Gość: ker Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 07:41 wizje przeszłości tesh jak sie o cos martwi : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.ekspres.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:38 Sama jestem Wodnikiem i przyznaje, że te oba opisy "troszke" sie wylkuczją, ale zarazem twierdze, że wodniki są pełne sprzeczności i skrajności - tak jak ja i to nie jest tylko moja opinia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:22 No, niezły ze mnie charakterek, bo jestem WODNIKIEM:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Wodnik IP: *.wsz-pou.edu.pl 27.03.06, 11:24 Wodnik jest pełen sprzeczności - to pewne: chcemy wolności (podróże, poznawanie nowych miejsc, ludzi ect.) a z drugiej strony: stabilności; potrzebujemy "zamieszania" (szybko żyć, intensywnie przeżywać) a jednocześnie - cenimy spokój (z dala od świata ładujemy akumulatory i szukamy harmonii). Jesteśmy cierpliwe a jednocześnie wiele sytuacji i ludzi wyprowadza nas z równowagi. Nuda i nijakość nas wykańcza:-) Potrzebujemy wokół ludzi, którzy pobudzają nas swoją pozytywną energią. Lubimy ludzi z ciekawymi życiorysami. Uciekamy przed plotkarzami i ludźmi, którzy swoja negatywną energią odbieraja nam wiarę w człowieka. W miłości szukamy "zapomnienia", potrzebujemy fascynującej osoby, która będzie nas zaskakiwać, da nam jednak poczucie wolności, nie będzie nas osaczać i mieć pretensje o sprawy, które dla nas nie mają żadnego znaczenia. Pisząc "my" - mam na myśli siebie-) Mam dobre zdanie o mężczyznach - Wagach. Myślę, że pasują do Wodniczek. Wodniczki myślą o przyszłości, chcą nietuzinkowo żyć i jakby płynąć przez życie... Pozdr. Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wodnik IP: *.eranet.pl 12.04.06, 01:29 zgadzam sie calkowicie!! co do faceta dla wodniczki polecam barana - jest prawdziwym wyzwaniem, a wodniki nie cenia tego co przychodzi latwo=D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na_groszku Re: Wodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 15:42 zgadzam sie z Patrycja w 100%. No a facet waga wymnarzony dla nas wodniczek choć tez czasem potrafi zirytowac:] wodnik górą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ker Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 04:49 a to TY w tych krzakach wtedy siedziałaś ?:D:D:D: : P Fajny opis skąd go masz ? :D:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.04.06, 11:53 Dokładnie, jedna część zaprzecza drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.ukonline.co.uk 18.04.06, 17:32 mam takie dziwne przeczucie ze opis wodnika nie całkiem zgadza sie ze mna bo tam pisze ze wodniki sa spokojne i wogule a ja zadko jestem spokojna to był przykłads jeste jeszcze wiecej takich przykładow ale juz nie wazne mam nadzieje ze to ja sie myle a nie wy pozdro kaska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:47 zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ker Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:10 bo są podobno 2 typy wodnikow jeden spokojny a drugi ciagle w ruchu wogole nawet podobno sa 3 typy wodnikow jeden jest rasowy , 2 podchodzi pod bliznieta , a 2 pod wage , ja podobno jestem tylko pod bliznieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Na temet znaku "Wodnik" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:18 Mam na imię Kasia,ale nie cieszę się,że mam ten znak zodiaku!!(Wodnik) Wolałabym mieć Skorpiona albo kogoś tam jeszcze byle nie wodnik,bo dowiedziałam sie wiele złych rzeczy na temat tego znaku.POZDROWIONKA DLA MOJEGO KUZYNA FAJI - PATRTYCZKA I MOJEJ KOCHANEJ PRZYJACIÓŁKI PAULINKI BILAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bissska Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:44 egoiści i nudziarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti_kk Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 04.05.06, 22:57 mi tam się osobiście zdaje, że to nigdy nie jest tak ,że WSZYSTKIE wodniki są takie same..napewno znajdzie się ktoś komu to w 100% bedzie pasowało i odzwierciedlało jego charakter. Mi osobiście bardzo się podoba stwierdzenie,że jesteśmy uparci..to akurat do mnie pasuje..i to, że wszystko kwestionuje..staram się znależć dziure w całym..sama nie wiem dlaczego tak robie..ale to jest silniejsze ode mnie:) w miłości raczej jestem stała i do wszystkiego co robie zdecydowanie musze mieć przekonanie..no i nie powiem..naiwna też bywam ..:[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dom ci ja Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: 195.136.190.* 16.05.06, 11:29 to co zostało napisne bardzo do mnie pasuje.jestem zdumiona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dom ci ja Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: 195.136.190.* 16.05.06, 11:34 nie wierze w horoskopy ale czasem czytajac je wydaje mi sie ze opowiadaja o moim zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka-rybka Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.master.pl 29.05.06, 21:31 mam przyjaciółke wodniczke. Zwykle dobre ma serduszko ale wieczny problemator: ulega wpływom, boi sie co ludzie powiedza, ale jezeli ma jakis cel to dazy do niego nie rozgladajac sie na boki,bardzo glupio postepuje i wmawia sobie ze to dobre decyzje. Jest "niezamierzoną" egoistką - w dażeniu do celu wszystko ustawia wg. wlasnych potrzeb i planów. Niestety ostatnio wymyslila ze czas wyjsc za maz i wychodzi... bez milosci:( Nigdy nie wiadomo co mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janette Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:28 tez miałam przyjaciółke wodniczke- jednym słowem ściera - perfidnie odbija facetów jedynie dla potwierdzenia swojej atrakcyjności - zazdrosna okrutnie o wszystko, co mają koleżanki lepszego - narzuca swoje zdanie, zniewaza kazdego kto ośmieli sie ją skrytykować - leń na całego (inne znane mi wodniczki też) - samolub i lubi usprawiedliwiać swoje nieodpowiedzialne zachowania kręcąc przy tym wybitnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.crowley.pl 01.06.06, 13:34 Każdy wodnik to super gość każdy powinien tak uważać. to idealny opis mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:51 Dokładnie to samo pomyślałam... ;P Kto to pisał?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodNIczka Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 11:38 Tak sobie czytam... i się zgadzam. Z tymi co wodników niecierpią i z tymi co trąbia peany. Jestem leniwa, jestem egoistką, kombinuje jakby się nie narobić i nie zaangażować i wtedy gadam głupoty o potrzebie wolności. Jestem ciepła, serdeczna i opróżniam lodówke dla bezdomnego pod drzwiami, który żebrze o jedzenie. Wyciągam męża z dołka, jestem dla niego wsparciem, lecze jego kompleksy, prowadzę dom i wychowuję dziecko. Mam fantastyczneo męża: odpowiedzialny, zawsze fair, zakochany po uszy.Jestem mamą, która zalewa łazienkę podczas bitwy na wodę, wybabrze kuchnie bo fajnie rzucamy się galaretką, uczy dwuletnie bobo figur geometrycznych, czytać pierwsze słowa i świata poza dzieckiem nie widzi. Ale są momenty, że uciekam z chaty, wyręczam się opiekunkami, mąż gotuje i sprząta, a ja cierpię za miliony, czuję się stłamszona i nie mogę oddychać (serio!) gdy zakładam obrączkę. Więc nie noszę obrączki. Mam spokojny zawód wymagający systematyczności i odpowiedzialności i noszenia garsonek, i wariackie hobby w totalnie innej oprawie, gdzie moge pokazać tatuaże i kolczyk w pępku. Potrzebuje stabilizacji i wariactwa. Kiedyś płakałam przyjacielowi w rękaw: nie ma na świecie jednego faceta, który byłby statecznym wariatem. A on na to: jest taki jeden doktor...Dr Jekyl... Mam romans z innym wodnikiem.Jest taki sam. Ma super kobietę: piękna, z poczuciem humoru, trzymająca go przy ziemi. I ma mnie: związek bez reguł. Generalnie męczę się ze sobą. Ale nie potrafię inaczej żyć. Jest mi dobrze. Ale nie wiem czy jestem szczęśliwa. Wodniki mogą wkurzać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodniczka(28.01) Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: 213.199.198.* 05.02.08, 11:07 Tak,w zupełności się z Tobą zgadzam...Chociaż nie do końca jestem z tego zadowolona.Też jestem wodniczką,mam w sobie dużo energii-ale jestem leniwa,wygodna...Nie znoszę nudy i pustki-ale czasem uciekam od świata.Myślę,że to jest piękny i trudny znak.Nie dziwię się,że inni nas krytykują-czasem sama ze sobą nie umiem wytrzymać. Ogólnie na zewnątrz twarda-ale tak łatwo mnie zranić.Wyostrzone zmysły,wrażliwość,chęć poznawania świata,talenty artystyczne-tak,to nasze cechy,choć czasem trzeba ich poszukać.Pełna skrajności,szukająca odpowiedzi na najtrudniejsze pytania... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.grudziadz.mm.pl 05.07.06, 14:08 zgadzam sie ze pierwsza czesc mija sie z prawda z druga !!! co za pal****** to pisal <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.... Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.marton.net.pl / 80.48.60.* 14.07.06, 21:47 NIE ZGADZAM SIę Z NIEKTóRYMI CECHAMI JAKIE PRZYPISYWANE Są WODNIKOM.JA TAKA NIE JESTEM,WSZYSTKO JEST NA + A GDZIE UJEMNE CECHY ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logis Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:16 to najgorszy znak zodiaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Wodnik Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 00:13 Mam podobne wrażenie :/ Jedno wyklucza drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodniczka Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:58 Dokładnie! Jak ogromne poczucie wolności wiązać się z narzucaniem sojej woli innym?! Nieprofesjonalny ten opis moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreska Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 19:54 No pewnie...liczy sie przecierz miłość i pokuj.Wolność jest bezcenna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graz Re: Wodnik 21.01- 28.02 IP: 62.48.162.* 26.07.06, 12:34 Tez mi na to wyglada. Ale co do pracoholizmy sie przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś