Dodaj do ulubionych

Dlaczego zniknął mój wczorajszy post? Hm?

22.02.05, 15:42
Obserwuj wątek
    • ipekakuana Re: Dlaczego zniknął mój wczorajszy post? Hm? 22.02.05, 16:02
      A co robisz w IF.PWR? nie teraz ale w ogóle. Pytam bo jest wiele możliwości
    • delphine2 Re: Dlaczego zniknął mój wczorajszy post? Hm? 22.02.05, 18:44
      mozesz przypomniec czego on dotyczyl ?
      • ipekakuana Re: Dlaczego zniknął mój wczorajszy post? Hm? 22.02.05, 19:47
        ściślej, dzisiejszy, pisany grubo po północy, komentarz do wątku "pannowego pana", Strata moralna niewielka, ale zainteresowana jestem głęboko samymi przyczynami zjawiska znikania.
        dzięki
        pozdrawiam
        • delphine2 Re: Dlaczego zniknął mój wczorajszy post? Hm? 22.02.05, 20:34
          ipekakuana napisała:

> ściślej, dzisiejszy, pisany grubo po północy, komentarz do wątku "pannowego
          pan
          > a", Strata moralna niewielka, ale zainteresowana jestem głęboko samymi
          przyczyn
          > ami zjawiska znikania.
          > dzięki

juz wyjasniam, zaszla pomylka zostal usuniety nie ten co trzeba a ściślej
          więcej niż jeden, oczywioscie zostaleo przywrócone ;) przerpaszam
          • ipekakuana Do Delphine 2 22.02.05, 21:13
            Dzięki, że go przywróciłeś,
            ale był to akurat podkomentarz do Lukiza, ktorego post został, nie wiedzieć czemu, skazowany bez śladu, przez co mój post jest teraz zupełnie "od czapy". Na jakiej podstawie kasujecie więc komentarze, skoro 1)są na temat 2)wnoszą coś do tematu 3)nie są wulgarne.
            Nie pojmuję waszej polityki..
            • delphine2 Re: Do Delphine 2 22.02.05, 21:37
              ipekakuana napisała:

> Dzięki, że go przywróciłeś,
              > ale był to akurat podkomentarz do Lukiza, ktorego post został, nie wiedzieć
              cze
              > mu, skazowany bez śladu, przez co mój post jest teraz zupełnie "od czapy". Na
              j
              > akiej podstawie kasujecie więc komentarze, skoro 1)są na temat 2)wnoszą coś
              do
              > tematu 3)nie są wulgarne.
              > Nie pojmuję waszej polityki..

ogólnie rzecz ujmując llukiz ma specjalne przywileje, jego posty sa silnie
              moderowane, robi tylko zamieszanie obraza ludzi etc. najwiecej pracy to jest z
              nim ;)
    • agrentowy4321 Re: Dlaczego zniknął mój wczorajszy post? Hm? 08.03.23, 01:41
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: Dlaczego zniknął mój wczorajszy post? Hm? 28.04.23, 16:04
      To dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka