eva33 18.05.05, 12:59 Jaka jest kobieta strzelec z ascendentem w pannie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amatemi Re: ogień i ziemia 18.05.05, 15:39 zmienna;))) nie tylko dlatego ze to kobieta:) Panna i Stzelec naleza do znakow kwadratu zmiennego. Bardzo dobrze znaki te sprawdzaja sie w komunikacji miedzyludzkiej i wszelkiej innej:)) Bardzo ciekawe umysly:))) Pozdroweczki,amatemi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva33 Re: ogień i ziemia IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 18.05.05, 19:56 Dzięki Amatemi!Pasuje to do mnie czy mogłabyś jeszcze coś napisać np.w jakim zawodzie najlepiej bym się sprawdzła oraz czy facet rak z ascendentem w skorpionie do mnie pasuje czy też inaczej wytrzyma ze mną? Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
amatemi Re: ogień i ziemia 18.05.05, 23:17 evo33, udaj sie do dobrego astrologa, ktory wykona kosmogram i z niego odczyta to, co cie interesuje. Sam znak sloneczny i ascendent to za malo aby wyrokowac o pracy czy o zwiazku. Tak naprawde to z takim pytaniem najlepiej zwrocic sie do swego wnetrza, chyba ze ktos sobie nie ufa;))) pozdrawiam serdecznie, amatemi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ogień i ziemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:54 jest wspaniała !! :)nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ogień i ziemia 19.05.05, 00:08 Strzelec to wizjoner, Panna to pracusia. Polaczenie tych energii moze dac czlowieka, ktory wiele osiagnie, bo co Strzelec wymysli to Panna zrealizuje. Znaki te laczy nieharmonijny aspekt kwadratury, wiec latwo nie jest. Pomysly od Strzelca moga przerazac spokojna Panne. To co Strzelec bedzie chcial zrobic dla przyjemnosci, Panna zaraz zanalizuje i powie czy sie oplaca:) Oczywiscie, ww. cechy modyfikuje reszta horoskopu. Zwlaszcza, ze pytasz o prace i uczucia. Bez solidnie wykonanego horsokopu osobistego nie mozna powiedziec zadnych konkretow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva33 Re: ogień i ziemia IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 19.05.05, 12:25 Bardzo dziękuje dziewczyny to co napisałyście pasuje do mnie i to bardzo.Jeśli chodzi o horoskop osobisty to rzeczywiście muszę w końcu go sobie zafudować{przymierzam się do tego 2 lata} Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś