Gość: Grzegorz IP: *.chello.pl 01.06.02, 22:49 Zapraszam na stronę gregorx.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza.podlaska Re: Tarot - karty i wróżenie 03.06.02, 11:39 Bardzo ładna strona, czy będzie możliwość wróżebia on-line? Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w internecie Iza Podlaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Tarot - karty i wróżenie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 14:26 Dziękuję. Podsunęła Pani mi wspaniały pomysł. Prawdę mówiąc nie jestem specjalistą w tym temacie, ale bardzo mnie te sprawy interesują spośród wielu innych. Tak sobie pomyślałem, że z Pani małą pomocą postarał bym się coś takiego stworzyć. Korzyści pewnie były by obustronne. Ale nie chciałbym tu nic sugerować. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Tarot - karty i wróżenie IP: *.chello.pl 03.06.02, 22:33 Tak czy inaczej spróbuję swoich sił... ale może to potrwać. Serdecznie pozdrawiam obie Wróżki:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.podlaska Re: Tarot - karty i wróżenie 05.06.02, 11:38 Jesli mogę w czyms pomóc, to chętnie, ale przynam, że nie jestem specjalistka od tarota. Ciesze sie natomiast, kiedy ktos robi coś dla innych, nicech Pan wiec próbuje dalej. Pozdrawiam serdecznie Iza Podlaska Odpowiedz Link Zgłoś
jamelia Re: Tarot - karty i wróżenie 06.06.02, 08:44 Jeżeli chcesz, ja Ci chętnie pomogę (w sprawie Tarota). To moja pasja. ;-) Pozdrawiam, jamelia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Tarot - karty i wróżenie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 10:52 Dziękuję:) Na stronie chcę zrobić skrypt, który będzie on-line stawiał tarota na trzy karty. Z tym sobie poradzę ale gorzej będzie z interpretacją - jedynie mogę się odwołać do opisów na mojej stronie. Czy to nie za mało? Domyślam się, że każdy rozkład będzie indywidualny w swoim rodzaju i nie można chyba tego ująć tak schematycznie? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamelia Re: Tarot - karty i wróżenie IP: 2.4.STABLE* / 10.201.56.* 06.06.02, 10:57 Myślałeś o całej talii Tarota czy tylko Wielkich Arkanach? Uśmiechy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Tarot - karty i wróżenie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 11:17 ...raczej tylko o Wielkich Arkanach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamelia Re: Tarot - karty i wróżenie IP: 2.4.STABLE* / 10.201.56.* 06.06.02, 12:25 A już się bałam...;-) Mogłabym opisać te kilakadziesiąt kombinacji, ale dopiero w wakacje - sesja!!! Nie chciałabym różnicować wróżby wg. czasu. Byłaby to ogólna wskazówka, podobna do wyroczni chińskiej, ale przybliżająca najważniejszy problem. Może Ty masz już jakiś pomysł? Pozdr. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Tarot - karty i wróżenie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 14:14 Całkiem dobry pomysł bo nie da się ująć tego bardziej szczegółowo i trafnie - musiałby ktoś pracować z tarotem on-line:) Będę w tym kierunku działał. Nie chciałbym Cię aż tak wykorzystywać ale jak będę miał mały problem to zgłoszę się do Ciebie. pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamelia Re: Tarot - karty i wróżenie IP: 2.4.STABLE* / 10.201.56.* 06.06.02, 14:30 Jeszcze pomyślę, a na razie do usłyszenia. jamelia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Tarot - karty i wróżenie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 15:02 Do miłego... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś