypt, który będzie on-line stawiał tarota
            na trzy karty. Z tym sobie poradzę ale gorzej będzie z interpretacją - jedynie
            mogę się odwołać do opisów na mojej stronie. Czy to nie za mało? Domyślam się,
            że każdy rozkład będzie indywidualny w swoim rodzaju i nie można chyba tego
            ująć tak schematycznie?

pozdr.
            • Gość: jamelia Re: Tarot - karty i wróżenie IP: 2.4.STABLE* / 10.201.56.* 06.06.02, 10:57
              Myślałeś o całej talii Tarota czy tylko Wielkich Arkanach?

Uśmiechy ;-)
              • Gość: Grzegorz Re: Tarot - karty i wróżenie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 11:17
                ...raczej tylko o Wielkich Arkanach:)

• Gość: jamelia Re: Tarot - karty i wróżenie IP: 2.4.STABLE* / 10.201.56.* 06.06.02, 12:25
                  A już się bałam...;-)
                  Mogłabym opisać te kilakadziesiąt kombinacji, ale dopiero w wakacje - sesja!!!
                  Nie chciałabym różnicować wróżby wg. czasu. Byłaby to ogólna wskazówka, podobna
                  do wyroczni chińskiej, ale przybliżająca najważniejszy problem. Może Ty masz
                  już jakiś pomysł?

Pozdr. ;-)
                  • Gość: Grzegorz Re: Tarot - karty i wróżenie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 14:14

Całkiem dobry pomysł bo nie da się ująć tego bardziej szczegółowo i trafnie -
                    musiałby ktoś pracować z tarotem on-line:) Będę w tym kierunku działał. Nie
                    chciałbym Cię aż tak wykorzystywać ale jak będę miał mały problem to zgłoszę
                    się do Ciebie.

pozdr:)
                    • Gość: jamelia Re: Tarot - karty i wróżenie IP: 2.4.STABLE* / 10.201.56.* 06.06.02, 14:30
                      Jeszcze pomyślę, a na razie do usłyszenia.

jamelia ;-)
                      • Gość: Grzegorz Re: Tarot - karty i wróżenie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 15:02
                        Do miłego... ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka