Dodaj do ulubionych

zareczyny!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 19:38
co oznacza jak sie snia zareczyny?? dostalam w snie przepiekny pierscionek :)
Obserwuj wątek
    • oneira Re: zareczyny!! 19.03.05, 06:30
      Generalnie to bardzo otymistyczny sen, wskazuje na coś nowego w Twoim życiu. Ale
      żeby szerzej odpowiedzieć musisz napisać coś więcej. Zatem z kim lub czym się
      zaręczasz - z konkretną osobą (nowa znajomość) czy nową sytuacją, nową rolą
      społeczną (zawód, zajęcie itp.)Napisz od kogo dostałaś, gdzie, jak wyglądał
      pierścionek (jaki metal,czy miał oczko itp)
      • Gość: Kaja Ja też miałam taki sen... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 08:47
        sen emanował ciepłem, słońcem, dobrocią, było w nim dobrze. Śnił mi się
        mężczyzna, którego jeszcze dobrze nie znam, ale mam nadzieję, że coś z tego
        wyniknie. Śniło mi się, że cieszymy się jak dzieci, rozmawiamy, biegamy, a
        nagle spotykamy kowala, który w kuźni robi srebrną obrączkę - po czym mój
        mężczyzna zakłada mi ja na palec, a raczej owija nią palec, jak gdyby dopiero
        na nim tworzył ta obrączkę. I w tym momencie bez słów rozumiem, że to
        pierścionek zaręczynowy. Ot, taki sen. Zaznaczam, że przed tym jak mi się
        przyśnił bałam się przyszłości, bałam sie czy z naszej znajomości powstanie
        trwały związek. Sen mnie uspokoił. Ale wiem tez, ze moze znaczyc cos zupełnie
        innego. Prosze o poradę :)
    • Gość: wiruska Re: zareczyny!! IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 19.03.05, 15:22
      Generalnie jak się śni ślub bądz zaręczyny to oznacza opóżnienie planów. Twój
      sen pokazuje że b.pragniesz się zaręczyć i być może już wyjść za mąż, ale
      będziesz musiała jeszcze sporo poczekac.
    • kaara To co tak naprawdę w końcu znacza zaręczyny? 19.03.05, 17:15
      Bo już się zaczęłam gubić. Jednej i drugiej dziewczynie mogły się snic w
      różnych konteKSTACH
      • nataszencja Re: To co tak naprawdę w końcu znacza zaręczyny? 19.03.05, 23:15
        mi sie snilo cos podobnego niedawno, ze bylam u siebie na uczelni i w klasie
        klezanka siegnela do moich rzeczy i cos tam wyszperala a ja zajzalam do jej
        rzeczy i wzielam pierscionek z 2 oczkami z krysztalu i kolczyki<wszzystko
        srebrene>, potem mnie tylko wypuszczono z tej szkoly,ktora byla jak
        wiezienie ,a na korytarzu spotkalam znanego mi kolege w zielonej bluzce.
        niestety stala z nim jakas blondynka. cos tam jeszcze sie snilo ale to juz nie
        istotne.

w realu to sprawdzilo sie tym,ze ten kolega sie mna bardziej zainteresowal
        ostatnio i ogolnie czuje ze sie kolo mnie kreci, tyle ze wlasnie ta blondynka
        symbolizowala pzreszkode ,czyli ze to jednak bedzie przelotna przygoda ...

twoj sen napewno ma jakis pozytywny wydzwiek,niewaidomo jedynie jak bardzo sie
        sprawdzi.czy to rzeczywiscie bedzie cos wielkiego, czy tylko polepszenie
        sytuacji milosnej..
    • Gość: aneta Re: zareczyny!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:35
      dziekuje bardzo za odpowiedz,
    • agrentowy4321 Re: zareczyny!! 07.03.23, 23:46
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: zareczyny!! 28.04.23, 14:16
      Jestem w szoku
    • irona.sonata Re: zareczyny!! 06.05.23, 02:07
      O jezu
    • irona.sonata Re: zareczyny!! 14.05.23, 16:15
      Oniemiałam
    • irona.sonata Re: zareczyny!! 25.05.23, 01:40