Gość: aneta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 19:38 co oznacza jak sie snia zareczyny?? dostalam w snie przepiekny pierscionek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oneira Re: zareczyny!! 19.03.05, 06:30 Generalnie to bardzo otymistyczny sen, wskazuje na coś nowego w Twoim życiu. Ale żeby szerzej odpowiedzieć musisz napisać coś więcej. Zatem z kim lub czym się zaręczasz - z konkretną osobą (nowa znajomość) czy nową sytuacją, nową rolą społeczną (zawód, zajęcie itp.)Napisz od kogo dostałaś, gdzie, jak wyglądał pierścionek (jaki metal,czy miał oczko itp) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Ja też miałam taki sen... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 08:47 sen emanował ciepłem, słońcem, dobrocią, było w nim dobrze. Śnił mi się mężczyzna, którego jeszcze dobrze nie znam, ale mam nadzieję, że coś z tego wyniknie. Śniło mi się, że cieszymy się jak dzieci, rozmawiamy, biegamy, a nagle spotykamy kowala, który w kuźni robi srebrną obrączkę - po czym mój mężczyzna zakłada mi ja na palec, a raczej owija nią palec, jak gdyby dopiero na nim tworzył ta obrączkę. I w tym momencie bez słów rozumiem, że to pierścionek zaręczynowy. Ot, taki sen. Zaznaczam, że przed tym jak mi się przyśnił bałam się przyszłości, bałam sie czy z naszej znajomości powstanie trwały związek. Sen mnie uspokoił. Ale wiem tez, ze moze znaczyc cos zupełnie innego. Prosze o poradę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiruska Re: zareczyny!! IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 19.03.05, 15:22 Generalnie jak się śni ślub bądz zaręczyny to oznacza opóżnienie planów. Twój sen pokazuje że b.pragniesz się zaręczyć i być może już wyjść za mąż, ale będziesz musiała jeszcze sporo poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
kaara To co tak naprawdę w końcu znacza zaręczyny? 19.03.05, 17:15 Bo już się zaczęłam gubić. Jednej i drugiej dziewczynie mogły się snic w różnych konteKSTACH Odpowiedz Link Zgłoś
nataszencja Re: To co tak naprawdę w końcu znacza zaręczyny? 19.03.05, 23:15 mi sie snilo cos podobnego niedawno, ze bylam u siebie na uczelni i w klasie klezanka siegnela do moich rzeczy i cos tam wyszperala a ja zajzalam do jej rzeczy i wzielam pierscionek z 2 oczkami z krysztalu i kolczyki<wszzystko srebrene>, potem mnie tylko wypuszczono z tej szkoly,ktora byla jak wiezienie ,a na korytarzu spotkalam znanego mi kolege w zielonej bluzce. niestety stala z nim jakas blondynka. cos tam jeszcze sie snilo ale to juz nie istotne. w realu to sprawdzilo sie tym,ze ten kolega sie mna bardziej zainteresowal ostatnio i ogolnie czuje ze sie kolo mnie kreci, tyle ze wlasnie ta blondynka symbolizowala pzreszkode ,czyli ze to jednak bedzie przelotna przygoda ... twoj sen napewno ma jakis pozytywny wydzwiek,niewaidomo jedynie jak bardzo sie sprawdzi.czy to rzeczywiscie bedzie cos wielkiego, czy tylko polepszenie sytuacji milosnej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: zareczyny!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:35 dziekuje bardzo za odpowiedz, Odpowiedz Link Zgłoś