Dodaj do ulubionych

Do wróżki dobbrej woli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 15:11
Na samym wstępie chce zaznaczyc że jestem tutaj przz przypadek i do końca nie
wiem na jakiej zasadzie i jakie pytania powinno sie tutaj zadawać jesli robie
cos nie tak to z góry przepraszam. Moja prośba skierowana jest do jakiejs
wrózki albo raczej osoby która umie stawiać karty i pofatygowała by sie żeby
mi powróżyć. Ja sama nie umię raz próbowałam ale takie bzdury wychodza że
lepiej za to się nie biorę. Najbardziej bym chciała wiedzieć jak w
najblizszym czasie potoczy sie moje zycie uczuciowe ja urodziłam się w małym
miasteczku Wadowice 1981 r 29 czerwiec i jescze czy mam szanse jescze być z
chłopakiem który ur się 14 marca 1981 bylismy ze soba jakis czas ale nire
wyszło mi na nim bardzo zależy . Jesli nir to czy znajdzie sie w końcu ktos
kto mnie pokocha ? To moze śmieszne i dziecinne ale dla mnie bardzo wazne .
Chciałabym żeby jesli ktos nie ma zamiaru albo go to smieszy nie drwił ze
mnie wiem że we współczesnym świecie niem a nic bezinteresownie ale zapytac
nie zaszkodzi. Jeśli ktos się odezwie z góry serdecznie dziekuje i pozdrawiam
a to mój e-mail agonciarczyk@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm Re: Do wróżki dobbrej woli IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 12.02.05, 17:14
      Odpuść sobie tego faceta. Nie jesteście dla siebie, rzucilam okiem na horoskop
      porównawczy. Usilnie próbujesz namówić ludzi na wróżbę i piszesz pod różnymi
      nickami. Oczekujesz, że ludzie powiedzą Ci, będzie O.K.
      Z Waszego horoskopu wynika, że to co Was polączylo to konkunkcja Twojego slońca
      z jego księżycem. To bardzo ladny aspekt, ale zbyt malo, żeby powstal związek
      trwaly. Mówi o dopasowaniu duchowym, a o dobrej komunikacji interpersonalnej
      trygon merkurych. O pociągu fizycznym mówi trygon wenus do marsa jego, lepiej
      gdy jest odwrotnie, oraz trygon wenus do urana. Jeszcze harmonijne (?), ale
      krótkotrwale są trygon urana do slońca i do marsa. Z trygonami jest tak, ze coś
      tam obiecują, ale nie są na tyle silne, żeby przetrwać. To slabe aspekty i też
      zbyt malo, żeby utworzyć coś trwalego.
      Teraz przejdę do aspektów nieharmonijnych, a tych jest dużo. Kwadratura slońca
      do saturna i jowisza bardzo ścisla. Kwadratura księżyca do merkurego ścisla,
      opozycja księżyca do urana bardzo ścisla, kwadratura merkurego do slońca,
      kwadratura merkurego do marsa, opozycja merkurego do neptuna - wszystkie bardzo
      ścisle aspekty do 3 stopni. Twój mars w kwadracie do jego wenus 1*- (może
      wywolywać silną namiętność). Jowisz i saturn w opozycji do marsa - luźny aspekt.
      Uran w kwadracie do merkurego 1*, neptun w kwadracie do slońca 0* i do marsa 5*.
      Z PRÓŻNEGO TO I SALOMON NIE NALEJE. za DUŻO NIEHARMONIJNYCH ASPEKTÓW. Chcesz
      żyć spokojnie i szczęśliwie to daj sobie z nim spokój, chcesz cierpieć to
      wracaj do niego. Szukaj innego faceta - to moja rada.
      • Gość: samanta Re: Do wróżki dobbrej woli IP: *.echostar.pl 12.02.05, 17:52
        czy i ja powinnam "odpuścić ": 14.05.1966 On ,8.02.1964 Ja .Czy mmm może
        zobaczyc w gwiazdki ?
        • Gość: mmm Re: Do wróżki dobbrej woli IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 12.02.05, 18:19
          potrzebne są godziny urodzin i miejsce inaczej to będzie gdybanie
          • Gość: samanta Re: Do wróżki dobbrej woli IP: *.echostar.pl 12.02.05, 18:26
            nie znam godzin niestety ,a miejsca to :poznan i szczecinek .
            • Gość: mmm Re: Do wróżki dobbrej woli IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 12.02.05, 19:14
              Tak pirazy_oko wygląda mi to na horoskop porównawczy wrogów niż ludzi
              zaqkochanych czy zaprztyjaźnionych. Nie ma ascendentów, ale same ascendenty to
              jeszcze za malo. Wodnik i byk to znaki stale i w przyrodzie prawie się n ie
              spotyka związków tych znaków, bo nie potrafią się do siebie przystosować.
              Albo pomylilaś daty urodzenia, albo to jest ktoś dla Ciebie obcy i
              znienawidzony. Nie ma niczego co wskazywaloby na milość. Jeszcze zobaczę
              wektorowy. Wektorowy mówi więcej, ale aspekty nawet najladniejsze w tym
              ukladzie mówi, że to uklad krótkotrwaly. Tutaj są 4 ścisle koniunkcje - slońce
              wenus, slońce mars, wenus mars, merkury saturn (luźny) i kilka sekstyli. To
              mówi, że mógl być krótki burzliwy romans i to wszystko. Bo w kontaktowym :
              harmonijne 0* koniunkcja wenus saturn, jowisz wenus 6* luźna, trygony - slońce
              merkury 3*, uran merkury 0*, neptun księżyc 3*. Nieharmonijne: kwadratury -
              slońce slońce 4*, slońce mars 1*, slońce neptun 2*, księżyc uran, księzyc
              pluton, wenus jowisz, mars slońce 3 *(drugi raz taki sam - potworne klótnie),
              mars mars 1*, mars neptun 2*, saturn slońce 2*, opozycja neptun slońce i neptun
              i mars. I inne...
              Nie jestem wróżką ani jasnowidzem, ale na dluższą metę bez szans.
            • Gość: mmm Re: Do wróżki dobbrej woli IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 12.02.05, 19:15
              Proszę już więcej mnie nie prosić o robienie horoskopów. Są tu bardziej
              kompetentne osoby ode mnie, a ja nie mam czasu i mogę się mylić.
              • Gość: samanta Re: Do wróżki dobbrej woli IP: *.echostar.pl 12.02.05, 22:35
                Nie pomyliłam się w datach.Dziekuję bardzo.
    • agrentowy4321 Re: Do wróżki dobbrej woli 08.03.23, 02:32
      Niekiedy może być to ciekawe
    • irona.sonata Re: Do wróżki dobbrej woli 28.04.23, 16:55
      Jestem wstrząśnięta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka