tamya 12.05.05, 10:57 Czy ktoś z Was miał z Nią kiedyś styczność? Pytam w kontekście sesji Tarota. Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ipekakuana Re: Pani Katarzyna M. Grela 12.05.05, 12:16 Ja z nią styczności nie miałam, ale nie jest wykluczone, że ona ze mną miała, choć o tym nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
lwi2 Re: Pani Katarzyna M. Grela 12.05.05, 17:10 Szukam do niej kontaktu, w necie nie znalazłam. Tak, że proszę o info jakieś. Byłam kiedyś, ale nie tarot, była świetna. Powiedziała mi czym mam się zająć zawodowo, nie posłuchałam jednak, a nawet wstyd powiedzieć wręcz wyśmiałam. Teraz wiem że ona miała rację, ale czas na naukę minął. Pozdrawiam. Lwi. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pani Katarzyna M. Grela 12.05.05, 21:33 Bardzo dobra tarocistka. Kiedys miala swoja strone w internecie, teraz jej nie widze. Moze sprobuj skontaktowac sie z nia przez Studio Astropsychologii - jest wydawca jej ksiazki. Strona wydawnictwa: www.studioastro.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
1_sickgirl Re: Pani Katarzyna M. Grela 30.01.06, 10:21 Podbijam temat - szukam namiarow na p. Katarzyne Grele. Niestety studio astropsychologii nie udziela takich informacji, w necie tez nie moge niczego znalezc... Moze ktos pomoze? Prosze o maila na @ gazetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Pani Katarzyna M. Grela 07.03.23, 19:36 Sporo czytałam na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś