Dodaj do ulubionych

Paskudny sen

IP: 5.5.* / 80.58.22.* 27.03.05, 13:05
Witam, może jest na forum ktoś, kto interpretuje sny ?
Dzisiaj śnił mi się okropny sen, widziałam starszą kobietę siedzącą w pokoju
na krześle, miała nogi w kapciach na podłodze , gdzie leżało...g.../soorki/,
ja patrzyłam na nią ,potem spojrzałam na swoje ręce, też były ubrudzone g...
I wiem, że byłam przestraszona, bo nie mogłam ich oczyścić...

Nie wiem, co może to oznaczać, mam problemy finansowo-rodzinne, może
to "wskazówka" ?
Bardzo proszę o sugestie
Forumowicom życzę Wesołych Świąt
Obserwuj wątek
    • Gość: robertmar1 Re: Paskudny sen IP: *.zamosc.mm.pl 27.03.05, 14:06
      A może to jest sugestia byś zainwestowała w środki czystości?
      • Gość: max Re: Paskudny sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 14:33
        Zabawne :)
        Ja pytałam serio.
        • Gość: robertmar1 Re: Paskudny sen IP: *.zamosc.mm.pl 27.03.05, 15:21
          A ja Ci równie serio odpowiadam. Ludzie! Czy Wy naprawdę wierzycie, że sny coś
          znaczą?!! Przecież one są takie jak proroctwa Nostradamusa: można z nich
          wywnioskować tak WSZYSTKO jak i NIC!
          PS. Też wierzyłem w sny, ale kiedy 9 lat temu przyśniło mi się jak poganie
          przywiązują mnie do paniaka po ściętym drzewie i walą siekierą w moje plecy
          (mówię całkowicie serio) to przejrzałem na oczy i uznałem, że te sny to jedno
          wielkie pole do popisu dla zwykłych oszołomów.
        • Gość: robertmar1 Re: Paskudny sen IP: *.zamosc.mm.pl 27.03.05, 15:22
          Oczywiście poganie przywiązali mnie do pniaka w tym śnie.
          • Gość: vivka7 Re: Paskudny sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 23:27
            to czego Ty szukasz na tym forum, skoro jesteś taki sceptyczny? ;-))
            • Gość: robertmar1 Re: Paskudny sen IP: *.zamosc.mm.pl 29.03.05, 14:09
              Właśnie dlatego, że jestem taki sceptyczny.
    • marcin8sz Re: Paskudny sen 29.03.05, 11:46
      Wdepnięcie w g... uchodzi za zwiastun szczęścia, więc może Twa sytuacja
      finansowa się wkrótce poprawi
    • Gość: vivka7 Re: Paskudny sen... Do MAX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:59
      Inretpretacja snu - to nie zgadywanka. Poprzez symbole senne nasza podświadmość
      chce nam coś przekazać, jakąś informację - ważną dla nas na jawie (wstęp był
      dla Robertamar1, którego sen również jest bogaty w takie symbole- to tak
      a'propos). A teraz do MAX

Kał - to przecież nic innego jak "nieczystości", z których chcesz
      się "oczyścić". To obmowa, zdrada lub inna przykrość.(Może - ale nie musi-
      mieć związek z jakimś sesualnym partnerem) Wstydzisz się
      jakiegoś "niestosownego zachowania", czegoś co miało swoje bardzo nieprzyjemne
      konsekwencje. Dlatego usiłujesz to naprawić, ale Twoje wysiłki okazują się
      nieskuteczne. Dlatego w Twoim śnie pojawia się też starsza kobieta. Starość
      symbolizuje doświadczenie, mądrość życiową, wiedzę, dobrą radę. Sen wskazuje
      więc na ważną role dojrzałości emocjonalnej i mądrości życiowej, która może Ci
      we właściwym wyborze dalszej drogi. Powinnaś wystrzegać się konserwatywnego
      myślenia i oporu przed zmianą (w myśleniu bądź w działaniu). Powinnaś więc
      wyjść z dotychczasowych schematów i spróbować inaczej - poszukać innej
      drogiżeby nie grzęznąć w tych samych rozjeżdżonych koleinach...
      • Gość: robertmar1 Re: Paskudny sen... Do MAX IP: *.zamosc.mm.pl 29.03.05, 16:53
        Szanowna vivko,
        W takim razie powiedz mi co miał symbolizować ten mój sen?
        I jeszcze jedno: czy Twoim zdaniem każdy sen zawiera w sobie jakieś przesłanie?
        Bo według mnie nie, nie mówiąc już o tym, że jak czytam sobie senniki (których
        moja matka chrzestna ma multum) i widzę, że w jednym (niestety nie pamiętam w
        którym) np. światło oznacza świetlaną przyszłość, a w drugim poważne
        zagrożenie, to chyba nie dziwisz mi się, że uznaję interpretację snów za
        nonsens?
        • Gość: vivka7 Re: Paskudny sen... Do Robertmar1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 18:30
          Jak sam mówisz - jest wiele senników. Jedne lepsze, drugie gorsze - jak
          wszystko. Trzeba dokonać właściwego wyboru, albo i to jest właściwsze - poznać
          symbolikę. Tylko dobra znajomość symboli pomoże zrozumieć przesłanie. Jeśli
          jest. Bo nie każdy sen niesie takie przesłanie. Bywają też np. sny prorocze
          albo jawne śnienie (czyli - śpisz,śnisz i masz jednocześnie świadomość, że to
          sen)
          A w sprawie interpretacji Twojego snu... Przypominam Ci, że jesteśmy gośćmi na
          wątku u MAX. Nie należy więc nadużywać tej gościny ;-)
          • Gość: robertmar1 Re: Paskudny sen... Do Robertmar1 IP: *.zamosc.mm.pl 29.03.05, 20:24
            A skąd mam wiedzieć który w takim razie sennik jest właściwy?
            Zresztą... No dobrze, w takim razie założę własny wątek nt. mojego snu sprzed
            prawie 9 lat.
            • Gość: jaga Re: Paskudny sen... Do Robertmar1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 20:43
              Twój sen oznacza,że czeka Cię przypływ gotówki,tak to będą pieniądze
    • agrentowy4321 Re: Paskudny sen 07.03.23, 23:19
      Czasem sporo czasu to zajmuje
    • irona.sonata Re: Paskudny sen 28.04.23, 13:50
      Elektryzujące i nurtujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka